Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα κοιλίτσες πως είστε;;

Vall περαστικά σας, τώρα όλα είναι καλά, να μπορέσεις και συ να ηρεμήσεις!

Σαλώμη μου, εύχομαι τα καλύτερα για τα θαυματάκια σου, είναι αγωνιστές και σίγουρα θα είναι καλά οι καρδούλες! εσύ πως είσαι; πότε βγαίνεις;;;

Με το καλό να περάσουν οι μέρες να τα υποδεχτείς στο σπίτι!

εμείς είμαστε καλά, ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα κορίτσια πρώτα ο Θεός και σε ένα μήνα σταματάω από την δουλειά!!, φιλιά σε όλες.

Se euxaristw! Kai egw etsi lew gia tis kardoules alla tha doume! Egw akoma exw ramata opote tha me dei kai emena simera kai ean epoulwsa kapws tha me steilei spiti mou. Alliws apo deutera-triti!

Tha perasei poli grigora o kairos tha deis kai tha katseis spitaki me to ena s antraki na perimeneis to deutero!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!!!! vall περαστικα σας!!! ωχ!!! ασχημη η πνευμονια ευχομαι να αναρρωσει πληρως και συντομα!!!

Βασω αντε κανε λιγο ακομη υπομονη θα περασει γρηγορα!!! να ξεκουραστεις κι εσυ!!

Σαλωμη μου ευχομαι να μην χρειαστει εγχειρηση και να ειναι ολα καλα!!! αλλα ακομα και να γινει ετσι μην χανεις τις ελπιδες σου, ολα καλα θα πανε με τα αγορακια σου!!! στελνω θετικη ενεργεια και κανω προσευχη για σας!!!!

τ αλλα κοριτσια τι κανετε;;;

yk1yp3.png

καλησπερα κοριτσια απο την χαμενη!! Σαλωμη μου με συγκινησες με την περιγραφη σου κ τα ανδρακια σας τα δυνατα!!! ευχομαι τα αποτελεσματα απο την εξεταση να βγει καλη κ σε λιγο καιρο να βγειτε ολοι απο το νοσοκομειο!! βαλ περαστικα στο αγορακι σου!! αμαν με τις παλιοιωσεις! βασω αντε ενας μηνας εμεινε,τον εφαγες τον γαιδαρο!! εκλεισα ραντεβου με γυναικολογο για τελος του μηνα για την πητ!! εγω πηγα στον γιατρο την δευτερα κ ειδα τον μικρο ο οποιος οντως ειναι μικρος βουδας!! 1600 κιλα,αλλα δυστυχως εχει πολυ μεγαλη κοιλιτσα,3 βδμ πιο μπροστα για την ηλικια του κ ετσι παροτι δεν εχω προβλημα με το ζαχαρο ξεκινησα διατροφη διαβητη!! μετριεμαι κιολας μετα απο καθε γευμα κ κανω κ μετρηση νυστειας αλλα οι τιμες ειναι αψογες! βεβαια δεν τρωω τπτ γλυκο,μπινελικι κ σκατολοιδια!! κρεας,1 κουπα υδατανθρακα κ σαλατα!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

mariazerta γεια σου!!! οντως χαθηκες!!! μπραβο για τον μικρο βουδα!!! (τι λεμε για το μωρο.....) ειναι μεγαλουτσικος, ποσο επρεπε να ηταν;;;; οσο για την μετρηση και την διατροφη τι να πω;;; χαλαλι των μωρων μας ολες οι θυσιες!!!! θα περασει ο καιρος και ουτε θα το θυμασαι!!! ασε που αν το σκεφτεις θα γλιτωσεις απο περιττα κιλα που ισως εβαζες τους τελευταιους μηνες, και για τις ποσοτητες και γενικως το φαγητο μοιρασε τα γευματα σου ετσι ωστε να μην πεινας και κατα τ αλλα η πρωτη εβδομαδα ειναι μετα θα συνηθησεις..

Σαλωμη μου οποτε μπορεσεις μπες να μας πεις τα νεα σας!!! ευχομαι ολα καλα

yk1yp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

Σαλώμη, ελπίζω να πήγαν όλα καλά και να μη χρειαστεί καμία απολύτως εγχείρηση στα αγοράκια σου!

