Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημερα!

Νουλα καμπυλη ειχα ξανακανει στην κορη μου αλλα εκανα την μικρη των 50γρ κ παλι θυμαμαι ζοριστηκα λιγο προς το τελος.Τωρα ειμαι με αλλον γιατρο κ μου γραψε των 100 γρ κ ηδη απ τη μεση του ποτηριου εκανα αναγουλες αλλα το παλεψα.Ηθελα να ξερα αν δεν ημουν γλυκατζου τι θα εκανα;Νερο εμενα με αφησαν να πιω οσο θελω.Αυτο μ εσωσε..επινα μια γουλια γλυκοζη,μια νερο κ μετα περιμενα να τελειωσει το 3ωρο να αδειασω τη φουσκα μου!Εγω εχει ενα μηνα που αλλαξα γιατρο κ ειπε θα μας βλεπει καθε μηνα,ισως κ 20ημερο αναλογα πως παει το ραμμα του τραχηλου.Στον 9ο φανταζομαι θα βλεπομαστε συχνοτερα.

Βασω εσυ πως πας;απο πραγματα τι εχεις ετοιμασει;αισθανομαι οτι εχω μεινει πισω αλλα αν δεν πιασω 7ο δεν μου κανει αισθηση να κανω κ πολλα μετα τα παρατραγουδα μου..

Την καλημερα μου σε ολες!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!!! Λιτσα με το καλο τα αποτελεσματα!!! ερχεται και η σειρα μου μαλλον απο βδομαδα!!!! κι εγω ειμαι γλυκατζου, αλλα μ αρεσουν τα γλυκα στα ροφηματα και στους καφεδες αν εχει παραπανω ζαχαρη αναγουλιαζω ποσο μαλλον στο ζαχαρονερο (μπλιαξ!!!!)

μην ανυσηχεις για τιποτα ολα καλα θα πανε θα το δεις!!!!

εσεις κοριτσια το ψαξατε καθολου με τα επιδοματα;;;;;

yk1yp3.png

Λίτσα μου, περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός, θα δεις ότι σύντομα θα ξεκινήσεις τις ετοιμασίες και συ!

Του πήρα φορμάκια βαμβακερά σύνολο 10, δεν ήθελα να πάρω βελουτέ γιατί έχω κανά δυο από τον πρώτο και σκέφτηκα ότι Μάης είναι θα κάνει ζέστη, έχω δύο πετσετούλες για το μπάνιο του, πανούλες, σελτέδες για την αλλαγή της πάνας, πετσετάκια για γουλίτσες, τώρα θέλω να του πάρω και εσώρουχα το νούμερο 1 που είναι για 62 εκατοστά πάλι καμία δεκαριά γιατί αυτά θα λερώνονται πολύ συχνά, φαντάζομαι ότι μες την μέρα θα θέλω κανά δυο.

Καλάθι θα μου δώσει μια φίλη μου, και στον πρώτο δεν είχα αγοράσει, ευτυχώς γιατί είναι και πανάκριβα, να φανταστείτε μέχρι τώρα έχω δώσει τουλάχιστον 160 ευρώ για όλα αυτά και δεν έχω πάρει ακόμα τα εσωρουχάκια που θα πάνε και αυτά γύρω στο 40! Και όλα αγορές από το ιντερνέτ με εκπτώσεις κλπ.

Σιγά σιγά τα κάνω για να μην μαζευτούν όλα στο τέλος και πελαγώσω!!

Κyoya με το καλό το μωράκι σου, και το τρίτο αγοράκι τέλεια!!

Με φυσιολογικό θα γεννήσεις;;

xoH6p3.png

1hQVp3.png

κι εγω καθε μηνα εχω ραντεβου στον γιατρο, προς το τελος πιο συχνα!!!! βεβαια εγω παω και στο νοσοκομειο τους 2 τελευταιους μηνες αλλα εκει εχουν μονο ενα αρχαιο μηχνημα και ακουμε καρδουλα!! οσο κουνιεται το μωρο ειμαι χαλαρη.....

yk1yp3.png

mama καλημέρα, την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με τον γιατρό του ΙΚΑ να μου γράψει την άδεια για τον τοκετό!

ελπίζω κανονικά να δωθεί το επίδομα, δεν έχω ακούσει κάτι διαφορετικό

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολυ!! φυσιολογικο ναι!! και σημερα το πρωι ενιωθα το μπεμπε τα ποδια το αριστερα και το κεφαλι του στο δεξι πλευρο σαννα εκανε τραμπολινο. φυσιολογικη ειναι τωρα αυτη η θεση για την βδομαδα που βρισκομαι;; ελπιζω να παρει θεση συντομα γιατι αγχωνομαι.. νωρις ειναι ακομα λετε;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

με 200 ένσημα λογικά ναι δικαιούσε!

kyoya μια χαρά είναι το μπεμπέ σου, είναι νωρίς ακόμα να πάρει θέση και σίγουρα η τρίτη γέννα θα είναι πιο εύκολη φαντάζομαι και γρήγορη!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

με 200 ένσημα λογικά ναι δικαιούσε!

kyoya μια χαρά είναι το μπεμπέ σου, είναι νωρίς ακόμα να πάρει θέση και σίγουρα η τρίτη γέννα θα είναι πιο εύκολη φαντάζομαι και γρήγορη!

