Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου καλή σαρακοστή να έχουμε όλες με το καλό να κρατήσουμε τα μωράκια μας! Νούλα καλώς ήρθες! Μαράκι, μια χαρά ο μικρούλης σου, θρεφταράκι, τέλεια! Και το ζάχαρο σου είναι μια χαρά!

Αννούλα μια χαρά η μπέμπα σου θα είναι Απριλιάτικη!

Νούλα έχουμε την ίδια ΠΗΤ, βέβαια θα γεννήσω νωρίτερα λόγω πρώτης καισαρικής, του πήρα βαμβακερά φορμάκια για τον πρώτο μήνα και μετά βλέπουμε, ανάλογα με τον καιρό.

Σαλώμη πως είναι τα θαυματάκια σου;;; όλα καλά εύχομαι!!

Φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή Σαρακοστή κορίτσια μου!!

Μαρία Ζέτα, ναι. μετράει το ότι δεν θα πάω σαν το πρόβατο για σφαγή.. Κοίτα, το μετράω το ζάχαρο αλλά σχεδόν ποτέ δεν έχω τόσο καλές μετρήσεις όσο εσύ...ανησυχώ λίγο τι θα μου πει ο γιατρός την Τετάρτη...Δεν καταλαβαίνω αφού έχεις τόσο καλές μερήσεις και μια χαρά καμπύλη ζαχάρου γιατι φοβάστε...καλά τα γλυκά μόνο κακό κάνουν,έχεις-δεν έχεις ζάχαρο..εγω τρώω σχεδόν καθημερινά λίγη μαύρη σοκολάτα..ελπίζω να μη το μετανοιώσω και σήμερα έφαγα λιγο χαλβά 1ώρα με τά το μεσημεριανό όταν είδα ότι ήταν καλή η μέτρηση(109)...έχω φάει χοντρή ταλαιπωρία και με τις καουρες διάφορες μερες και με τις μερήσεις ζαχάρου..δεν μπορώ να φαω και να χορτάσω με τίποτα..μόνο αν πεινάω λίγο και έχω φάει σωστά έχω καλή μέτρηση...αν ας πουμε φάω μόνο ψάρι με λαχανικά και σαλάτα και ελάχιστο ψωμί ή καθόλου είμαι σούπερ..και οι πατάτες φούρνου δεν με ανεβάζουν πολύ...τεσπά θα περάσουν οι μέρες...ήρθες κι εσύ στον Απρίλιο εεε?Εγώ από την αρχή ήξερα ότι δεν θα απέφευγα την καισαρική οπότε το παίζω σε διπλό ταμπλό αν και οι κοπέλες εκεί είναι πραγματικά πολύ μπροστά σε σχέση με εμενα...:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλή Σαρακοστή κορίτσια μου!!

Μαρία Ζέτα, ναι. μετράει το ότι δεν θα πάω σαν το πρόβατο για σφαγή.. Κοίτα, το μετράω το ζάχαρο αλλά σχεδόν ποτέ δεν έχω τόσο καλές μετρήσεις όσο εσύ...ανησυχώ λίγο τι θα μου πει ο γιατρός την Τετάρτη...Δεν καταλαβαίνω αφού έχεις τόσο καλές μερήσεις και μια χαρά καμπύλη ζαχάρου γιατι φοβάστε...καλά τα γλυκά μόνο κακό κάνουν,έχεις-δεν έχεις ζάχαρο..εγω τρώω σχεδόν καθημερινά λίγη μαύρη σοκολάτα..ελπίζω να μη το μετανοιώσω και σήμερα έφαγα λιγο χαλβά 1ώρα με τά το μεσημεριανό όταν είδα ότι ήταν καλή η μέτρηση(109)...έχω φάει χοντρή ταλαιπωρία και με τις καουρες διάφορες μερες και με τις μερήσεις ζαχάρου..δεν μπορώ να φαω και να χορτάσω με τίποτα..μόνο αν πεινάω λίγο και έχω φάει σωστά έχω καλή μέτρηση...αν ας πουμε φάω μόνο ψάρι με λαχανικά και σαλάτα και ελάχιστο ψωμί ή καθόλου είμαι σούπερ..και οι πατάτες φούρνου δεν με ανεβάζουν πολύ...τεσπά θα περάσουν οι μέρες...ήρθες κι εσύ στον Απρίλιο εεε?Εγώ από την αρχή ήξερα ότι δεν θα απέφευγα την καισαρική οπότε το παίζω σε διπλό ταμπλό αν και οι κοπέλες εκεί είναι πραγματικά πολύ μπροστά σε σχέση με εμενα...:D