Εγώ είμαι καλά αν εξαιρέσεις κάποιες μέρες που έχω πολύ έντονες καούρες κι υποφέρω. Σήμερα είμαι καλά αλλά γενικά, με πιάνουν οι μαύρες μου και κάτι μελαγχολίες και άγχη που δεν θα έπρεπε να έχω αλλά δυστυχώς έχω.

Εύχομαι να είστε όλες καλά!!Φιλάκια πολλά!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε; πηγατε καμια εκδρομουλα;;; εγώ είμαι στα πεθερικά μου στην θάλασσα...

Αννα μου όλες έχουμε τα πανω μας και τα κάτω μας ειδικα σε αύτη την φαση της εγκυμοσύνης, μια οι ορμόνες μια που όσο περνάει ο καιρός βαραινουμε, οι αλλαγές στο σωμα μας και το άγχος μας...κτλ...κτλ

Υπομονή ο καιρός θα μας ανταμείψει!!!

Σκέψου αλλά πραγματα για να νιωσεις καλυτερα και προσπάθησε να βρεις κάτι να αλλαξεις την διάθεση σου

yk1yp3.png

Καλησπερα! Μανούλα Μαΐου to be κι εγω! Ξεκινησα να σας διαβάζω από την αρχη, νιώθω ήδη λίγο πολύ σαν να σας ξερω... τα νέα όμως της Σαλωμης με έκαναν να γράψω πριν τελειώσω όλες τις σελίδες. Εύχομαι σύντομα να πάρετε τα διδυμακια στο σπιτάκι σας και να ξεκινήσετε τη νέα σας ζωη! Μακάρι να έχουμε όλες την δύναμη και την αποφασιστικοτητα σου! Πολύ με συγκινησες...

50JPp2.png

Καλησπερα! Μανούλα Μαΐου to be κι εγω! Ξεκινησα να σας διαβάζω από την αρχη, νιώθω ήδη λίγο πολύ σαν να σας ξερω... τα νέα όμως της Σαλωμης με έκαναν να γράψω πριν τελειώσω όλες τις σελίδες. Εύχομαι σύντομα να πάρετε τα διδυμακια στο σπιτάκι σας και να ξεκινήσετε τη νέα σας ζωη! Μακάρι να έχουμε όλες την δύναμη και την αποφασιστικοτητα σου! Πολύ με συγκινησες...

Καλωσήρθες λοιπόν Νούλα! Εσύ πότε με το καλό? Με Φ.Τ. ή καισαρική το βλέπεις?

Λοιπόν κορίτσια ρώτησα κι αλλού και αποφάσισα ότι σε κάθε περίπτωση μιλάμε για καισαρική λόγω του προηγούμενου χειρουργείου που έχω κάνει. Οπότε σύντομα θα προγραμματίσουμε την ημερομηνία που παίζει να είναι εκεί στις 20-24 Απριλίου...εκτός αν έχουμε τίποτα εκπλήξεις ακόμα πράγμα που απεύχομαι για όλες μας! Καλή Κυριακή να έχουμε! Φιλάκια!:P

Καλώς σας βρηκα! ΠΗΤ έχω για 20 Μαΐου, με στόχο τον φυσιολογικό τοκετο. Την μια μου φαίνεται ότι είναι πολύ μακριά, την άλλη νομίζω πως θα γεννήσω αύριο και δεν έχω ακόμα ετοιμάσει τίποτα!

50JPp2.png

...mama δυστυχως εγω τις παρατησα τις προσπαθειες μου για το ιπποκρατειο...τις προαλλες ημουν στην γραμμη 1 ωρα..αφου πρώτα με συνδεσαν με χιλιες γραμμες τελικα αυτους που ηθελα δεν το σηκωσαν. Προετοιμάζομαι με διαφορα βιβλια που διαβαζω και video ...ελπιζω να με βοηθησουν!

Και κατι τελευταιο ...σκεφτηκε καμια σας τη διαδικασια για βλαστοκυταρρα??Δωρεα η ιδιωτικο?

