Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!! ευχαριστω για την μπεμπουλα μου!!!! κοριτσια να ρωτησω μηπως ξερετε γιατι αλλοι λενε οτι δικαιουμαι αλλοι οχι, εγω δπουλευα μεχρι και τον σεπτεμβριο που τελειωσε η συμβαση μου μετα εμαθα κιολας οτι ειμαι εγκυος και δεν εψαξα κατι αλλο, δικαιουμαι τιποτα απο το ικα;;;;; ξερω πολλα εχουν κοπει ομως καπου διαβασα οτι αν εχεις 200 ενσημα κατι δικαιουσαι, ξερει καμια;;;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!μολις αναρρωσα απο μια γαστρεντεριτδα εξπρες κ ευτυχως ελαφρια με λιγα δεκατακια παρεουλα!παλι σημερα ειδα ροζακι,ανεπαισθητο βεβαια αλλα σπαζομαι κ δεν μπορω να μην αγχωνομαι οταν το βλεπω..

Μαμμα τελεια τα νεα σου!μπραβο!παντα τετοια,αν ολα ειναι καλα στη β ολα μετα πανε σουπερ!

Βασω μου δεν ξερω τιμες αλλα αν σου ειπαν ειναι οκ,τοτε ετσι θα ειναι!πως την παλεψες;εγω στην προηγουμενη εκανα την μικρη αλλα ο τωρινος γιατρος μου γραψε τη μεγαλη κ αγχωνομαι αν θα την καταφερω παρολο που ειμαι γλυκατζου..

GjJbp3.png7IWup3.png

αχ ρε κοριτσια!!! αν και δεν ξερω ποτε κανουμε ακριβως την καμπυλη σακχαρου με αγχωνει σαν εξεταση γιατι παρολο που ειμαι κι εγω γλυκατζου, σκεφτομαι οτι θα αναγουλιασω και δεν θα καταφερω βνα την ολοκληρωσω σωστα την εξεταση, τι ενναλλακτικη εκτος απο το χαζο νερο με γλυκοζη υπαρχει;;;

Πω πω λιτσα ασχημο πραγμα η γαστρεντεριτιδα, ευτυχως ηταν ελαφρια, καλη αναρρωση!!!

ευχαριστω και για την β επιπεδου, ειμαι ξελαφρωμενη!!!

yk1yp3.png

Λίτσα μου περαστικά, τώρα είσαι μια χαρούλα ε;

Άσε το ροζ μην του δίνεις σημασία αφού ο γιατρός σου είπε πως δεν είναι τίποτα!!

Εντάξει, με την γλυκόζη, είχα ένα θέμα μετά που την ήπια, αλλά μου επέτρεψαν και ήπια λίγο νερό και την πάλεψα ευτυχώς!!

mama η Μαρία είχε πιει lucozade, ρώτα τον γιατρό σου όταν έρθει η ώρα.

Φιλιά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Kalispera koilitses fouskwtes!! Pws pame???

Koritsia gia to karotsi mexri p eipa kai eutixws p akirothike piga kai to eida to allo to britax!! Maria poso dikio exeis athanato fenete!! 150 lires pio akrivo alla nmzw tha to kleisoume afou ginete kai theseis autokinitou opws to allo. Vevaia m eip na m dwsei kai ena xrono dwrean epidiorthwseis kai tha m to paradwsei se 10 meres epidi m ekane tin akirwsi teleutea stigmi p nomizw einai kali prosfora e?

Litsa gelasa me to express!! Ama itan elefria pali kala na les twra oloi girw mas einai arrwstoi kai egw tous diwxnw na katsoune kamia 500aria metra makria mou! :tongue: Mi agxonesai gia to aima! Afou kai o giatros sou eipe na mn anisixeis!!

mama mpravo sti mpempa sou!! panta kala neakia na exete!!

