Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Μέχρι τώρα δίνω σε κάθε κύκλο και καμία φορά με τον τροποποιημένο μπορεί να δώσω και 2. Βέβαια ποτέ δεν έχουν προχωρήσει και τα δύο, συνήθως κάποιο δεν είναι καλό και δεν γονιμοποιείται καν. Εχει τύχει να δει και 3 ωοθηλακια στον υπέρηχο (προφανώς με φάρμακα) και όταν έρθει η ώρα της ωοληψιας να είναι κενό μέσα. Ολα παίζουν.  Δε ξέρω μέχρι πότε βέβαια.
      Σίγουρα είναι καλό να αποδεχόμαστε το πως νιώθουμε, άλλωστε δεν είναι με κακή πρόθεση. Απλά είναι σχεδόν τραγελαφική η χρονική στιγμή που σκάνε όλες αυτές οι ανακοινώσεις στη ζωή μου αυτές τις μέρες ενώ προσπαθώ ακόμα να επεξεργαστώ ποσους μηνες ακόμα θα συνεχιστούν οι ωοληψιες . Όλοι προσπάθησαν τύπου 2-3 μήνες και όλα μια χαρά, τα κατάφεραν.Το χειρότερο που άκουσα είναι πως στενοχωριέμαι επειδή δε μπορώ να πίνω αλκοόλ τις γιορτές 🤣

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημερα!! Καλό μήνα κορίτσια,ήρθε η άνοιξη η εποχή μας ε;;τι υπεροχή μέρα η χθεσινή,ξασαλωσαμε στην βόλτα κ στο τρεξιμο σε πάρκα!! Μιαμια καλως μας ήρθες!! Ποτε εχεις Πητ; Σαλώμη μου κουράγιο,είσαι μεγάλη πηγή δύναμης κ τα αγοράκια σου είναι πραγματικοι μαχητές!! Εύχομαι σύντομα όλα να φαίνονται απλα σαν κακό όνειρο κ να μας λες τι ωραία που περνάτε σπίτι σας!! Λιτσα εμείς τα είπαμε,σήμερα εχεις ραντεβού νομιζω με ενδοκρινολόγος.. Θα μιλήσετε κ θα ξεκινησεις να μερριεσαι στα γεύματα για να βλέπεις τι σου ταιριάζει,όμως ηδη εναν μπουσουλα τον εχεις!! Αύριο ξεκινάνε οι 56μερες μου,Βάσω η οποία αλλη ξέρει ποτε να πάω στο ΙΚΑ να τα καταθεσω κ να πληρωθω;;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αννα74 σε ευχαριστώ....:D Είσαι σε παραπάνω Εββδομάδα από Εμένα οπότε κτ θα μΆθω από εσένα!Σε αυτή την Εβδόμαδα κάνουνμΕ nest?Ελπίζω να βγει καλό!Εσύ τι Πητ έχεις?πας για φυσιολογικό Ε?το πρώτο σου μωρακι?Κ τι είναι?Αν κ πάνω απ όλα γερά παιδιά θέλουμΕ.Πολλές ερωτησεις sorry..,

Σαλώμη Σοφία πώς ήταν χθες τα μώρα σου?Το τικερακι το έφτιαξα αλλά δε μπορω να το ενσωματωσω εδώ.Ξέρει κπ πώς??

Όλα τα υπόλοιπα κορίτσια καλά?

Ειμαι λιγο πρωινός τύπος από το άγχος Κ δε μπορω να κοιμηθω περισσοτερο.Συγνώμη για κπκπ κεφακεφαλαία αλλά πήρα ένα ταμπλετ ααπό ψηφιακή αλληλεγγύη κ δε το χω μαθει ακόμη καλά.

Έχω διαββάσει για διάφορα ψώνια που έχετε κάνει αλλά θα ελεγα να κάνουμΕ μια λίστα για τα πρπρώτα πράγματάκια που χρειάζονται το μώρα μας για τους πρώτους 2 μηΝες κ μια λίστα για ββαλίτσα μμαιευτηρίου....Αλήθεια έχει φτιάξει καμια σας?Δε θα γράψω για κούνιες,καρότσια κλπ αλλά πόσα φορμακία,καλτσακια Κ.Α.Αν ξεχάσω κτίρια ή σας φαίνονται λίγα εν ημερωνετε...

