Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!! πως πατε??τι βροχη κ χαλαζι ηταν παλι σημερα??μα δεν θα ερθει το καλοκαιρακι??κοντευω τις 32 βδμ κ ακομα ουτε μισο ρουχαλακι δεν εχω πλυνει!! θα γεννηθει το θειο βρεφος κ δεν θα εχω να το ντυσω!! :tongue: Αννα μου κ εσενα μεγαλουτσικη η μπεμπα??δεν πειραζει καλυτερα να εχουμε να πιανουμε μωρα κ να μην φοβομαστε!! για την κοιλια δεν σου ειπε κατι?? τον μικρο κ εγω δεν τον νιωθω συνεχεια,ποτε πολυ εντονα κ ποτε ριχνει υπνους!! συνηθως οταν ακουει την αδερφη του εξαφανιζεται!! :P σημερα πηγε ο ανδρας μου στον γυναικολογο του εοππυ για την αδεια τοκετου,η πητ που μου δινουν στην β επιπεδου ειναι 1/5 αλλα ημερολογιακα ειναι 27/4..ο γιατρος λοιπον εγραψε αυτην την πητ,ελπιζω να μην εχω καποιο θεμα εαν γεννησω πιο μετα!!! συγχωρατε με αν δεν σχολιαζω την καθεμια ξεχωριστα,δεν θυμαμαι η φουσκιτσα!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Πήγα σήμερα στο γιατρό του δημοσίου που μου είχε κάνει το χειρουργείο ινομυωμάτων για να με αναλάβει για την καισαρική...οκ αλλά μου ξεκαθάρισε ότι με βάση το χειρουργείο που έχω κάνει θα χρειαστώ εντατική παρακολούθηση και μπορεί να χρειαστεί και να μπω προληπτικά στο νοσοκομείο για αρκετές εβδομάδες..υπάρχει κίνδυνος ρήξης της μήτρας γι' αυτό και θα μ'εχει από κοντά.. και δεν είναι πολύ σίγουρο ότι θα φτάσω μέχρι τις 38 εβδομάδες. Τη Δευτέρα θα κάνω nst για να δούμε πόσες συσπάσεις έχω, βλέποντας και κάνοντας..Δεν ανησυχώ,όλα θα πάνε καλά!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλησπερα!

Η καμπυλη μου ηταν χαλια,Δευτερα παω ενδοκρινολογο αλλα ο γυναικολογος με προετοιμασε ψυχολογικα για ινσουλινη.Η καλλιεργεια κολπικου εδειξε εντεροκοκκο κ ecoli και πηγαμε απ το ιατρειο εκτακτως για αποστειρωση.Μου εκανε πλυσεις,μου εγραψε αντιβιωση κ μολις τελειωσει επανελεγχο γιατι με το ραμμα φοβομαστε για λοιμωξη..ο μικρος ειναι καλα,εφτασε το κιλο κ ο τραχηλος μας ειναι ενταξει προς το παρον!ετσι για να εχω κατι ευχαριστο να πω..Σχετικα με τις κινησεις κ εγω ειναι καποιες μερες που το νιωθω να ειναι νιρβανα κατασταση

GjJbp3.png7IWup3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε;;;

Πολλά νέα βλέπω!!! Αννα μην αγχωνεσαι εφόσον θα σε χουν απο κοντά θα σε προσέξουν κι ολά θα γίνουν μια χάρα!!! Θετική σκέψη κοριτσια!!! Λίτσα ολά θα γίνουν!!! Θα πάρεις την αντιβιωση κι ολά καλά!! Όσο για την ινσουλίνη τι νακανουμε;;; θα ξεπεραστεί κι αυτό φυσικά δεν είναι οτι καλυτερο άλλα αντιμετωπίζεται !!! Οποτε θα προσεξεις λίγο παραπανω κι ολά θα γίνουν!!! Αρκεί να ναι καλά τα μωρακια μας!!! Αυτό να θυμομαστε και να παίρνουμε θάρρος για να συνεχίζουμε!!! Το άγχος δεν βοηθαει πουθενά!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου, Σαλώμη μου πως είστε;;

Αννούλα, μην στεναχωριέσαι, όλα καλά μέχρι τώρα και έτσι θα πάνε μέχρι τέλους!

Φυσικά και θα φτάσεις τις 38 εβδομάδες, 8 βδομαδούλες θα περάσουν νεράκι και αφού θα σε παρακολουθεί ο γιατρός μην φοβάσαι!

Λίτσα μου, με την διατροφή θα διορθώνει το πρόβλημα, και εάν χρειαστείς ινσουλίνη για να διορθωθεί να σκάφτεσαι θετικά και ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα και το μωράκι που έφτασε το κιλό!! είναι μια χαρά! Να σκέπτεσαι θετικά, η διατροφη θα είναι μόνο για λιγο καιρό!

Μαράκι δε νομίζω να έχεις θέμα με το χαρτί του γιατρού!

Μόλις σταματήσεις από την εργασία σου να το καταθέσεις στις Παροχές για να μην καθυστερήσει η πληρωμή!

mama τι κάνεις;;

Τα δικα μου νέα τα ιδια, ειμαστε καλα δόξα το Θεό και ο χρονος περναει με δουλειες και κουραση.

Σας φιλω!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημερα και απο μένα!

Σαλώμη όλα καλα;; πως πανε τα αγορια σου;;

κοριτσια την καμπυλη σας την κανουν ετσι κι αλλιως;; εμας εδω μας την κάνουν μονο αμα υπαρχει ενδειξη.......

