Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γεια σας,γεια σας!!! Αχ καλά μου λέτε για τις δουλειές αλλά ειλικρινά έχω πρόβλημα μ'αυτο το θέμα,εκτός αυτου αυτές αντί να μειωνονται αυξάνονται!!! Λίτσα χρόνια πολλά στην κορούλα σου κ απο δω!!! Με το καλό κ ο ζορικος μπεμπακος!!! Βάσω κ getaver στην Ελλάδα του 2015 δεν έχουμε γιατρό στο ΙΚΑ οποτε πρεπει να πάω σε γιατρό ιδιωτικό που να συνεργαζεται με τον εοππυ,οποτε δεν θα χρειαστω ραντεβού πολύ νωριτερα, θα πάω σε κάνα 2βδμ μάλλον να δω τι θα μου πει!!! Κ εμένα getaver με αγχωνει το θέμα αυτόεπισης κ εμένα ο πλακούντας είναι μπροστά γιαυτό δεν τον νιώθω καλά !!! Τέλειο το μωρακι σου,μεγάλωσε πολύ!!! Τι βιβλια διαβάζεις για πες!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koritsakia mou glika ti kanete?

Egw exw anamikta nea. Gennisa dio iperoxa agorakia xthes ta ksimeromata! 600 kai 610 gramaria, 34 ekatosta! mono o mpampas mas prolave kai edwse ena petakto filaki, egw me 40 pireto den tolmisane oute gia asteio na mou tous dwsoun, kai twra agkalitsa den kseroume pote tha ta paroume. Exoume kalwdia pantou, se kardoules, se oksigona, narthikes kai matakia kleista. Les kai katalavenoun idi pws einai aderfia, me to pou kounisei ligo to krevataki kai den akoumpaei to ena krevataki to allo arxizei i anisixeia!! Niwthw poli megali xara pou ta exw ta antrakia mou alla toso megalo fovo mi ta xasw. Einai dio mikra thaumatakia kai elpizw na ta kataferoun!

Sas filw poli glika kai esas kai tis koilitses sas kai euxomai na mas steilete ti thetiki sas skepsi na ta kataferoume oso diskolo ki an einai!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σαλωμη μου, να σας ζήσουν τα θαυματακια, οι προσευχές μου είναι μαζί σας, τα αντρακια σου θα είναι μια χαρά σε λίγο καιρό, όλα θα πάνε καλά. Καλημέρα κοιλιτσες μου πως είστε ?εμείς δόξα το Θεό όλα καλά, σας φιλω

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Σαλωμη μου να σας ζησουν!!!! να μην σκεφτεσαι αρνητικα και να οπλιστειτε με υπομονη και αισιοδοξια!!! τα αγορακια σου θα ειναι μια χαρα, να μην αγχωνεσαι, μην βαζεις κακες σκεψεις στο μυαλο σου, κοιτα να γινεις γρηγορα καλα και να τους χαρισεις το χαδι σου γιατι το χουν αναγκη!!!

ολη μου η θετικη ενεργεια μαζι σου, να μπαινεις οποτε μπορεις να μας λες τα νεα σου!! φιλακια πολλα!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω μολις σηκωθηκα, ακομα δεν ανοιξε το ματι το ριξα στο φαι!!! χαχα

καλα κι εγω σημερα εχει ωραια μερα , καθαρο ουρανο και ηλιο αλλα εχει και ψοφο, ομως την βολτα ,μας θα την κανουμε σημερα

yk1yp3.png

Καλημέρα! Σαλωμη να σας ζήσουν τα μπεμπακια σου και όπως λένε και τα κορίτσια να σκέφτεσαι θετικά και να εχεις και υπομονη και θα τα έχεις σύντομα στην αγκαλίτσα σου!Φυσικά και σου στέλνω μόνο θετική ενέργεια!!Να μας λες τα νέα σου. Σε φιλώ ♥♡

MczTp2?r=1415479629

Kαλημέρα!! Εχουμε τα πρωτα γεννητούρια?? Να σου ζήσουν κοπέλα μου...να ναι γερα και δυνατα!!! Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι όλα θα πάνε καλά....απλά ήταν βιαστηκούληδες και θέλανε να δούνε πιο γρήγορα την μανούλα τους!! Όλες μας τις ευχές για τα καλυτερα!!

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σαλωμη μου να σας ζησουν τα θαυματακια σας!ευχομαι απο καρδιας οσο γινεται συντομοτερα να πατε γεροι ολοι μαζι στο σπιτακι σας!Να σκεφτεσαι θετικα κ μολις γινεις καλα θα πας να τα δεις να τα χαιδεψεις!Σε φιλω!

GjJbp3.png7IWup3.png

Sas euxaristw para poli oles mesa apo tin kardia mou!!