Αρκετά κέντρα μάνας και παιδιού εχουν μαθήματα ανώδυνου τοκετού και γενικά συμβουλευτικα προγράμματα για τον θηλασμο, την φροντίδα του μωρού και την ψυχολογια της μέλλουσα μητέρας. Πάρε ένα τηλέφωνο στο κέντρο της περιοχής σου να ρωτήσεις. Εκεί θα σου πουν και την διαδικασία για την αναγγελία της εγκυμοσύνης σου στο ΙΚΑ... Θα σου πω την Τρίτη τι μου είπαν εμενα, γιατί ξεχασα η ξεμυαλισμενη έγκυος τις σημειώσεις μου στη δουλειά! Επίσης υπάρχουν και κάποια κέντρα μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα που διοργανώνουν μαθηματα, όπως η Φαιναρετη (εγώ εκεί θα ξεκινήσω αρχές Μαρτιου). Δες εδω http://www.fainareti.gr/?pid=11

Για τα βλαστοκυτταρα, ρώτησα τον γιατρό μου στο προηγούμενο ραντεβου, και μου είπε ότι είναι νωρίς ακόμα γι αυτήν την κουβεντα...:confused: Στην αίθουσα τοκετού δηλαδή θα τα πουμε;;;

Βοηθήστε με λίγο σχετικά με τα πρώτα ρουχαλάκια. Δεδομένου ότι θα γεννήσουμε Μάιο (εγώ στις 20), τι θα πρέπει να ψωνισουμε; Κοντομανικα, μακρυμανικα, μπουτάκια μέσα; Δεν ξέρω ούτε τι νούμερο να επιλέξω γιατί ο μπέμπης μου δείχνει ότι θα βγει... θρεφταρι :mrgreen: Γενικά έχω πελαγώσει...

50JPp2.png

Διαφημίσεις

Καλώς σας βρηκα! ΠΗΤ έχω για 20 Μαΐου, με στόχο τον φυσιολογικό τοκετο. Την μια μου φαίνεται ότι είναι πολύ μακριά, την άλλη νομίζω πως θα γεννήσω αύριο και δεν έχω ακόμα ετοιμάσει τίποτα!

Με το καλό λοιπόν! Εγώ γεννάω με καισαρική(επειδή έχω κάνει ανοιχτό χειρουργείο αφαίρεσης ινομυωμάτων και εχω και καινούργια ινομυώματα) μετά τις 20 Απριλίου.θα ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά οπότε στο εύχομαι. Αν ο γιατρός σου είναι πραγματικά υπερ του Φ.Τ. δεν θα αρχίσει να σου λέει βλακιούλες για το βάρος του μωρού για να σου κανει καισαρική!!

Φαντάζομαι ότι για τέλη Μαίου θα πάρεις κοντομάνικα ζιπουνάκια και κάποια βαμβακερά φορμάκια για απ'έξω.Να το αφήσεις εντελώς γυμνό σε μπουτάκια δε νομίζω..όσο να ναι τα μικρούλια εχουν ανάγκη από ζεστούλα.Αν πας σε μαγαζί ξερουν να σου πουν.Και τα άλλα κορίτσια που έχουν ήδη παιδάκια θα ξέρουν να σου πουν..

Καλησπέρα!! Πως τα πάτε;τι παλιοκαιρος είναι παλι αυτός,μα δεν θα δουμε λίγο ήλιο ρε παιδι μου;; Αννα μου φτανει που το εψαξες κ έκανες τις προσπαθειες σου,απο κει κ υστερα θα γεννήσεις πολύ κοντά στην ημερομηνία που είναι η Πητ κ εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!!! Πως πας με το ζάχαρο;οι μετρήσεις σου;;εμένα είναι άψογες,κάνα 2φορες μονο πού έφαγα λευκό ψωμί(1φετα) υο πρωί ανεβηκε αλλά μιλάμε για τιμή 120 όχι κάτι το φοβερό! Γενικά νηστείας είμαι στα 80μαξιμουμ κ 1ωρα μετα το γευμα μάξιμουμ 110,συνήθως 89-100! Όμως θέλω σαν τρελή να φάω γλυκό,εσύ τι τρως; Νουλα καλώς μας ήρθες!! Με το καλό το μωρακι σου!!! Για τα ροηγχαλακια που Ρώτας εγώ έχω κ μακρυμανικα εσωρουχακια, κοντομανικα εννοείται αλλά κ βελουτε φορμακια αλλά η Πητ μου είναι αρχές Μαϊου οποτε το βραδακι πιστεύω θα τα φορεσουμε!! Σίγουρα πάντως μέχρι μέσα Ιούνη μπουτια εξω δεν θα βγάλουμε,εκτός κ αν έχει πολύ ζέστη!! Getaver που χαθηκες καλη μου;εγώ τπτ δεν κάνω με τα βλαστοκυτταρα,ιδιωτικα το θεωρω μεγάλη κοροϊδία να τα κρατήσω,έχω ακούσει κ διαβάσει οτι μας δουλεύουν κανονικότητα σχετικα με την φύλαξη,αλλά σε δημόσιο δεν μπορω να τα δώσω γιατί πρεπει να γίνει επιτόπου κ κάποιος δικός μας ανθρώπος να τα πάει, δυστυχώς δεν έχω κάποιον να κανει αυτή την δουλεια!! Ο άνδρας μου δεν μπορεί κ ο μπαμπάς μου δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση οποτε άκυρο!!! Έντομεταξυ βλέπω οτι φτάσει την 30η βδμ κ σκέφτομαι οτι σε κάνα 2-3βδμ πρεπει να ξεκίνησε τα πλυντήρια σιδέρωμα τα κ ενα άγχος με πιάνει

