Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Mairylou Κ εσύ πρόωρο μωρακιωρακι γλυκιά μου?Εύχομαι Κ σένα τα καλύτερα...Οι Όλοι οι μικροί ήρωες θα τα καταφερουν....Εσένα γιατί τόσο νωρίς?τι συνέβη?Στις πόσες Εβδόαμαδες γεννήθηκε το γλυκό σου Κ πόσα κιλά?Υπόμόνη Κ επίμόνη...Μία ξαδέρφη γέννησε στις 27 Εβδόξαμάδες 2 κοριτσάκια κ τώρα είναι 20 χρονών κούκλες κ αλλη μια τρια χρόνια πριν στους 6,5 μηΝες ένα κοριτσάκι 900γρ,Εμειναν βΕβαια 3 μηνες στη θεΡμοκοιτιδα με παρακολούθηση Κ το κοριτσάκικοριτσάκι είναι τώρατώρα υγιέστατο κ μια ζωγραφιά.

Στην 28η βδομάδα γεννησα τον γιο μου miamia και 610 γραμμαρια. η ιστορια μας ειναι στην κατηγορια χωρίς λόγια και με τιτλο "χ χανουμε το μωρακι μας" αν ενδιαφέρεσαι να την διαβασεις γιατι ειχσμε πολλα θεμματακια εμεις.

Συνήθως αποδοδεικνυονται δυνατα γιατι παλευουν και κερδιζουν ! Ετσι ελπίζουμε και ο πριγκηπας μας :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωπώ! Λαλίστατες! Δεν σας προλαβαίνω!!

Το nst (καρδιοτοκογράφος) είναι μία εξεταση όπου φαίνεται αν κάνει συσπάσεις η μήτρα, εσυ πατάς ένα κουμπί όταν αισθάνεσαι το μωρό και βλέπουμε και την καρδούλα του. Κάπου διάβασα ότι γινεται μετά την 26η εβδομάδα αλλά άπ'οτι έχω καταλάβει δεν είναι απαραίτητο να γίνει εκτός κι αν φοβόμαστε τις συσπάσεις όπως στην περίπτωσή μου που έχω μια χειρουργημένη με μήτρα(παλιά ινομυώματα) και καινούργια ινομυώματα..Εγώ πάντως την έκανα πρώτη φορα τώρα....και ήταν όλα τέλεια!!:Pείμαι πολύ χαρούμενη!!΄Θα ξανακάνουμε στα μέσα του Μάρτη και βλέπουμε..δεν χρειάζεται να αγχωθείτε,λόγω του ιστορικού μου θέλουμε να προλάβουμε ενδεχόμενη ρήξη μήτρας..αλλά όλα θα πάνε καλά!!Πήγα και ενδοκρινολόγο και συνεχίσω τις μετρήσεις μου κανονικά.

Λιτσάκι μου,συνήθως χρησιμοποιώ κάποιο προϊόν όπως το lactacid ή ένα της Sanex για την ευαίσθητη περιοχή. Σίγουρα ο γυναικολόγος σου θα σου πει τι να κάνεις για τυς μύκητες,για το χαμομήλι έχω ακούσει κι εγώ ότι είναι οκ για περίδεση αλλά το βάζεις με κάποιο πολύ απαλό τρόπο που δεν ξέρω να σου πω...πάντως οι εξωτερικές πλύσεις κακό δεν κάνουν.κοίταξε να μην πλένεσαι με πολύ ζεστό νερό και μόνο εξωτερικά...δεν θέλουμε να διαταράσσουμε τη δυσιολογική χλωρίδα του κόλπου..Σε καταλαβαίνω τόσο,έτσι αισθανόμουν κι εγώ πριν από κάποιες εβδομάδες αλλά τώρα που προχωρησε η εγκυμοσύνη είμαι πολύ χαρούμενη!!:PΚαι στα δικά σου!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Γεια σας κι από εμένα!!! Καλό Μήνα και καλή εγκυμοσύνη σε όλες!!!

Με λένε Νότα, μένω στον Πειραιά και είμαι 27-28 χρονών! ΠΗΤ: 24/5 αλλά την προηγούμενη εβδομάδα που επισκέφτηκα το γιατρό άλλαξαν τα δεδομένα μου είπε οτι θα μου τον πάρει νωρίτερα γιατί έχω ανεβάσει πίεση! Περιμένω νέα από όλες σας!

Καλώς σας βρήκα!!!

