Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

σήμερα θα φάω σπρινγκ ρολς λαχανικών στην δουλειά και μετά στο σπίτι σπανακόρυζο!!

mama γιατί το λες αυτό;;;

kyoya είναι το επίδομα πριν την γέννα, για να το πάρουμε σταματάμε από την εργασία 56 μέρες πριν την ΠΗΤ και πληρωνόμαστε μόνο από το ΙΚΑ

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε εχεις γιατρο σημερα;;;;;

παν μετρον αριστον μαμα.. δεν ειναι να τα κοψουμε ολα αλλα και η υπερβολη κανει κακο...

Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά δυστυχώς, σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να τα κόψουμε όλα.. εγώ το βλέπω να έρχεται σήμερα.. να του πω του γιατρού ότι τρώω κάθε μέρα λίγη μαύρη σοκολάτα? ότι τις τελευταίες μέρες τρώω χαλβά? Και τα 2 είναι υγιεινά...αλλά για να δούμε ,τι θα δείξει ο υπέρηχος?

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα κοιλουμπίτσες μου!!!Πως είστε? Εμείς καλά!!!Αύριο και εγώ έχω γιατρό και ανυπομονώ να δω το ζουζούνι μου! Από δυσκοιλιότητα κορίτσια άστα να πάνε!!Υποφέρω καθώς και απο αιμοραίδες που τις είχα από την 1η εγκυμοσύνη!Αυριο θα του πω και εγω του γιατρού να μου δώσει κανα σιρόπι γιατί δεν παλεύεται! Απο καούρες πότε έχω πότε όχι αλλά έχω ένα αίσθημα ρόδας να ανεβοκατεβαίνει στον οισοφάγο μου πολύ πολύ ενοχλητικό!!!Έχει καμιά το ίδιο??Αυτα απο μένα!Σας φιλώ γλυκά γλύκα!!Βάσω σου έχω στείλει πμ

V3K5p3.pngZHI9p3.png

κοιτα αν ειναι για καλο ας τα κοψουμε.....θα βασανιστουμε λιγο αλλα μπροστα σε τοσες δυσκολιες και πραγματα που αντιμετωπιζουν και αλλες κοπελες ουτε να το συζηταμε.....

εγω δεν εχω ουτε καουρες ουτε τιποτα και σκεφτομαι μηπως να μου βαλει χερι ο γιατρος να σταματησω να τρωω βλακειες;;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

για μπιφτεκι με πιλαφι και σαλατα σκεφτομαι σήμερα!!

οταν λεω με μετρο εννοω σιγουρα οχι καθημερινα!!! μια φορα την βδομαδα οπως ακριβως σου επιτρεπετε και σε μια διατροφη και λιγη ποσοτητα.....

ουτε αυτο σου επιτρεπετε αμα εχεις καποιο προβλημα ε;;; αχχ πως θα αντεχα σε τετοια περιπτωση δεν το ξερω... μαλλον δεν θα αντεχα!

καλη επιτυχια μαμα για σημερα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

το ελπιζω!! γιατι αυτη τη φορα σκεφτομαι για φυσιολογικο τελειως χωρις επισκληριδιο οπως εκανα τις προηγουμενες 2 φορες.. και ξερεις ποσο φοβαμαι;; παρα πολυ φοβαμαι και το σκεφτομαι συνεχεια!

εμενα εδω στην Κυπρο 36-37 εβδομαδα συμπληρωνω τα χαρτια για τα επιδοματα.. νωρις ειναι ακομα νομιζω.

μολις εφαγα μια φετα ψωμι με αναρη αναλατη και ακομα πιναω ρε κοριτσια... λετε να φαω και το φρουτο μου τωρα ή να κανω υπομονη ακομα καμια ωρα... γιατι πιναω τοσο πολυ ειδικα τα πρωινα.... και το κυριοτερο μετα το μεσημεριανο γευμα θελω οποσδηποτε να φαω κατι γλυκο...