Φιλιά σε όλες Κ Καλημέρα....

Σας ζαλισα πάλι!

Καλημερα κ καλο μηνα!

Miamia καλωσηρθες κ με το καλο το μωρακι σου!το ποσο ζηλεψα το καφεδακι σου με την περιγραφη σου,δε λεγεται!χαχα οσο για τα πραγματακια,εγω εχω μια σχετικη αρνηση ως προς τις ετοιμασιες γιατι φλερταρω με τον τοκετο ανα πασα στιγμη κ δεν εχω κουραγιο κ ορεξη να ετοιμασω κατι..Παντως ωραια η ιδεα σου!

Σαλωμη μου πως τα ειδες χθες τα αντρακια σου;να ξερεις σε σκεφτομαστε κοριτσι κ ευχομαστε οσο πιο γρηγορα να τελειωσει η ταλαιπωρια σας κ να πατε σπιτακι σας ολοι να απολαυσετε ο ενας τον αλλον!

Αννα μου καλα αποτελεσματα σημερα!δεν εχω κανει ποτε τετοιο πραγμα,ειναι ο καρδιοτοκογραφος η λεω μπουρδες;ασε κ για τα μικροβια ημουν σιγουρη οτι δε θα την πατησω ετσι που προσεχα αλλα την πατησα.Δεν ειχα ποτε προβλημα,παντα εβγαινα οκ στις εξετασεις κ βρηκε τωρα..ειμαι να σκασω!Πλενεσαι καθημερινα με σαπουνι;κ αν ναι,ποιο;

Μαρακι μου καλημερα!Σημερα βραδυ παω ενδοκρινολογο,καλα τα λες..αντε να δουμε κ απο κει τι θα γινει.Οσο γι αυτο που ρωτας,δυστυχως δεν ξερω να σου πω..

GjJbp3.png7IWup3.png

Μιαμια εγώ μπαίνω στον μήνα μου την Μ.παρασκευή αλλά ακόμα δεν έχω πλύνει τπτ οποτε ουτε βαλίτσα εννοείται έχω φτιάξει!! Είναι κ ο καιρός έτσι που να πλυνω!! Λίστα αν θέλεις μπορω να γράψω για την βαλίτσα αλλά το βραδακι γιατί όλη μέρα έχω την μικρή σπίτι να κανει οτιπορειτε αλλά κ δεν μπορείτε να φανταστείτε!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Μαρία Κ Litsa 84 ευχαριστώ για το καλωσόρισμα..Τώρα τα είδα.Ημερολογιακή ΠΗΤ 7/5 βάσει μετρήσεων 12/5 !

Λίτσα 84 τι προβλημΑ έχεις κ δε θυμάμαι?Εμένα ο Αντρουλης μου στις 27 Εβδόμαδες ήταν 884 γρ. Ο γιατρός είπε στο μεσο όρο αλλά εμένα μου φάνηκε μμικρούλης.ΕλπίζωΕλπίζω να έχει πάει τώρα 1300 με 1500...Όλο για κτκτ αγχώνομαι...

Κ εγώ Λίτσα στην αρχή δεν ήθελα να πάρω κγ από άγχος μη δε πάει κτα καλα αλλά πόσο να περίμενώ?μετΑ δε θα μπορω,δε θα προλάβΩ,Κ από οικονομικής πλευράς μααζευονται πολλά.Αργότερα θα κάνω τη λίστα...

Διαφημίσεις

Μαρία Κ Litsa 84 ευχαριστώ για το καλωσόρισμα..Τώρα τα είδα.Ημερολογιακή ΠΗΤ 7/5 βάσει μετρήσεων 12/5 !

Λίτσα 84 τι προβλημΑ έχεις κ δε θυμάμαι?Εμένα ο Αντρουλης μου στις 27 Εβδόμαδες ήταν 884 γρ. Ο γιατρός είπε στο μεσο όρο αλλά εμένα μου φάνηκε μμικρούλης.ΕλπίζωΕλπίζω να έχει πάει τώρα 1300 με 1500...Όλο για κτκτ αγχώνομαι...