την Τριτη εχω γιατρο! αντε να δούμε ποσο πηγε ο μπεμπακος #3!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοιλουμπίτσες μου γειά σας και χαρά σας!!!! Εχτές πήγα και εγώ στο γιατρό!Ο μπεμπάκος μου έφτασε το κιλό και ο γιατρός τον βρήκε πολύ καλά!Μου έδωσε υπόθετα γλυκερίνης για τη δυσκοιλιότητα και μου είπε οτι δεν χρειάζεται αυτο το μήνα να περπατάω!Να με δει τον άλλο μήνα και θα μου πει!Γενικά και έγω είναι κάποιες μέρεςπου τον νιώθω συνέχεια και κάποιες άλλες λιγότερο! ΑΑΑΑΑ!!!!Απο σήμερα είμαι σε άδεια αναρρωτική για 1 μήνα!Δεν τη πάλευα κορίτσια στη δουλειά και όσο πλησίαζε ο καιρός για την άδια κυήσεως τόσο περισσότερα μου αναθέτανε λες και με τιμωρούσαν που θα φύγω!Ε και εγώ λοιπόν χτύπησα την αδειούλα θα πάω για σχεδόν 1 εβδομάδα και μετά άδεια κυήσεως!Αυτά απο εμάς!!!Φιλιά πολλά-πολλά!!!!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοιλίτσες και μανούλες!

Kyoya, εδώ είναι υποχρεωτική η καμπύλη στον έκτο μήνα από ότι έχω δει, εφόσον δεν υπάρχει ένδειξη άρα δεν υπάρχει και ανησυχία για τον γιατρό!

Vall καλά έκανες και πήρες την αδειούλα, να ηρεμήσεις και να απολαύσεις τον γιο σου και την εγκυμοσύνη!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες;

Με τόση βροχή, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά σήμερα, και γω περιμένω να σχολάσω σε λίγο και ελπίζω να μην βρέξει για να οδηγήσω με ασφάλεια, φιλιά σε όλες!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γειά σας κορίτσια!

Λίτσα, τι έλεγε η καμπύλη σου δηλαδή?΄Είχε 2 τιμές πάνω από το όριο? καμιά φορά οι γιατροί υπερβάλλουν για να μας φοβίσουν και να προσέξουμε τη διατροφή μας...μη στενοχωριέσαι όμως αν υπήρχε σημαντικό πρόβλημα θα είχες υδράμνιο..δεν σου είπε κάτι τέτοιο έτσι? Προς το παρόν, κόψε γλυκά, μαρμελάδες, μέλια, μεγάλα γεύματα, πολλά ψωμιά, πίτσες,πίτες,χυμούς και ρύζια και όλα θα πάνε καλά.. και μικρά γεύματα.. Εμένα ο γυναικολόγος μ' εχει βάλει να κάνω μετρήσεις από τον τέταρτο μήνα και δεν ήθελε να κάνω καμπύλη. Πήγα σε ενδοκρινολόγο και μου την έγραψε. Επιβεβαιώθηκε αυτό που ξέραμε ήδη.Ορισμένοι γιατροί δεν ζητούν ούτε μετρήσεις ούτε καμπύλη. Από την εμπειρία μου, αυτό είναι λάθος. Χάρη στις μετρήσεις είδα ότι το ζάχαρο μια ώρα μετά είναι τσιμπημένο και αναγκάστηκα να προσέχω.Για το μικρόβιο, θα πάρεις αντιβίωση....Δεν ξέρω πότε θα μου λύσει την περίδεση, όπως φαίνεται πιθανώς θα γίνει μάλλον μαζί με την καισαρική...

'Όλα καλά κορίτσια μου... κατά τ' αλλα..Φιλάκια στις κοιλίτσες!!

Κορίτσια μου, ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! Ανησυχώ αλλά με μέτρο:D!!

Ούτως ή άλλως είχα θέματα σ' ολη την εγκυμοσύνη..τωρα που έχω κλείσει τις 30 εβδομάδες είμαι πολύ πιο αισιόδοξη!!:PΌλα θα πάνε καλά!Για όλες μας!

Κοιλουμπίτσες μου γειά σας και χαρά σας!!!! Εχτές πήγα και εγώ στο γιατρό!Ο μπεμπάκος μου έφτασε το κιλό και ο γιατρός τον βρήκε πολύ καλά!Μου έδωσε υπόθετα γλυκερίνης για τη δυσκοιλιότητα και μου είπε οτι δεν χρειάζεται αυτο το μήνα να περπατάω!Να με δει τον άλλο μήνα και θα μου πει!Γενικά και έγω είναι κάποιες μέρεςπου τον νιώθω συνέχεια και κάποιες άλλες λιγότερο! ΑΑΑΑΑ!!!!Απο σήμερα είμαι σε άδεια αναρρωτική για 1 μήνα!Δεν τη πάλευα κορίτσια στη δουλειά και όσο πλησίαζε ο καιρός για την άδια κυήσεως τόσο περισσότερα μου αναθέτανε λες και με τιμωρούσαν που θα φύγω!Ε και εγώ λοιπόν χτύπησα την αδειούλα θα πάω για σχεδόν 1 εβδομάδα και μετά άδεια κυήσεως!Αυτά απο εμάς!!!Φιλιά πολλά-πολλά!!!!!!

Χρησιμοποιώ υπόθετα γλυκερίνης αλλά να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν βοηθάνε πάντα. Εγώ παρήγγειλα από το φαρμακείο το hyfiber liquid που μου έχει πει ο γιατρός,για να δούμε τι θα δουμε..θα σας πω αν είναι αποτελεσματικό..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...