Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Λίτσα μου εσύ στο Αλεξάνδρας θα γεννήσεις;

θα έχεις το μωράκι σου όλη την ώρα όπως και γω!

Εγώ σκεφτόμουν πως θα πρέπει να πάρω και αποκλειστική για την πρώτη μέρα που δεν θα μπορώ να σηκωθώ λογω ΚΤ

Vall έχεις ρωτήσει τον γιατρό σου εάν θα μπορεί να έρθει να σε επισκεφτεί ο γιος σου και που; φαντάζομαι οτι δεν θα επιτρέπεται να ανέβουν στον όροφο!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασω μου Αρεταιειο μαλλον θα γεννησω πρωτα ο Θεος κ ελπιζω φυσιολογικα.Μαζι θα το εχω ναι!στην προηγουμενη γεννα στο ιασω ημουν σε τρικλινο,χωρις συνοδο ενω τωρα θα παω για μονοκλινο κ θα μπορω να εχω κ καποιον μαζι μου.Αυτο που λες για το πρωτο παιδακι κ εγω το σκεφτομαι,λογικα θα βγαινουμε εμεις προς τα εξω κ θα τα βλεπουμε τα παιδακια μας!τωρα που ημουν νοσοκομειο κ εκανα 2 μερες να τη δω τη ζουζου μου πολυ στεναχωριομουν.δεν εχουμε χωριστει και ποτε!

GjJbp3.png7IWup3.png

γεια σας! καλε τι κρυο ειναι αυτο??κανενα χιονακι να βλεπαμε ωραια θα ηταν αλλα που τετοια τυχη!! Βασω ποτε πρεπει να κανουμε τα χαρτια για την αδεια γεννας??τις 56 μερες εννοω!!μου ειπαν πρεπει να παω σε γιατρο του εοππυ! Λιτσακι κ mamma με το καλο η εξεταση σας σημερα,περιμενουμε ευχαριστα νεακια!! Σαλωμη μου πως περασατε χθες??εχετε ακομα καλο καιρο η' χαλασε οπως εδω?? εγω εχω γιατρο την αλλη δευτερα,το μωρο σιγουρα το νιωθω πολυ περισσοτερο απο οτι στην αρχη απλα η κινησεις του ειναι περισσοτερο τρανταγματα!! στην κορουλα μου ενιωθα χερια ποδια,τωρα δεν ξεχωριζω τπτ απλα κουνιεται η κοιλια σαν σεισμος ποτε ποτε κ μετα υυυυπνος!!! ευχομαι να ειναι ετσι κ αφου γεννηθει,φοβαμαι μηπως ξεκουραζεται τωρα κ μολις γεννηθει μου βγαλει ολη την ζωντανια του!;) για το δωματιο κ τις ετοιμασιες οπως εχω ξαναπει δεν θα αλλαξω κατι στο παιδικο,το αφηνω ως εχει ουτως η αλλως μαζι μας θα ειναι κ ο μικρος!! λεω μεσα στην βδμ να παω να ψωνισω οσα χρειαζομαι για το μωρο,σελτεδακια,μπουρνουζοπετσετες,αλλαξιερα κτλ!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Kalispera stis fouskwmenes koilitses! Pws eiste???

Egw exw ta neura mou giati mou akirwsan to karotsi kai twra prepei na vrw allo!! :evil: Den kserw ti na kanw eida ena kai mou arese tis Britax alla thelw na paw na to dw na to parageilw! Alla twra to savvatokiriako pou dikaioume mia eksodo, isws paw etsi sta klefta na to dw 5 lepta giati den kanei na perpataw kai mes sta magazia.

H volta xthes me esteile! Koimomouna apo tis 9 mexti tis 11 kai twra pali nistazw! Edw pantws o kairos arxise na anoigei siga siga, elpizw na min exoume pali vroxes!

Litsa kai mama perimenoume na mas peite nea kai opoia alli exei rantevou! Signwmi den sas diavasa poli giati eimai ksapla oli mera sto kanape, me ta podia panw kai koimamai! :tongue::rolleyes: :rolleyes:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Ελα βρε Σαλώμη τι γκατεμια!! Μα καλά πως ακυρώθηκε το καρότσι;;απο το ίδιο μαγαζί θα το πάρεις το άλλο;τα britax είναι καλη μάρκα,έχουμε το καθισματακι αυτοκινήτου μας,το ειχαμε πάρει απο το αμαζον της Αγγλίας κ έχει βγει σκυλί!!!! Ποιο εχεις δει σε καρότσι;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια ομορφες!