Τι είναι η αναρη??:roll: Συγνώμη αλλά αν δεν έχεις θέμα με το ζάχαρο γιατί να μη φας και το φρούτο σου? Εγώ τα σκέφτομαι όλα αυτά γιατί έχω τις μετρήσεις ζαχάρου και τις καούρες μου.. και πάλι δηλαδή 1 μικρό φρούτο συμπεριλαμβάνεται ακόμα και στα γεύματα των διαβητικών....Αχ και εγω πεινάω πολύ αλλά λόγω μετρήσεων δεν μπορώ να φάω όσο θέλω..και τυπικά δεν έχω ζάχαρο, απλά κάποιες τσιμπημένες τιμές,φαντάσου και να είχα.Όσο για το γλυκό μετά το μεσημεριανό,λίγη μαύρη σοκολάτα προτείνεται αλλά κι αυτή αυξάνει τις καούρες..:evil:

kyoya ευχαριστω για σημερα!!! το ιδιο φαγητο λοιπον εχουμε χαχα!!!

Βασω το λεω γιατι εχω ταχυκαρδιες , κυριως μετα το πρωινο, εχω παρει 4 κιλα σε εναν μηνα και ειμαι +8 και πιστευω οτι θα με κραξει, απο βδομαδα εχω την καμπυλη ελπιζω να μην εχουμε και αλλα......

η πιεση απο 10,5 μεχρι 12 μεγαλη και απο 6,5 μεχρι 7 η μικρη ειναι πολυ στην εγκυμοσυνη;;;;

φοβαμαι μηπως η πιεση και η ταχυκαρδια ειναι δεικτης προεκλαμψιας......ειμαι υπερβολικη;;;;;

yk1yp3.png

Τι είναι η αναρη??:roll: Συγνώμη αλλά αν δεν έχεις θέμα με το ζάχαρο γιατί να μη φας και το φρούτο σου? Εγώ τα σκέφτομαι όλα αυτά γιατί έχω τις μετρήσεις ζαχάρου και τις καούρες μου.. και πάλι δηλαδή 1 μικρό φρούτο συμπεριλαμβάνεται ακόμα και στα γεύματα των διαβητικών....Αχ και εγω πεινάω πολύ αλλά λόγω μετρήσεων δεν μπορώ να φάω όσο θέλω..και τυπικά δεν έχω ζάχαρο, απλά κάποιες τσιμπημένες τιμές,φαντάσου και να είχα.Όσο για το γλυκό μετά το μεσημεριανό,λίγη μαύρη σοκολάτα προτείνεται αλλά κι αυτή αυξάνει τις καούρες..:evil:

αναρη ειναι ειδος τυριου που εχουμε εδω στην Κυπρο.. ισως να το εχετε και εσεις αλλα δεν ξερω πως το λετε κιολας.....

δεν εχω προβλημα με το ζαχαρο προς το παρων τουλαχιστον! για μενα θελω να προσεξω γενικα να μην παρω πολλα κιλα...στην τελευταια επισκεψη ήμουν ηδη στα +7 και τα 3 τα πηρα μεσα σε 1 μηνα....εε δεν λεει....στον πρωτο μου πηρα 16 και εκανα ενα χρονο να τα χασω. βεβαια δεν εκανα και καμια προσπαθεια... στον δευτερο πηρα γυρω στα 13 αλλα και τοτε αργησα πολύ να τα χασω... γυρω στον 1,5 χρονο......αχχ καουρες εχω και εγω! στην πρωτη μου εγκυμοσύνη εκανα εμετους στον 7-8ο μηνα.. πολλες καουρες... στον δευτερο δεν ειχα καθολου και τωρα παλι με πιανουν ωρες ωρες ελαφριες..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

μαμα νομιζω η πιεση σου ειναι μια χαρα.. εμενα παντα 8-12 ειναι.. εφοσον εχεις και γιατρο σημερα θα τον ρωτησεις και θα σου πει σαν ειδικος!!

