Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γεια σας!! Τρεχαμε αυτές τις μέρες κ χάθηκα λίγο!!! Δεν κοιμήθηκα σήμερα καθόλου καλά,άργησα να κοιμηθώ μετα ξύπνησα για τουαλέτα κ μετα ξαναξυπνησα γιατι ήθελε κ η μικρή τσισα,με τούτα κ με κεινα ζήτημα να κοιμήθηκα κάνα 4ωρο σύνολο γιατί αργεί να με πάρει ο ύπνος μετα..ποναω κ χαμηλά σήμερα,ίσως γιατί κουραστικά αυτές τις μέρες με τα τρεξιματα κ την ορθοστασία!! Τέλος πάντων!! Αννα καλώς ήρθες κ παλι,πως είναι το σπιτάκι;;; Σαλώμη έριδες τι φοβερή ποιότητα τα britax?? Βάλε φωτο αν εχεις απο το καρότσι!!! Βάσω αρχές Μάρτη όντως θα πρεπει να πάω σε γιατρό εοππυ!! Λιτσακι μου με το καλό τα γενέθλια της κούκλα μας!!!! Δεν ξεχναω καμια ε;;;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!!! λιτσα να χαιρεσαι το κοριτσι σου!!!! Αννα καλοριζικο το σπιτακι σας, να το ευχαριστηθειτε!!!

mariazerta ξεκουρασου!!! μην το παρακανεις και οταν φτανεις στο αμην καθεσαι....

κι εγω δεν νιωθω πολυ καλα σημερα, εχθες πηγα παντου και κουραστηκα, εφαγα και το ψοφοκρυο και σημερα υπνο και καναπε, εμεις εχθες τσικνισαμε αντι για σημερα που θα γινεται παντουθ χαμος, βεβαια ο αντρας μου θα παει μετα την δουλεια και με τους συναδελφους του, εσεις τι θα κανετε σημερα;;;

οτι και να κανετε καλα να περασετε!!!!

yk1yp3.png

Α!!! ξεχασα να σας πω, εχθες ηρθε η αδερφη μου και μου φερε δωρο ενα μαξιλαρι εγκυμοσυνης-θηλασμου!!! δεν μπορειτε να φανταστειτε τι βολικο!!! θα το παιρνα αλλα με προλαβε, χθες πρωτη μερα που κοιμηθηκα μ αυτο και πολυ ωραια!!! το παιρνω και στον καναπε για μεση -πλατη, το καταχαρηκα!!!

yk1yp3.png

Anna ante ante kai se epsaxna!! Elpizw na min kourastikes!!! :D

Litsa ipo alles sinthikes twra tha eixa steilei ton antra mou gia tourta meta apo tin perigrafi sou! :rolleyes: Alla eimai toso arrwsti mono tsai thelw!

Maria tha koitaksw ean to vrw pouthena sto internet na sas to deiksw! To ekleisa simera eutixws. Epitelous mou eipe kai o antras mou imoun etoimos na to kleisw xwris na sou pw tpt! Irthane pia kai ola ta pragmata twn mwrwn kai twra prepei na ta steisei o antras mou kai i mana mou pou pianoun ta xeria tous!

mama ma eides ti voliko pou einai? Egw kai sto amaksi to paw! :tongue: haha mi xasw ti voli mou!!

Egw eimai na skasw exw anevasei kai pireto 38,5 kai exw kai ena vixa alla prama pou den voithaei katholou me tis sispaseis! Elpizw na pesei mexri aurio to poli giati exw kai to giatro pou epimenei ama den pesei tha me valei pali stin kliniki kai den thelw. eriksa kai ena klama otan mou to eipe sto tilefono!

Elpizw eseis na eiste kala kai oi arrwstoules na exete anarwsei plirws!!

