Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοιλίτσες πως είστε;

Πως είσαι Σαλώμη μου; τα θαυματάκια σου; όποτε μπορείς να μας πεις τα νέα σου.

Εμείς όμορφα, ο μικρούλης μου ευτυχώς πολύ συχνά μες την μέρα με χαιρετάει, όλα καλά.

Αγόρασα και κάτι φορμάκια που ήθελα από διάφορα καταστήματα μέσω ίντερνετ, όλα καλά!

Σας φιλώ όλες, καλή μας εβδομάδα.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημερα κ καλη εβδομαδα σε ολες!

Σαλωμακι μου πως πατε;σε σκεφτομαστε να ξερεις,οποτε μπορεις να μπαινεις να μας κες τα νεα σας.Εχεις τις ευχες ολων!

Βασω μεγεια τα πραγματακια σας!με το καλο ναωτα χαρει ο μπεμπουλης!

Εμεις το Σαββατο μαζευτηκαμε 16 ατομα κ καναμε ενα παρτακι για το κοριτσι μας το οποιο το ευχαριστηθηκε παρα πολυ!5 παιδακια ειχα,παιξανε ξεσαλωσανε κ περασανε σουπερ!Εχθες δεν αντεξα κ πηγα για εναν καφεδακο μια ωριτσα κ γυρισα!Το ευχαριστηθηκα μετα απο ενα μηνα κλεισουρας!

Τα φιλια μου σε ολες!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα κοιλίτσες πως είστε;

Πως είσαι Σαλώμη μου; τα θαυματάκια σου; όποτε μπορείς να μας πεις τα νέα σου.

Εμείς όμορφα, ο μικρούλης μου ευτυχώς πολύ συχνά μες την μέρα με χαιρετάει, όλα καλά.

Αγόρασα και κάτι φορμάκια που ήθελα από διάφορα καταστήματα μέσω ίντερνετ, όλα καλά!

Σας φιλώ όλες, καλή μας εβδομάδα.

Με γειά τα φορμάκια!!Θα παραγγείλω κι εγώ τίποτα!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω vasulini...θα κανω μια ερευνα σε ολα!! Κοριτσια ακουσατε τις δηλωσεις του Κουρουμπλη του υπ. Υγειας; Οτι πλεον δεν υα δικαιουμαστε τπτα αν θελουμε να νοσηλευτουμε σε ιδιωτ. Κλινικες? Ξερει καμια ττπτ παραπανω;

39WKp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε;;; εδω σημερα χιονιζει!!!! σημερα εχω επισκεψη στο νοσοκομειο, πιο πολυ για το ιστορικο αλλα επιβαλλεται, λιγο με αγχωνει ο καιρος γιατι θα παω με τ αυτοκινητο και φοβαμαι μην γλιστραει....τελος παντων

εσεις; ολα καλα;;; κανενα νεο απο την σαλωμη;;;ευχομαι να ειναι ολα καλα!!!!

καλημερα και παλι

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα...!!!!

Εχω καιρό να γράψω, είμαστε λίγο στο τρεξιμο κ περνάνε οι μερες χωρίς να το καταλάβω..

Σας διαβάζω συχνά όμως... Εχω χασει λιγο τη μπάλα με τα νέα σας, αλλά έπρεπε να ευχηθώ κι εγώ στη Σαλώμη μας!

Να σου ζήσουν τα αντράκια σου!!! Γερά και δυνατά να είναι κ όλα θα πάνε καλά!!! Μόνο η θετική ενέργεια από τόσες μανούλες εδώ, θα κάνει θαύματα!Μόλις σου επιτρέψουν θα τα αγκαλιάσεις και θα δεις που αυτό θα τους δώσει δύναμη! Επίσης μολις μπορέσεις να τους δωσεις κ το γαλα σου θα δεις που θα δυναμώσουν το αψε σβήσε! Να μας ενημερώνεις, σε σκεφτόμαστε!!!!!

Εμένα τα νεα μου δεν ειναι κ συγκλονιστικά...εδώ με τους πόνους μου!Η λεκάνη μου μ'εχει τρελλάνει, νιωθω οτι θα σπάσει ωρες ωρες!Γενικά νιώθω να εχω βαρυνει πολύ, ενώ στο γιο μου δεν ενιωθα ετσι ουτε στον 9ο. Σημερα εκανα την καμπύλη κ αυριο θα παρω αποτελέσματα κι εχω κ ραντεβου στο γιατρό να δουμε τη μικρή μας!

Σας φιλώ ολες!!!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Kalispera koilitses! Sas euxaristw para poli oles apo kardias!! Oi proseuxoules sas kai oi thetiki sas energeia epiasan poli topo!

Eimaste 4 imerwn kai o paidiatros mas den pistevei sta matia tou ti wraia pou ta katafernoume. Stis 14/2 stis enteka to vradi mou tous ferane na tous agkaliasw giati stamatousan oi xtipoi tous, oi giatroi mas pistevan pragmatika oti itan oi teleutes mas stigmes omws ta agorakia mou den to vazoun katw! Ezisa isws tis pio stenaxwres kai pio eutixismenes stigmes tis zwhs mou ekeini ti nixta! Arnithika toso poli na pistepsw oti ta agorakia pou m eferan pou itan toso pagwmena itan dika mou, pou gdithika me ton antra mou kai kiriolektika ta xouxouliazame, ithela na niwsoun oti ta agapame kai toulaxiston oso zousan na niwthoun asfaleia! Mexri kai oi nosokomes efigan giati nomizan oti auto itan. Peripou 15 lepta meta o Leonidas mou arxise na kouniete kai na mas psaxnei kai epiase to daktilo tou antra mou kai ekane na agkaliasei ton aderfo tou kai ekei i kardia mou eliwse! Itane toso anisixos pou den kouniotan o aderfos tou kai mas evlepe kai na klaime, kai me rwtise i maia mou ean thelw na mou parei ton Axillea. Niwthw tipseis pou eipa nai alla den ithela to agoraki mou pou ta kataferne na mas vlepei etsi. Me ta polla kai afou katafere i maia na ton parei kai afou eixa xonepsei oti auto itan, mou ton girise o paidiatros klaigontas 5 lepta meta olozwntano! Den iparxei atomo pou den eixe klapsei ekei mesa.

Exw zitisei kai tous pernw agkalia kathimerina, kathomai me mia rompa kai tous akoumpaw sto sterno mou kai zw mono kai mono gia ekeines tis 2 wres kathe mera! O paidiatros mas mexri xthes itan poli oudeteros, simera mas eipe anoikta kala pragmata kai ksekathara oti tha ta kataferoume!

Na min to vazete katw oti kai na sas lene oi giatroi! Ama thelete eseis kai ta mwra sas den iparxei tipota na sas stamatisei!

Signwmi ligo megalo to keimenaki mou alla molis xalarwsa kai efaga (burger me patates!!! :tongue: ) meta apo 4 meres klamatos kai ithela na sas ta grapsw! Sas euxaristw kai pali oles!! Filakia polla stis koilitses sas!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σαλωμη Δεν έχω λόγια. Οι στιγμές που μας περιεγραψες είναι μοναδικές και είναι ένα θαύμα που έζησες! Μπράβο σε σένα και τον άντρα σου βέβαια αλλά και αγοράκια σου που το παλεύεται! Να μη σταματήσετε λεπτό να προσπαθείτε.Θα βγείτε νικητές!!!Είμαστε και θα είμαστε μαζί σας και σας σκεφτόμαστε! Φιλιά πολλά!

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...