Καλώσηρθες Νότα! Πόση πίεση έχεις δηλαδή? Εγω γενικά έχω αυξημένη πίεση,13-12 με 8 καμια φορά και 8.30 αλλά οκ μένει εκεί στα όρια(14 με :cool:.Ούτως ή άλλως πάω για προγραμματισμένη καισαρική λόγω διαφόρων θεματων..τώρα αν αναίβει κι άλλο η πίεση..δεν βλέπω να μου το αφηνουν για πολύ ακόμη το κοριτσάκι μου στην κοιλίτσα..αλλά οκ 1-2 βδομάδες να περάσουν και θα είμαι πολύ ευχαριστημένη!!Μετά θα παλεύω για να μη μπει θερμοκοιτίδα απλά..

Καλώσηρθες Νότα! Πόση πίεση έχεις δηλαδή? Εγω γενικά έχω αυξημένη πίεση,13-12 με 8 καμια φορά και 8.30 αλλά οκ μένει εκεί στα όρια(14 με :cool:.Ούτως ή άλλως πάω για προγραμματισμένη καισαρική λόγω διαφόρων θεματων..τώρα αν αναίβει κι άλλο η πίεση..δεν βλέπω να μου το αφηνουν για πολύ ακόμη το κοριτσάκι μου στην κοιλίτσα..αλλά οκ 1-2 βδομάδες να περάσουν και θα είμαι πολύ ευχαριστημένη!!Μετά θα παλεύω για να μη μπει θερμοκοιτίδα απλά..

Εχω αρκετά αυξημένη! 15 με 9,5

Και την προηγούμενη εβδομαδα ανέβασα 18 με 13,5

Πείτε μου πως θα βαλω ticker?

Διαφημίσεις

Αννα74 σε ευχαριστώ....:D Είσαι σε παραπάνω Εββδομάδα από Εμένα οπότε κτ θα μΆθω από εσένα!Σε αυτή την Εβδόμαδα κάνουνμΕ nest?Ελπίζω να βγει καλό!Εσύ τι Πητ έχεις?πας για φυσιολογικό Ε?το πρώτο σου μωρακι?Κ τι είναι?Αν κ πάνω απ όλα γερά παιδιά θέλουμΕ.Πολλές ερωτησεις sorry..,

Σαλώμη Σοφία πώς ήταν χθες τα μώρα σου?Το τικερακι το έφτιαξα αλλά δε μπορω να το ενσωματωσω εδώ.Ξέρει κπ πώς??

Όλα τα υπόλοιπα κορίτσια καλά?

Ειμαι λιγο πρωινός τύπος από το άγχος Κ δε μπορω να κοιμηθω περισσοτερο.Συγνώμη για κπκπ κεφακεφαλαία αλλά πήρα ένα ταμπλετ ααπό ψηφιακή αλληλεγγύη κ δε το χω μαθει ακόμη καλά.

Έχω διαββάσει για διάφορα ψώνια που έχετε κάνει αλλά θα ελεγα να κάνουμΕ μια λίστα για τα πρπρώτα πράγματάκια που χρειάζονται το μώρα μας για τους πρώτους 2 μηΝες κ μια λίστα για ββαλίτσα μμαιευτηρίου....Αλήθεια έχει φτιάξει καμια σας?Δε θα γράψω για κούνιες,καρότσια κλπ αλλά πόσα φορμακία,καλτσακια Κ.Α.Αν ξεχάσω κτίρια ή σας φαίνονται λίγα εν ημερωνετε...

Φιλιά σε όλες Κ Καλημέρα....

Σας ζαλισα πάλι!

Μακάρι να ήταν το δεύτερο μωράκι! Πρώτο είναι και είμαι και μεγαλούτσικη!Κανονικά θα έπρεπε να έχω ΠΗΤ 8 Μαίου αλλά δεν παίζει ο Φ.Τ.(Το τικεράκι είναι με βάση την αυχενική, μέρες μπροστά) στην περίπτωσή μου...Εξήγησα και πιο πάνω γιατί..Εμείς έχουμε παραγγείλει ,παρει κάποια πράγματα αλλά δεν 'εχω ετοιμάσει τίποτα.. θα κάνω λίγες αγορές και θα πλακώσω τα πλυντήρια τις επόμενες μέρες γιατί φοβάμαι ότι ο γιατρός μπορεί να με βάλει στο νοσοκομείο μετά τα μισά του Μάρτη. Διαφορετικά, δεν θα αγχωνόμουν!Έχω βρει διαφορες λίστες στο ιντερνετ,θα ρωτήσω και στο μαιευτήριο..

Εχω αρκετά αυξημένη! 15 με 9,5

Και την προηγούμενη εβδομαδα ανέβασα 18 με 13,5

Πείτε μου πως θα βαλω ticker?

Κοίταξε να χαλαρώνεις για να βοηθήσεις την πίεση.Πάτα πάνω σε κάποιο άλλο τκερακι(όχι στο δικό μου) και πήγαινε να φτιάξεις το τικερ.Μετά opu paste στο edit σου στο signature!!