Ta filia mou!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Σαλωμη μου περαστικα!!! μην ανησυχεις τα μωρακια σου ειναι προστατευμενα στην κοιλιτσα σου!!!! οι συσπασεις ειναι ενα θεμα αλλα ξεκουραση και ολα θα γινουν!!! σου δωσε τιποτα για τις συσπασεις;;; ευχομαι να μην χρειαστει να ξαναπας στην κλινικη, το μαξιλαρι εγω σου το προτεινα αλλα δεν το ειχα παρει, τελικα πολυ βολικο, και γιατι οχι θα το παιρνω κι εγω στο αυτοκινητο!! χαχα

με γεια και το καροτσι σας!!! και οτι αλλο πηρατε!!:D:D

yk1yp3.png

Σαλωμη μου περαστικα!!! μην ανησυχεις τα μωρακια σου ειναι προστατευμενα στην κοιλιτσα σου!!!! οι συσπασεις ειναι ενα θεμα αλλα ξεκουραση και ολα θα γινουν!!! σου δωσε τιποτα για τις συσπασεις;;; ευχομαι να μην χρειαστει να ξαναπας στην κλινικη, το μαξιλαρι εγω σου το προτεινα αλλα δεν το ειχα παρει, τελικα πολυ βολικο, και γιατι οχι θα το παιρνω κι εγω στο αυτοκινητο!! χαχα

με γεια και το καροτσι σας!!! και οτι αλλο πηρατε!!:D:D

S'euxaristw poli!!! E ma ginete na dineis simvoules kai na min tis akoloutheis? ;) Vevaia kai eprepe na pareis maksilari :tongue:

Den mou edwse tipota, pernw idi tokolitika alla mou eipe ama sinexisw etsi prepei na me parakolouthisei.

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

κοιτα αν ειναι για το καλο των αγοριων δεν πειραζει!!! ολες οι μανουλες κανουν θυσιες!! και φυσικα χαλαλι στα μωρα μας!!! εννοειται βεβαια να μην χρειαστει

το μαξιλαρι ηταν στο προγραμμα να το παρω αλλα ειχε κρυο και δεν κατεβαινα στην αγορα, τελικα μου το πηρε δωρο η αδερφουτλα μου!!!

σημερα κι εγω δεν ειμαι πολυ καλα, ειμαι πολυ υποτονικη και νιωθω κουραση, δεν θα παω πουθενα θα κατσω στον καναπεδακο μου για να συνελθω!!! εσεις δεν θα ψησετε στο σπιτι;;; ετσι για το καλο;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα κορίτσια πως είναι οι κοιλίτσες σας;

Λίτσα χιλιόχρονη η κορούλα σου, να την χαίρεστε και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Μαράκι μου, να ξεκουραστείς, οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν! το ραντεβού με τον εοπυ καλύτερα κλείσε το άμεσα γιατί αρχές Μάρτη θα πρέπει να τα καταθέσεις τα χαρτιά!

Σαλώμη μου καλορίζικο το καρότσι σας, φαίνεται τέλειο!

mama καλορίζικο το μαξιλάρι! μπαίνω στον πειρασμό να πάρω και γω!!

Άννα πολύ ευχάριστα τα νέα σου, επιτέλους σύνδεση!!! Βολευτήκατε; όλα καλά;

Εμείς όλα καλά, φουσκώνω δόξα το Θεό, το μωράκι μια χαρά κάθε μέρα με χαιρετάει!!

Φιλιά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Σαλώμη, τι γνώμη έχεις τα βρεφικά nursery time τα φορμάκια; Αυτά λέει είναι made in England!

και το νούμερο από 0-3 γνωρίζεις για πόσα εκατοστα είναι;

βρήκα σε προσφορά σε ένα μαγαζί τα δύο 15 ευρώ και δεν ξέρω τώρα εάν το 0-3 νούμερο είναι το σωστό!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημερα κ ευχαριστω για τις ευχες!σημερα γινεται 3 το κοριτσι μου!τετοια ωρα την πηρα αγκαλιτσα πρωτη φορα!ηταν τοσο στραπατσαρισμενη η καημενη!ευτυχως μεχρι το απογευματακι ειχε ηρεμησει η μουριτσα της.

Σαλωμη μου περαστικα σου κοπελα μου.ευχομαι να εισαι καλυτερα σημερα.για τον πυρετο σου ειπε να παρεις κατι;με το καλο κ το καροτσι σας!