μιαμμ και η μπαμια πολυ ωραια ειναι.. αχ με τα φαγητα αρχισαμε και ακομα 11 δεν πηγε η ώρα!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ωραιες και οι μπαμιες αλλα τα δυο τελευταια χρονια με πειραζουν, πρηζομαι λες και εχω φαει φασολαδα και δεν μπορω να παω και τουαλετα!!! οποτε τις αποφευγω...:(:(

vall και εγω μια απο τα ιδια με τις αιμορροιδες, υπομονη..... εγω παντως αν και δεν κανω ιδιαιτερη διατροφη παω κανονικα στην τουαλετα παρολο που παιρνω και σιδηρο, ευτυχως!!! στην αρχη ηταν τα μεγαλα δραματα!!!! αιμα,δακρυα και ιδρωτας.......

yk1yp3.png

ωραιες και οι μπαμιες αλλα τα δυο τελευταια χρονια με πειραζουν, πρηζομαι λες και εχω φαει φασολαδα και δεν μπορω να παω και τουαλετα!!! οποτε τις αποφευγω...:(:(

vall και εγω μια απο τα ιδια με τις αιμορροιδες, υπομονη..... εγω παντως αν και δεν κανω ιδιαιτερη διατροφη παω κανονικα στην τουαλετα παρολο που παιρνω και σιδηρο, ευτυχως!!! στην αρχη ηταν τα μεγαλα δραματα!!!! αιμα,δακρυα και ιδρωτας.......

και εγω μπορει να κανω και 5 μερες να παω στην τουαλετα. μεγαλο προβλημα εχω μιλαμε.. αιμορροηδες.. ζοριζομαι παρα πολυ αφου σκεφτομαι καμια φορα οτι απο την πιεση που ασκω αντι να ενεργηθω θα βγαλω το μωρο!

δαμασκηνα κανουν καλο και τα πορτοκαλια αποσο ξερω!

αυτο το σιροπακι που μας δινουνε για τη δυσκοιλιοτητα δεν μπορω με τιποτα να το πιω

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

κι εμενα με βοηθαει το πορτοκαλι, επισης ακτινιδια, σιροπι δεν δοκιμασα, στα μεγαλα ζορια στην αρχη εβαλα υποθετα γλυκερινης, δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα τι να κανεις;;;

παντως κοριτσια ανυπομονω να περασει ο καιρος και να γεννησω!!!! απο την μια να εχω το μωρο μου και απο την αλλη σιγα σιγα να βρω τους ρυθμους μου!!! μου φαινεται ατελειωτη η εγκυμοσυνη !!! θελω να μπορω να κανω τα παντα χωρις να αγχονομαι μηπως παθει κατι το μωρο, να κοιμαμαι κανονικα (λεμε τωρα) και χωρις να βλεπω χαζα ονειρα, να νιωσω λιγο '' ελευθερη''.......

yk1yp3.png

Σαλώμη μου, εσείς κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για τα μωράκια σας. Το παράπονο, πιστεύω ότι θα σε έπιασε γιατί δεν είναι και εύκολο αυτό που περνάτε..

Μαρία Ζέτα μου, δεν ξέρω τι είναι καλύτερο...ο γιατρός μου που μ' έχει βάλει στις μετρήσεις από την 16η εβδομάδα(χωρίς καμία ένδειξη) και βλέπαμε ήδη ότι δεν ήταν τόσο καλές και δεν τον ενδιέφερε καν να κάνω καμπύλη αφού ήταν ανάλογη με τις μετρήσεις ή ο δικός σου που δεν στο είχε ζητήσει ενώ υπήρχε πρόβλημα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη σου? Το σίγουρο είναι ότι εγώ ταλαιπωρούμαι και αγχώνομαι με το θέμα καιρό τώρα..:twisted:

Λιτσάκι ,καλά αποτελέσματα με την καμπύλη. Λογικά θα βγει σήμερα έτσι δεν είναι? Πραγματικά, θέλει προσοχή η περίδεση με δυσκοιλιότητα.. εγώ όντως, είχα αίμα μια φορά στην τουαλέτα και καταλήξαμε ότι μάλλον ήταν από τα ράμματα αρκετά μετά την περίδεση.. ωστόσο από τότε δηλαδή περίπου κανα 2 μήνες πριν ,δεν έχω δει αίμα κι ας προσπαθώ στην τουαλέτα..οπότε...δεν είναι και τόσο τρομερή η περίδεση.. στο λέει η περιδεμμένη από την 16η εβδομάδα :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...