Ο λογος που φοβάμαι είναι επειδή ο μικρός έχει θέμα με την κοιλιτσα του,ειναι πολύ μεγάλη κ δεν πρεπει γιαυτό κ μπήκα σαυτο το τριπακι κ σε αυστηρή δίαιτα!! Εν το μεταξύ με πιάνουν κ κάτι ζαλάδες ποτε ποτέ!! Ουφ!! Αφήστε που έχω τις τελευταίες 2βδμ φοβαρη δυσκοιλιότητα!! Τι να κάνω;κ φρούτα τρώω κ σαλάτα, ψωμί εαν φάω πολυσπορο μαυρο είναι ψηλό το ζάχαρο,με το λευκό ανεβηκε!! Εύχομαι την επόμενη φορά η κοιλιά να ερθει σε αρμονία με το υπολοιπο σωμα για να ηρεμησω κάπως.. ΑΣΕ που ενω έχασα 1κιλο με την δυσκοιλιότητα επανήλθε παλι,εσύ παίρνεις κιλά η είσαι σταθερή;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλη σαρακοστή κορίτσια κ με το καλό τα μπεμπακια μας!! Πως περασατε;;εμείς οικογενειακά,έφαγα γαρίδες κ καλαμαρι με μπολικη σαλάτα αλλά όπως λέει η Αννα δεν άντεξα κ έφαγα κ ενα κομματι χαλβά,του έχω τόση αδυναμία που τρώω όλο τον χρονο γενικά!! Όπως έγραψα κ πιο πανω έχω δυσκοιλιότητα δεν ξέρω αν φταίει ο σίδηρος η' η αλλαγή διατροφής,ξέρω οτι υποφέρω κ προχθες εβγαλα αιμορροΐδα για πρώτη φορά ατην ζωή μου η οποία με πονάει κιόλας!! Έλεος πια!! Τι κάνετε εσείς με το θα της τουαλέτας;;

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλησπερα κοριτσια!!! πως περασατε;;;

Mariazerta μην ανυσηχεις ολα καλα θα πανε με το μωρακι σου, ο γιατρος τι σου ειπε;;; αν εκεινος δεν ανυσηχει μην στεναχωριεσαι... οσο για την δυσκοιλιοτητα μεγαλο θεμα ανοιξες!!! εγω ειχα λιγο πολυ και προ εγκυμοσυνης και φυσικα και αιμοροιδες που χειροτερεψε η κατασταση με την εγκυμοσυνη....

προσπαθησε να τρως τροφιμα πλουσια σε φυτικες ινες, ακτινιδια, δαμασκηνα κτλ αν παλι δεν γινεται δουλεια πες το στον γιατρο σου, υπαρχουν στα φαρμακεια διαφορα που επιτρεπονται και στην εγκυμοσυνη και βοηθανε, οι αιμοροιδες δυστυχως δεν φευγουν ομως μπορεις να ανακουφιζεσαι αν μετα την τουαλετα πλενεσαι με δροσερο νερακι (οσο αντεχεις) οχι να κρυωσεις κιολας, και αμεσως ανακουφιζεσαι και δεν βαζανιζεσαι επιπλεον τις επομενες μερες.

εγω ειχα πιο πολυ προβλημα στην αρχη να φανταστεις εμενα οι αιμοροιδες αιμορραγουσαν καθε φορα που πηγαινα να μην μιλησω για τον πονο.....

εγω αυτην την εβδομαδα εχω ταχυκαρδιες (85-100) και το καταλαβαινω απο την αναπνοη που ειναι σαν να μην μου φτανει, λιγο με αγχωνει μηπως και δυσφορει το μωρο, εσεις εχετε ταχυπαλμιες;;; την τεταρτη εχω γιατρο και θα το συζητησω μαζι του

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα και καλη σαρακοστη! Εμενα ο γυναικολογος μου εδωσε σιροπι για την δυσκοιλοτητα και βρηκα την υγεια μου. Και για τις καουρες μου εχει πει να παιρνω φαρμακο, αλλα οσο αντεχω το αποφευγω.