Μαμμα μεγεια το μαξηλαρι!το μακρουλο εχεις η το μισοφεγγαρο;

Βασω μου κ εγω πολυ χαιρομαι που καθε μερα με σακατευει!απ τη μια θελω να ερθει η ωρα να γεννησω να ηρεμησω απ τα αγχη μου αλλα απο την αλλη θελω να απολαυσω κ λιγο ξυλο!χαχα

Μαρια οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι γιατι οσο περναει ο καιρος δυσκολευουν τα πραγματα.αν δεν μπορεις να κοιμηθεις κρατα δυναμεις μεσα στη μερα να ρχεσαι καπως στα ισα σου.

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κοριτσια!!!! τι κανετε;;; Λιτσα μπερδευτηκα με το τικερακι και σου στειλα χθες ευχες για την κορουλα σου....να την χαιρεσαι !!!παντα γερη και δυνατη!!! το μακροστενο μαξιλαρι εχω που ειναι σαν σκουληκι, μεχρι και ο αντρας μου το χαιρεται, βαζει το ποδι πανω και κοιμαται!! βεβαια ειναι τοσο μεγαλο που νομιζεις οτι ειναι και τριτος στο κρεβατι.....

Σαλωμη πως εισαι σημερα;;;; ελπιζω καλυτερα

τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε;;;

yk1yp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!!! Διαβάζω καθημερινά τα νέα σας αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω!! Περαστικά σε όσες περνάνε ιωσούλες! Εγώ ..πρωτοφανές για τα δικά μου δεδομένα και παρόλο που είμαι όλη μέρα σε χώρο με παιδιά και αρκετό κόσμο...δεν έχω κολλήσει κάτι!

Κατά τα άλλα την Τρίτη πήγαμε στο γιατρό! Γίναμε 1κιλό και 60γρ...είμαστε πιο χοντρούληδες κατα 5 μέρες! Μου είπε για τα λευκά αιμοσφαίρια οτι είναι φυσιολογικά ανεβασμένα ...το παθαίνουν αρκετές έγκυες κι οτι μεχρι 16000 ειναι φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη (εγω ειχα 14000). Κάναμε και τα doppler κι αυτά φυσιολογικά. Με καθησυχασε επίσης που δεν τον νιώθω πολύ εξαιτίας της θέσης του πλακούντα μου κι ότι είναι αρκετά παχιά τα τοιχώματα γιαυτό. Χάρηκα που έχει πάρει ήδη κατηφορική θέση το κεφαλακι του ήταν προς τα κάτω, αλλά μου είπε οτι μεχρι τοτε θα αλλαξει πολλέ φορες θεση και δεν ξέρουμε μεχρι τότε. Του ανακοίνωσα επισης πως αν πανε όλα καλά δεν θέλω επισκληρίδιο , φυσικα μου είπε οτι θα δουμε εκεινη την ώρα. Αυτά τα ολίγα νέα μου!!Τώρα έχει σειρά το βαψιμο του δωματιου και το φτιαξιμο της βαλίτσας! Αν και θα περιμένω να βγω πρώτα σε άδεια! mariazerta ραντεβού κλείνεις πριν φτασεις τις 56 μερες πριν ή κοντα σε εκεινες τις μερες? Με εχει αγχωσει λιγακι αυτή η διαδικασία να πω την αληθεια!! mama δυστυχως εγω τις παρατησα τις προσπαθειες μου για το ιπποκρατειο...τις προαλλες ημουν στην γραμμη 1 ωρα..αφου πρώτα με συνδεσαν με χιλιες γραμμες τελικα αυτους που ηθελα δεν το σηκωσαν. Προετοιμάζομαι με διαφορα βιβλια που διαβαζω και video ...ελπιζω να με βοηθησουν!

Και κατι τελευταιο ...σκεφτηκε καμια σας τη διαδικασια για βλαστοκυταρρα??Δωρεα η ιδιωτικο?

39WKp3.png

getaver μπραβο σας που ολα ειναι καλα!!! καταλαβαινω οτι ο χρονος σου ειναι περιορισμενος αλλα αξιζει τον κοπο νομιζω, εγω εβγαλα γρηγορα γραμμη, αν βρεις λιγο χρονο πανε απο την β μαιευτικη και δωσε τα στοιχεια σου στην μαια, θα σε βοηθησει πολυ, σιγουρα το να διαβασεις ειναι καλο αλλα καλυτερα να ειναι καποιος εκει που να σου δειξει αν κανεις κατι λαθος....

οπως και να χει εσυ ξερεις καλυτερα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...