Κ εγώ Λίτσα στην αρχή δεν ήθελα να πάρω κγ από άγχος μη δε πάει κτα καλα αλλά πόσο να περίμενώ?μετΑ δε θα μπορω,δε θα προλάβΩ,Κ από οικονομικής πλευράς μααζευονται πολλά.Αργότερα θα κάνω τη λίστα...

Με τον τραχηλο εχω θεμα,ειμαι με περιδεση εδω κ ενα μηνα κ εκει που ειπα ολα ειναι οκ,τσουπ να σου τα μικροβια να μας αγχωσουν παλι,γιατι με το ραμμα μπορει να κανω λοιμωξη κ να προκληθει τοκετος..μολις φυγει κ εμενα η μικρη στη γιαγια θα κοταξω για τη λιστα κ εγω.οχι τπτ τα ξεχασα κιολας.Για τα κιλακια που λες μην αγχωνεσαι,σχετικα ειναι.Εμας την πεμπτη ηταν ενα κιλο αλλα εγω τον θελω κ λιγο μπαμπατσικο μη μου βγει νωρις κ μου τον κρατησουν παραπανω στη μοναδα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Μαρία εντάξει έχεις ακόμη καιρό κ εσΥ όπως κ εγώ αλλά θέλω να ειμαι προετοιμασμενη...Το αντρακι σου μια χαρά κ ύψος Κ κιλά...Το δικό μου μικρό το κοβω,σε κιλά τουλάχιστον,ύψος δε ξέρουμε,αλλά εγώ κ ο συζυγος1,75 οπότε όπως μας είπε ο ντοκτορ.τορ δε θα είναι κ κοντό!!θα δούμεε αυτές τις μέρες που έχω γιατρό...Εσύ έχεις κ άλλο παιδάκι οπότε είσαι κάπως προετοιμασμενη για όλα Κ για τοκετο ...οκ για τη λίστα..θα περίμενώ.έχω πάρει κπ,μου δω σαν κιόλας,θέλω κ αλλά...Σιγά-σιΣιγά-σιγά θα τα μμαζέψω....

Με τον τραχηλο εχω θεμα,ειμαι με περιδεση εδω κ ενα μηνα κ εκει που ειπα ολα ειναι οκ,τσουπ να σου τα μικροβια να μας αγχωσουν παλι,γιατι με το ραμμα μπορει να κανω λοιμωξη κ να προκληθει τοκετος..μολις φυγει κ εμενα η μικρη στη γιαγια θα κοταξω για τη λιστα κ εγω.οχι τπτ τα ξεχασα κιολας.Για τα κιλακια που λες μην αγχωνεσαι,σχετικα ειναι.Εμας την πεμπτη ηταν ενα κιλο αλλα εγω τον θελω κ λιγο

μπαμπατσικο μη μου βγει νωρις κ μου τον κρατησουν παραπανω στη μοναδα!

Λίτσα έχεις κ εσύ κ άλλο παιδάκι...Τι ωραία...Όλα θα πάνε καλά μην ανησυχείς..Είσαι ξάπλα δηλαδή?Ωραία εσείς που είστε ήδη μανουλες ενημέρωστε....

καλημερα κοριτσια!!! καλο μηνα και καλη εβδομαδα!!! επιτελους και επισημα ανοιξη!!!! να φορεσετε μαρτη!! χαχα

miamia καλως ηρθες!!! με το καλο το μωρακι σου!!! εγω ειμαι για ιουνιο αν και ποτε δεν ξερεις!!! 24 μαιου εχω επετειο γαμου και σκεφτομαι λες;;;;

Λιτσα ευχομαι σημερα να ναι ολα καλα και να μπεις σε ενα προγραμμα να υσηχασεις, μην ξεχνας οτι το αγχος και η στεναχωρια σχετιζονται επισης....