egw varina poli koritsia!! Gia na katalavete me rwtaei o kosmos ean eimai panw apo 40 evdomades hahaha! H alitheia einai pernaw kai kia iosoula kai m exei kopei kai i oreksi! Efige kai o ilios!! Entaksi ftanei me ti gkrinia mou!! :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Αχ Σαλωμη το ποσο γελασα με τα ποστ σου δε λεγεται!κατι τετοια τα κανω κ εγω κ τα ριχνω στην εγκυμοσυνη!χαχα ειδες που τελικα σας βγηκε σε καλο η ακυρωση;αντε κοντοζυγωνει κ το σκ που θα βγεις τη βολτουλα σου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Αχ Σαλωμη το ποσο γελασα με τα ποστ σου δε λεγεται!κατι τετοια τα κανω κ εγω κ τα ριχνω στην εγκυμοσυνη!χαχα ειδες που τελικα σας βγηκε σε καλο η ακυρωση;αντε κοντοζυγωνει κ το σκ που θα βγεις τη βολτουλα σου!

Xeromai na sas kanw na gelate! oso eisai egkios dio einai oi dikaiologies: eimai egkios kai peinaw! :tongue::rolleyes: Na sou pw tin alitheia allaksa ligo gnwmi gia tis voltes, poli kourasi! Kai ama den mou perasei kai h iwsi tha katsw spitaki mou mexri na ginw kala!

Na to kleisw les to karotsi? To skeftomai poli?

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Xeromai na sas kanw na gelate! oso eisai egkios dio einai oi dikaiologies: eimai egkios kai peinaw! :tongue::rolleyes: Na sou pw tin alitheia allaksa ligo gnwmi gia tis voltes, poli kourasi! Kai ama den mou perasei kai h iwsi tha katsw spitaki mou mexri na ginw kala!

Na to kleisw les to karotsi? To skeftomai poli?

Αν εισαι αρρωστη εννοειται θα μεινεις μεσα!και για την κουραση συμφωνω!σημερα βγηκα για μιση ωριτσα να διαλεξει τουρτα η μικρη,με αμαξι πηγαμε με αμαξι ηρθαμε κ ψοφησα!οσο για το καροτσι,αφου σου αρεσε γιατι το σκεφτεσαι;αλλωστε εχεις κανει ηδη την ερευνα αγορας οταν εκλεισες το προηγουμενο.φανταζομαι δε θα βρεθει κατι αλλο.

GjJbp3.png7IWup3.png

Αν εισαι αρρωστη εννοειται θα μεινεις μεσα!και για την κουραση συμφωνω!σημερα βγηκα για μιση ωριτσα να διαλεξει τουρτα η μικρη,με αμαξι πηγαμε με αμαξι ηρθαμε κ ψοφησα!οσο για το καροτσι,αφου σου αρεσε γιατι το σκεφτεσαι;αλλωστε εχεις κανει ηδη την ερευνα αγορας οταν εκλεισες το προηγουμενο.φανταζομαι δε θα βρεθει κατι αλλο.

eutixws den eimai i moni pou kourazete eukola!!

To kserw oti prepei na to kleisw to karotsi, xazomara na to skeftomai toso! Alla ama mou to akirwsei pali? Telos pantwn mikropragmata! Sas zalizw me karotsia! Ti tourta pirate? :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

eutixws den eimai i moni pou kourazete eukola!!

To kserw oti prepei na to kleisw to karotsi, xazomara na to skeftomai toso! Alla ama mou to akirwsei pali? Telos pantwn mikropragmata! Sas zalizw me karotsia! Ti tourta pirate? :tongue:

Αντε καλε που μας ζαλιζεις!σιγα το πραγμα!δεν παιρνεις κ τσιχλα,λογικο να το σκεφτεσαι.τουρτα πεππα γουρουνακι πηραμε κ απο γευση αναμεικτη κρεμα-σοκολατα μ ενα κολασμενο μπισκοτο στη βαση!δοκιμασμενη απο περσι η γευση!ανυπομονω!

GjJbp3.png7IWup3.png

Γειά σας κορίτσια!!

Επιτέλους έχουμε internet!!:Όλα καλά!!Θα σας διαβάσω σιγά-σιγά! .. Φιλάκια!!

Αντε μπραβο ρε κοριτσι κ ειχα αρχισει να ανησυχω!!καλωσηρθες!καλοριζικο το σπιτακι κ με το καλο το μπεμπε!βολευτηκατε;ενταξει;

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...