Kathe lepto kai kati neo! Apo ta osa mou eipe o antras mou pou mou tous perigrafei, einai mia stalia! ta xerakia tous oso o antixeiras mas kai mporeis na diakrineis tis kardoules tous na xtipane! O giatros mou kai o neognologos kratane pros to paron poli oudeteri stasi. To mono pou mas eipane na perasoune oi prwtes 3-4 meres kai meta tha mporoume na kseroume ti tha ginei! 3-4 meres loipon ipomoni kai dinami apo ta agorakia mou!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Kathe lepto kai kati neo! Apo ta osa mou eipe o antras mou pou mou tous perigrafei, einai mia stalia! ta xerakia tous oso o antixeiras mas kai mporeis na diakrineis tis kardoules tous na xtipane! O giatros mou kai o neognologos kratane pros to paron poli oudeteri stasi. To mono pou mas eipane na perasoune oi prwtes 3-4 meres kai meta tha mporoume na kseroume ti tha ginei! 3-4 meres loipon ipomoni kai dinami apo ta agorakia mou!

Σαλώμη μου, να σας ζήσουν υγιή και ευτυχισμένα!!Όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μου μαζί σου!!Πρόλαβαν να σου κάνουν ενέσεις κορτιζόνης καλή μου?Επειδή είσαι πολύ θετικός άνθρωπος θεωρώ ότι τα μωρά σου θα είναι δυνατά σαν εσένα και θα βγουν νικητές από τη μάχη που δίνουν τώρα!!Και εσύ ξέρεις τώρα :θετική σκέψη και προσευχή!!Και εμείς όλες μαζί σου!!

Ωράιο είναι κορίτσια το καινούργιο σπίτι!!έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε αλλά όλα θα γίνουν σιγά σιγά.. Πήγαμε σήμερα Ήρα και είδαμε διάφορα πράγματα για το μωρό ,θα δω τι μπορώ να πάρω και θα δρομολογήσω τις αγορές...Η μετακομιση ήταν κουραστική και εκνευριστική ακόμη κι αν δε σήκωσα βάρη..αλλά όλο και κατι έκανα γιατί δεν έβλεπα την κατάσταση υπο έλεγχο..τέλος πάντων,τέλος καλό όλα καλά..ο τράχηλος είναι σούπερ και το μωρό 1300 γραμμάρια..χοντρούλα θα μας βγει:wink:.Έκανα τις ενέσεις κορτιζόνης,μου ανέβασαν πολύ το ζαχαρο και γενικά..δεν μου φάνηκε αναίμακτη διαδικασία..τώρα είμαστε προστατευμένοι για τις επόμενες 2 εβδομάδες σε περίπτωση προωρότητας..

Σας φιλώ πολύ!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Kathe lepto kai kati neo! Apo ta osa mou eipe o antras mou pou mou tous perigrafei, einai mia stalia! ta xerakia tous oso o antixeiras mas kai mporeis na diakrineis tis kardoules tous na xtipane! O giatros mou kai o neognologos kratane pros to paron poli oudeteri stasi. To mono pou mas eipane na perasoune oi prwtes 3-4 meres kai meta tha mporoume na kseroume ti tha ginei! 3-4 meres loipon ipomoni kai dinami apo ta agorakia mou![/QUO

Σαλώμη μου διαβάζω πού και πού αυτά που γράφεις, είμαι από το καφέ του Αυγούστου, 12 εβδομάδων. Μόλις διάβασα ότι γέννησες ήθελα να σου ευχηθώ από καρδιάς να σου ζήσουν τα δύο θαυματάκια σου. Όλα θα πάνε καλά, το πιστεύω γιατί είσαι εσύ αισιόδοξη. Μη χάνεις την πίστη σου. Και επίσης, μόλις γίνεις λίγο καλά, να πηγαίνεις να τα βλέπεις να τους μιλάς, να τα αγγίζεις όσο μπορείς. Σε έχουν ανάγκη. Το βλέμμα σου, το χάδι σου, τα λόγια σου, την πίστη σου. Ακούν και καταλαβαίνουν την επιθυμία σου να ζήσουν, ακόμη κι αν είναι τόσο δα μικρούλια. Δύο μικροσκοπικά θαυματάκια. ΝΑ τα χαίρεσαι κορίτσι μου, εύχομαι σύντομα να τα γεμίσεις με φιλιά και αγκαλιές.

Καλησπέρα!! Μα τι κρύο κ παγωνια είναι αυτή;;;έλεος άντε να φτιαξει λίγο ο καιρός!!! Σαλωμακι μου να σου ζήσουν γλυκιά μου τα ανδρακια σου,εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! Οποτε μπορεσεις Γράψε μας τι έγινε ξαφνικα κ γεννησες!!!! Να είστε αισιόδοξοι!!!! Φιλάκια πολλά σε ολες

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...