50JPp2.png

Νουλα τι σιρόπι;; Μαμμα ο γιατρός είπε διατροφή οπωσδήποτε γιατί παρά είναι μεγάλη η κοιλιά κ δεν είναι γενικά άνθρωπος που αγχωνει οποτε κατάλαβα οτι όντως υπάρχει θέμα!! Το ίδιο προβλημα βέβαια είχα κ με την κορούλα μου κ έφτιαξε το θέμα με την διατροφή!! Μακάρι τον άλλον μήνα να έρθουμε σε ισορροπία οι μετρήσεις του!! Για τις αιμορροΐδες είσαι ήρωας,χαρά στο κουράγιο σου!! Πρωτη φορά έβγαλαν κ με ενοχλεί αρκετά,διάβασα για ελαιόλαδο πανω σε βαμβάκι κ η αλήθεια είναι οτι με ανακούφισε αρκετά,είχα βέβαια κ εγώ λίγο αιματακι σήμερα!!! Καούρες δεν έχω δόξα τον θεο με την διατροφή αυτή τι καουρα να με πιασει!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Kalispera koritsia!! Kali sarakosti!! Xartaeto petaksate?? :D

Molis ekatsa kai efaga garides kai kalamaraki me patates tiganites kai lagana me taramosalata! :tongue: igeiina kai simera haha! Maria kai egw ena kommataki xalva to tsimpisa, o dikos mou vevaia spitikos!

Noula kalws irthes sti parea mas! Idia PHT alla egw gennisa :P Euxomai na exeis mia iperoxi egkimosini!

νικηαντωνια81 se euxaristw poli kali mou! Elpizw ta dika sou na megalwnoun kai ola na einai kala!!

Ta asterakia mou kanane egxirisi den tin glitwsan, giati eixane arxisei na xanoune kai varos opote eprepe na ginei gia na teliwnei na feugei apo ti mesi. Pros to paron eimaste stathera kai perimenoume kai elpizoume na min kanoume igro giati meta tha prepei na paroume ki alla farmaka! :evil: Gala den ipiame akoma mono orous alla anipomwnw na tous taisw! Mpikame kai sto idio krevataki giati idiotropiazame poli stis egxiriseis, dakrizane kai zarwnane ta xeilakia tous! Piga simera mazi mou vivlia kai tous diavasame me ton antra mou istorioules, apokoimithikan kai sto sterno mou kai den ithela na tous valw pisw! Twra tha vgaloume narthikes mallon tin paraskevi kai tha kanei ipologismo o giatroulis mas gia to pote tha anapneusoume xwris to mixanima kai pote tha fame!

Egw girisa spiti mou simera, opote prwti nixta se diaforetiko meros apo ta mikra elpizw na min me piasei to klama kai to parapono!!

Filakia polla!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Mariazerta, duphalac λεγεται και ειναι σιροπι λακτουλοζης, ρωτα τον γιατρο σου αν στο επιτρεπει, γιατι ειναι κριμα να παιδευεσαι. Μπραβο σου που προσεχεις και εισαι εγκρατης, να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος σου κι ολα θα πανε καλα!

Σαλωμη ευχαριστω για το καλωσορισμα και τις ευχες! Τι δυνατα που ειναι τα αντρακια σου!

50JPp2.png

καλήμερα κοριτσια μου!!!! πως ειστε σημερα;;;;

mariazerta αφου γινεται με την διατροφη ολα καλα θα πανε, μην σκεφτεσαι πραγματα ασχημα και αγχωνεσαι...

Σαλωμη μου ευχομαι να μην εχετε αλλες περιπετειες και απο δω και περα να ειναι ολα καλα, τα αγορακια σου ειναι δυνατα και θα τα καταφερουν να τα ξεπερασουν ολα!!! επισης πιστευω τωρα που ειναι μαζι στο ιδιο κρεβατακι θα ναι καλυτερα γιατι νιωθουν τα παντα!!! εσυ να μην ανυσηχεις μονη στο σπιτι και να πηγαινεις να τα βλεπεις οσο συχνα γινεται να παιρνεις και κουραγιο

Νουλα καλως ηρθες!! με το καλο !!!