το ελπιζω!! γιατι αυτη τη φορα σκεφτομαι για φυσιολογικο τελειως χωρις επισκληριδιο οπως εκανα τις προηγουμενες 2 φορες.. και ξερεις ποσο φοβαμαι;; παρα πολυ φοβαμαι και το σκεφτομαι συνεχεια!

εμενα εδω στην Κυπρο 36-37 εβδομαδα συμπληρωνω τα χαρτια για τα επιδοματα.. νωρις ειναι ακομα νομιζω.

μολις εφαγα μια φετα ψωμι με αναρη αναλατη και ακομα πιναω ρε κοριτσια... λετε να φαω και το φρουτο μου τωρα ή να κανω υπομονη ακομα καμια ωρα... γιατι πιναω τοσο πολυ ειδικα τα πρωινα.... και το κυριοτερο μετα το μεσημεριανο γευμα θελω οποσδηποτε να φαω κατι γλυκο...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

kyoya να φας τώρα καλέ, γιατί να καθεσαι να πεινάς;;

ένα φρουτάκι ή μια μπάρα δημητριακών, μια χαρά θα σε καλύψει!!

mama τέλεια αφού δικαιούσε να κάνεις ότι χαρτιά χρειάζεται για να τα καταθέσεις.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

kyoya να φας τώρα καλέ, γιατί να καθεσαι να πεινάς;;

ένα φρουτάκι ή μια μπάρα δημητριακών, μια χαρά θα σε καλύψει!!

mama τέλεια αφού δικαιούσε να κάνεις ότι χαρτιά χρειάζεται για να τα καταθέσεις.

τι ειναι αυτο το επιδομα κυοφοριας καλε;; εμεις δεν εχουμε τετοιο εδω!! εχουμε επιδομα τοκετου, μητροτητας και τεκνου.

ναι το αχλαδακι μου τρωω τωρα μεχρι το μεσημερι να δω τι θα φαω!!!

τι τρωτε σημερα μανουλες;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω τελικα υπεκυψα στο παθος μουκαι τρωω μπισκοτακι με σοκολατα.....:oops::oops:

κατι μου λεει οτι σημερα ο γιατρος θα μου τα κοψει ολα......

καλε εχεις γιατρο σημερα;;;;;

παν μετρον αριστον μαμα.. δεν ειναι να τα κοψουμε ολα αλλα και η υπερβολη κανει κακο...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ο λογος που φοβάμαι είναι επειδή ο μικρός έχει θέμα με την κοιλιτσα του,ειναι πολύ μεγάλη κ δεν πρεπει γιαυτό κ μπήκα σαυτο το τριπακι κ σε αυστηρή δίαιτα!! Εν το μεταξύ με πιάνουν κ κάτι ζαλάδες ποτε ποτέ!! Ουφ!! Αφήστε που έχω τις τελευταίες 2βδμ φοβαρη δυσκοιλιότητα!! Τι να κάνω;κ φρούτα τρώω κ σαλάτα, ψωμί εαν φάω πολυσπορο μαυρο είναι ψηλό το ζάχαρο,με το λευκό ανεβηκε!! Εύχομαι την επόμενη φορά η κοιλιά να ερθει σε αρμονία με το υπολοιπο σωμα για να ηρεμησω κάπως.. ΑΣΕ που ενω έχασα 1κιλο με την δυσκοιλιότητα επανήλθε παλι,εσύ παίρνεις κιλά η είσαι σταθερή;

Είμαστε αδελφές ψυχές..:wink: εγώ είχα βάλει συνολικά 7 κιλά και τώρα-αν πάει καλά η ζυγαριά μου-έχω χάσει 2.Δηλαδή έχω πάρει 5 κιλά μέχρι σήμερα. Λοιπόν, αν φάω ανεβαίνει το ζάχαρο και έχω και πολλές καούρες. Δυσκοιλιότητα έχω και εγω μεγαλύτερη τον τελευταίο καιρό, αφού δεν τρώω σαλάτα και το βράδυ όπως μου ζήτησε ο γιατρός και καμιά φορά διστάζω να φάω τα 2 ακτινίδια το απόγευμα που επίσης βοηθάνε.. Τις τελευταίες μέρες μπορώ να φάω μόνο γάλα και 1-2 φρυγανιές μέχρι τις 7 το βράδυ. Και πάλι έχω κάποιες καούρες.. Νομίζω ότι και εμένα το πολύσπορο μου ανεβάζει το ζάχαρο. Μόνο σικάλεως τρώω.. Κι εμένα την είχε μετρήσει την κοιλίτσα και ήταν στο όριο. Ελπίζω απόψε που θα πάμε να μην έχει μεγαλώσει πολύ γιατί μεσολάβησε και η κορτιζόνη που για 2-3 μέρες μου ανέβασε το ζάχαρο στα ύψη...

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...