Στην 28η βδομάδα γεννησα τον γιο μου miamia και 610 γραμμαρια. η ιστορια μας ειναι στην κατηγορια χωρίς λόγια και με τιτλο "χ χανουμε το μωρακι μας" αν ενδιαφέρεσαι να την διαβασεις γιατι ειχσμε πολλα θεμματακια εμεις.

Συνήθως αποδοδεικνυονται δυνατα γιατι παλευουν και κερδιζουν ! Ετσι ελπίζουμε και ο πριγκηπας μας :)

Ό γλυκός μου,μμικρούλης μωρέ....Έχετε πάρειπάρει καθόλου βάρος?Έχω διαβάσει

Πολλές ιστορίες μετα την παλινδρΟμη που είχα πέρυσι αν κ πολύ νωρίς,9 Εβδόμάδες,θα διαβάσω κ τη δική σας που ελπίζω κ εύχομαι να είναι με αισιο Τέλος σε λίγο καιρό.Από ότι έχω καταλάβει τα πάτε Καλά ως τώρα....Τα καλύτερα εύχομαι...

Πωπώ! Λαλίστατες! Δεν σας προλαβαίνω!!

Το nst (καρδιοτοκογράφος) είναι μία εξεταση όπου φαίνεται αν κάνει συσπάσεις η μήτρα, εσυ πατάς ένα κουμπί όταν αισθάνεσαι το μωρό και βλέπουμε και την καρδούλα του. Κάπου διάβασα ότι γινεται μετά την 26η εβδομάδα αλλά άπ'οτι έχω καταλάβει δεν είναι απαραίτητο να γίνει εκτός κι αν φοβόμαστε τις συσπάσεις όπως στην περίπτωσή μου που έχω μια χειρουργημένη με μήτρα(παλιά ινομυώματα) και καινούργια ινομυώματα..Εγώ πάντως την έκανα πρώτη φορα τώρα....και ήταν όλα τέλεια!!:Pείμαι πολύ χαρούμενη!!΄Θα ξανακάνουμε στα μέσα του Μάρτη και βλέπουμε..δεν χρειάζεται να αγχωθείτε,λόγω του ιστορικού μου θέλουμε να προλάβουμε ενδεχόμενη ρήξη μήτρας..αλλά όλα θα πάνε καλά!!Πήγα και ενδοκρινολόγο και συνεχίσω τις μετρήσεις μου κανονικά.

Λιτσάκι μου,συνήθως χρησιμοποιώ κάποιο προϊόν όπως το lactacid ή ένα της Sanex για την ευαίσθητη περιοχή. Σίγουρα ο γυναικολόγος σου θα σου πει τι να κάνεις για τυς μύκητες,για το χαμομήλι έχω ακούσει κι εγώ ότι είναι οκ για περίδεση αλλά το βάζεις με κάποιο πολύ απαλό τρόπο που δεν ξέρω να σου πω...πάντως οι εξωτερικές πλύσεις κακό δεν κάνουν.κοίταξε να μην πλένεσαι με πολύ ζεστό νερό και μόνο εξωτερικά...δεν θέλουμε να διαταράσσουμε τη δυσιολογική χλωρίδα του κόλπου..Σε καταλαβαίνω τόσο,έτσι αισθανόμουν κι εγώ πριν από κάποιες εβδομάδες αλλά τώρα που προχωρησε η εγκυμοσύνη είμαι πολύ χαρούμενη!!:PΚαι στα δικά σου!!

Μπράβο Άννα μου...Έλα να διαβάζουμε καλά νέα από όλες...Δηλ πόσες Εβδόμάδες είσαι..Κ ποσό ζυγίζει το μωρό σου γιατί μου φαίνεται μικρό το δικό μου...Ελπίζω να πας μμέχρι τέλη Μάρτη Κ παραπάνω....