οσο για το μικροβιο λογικα με την αντιβιωση θα πρεπει να νιωθεις ηδη καλυτερα, μην σκας θα το διωξεις το χαζομικροβιο μια και καλη!!!!

mariazerta επιτελους αδεια!!! μπραβο καιρος να ξεκουραστεις και να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου και απο το σπιτι!!!

Σαλωμη μου ευχομαι να ναι καθε μερα και καλυτερα τα αγορια σου!!! εσυ τι κανεις;; μην ξεχνας οτι οτι νιωθεις το καταλαβαινουν τ αγορακια σου γι αυτο να πηγαινεις χαρουμενη διπλα τους και να τ αγγιζεις για να σε νιωθουν...

σε σκεφτομαστε ολες, οτι θες να πεις ειμαστε εδω!!

εγω εχω ψωνισει τα πρωτα πραγματα για το μωρο αλλα δεν εχω πλυνει ακομα (για μενα ειναι ακομη πιο νωρις αλλωστε) και θα χρειαστει να παρω σιγα σιγα τα πραγματα που θα χρειαστω εγω για το νοσοκομειο

βλεπουμε....

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;;;;

yk1yp3.png

Miamia ειμαι ξαπλα αλλα χαζοσηκωνομαι την τελευταια βδομαδα μεσα στο σπιτι με μετρο.τα σκ πινω κ κανα καφεδακι εδω στη γειτονια κ μετα πισω παλι.

Μαμα82 το αγχος σιγουρα παιζει ρολο κ το καθισιο επισης..Να δω πως θα τα κοντρολαρω.Στο μεταξυ παλι εκανα μυκητες κ αρχισα θεραπεια..Σιχτιριζω αβερτα!Να βρασω κ τα προβιοτικα κ ολα!Μεγεια τα πραγματακια σας!Ε νωρις ειναι για πλυσιματα ακομη,υπομονη!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

αμαν ρε μαμωτο με τους μυκητες!!! μηπως πρεπει να αλλαξεις αγωγη;;; ειναι λιγο δυσκολοι μαλλον αλλα μην σκας δεν θα τους περασει!!! τι στο καλο;;;

εγω τραβηξα ενα αγχος το σαββατο, πηγαμε στον κουμπαρο μας και αυτοι εχουν γατα, εμβολιασμενη κτλ αλλα επειδη δεν εχω αντισωματα στο τοξοπλασμα δεν ασχοληθηκα μαζι της ουτε εφαγα κατι κτλ, παμε στο σαλονι και καθομαι στον καναπε, μετα απο λιγη ωρα σηκωνομαι και νιωθω μια υγρασια καταλαβαινετε που....οχι λουτσα αλλα... και σηκωνω το ριχταρι και βλεπω μια σταμπα....ναι!!! ειχε κατουρησει εκει και εγω καθησα πανω!!!! ποιοα η πιθανοτητα μου λετε;;;;;

αρχισα να σκεφτομαι οτι κολλησα και τετοια..... ημασταν και μακρια οποτε δεν γινοταν να πεταχτω να αλλαξω ...πηγα στην τουαλετα σκουπιστηκα με μωρομαντηλα εβαλα και μπολικο χαρτι να μην εχω επαφη (σαν να φορουσα παμπερς) και καθισα.....λετε να την πατησα;;; θα παρω και τον γιατρο αλλα μαλλον θα παω να κανω και εξεταση αλλιως δεν θα υσηχασω......

τοσο προσεχω και να την παθω ετσι;;;:(:(

τι ειναι το nst;;;;

yk1yp3.png

Ειχε κατουρησει η γατα πανω στον καναπε?? :confused::confused:

Τσ τσ , τι να πω δεν της εχουν αμμο?

Αφου πλυθηκες κ τα σχετικα κοριτσι μου θα ελεγα μην ανησυχεις, παντως να μην ξεχασεις να ενημερωσεις τον γιατρο σου ! Ειχε βραχει το παντελονι σου εκει που εκατσες???

Εγω που ειμαι φιλοζωη παντως, στην εγκυμοσυνη λιγο τις φοβομουν τις γατες. Φιλος μας φιλοξενησε γατακι για 2 βδομαδες, και εγω εκανα να παω σπιτι του ενα μηνα. Μπορει να ημουν και υπερβολικη, δε λεω, αλλα ενα φοβο τον ειχα!

