Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

mama νομίζω πως είναι καλή η πίεση σου φυσιολογική αλλά θα στο πει και ο γιατρός, καλέ μην σκέφτεσαι αρνητικά (για την προεκλαμψία μιλάω) και το αισθάνεται και το μωράκι σου!

καλή επιτυχία σε όσες έχετε γιατρό αυτές τις μέρες να μας πείτε τα νέα σας!

mama θα πρέπει τώρα να απολαύσεις όσο μπορείς τον ύπνο γιατί μετά με το μπεμπάκι ανά δίωρο γάλα θα δυσκολευτείς..., όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ και γω ότι ο ύπνος μου θα ελαττωθεί κατά πολύ!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το ξερω οτι εχει να πεσει ξενυχτι!!!! αλλα δεν πειραζει περιμενω πως και πως!!!!

σημερα θα τον τρελανω τον γιατρο με τις ερωτησεις μου.... θα σας πω τα νεα

yk1yp3.png

Μαμά, είναι πολύ καλή η πίεσή σου, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το όριο είναι 14 με 8.

Κι εμένα κορίτσια μου φαίνεται ότι δεν περνάει ο καιρός.. Βέβαια, σε 8 εβδομάδες γεννάω...αν το δεις έτσι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα..:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

κι εγω ετσι το σκεφτομαι Αννα μονο που οι εβδομαδες για μενα ειναι 15, βεβαια σε μηνες μου φαινεται πολυ!!! θα περασουν που θα παει...;;

μετα θα αναπολουμε αυτες τις εποχες της εγκυμοσυνης

yk1yp3.png

8 βδομαδες ειναι 2 μηνες!! εμεις 15 οπως λεει και η μαμα!! ειναι περισσοτερο απο 3 μηνες νομιζω αφου πρεπει να κλεισει και ο 9ος για να γεννησουμε....εχουμε ακομα αλλα και εγω κουραστηκα πολυ αυτη τη φορα... στις αλλες εγκυμοσύνες μου αρεσε δεν ηθελα να γεννησω τωρα θελω πολυ ανυπομωνω πως και πως να περασει ο καιρος....εχω κουραστει πολυ..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλε τι παθατε σημερα μπιρι μπιρι;χαχα δε σας προλαβαινω!μολις εφυγε το κοριτσι μου στη γιαγια..την κρατησα 4 ωρες κ ξεπατωθηκα..ελπιζω να μην εχω καμια δυσαρεστη εκπληξη τη δευτερα στο γιατρο,γιατι δε βλεπω αιμα πια κ ξεθαρρεψα αρκετα..

Αννα μου εγω φοβαμαι παρα πολυ με την τουαλετα,δεν μπορω.παω κ μονη μου σπανια αλλα κυριως με το σιροπακι βοηθιεμαι.Η καμπυλη θα ειναι ετοιμη τωρα αλλα η καλλιεργεια κολπικου θελει 2 24ωρα,οποτε θα μου τα στειλουν το πολυ Παρασκευη πρωι ολα μαζι.

Αχ κοριτσια κ εγω θελω πως κ πως να περασει ο καιρος,κουραστηκα κυριως ψυχολογικα κ θελω να τελειωνω..Απ την αρχη ολο προβληματα ειμαι κ δεν αντεχω αλλο..Εχω κ τη μικρη μου που δεν μπορω να τη φροντισω κ να της αφιερωσω το χρονο που θελω οπως τον θελω κ μ εχει ριξει πολυ η κατασταση..Εχω να την παω βολτα κατι μηνες..

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλησπερα! Πώς να ευχαριστηθεις υπνο αν σηκωνεσαι καθε πεντε και δεκα για κατουρημα; Αφηστε που εχω αρχισει να μην βολευομαι πουθενα, ουτε κρεβατι, ουτε καναπες, ουτε πολυθρονα. Δεν με χωραει ο τοπος! Αυπνη λοιπον σημερα... νομιζω οτι κανουμε προβα για τα μελλοντικα ξενυχτια...

50JPp2.png

Ήρθαμε κι εμείς!Είμαστε 1679(+/- 245γρ),χοντρούλα μας είπε ο γιατρός οτι είμαστε αλλά τον έχουμε μάθει πια και δεν μασάμε.Κάναμε και dopler,καλά οξυγονώνεται το μωρό μας.Είπαμε να παίρνω gaviscon για το στομάχι και βρήκε τις μετρήσεις του ζαχάρου μέτριες γι' αυτό και θα παίρνω το glucofage.Σοβαρά τώρα,να πεθαίνεις στην πείνα και να σου λένε οτι το μωρό είναι χοντρό είναι άδικο..Μπορεί να γεννήσω και πριν τις 24 Απριλίου,με βάση τα πρακτικά του χειρουργείου η μήτρα μου δεν είναι για πολλά-πολλά....Όλα καλά λοιπόν με την μπουμπού μας..σε 8 βδομαδούλες μαξ θα την έχουμε στην αγκαλιά μας.Κορτιζόνες τώρα μόνο πριν την καισαρική.:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Αννα ολα καλα!! μπραβο!!! απο δω και περα να μην ανυσηχεις ολα θα πανε καλα!!!

κι εμεις γυρισαμε απο τον γιατρο, ολα καλα, το μωρακι μας εγινε 740 γραμμαρια τελευταια μετρηση πριν δυο βδομαδες 500 γραμμαρια!!! μεγαλωνουμε καλα λοιπον

κι εγω μια χαρα με πιεση ταχυκαρδιες κτλ, ολα τελεια!!!

καλη μας συνεχεια κοριτσια!!!

καλο βραδυ

yk1yp3.png

Καλημερουδια!

Αννα μου μια χαρα τα νεα σου!ζουμπουρλου η μπουμπου για ζουληγμα!ε με τη διατροφη λιγη υπομονη ακομη,κοντευει ο καιρος.Το ραμμα ποτε θα στο κοψει;;

Μαμα κ εσεις ολα καλα λοιπον!σου φυγε κ η ιδεα με τις ταχυκαρδιες αρα συνεχιζεις ακαθεκτη!

Νουλα οπως το ειπες για τον υπνο,προπονηση για μετα ειναι..εγω 2,5 χρονια εκανα να κοιμηθω πανω απο 4 ωρες συνεχομενα με την αυπνη μικρουλα μου..

Νεα δεν εχω,σας φιλω ολες κ ευχομαι καλα νεακια απ ολες!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα και από μένα κοιλίτσες!

μια χαρά τα νεάκια σας, τα μωράκια έχουν πολύ καλή ανάπτυξη και είναι όλα μια χαρούλα!!

εγώ στην γιατρό μου θα πάω 10 Μάρτη, όλα καλά, ο μικρούλης μου ειναι ζωηρούλης και με κάνει και χαίρομαι, η καλύτερη παρέα!!

Φιλιά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε; να σας ρωτησω κατι. νιωθετε τα μωρακια σας καθημερινα στην ιδια ενταση;; εγω υπαρχουν φορες που ακομα δεν το νιωθω και τοσο συχνα........ νωρις ειναι νομιζεται; το νιωθω καθημερινα αλλα με αγχωνει η συχνοτητα που το νιωθω

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...