Με βάση την περίοδο είμαι 30 και 3 ημέρες. Κοίτα, ουσιαστικά είμαι από τις πρώτες που θα γεννούσαν Μάιο οπότε είναι φυσιολογικό να έχουμε 4 εβδομάδες διαφορά. Αυτό είναι από άποψη γραμμαρίων και ωριμότητας του εμβρύου μεγαλούτσικη διαφορά. Εγώ που μπαίνω από την αρχή στις μανούλες Απριλίου αισθάνομαι πολύ πίσω σε σχέση με αυτές που σε λίγο μπαίνουν στο μήνα τους..:D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Νότα καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Βάλε τικερακι όπως σου είπε η Αννα!!! Ζόρι η πίεση,πρεπει να μειώσεις το αλάτι,εχεις πάρει αρκετά κιλά;;εγώ είμαι ατα φυσιολογικά μου 11με 8 αλλά απο την αρχή της εγκυμοσύνης η πίεση μου είναι στα 9με 7,5! Χαμηλή μου φαίνεται αλλά αφού είναι σταθερή τι να κάνω; Αννα το ειδες το γλυκακι σου;όλα μια χαρά ε;;δεν έχω κανει ποτε καρδιοτοκογραφο ουτε κ στην κόρη μου!! Σήμερα πεινάω παρα πολυ,το πρωινό μου ενω ει αι παντα ίδιο σήμερα η τιμή ηταν πολύ ανέβασμενη,παιζει περίπτωση επειδή ημουν σχεδόν αυπνη; :confused: με τα ψώνια εμείς έχουμε τελειώσει,δεν πήραμε βέβαια κ πολλά γιατί τα περισσότερα ρούχα μας έδωσε μια πολύ καλη φιλη,πήρα τα βασικά όπως πετσετουλες,σελτεδες,κουβερτουλες,εμείς χρεοαστηκαμε καρότσι το έχουμε παραγγείλει κπεριμενουμε μα ερθει!! Ακόμα θα χρειαστω μια ενδοεπικοινωνια γιατί αυτήν που έχω απο τημ κόρη μου υστερα απο 3και χρόνια τα ψιλοεφτυσε!! Κ ένα ριλαξ εύχομαι κάποιος καλοθελητης να κανει καμια νύξη να μας το πάρει!!! :-D σήμερα πήγαμε σουπερ κ πήρα το απορρυπαντικό για τα βρεφικα ρούχα,λέω σε κάνα 2βδμ να ξεκίνησε να πλένω ρουχαλακια,σεντονακια κτλ!!! Ποιος σιδερωνει δεν ξέρω μονο!!! Χαχαχα!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπέρα συνεγκυουλες! Καλωσορισατε mia Mia και Νοτα! Εμένα με ανησύχησαν κάποιες ενοχλήσεις που ειχα στην κοιλια την προηγούμενη βδομαδα,, αλλά ο γιατρός με καθησυχασε, είναι λέει φυσιολογικό και θα το έχω από εδώ και περα καθώς μεγαλώνει η μητρα. Από ψώνια μόνο το καροτσι/κάθισμα αυτοκινήτου έχω παραγγείλει, και ψωνισα και τα πρώτα ρουχαλακια. Πήρα διάφορα μεγέθη, και από διαφορετικά καταστηματα, ώστε να δω στην πράξη τι τελικά θα μας κανει. Κούνια και αλλαξιερα μάλλον θα πάρω από ΙΚΕΑ.Στρωματακι όμως θα προτιμήσω από πιο εξειδικευμενη εταιρεία (αν και δεν έχω δει αρνητικα σχόλια για τα στρώματα του ΙΚΕΑ). Όλα θα γίνουν σιγά σιγα, το λέω για να το ακουω κι εγώ που στον ύπνο μου βλέπω λίστες με ψωνια! Σαλωμη πως πανε τα. διδυμακι;

50JPp2.png

θυμαμαι παλια καποιες απο εδω σκεφτονταν για VBAC. τυχαια επεσα πανω σε αυτο!

http://mamanameless.blogspot.gr/2015/03/blog-post_40.html

τελικα τα κοριτσια που το σκεφτονταν τι αποφασισατε;;;

Γεια!! Δεν ξέρω αν πηγαινει κ αλλη για vbac εκτός απο μένα εγώ πάντως την απόφαση μου δεν την αλλαζω,πάμε γερά να γεννησουμε ενα μωτακι όταν θελήσει εκείνο να γεννηθεί!!! Αλλά κ καισαρική τελικά να κάνω δεν με νοιάζει αρκεί να ξέρω οτι έρχεται στον κοσμο το μωρό μου επειδή θέλει εκείνο κ όχι γιατί κάποιος βολευεται εκείνη την μέρα!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Μεγάλη κουβέντα είπες Μαρία -Ζέτα μου!Να έρθει το μωράκι όταν είναι έτοιμο,εγώ παρακαλάω να μην αρχίσουν συσπάσεις πριν από την 37η εβδομάδα γιατί θα μου το πάρουνε..στανταρ!!Δυστυχώς ,βλέπω οτι μπαίνω στο μήνα μου τη Μεγάλη Εβδομάδα...και η μαμά μου τη μεγάλη μου αδερφή την γέννησε μια εβδομάδα αφού μπήκε στο μήνα της..φοβάμαι μη γίνω θύμα του Πάσχα..πάντως με βλέπω στο νοσοκομείο να το περνάω..

Όλα καλά κορίτσια μου και σήμερα!Κι εγώ θα ξεκινήσω πλυσίματα σιγά-σιγά..

Φιλάκια:wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...