Λιτσα για τους μυκητες δοκιμασε πλυσεις με τσαι χαμομηλι. θαυματα κανει. εγω ετσι τους θεραπευω πλεον! μου το συστησε η γυναικολογος οταν ημουν εγκυος στον δευτερο μου!

mama αν ειναι δυνατον! πως γινεται να κατουρησε η γατα στον καναπε; οι γατες δεν θελουν χωμα για να κατουρισουν;; τι στο καλο. και εσυ χαρας την τυχη που πηγες και καθησες ακριβως στο σημειο!! να ρωτησεις τον γιατρο σου! εχω ενα θεμα με τις γατες δεν μου αρεσουν καθολου οποτε καταλαβαινεις επαθα ενα σοκ τωρα... επρεπε να ζητησεις ρουχα απο την οικοδεσποινα να αλλαξεις. εσωρουχο και εστω μια φορμα........

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

mairy lou καλημερα!!! τι κανετε εσεις;; πως παει το γιγαντακι μας;;;;

ειχα μερες να γραψω γιατι ελειπα αλλα εμπαινα και παρακολουθουσα τα νεα σας!!!

ναι ρε μαμωτο πηγε η ατιμη και κατουρησε στον καναπε!!!! εν τω μεταξυ τα ριχταρια ηταν ασπρα μπουκλωτα και μυριζαν μαλακτικο ουτε φαινοταν τιποτα ουτε μυρωδια!!!

εχει αμμο ναι!! δεν ξερω τι την επιασε και τα κανε στον καναπε γιατι παει κανονικα στην αμμο.....τι να πω;;; παντως πηρα τον γιατρο και μου ειπε να μην ανυσηχω και οτι πιο επιφοβο ειναι να φαω κατι και να κολλησω....

η γατα εννοειται οτι ειναι εμβολιασμενη αλλα την πηραν απο τον δρομο που σημαινει οτι μπορει να χει το μικροβιο.....και δεν τις θελω ειδικα τωρα, δεν εχω επαφη αλλα κοιτα να δεις!!! ποιος το φανταζοταν;;;;

λοιπον ρωτησα το ικα και μου ειπαν οτι καταθετεις τα χαρτια οταν ξεκινησουν οι 56 ημερες , εγω δεν δουλευω οποτε θα παω τα ενσημα και το βιβλιαριο και ενα χαρτι που να επιβεβαιωνει την πητ μου και τα καταθετω εσεις κοριτσια που εργαζεστε δεν ξερω τι δικαιολογητικα

yk1yp3.png

Εμεις κοριτσακι εχουμε λοιμωξη στο αναπνευστικο δε ξερω πως μας αφησες, και παλευουμε με αντιβιωση να σταθεροποιηθουμε!

Ναι το να φαμε κατι, οπως λαχανικο οχι καλα πλυμενο, ειναι εξισου επιφοβο το να εχει κατι. Αλλα αφου τον ενημερωσες και σε καθησυχασε, μην ανησυχεις !

χα χα να αναφερω ενα ασχετο αλλα αστειο περιστατικο, οταν γεννησε η μητερα μου εμενα, ελειπαν ολοι απο το σπιτι, τρεχαν στην κλινικη με την μαμα μου, και η του παππου μου ηταν μονη της στο σπιτι κ δεν της εδινε κανεις σημασια οταν μπαινοβγαιναν. Και τι εκανε η ατιμη ρε κοριτσια..Πηγε και εκανε κακακια ΤΗς στα συρταρια που ειχε η γιαγια μου τα ασπρορουχα και τα σεμεδακια ολα κολαρισμενα ! Ξερετε αυτους τους καναπεδες τους παλιους που εχουν συρταρια απο κατω(δε θυμαμαι πως τους λενε)

Και για ποσες μερες δεν μπορουσαν να βρουνε τι μυριζει τι μυριζει !!!!! Μα τι κακιασμενη γατα!!! χα χα χα χα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...