1YG7p2.png 7biOp2.png

Νουλα ποσο βαρος έχει ο μπεμπακος σου;;κ εμένα μεγαλουτσικος βγαίνει κ πάω κ για vbac πρώτα ο Θεός,ο γιατρός ποτε δεν μου είπε οτι είναι ανδεδειξη το βαρος,μάλιστα όταν το ανέφερε η μαία κ του το είπα εκνευρίστηκε πολύ!! Πάντως αν κάποιος θέλει να κανει καισαρική θα βρει πολλές δικαιολογιες,το έμαθα στο πετσί μου αυτό!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Kalispera koilitses! Sas euxaristw para poli oles apo kardias!! Oi proseuxoules sas kai oi thetiki sas energeia epiasan poli topo!

Eimaste 4 imerwn kai o paidiatros mas den pistevei sta matia tou ti wraia pou ta katafernoume. Stis 14/2 stis enteka to vradi mou tous ferane na tous agkaliasw giati stamatousan oi xtipoi tous, oi giatroi mas pistevan pragmatika oti itan oi teleutes mas stigmes omws ta agorakia mou den to vazoun katw! Ezisa isws tis pio stenaxwres kai pio eutixismenes stigmes tis zwhs mou ekeini ti nixta! Arnithika toso poli na pistepsw oti ta agorakia pou m eferan pou itan toso pagwmena itan dika mou, pou gdithika me ton antra mou kai kiriolektika ta xouxouliazame, ithela na niwsoun oti ta agapame kai toulaxiston oso zousan na niwthoun asfaleia! Mexri kai oi nosokomes efigan giati nomizan oti auto itan. Peripou 15 lepta meta o Leonidas mou arxise na kouniete kai na mas psaxnei kai epiase to daktilo tou antra mou kai ekane na agkaliasei ton aderfo tou kai ekei i kardia mou eliwse! Itane toso anisixos pou den kouniotan o aderfos tou kai mas evlepe kai na klaime, kai me rwtise i maia mou ean thelw na mou parei ton Axillea. Niwthw tipseis pou eipa nai alla den ithela to agoraki mou pou ta kataferne na mas vlepei etsi. Me ta polla kai afou katafere i maia na ton parei kai afou eixa xonepsei oti auto itan, mou ton girise o paidiatros klaigontas 5 lepta meta olozwntano! Den iparxei atomo pou den eixe klapsei ekei mesa.

Exw zitisei kai tous pernw agkalia kathimerina, kathomai me mia rompa kai tous akoumpaw sto sterno mou kai zw mono kai mono gia ekeines tis 2 wres kathe mera! O paidiatros mas mexri xthes itan poli oudeteros, simera mas eipe anoikta kala pragmata kai ksekathara oti tha ta kataferoume!

Na min to vazete katw oti kai na sas lene oi giatroi! Ama thelete eseis kai ta mwra sas den iparxei tipota na sas stamatisei!

Signwmi ligo megalo to keimenaki mou alla molis xalarwsa kai efaga (burger me patates!!! :tongue: ) meta apo 4 meres klamatos kai ithela na sas ta grapsw! Sas euxaristw kai pali oles!! Filakia polla stis koilitses sas!

Αχ ψυχή μου είστε στις προσευχές μου!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...