τ αλλα κοριτσια τι κανετε;; που ειστε;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου, Σαλώμη μου, τα θαυματάκια σου σύντομα θα είναι μια χαρά και θα περάσουν γρήγορα οι μέρες για να τα πάρεις στο σπίτι!!

Νούλα τι φάρμακο σου έδωσε για τις καούρες, έχω αρκετές και γω και κάποιες φορές δεν παλεύονται, μόνο με το γάλα ηρεμώ από αυτές!

Εμείς χθες περάσαμε οικογενειακά με τις γιαγιάδες και παππούδες, φάγαμε κλασικά, χαρταετο δεν πετάξαμε γιατί δεν είχε τον κατάλληλο καιρό, όλα καλά!

Μαράκι μην ανησυχείς για το μωράκι σου, αφού κάνεις την προσπάθεια σου και μπράβο σου όλα θα είναι πολύ καλύτερα στην επόμενη μέτρηση!

Φιλιά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπερα κοριτσια κ καλη σαρακοστη!

Εγω ημουν αρρωστη απ την πεμπτη με χαμηλο πυρετο,πονολαιμο,βηχα κ μπουκωμα αλλα πλεον ειμαι καλυτερα.σημερα πηγα κ για καμπυλη ζαχαρου,γενικες κ καλλιεργεια κολπικου..αντε να δουμε..

Σαλωμη μου καλη αναρρωση στα αγορακια σου!σιγουρα ειναι καλυτερα στο ιδιο κρεβατακι!εσεις οσο μπορειτε να πηγαινετε να σας νιωθουν!ολα καλα θα πανε!

Αννα μου οποτε ειναι με το καλο να ερθει λοιπον.εστω κ με καισαρικη,δεν εχει σημασια!

Νουλα καλωσηρθες κ με το καλο το νινι σου!η Μαρια μια χαρα τα ειπε κ συμφωνω για τα βλαστοκυτταρα,ουτε στην κορη μου κρατησα.Για το ντουφαλακ σου ειπε καποιον περιορισμο η το παιρνεις καθημερινα;κ εγω ντουφαλακ πινω σχεδον καθημερινα γιατι λογω περιδεσης τραχηλου ειναι απαγορευτικο το παραμικρο σφιξιμο.

Μαρια περαστικα σου κ κουραγιο με τη διατροφη.Εισαι μαθημενη απ την κορακλασου εσυ,θα τα ξανακαταφερεις!

Τα φιλια μου σε ολες!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλησπερα! Καλα αποτελεσματα Λιτσα! Πως σου φανηκε η εμπειρια της καμπυλης; Εμενα δεν μου φανηκε τοσο τραγικη... μονο που διψαγα και μου ειπαν να μην πιω νερο... Καλα αποτελεσματα να εχεις και περαστικα! Για το ντουφαλακ μου ειχε πει να παιρνω τρια κουταλακια ημερησιως μεχρι να ρυθμιστει η λειτουργια, και μετα να το μειωσω αναλογα με τις αναγκες μου. Για τις καουρες μου επιτρεπει ζαντακ, μααλοξ και γκαβισκον, αλλα προσπαθω να τα αποφυγω οσο μπορω...

Ποσο συχνα σας βλεπει ο γυναικολογος; Εγω πηγαινω μια φορα τον μηνα, αλλα τον τελευταιο μηνα θα βλεπομαστε πιο συχνα απο οτι καταλαβα

50JPp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;;

καλά αποτελέσματα Λίτσα θα περιμένουμε νέα σου! Νούλα εμένα με βλέπει μια φορά τον μήνα και μου γράφει και εξετάσεις, όταν όμως μπω στον 9ο πρώτα ο Θεός, θα με βλέπει μια φορά την εβδομάδα!!

Φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημερα κοριτσια!! μπενετε στον 7ο σιγα σιγα!!! εγω μεσα του 6ου και νομιζω δεν περναει ο καιρος με τιποτα!

κανονικα οι επισκεψεις στον γιατρο ειναι μια φορα τον μηνα εχτος και αν υπαρχει καποιο προβλημα και θελει να σε βλεπει πιο συχνα. κατα ταλλα οπως ειπε και η Βασω μονο τον τελευταιο μηνα πας μια φορα την βδομαδα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...