Μαρακι κε το καλο τα ψωνια σας!ξεκινα γιατι κοντευει ο καιρος κ θα τρεχεις μετα.Οσο για τις κινησεις ειναι ο πλακουντας σου λογικα που δε σ αφηνει να τον καταλαβεις πολυ.Εμενα παλι μ εχει διαλυσει!εμ κλωτσα κλωτσα την χαλασε την πορτα ο μπαγασακος κ τρεχαμε!χαχα

Σαλωμη μου τεζα με τη βολτα ε;δεν πειραζει!οσο για το καροτσι,καθε εμποδιο για καλο που λενε,θα βρεις μην αγχωνεσαι.

Εμεις πηγαμε γιατρο,ξεπατωθηκα με 200 μετρα περπατημα κ το καλυτερο ηταν οτι ηταν χαλασμενο το ασανσερ κ ανεβηκα 3 οροφους..ποσο λαχανιασα κ ποσο σκουριασμενη ενιωσα!τα νεα μας λοιπον!ο μικρος ειναι οκ,ο τραχηλος μας μια χαρα απλα καπου λεει ζοριζει το ραμματακι κ μου βγαζει ροζ αλλα δεν μας ανησυχει λεει.Αφου το λεει,ετσι θα ειναι.Σιγα σιγα κινητοποιηση ειπε αλλα να μην κουραζομαι.την κυριακη παω για καφεδακι!!ρωτησαμε για το αρεταιειο αν επιτρεπεται ο μπαμπας στον τοκετο κ ξενερωσα λιγουλακι,αλλα δε βαριεσαι,θα την παλεψω.Μου εγραψε εξετασεις σε 2 βδομαδες,γενικες,καμπυλη και καλλιεργεια κολπικου κ σε 3 βδομαδες μας ξαναβλεπει!Αυτα τα ολιγα,φιλια σε ολες!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κοριτσια!!!! Μπραβο λιτσα ολα καλα, θα πας και την βολτιτσα σου!!

σε καταλαβαινω κι εγω που περασα σχεδον δυο μηνες στον καναπε με τις αναγουλες και λιγα καφετια, οταν συνηλθα δεν μπορουσα να κανω τιποτα, αδυναμη εντελως, θυμαμαι για να αδειασω το πλυντηριο πιατων και να κανω μια σαλατα ανεβασα 3 βαθμους πιεση και ταχυκαρδια (110 παλμους), οποτε χαλαρα....

yk1yp3.png

Γειά σας Γειά σας τι κρύο είναι αυτό????Μόνο για χουχουλιασμα!Λιτσακι σε καταλαβαίνω απόλυτα! και εγώ δεν αντέχω πολύ ειδικά τα σκαλιά. Εφόσον όλα είναι καλά και εσύ κ το μωρακι σου όλα τα άλλα θα τα αντεξουμε. Σαλωμη θα βρεις καλύτερο καρότσι θα δεις!Μαρακι λες να ξεκινήσεις τα ψώνια ε?Ωραία! Εγώ λέω από τέλος του μήνα η και αρχές Μάρτη που θα έχουμε καθαρίσει και συμμαζέψει το παιδικό γιατί και να πάρω τώρα θα πρέπει να κουβαλάω από δω και από κει. Έχουμε πολλές δουλειές στο δωμάτιο και όσο το σκέφτομαι κουράζομαι. Κατέληξα επιτέλους και στα χρώματα και στα αυτοκόλλητα που θα βάλω. Μόνο η κουρτίνα έμεινε! Όσο για τις δουλειές του σπιτιού κάνω ότι αντέχω και αφήνω λίγο την μανούλα να ξεκουραστεί γιατί τον Μάρτη θα την χρειαστώ για την γενική. Κορίτσια μόνο εγώ πεινάω συνέχεια? Ειδικά το απόγευμα με πιάνει τρέλααααα

MczTp2?r=1415479629

γειαν σου johanna!!! ξερω για τις δουλειες και εμεις καπως ετσι αλλα μπηκαμε σε μια σειρα!!!

μηπως να ψωνιζες οσο εχει ακομα εκπτωσεις;;; εγω ετσι θα κανω

κοριτσια σημερα στην β επιπεδου πρεπει να εχω γεματη κυστη;;;

yk1yp3.png

Γεια!!! Ρίχνει ενα χιόνι εδώ άλλο πράγμα, η κόρη μου έχει ξετρελαθει!!! Μωρέ μου λείπουν τα βασικά πραγματα κ θέλω να τα πάρω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο μη τυχόν γίνει κάτι κ μετα τρέχω!! Ουτως η άλλως από μέσα Απρίλη εγώ κλείνω την 38η βδμ!! Μαμμα καλη εξέταση σήμερα,δεν χρειαζεται να είναι γεμάτη απλα δεν πρεπει να κατουρησεις όσο περιμενεις κ πριν μπεις για εξεταση!! Ιωάννα πειναω κ εγώ αλλά τώρα δεν τρώω το βράδυ πολυ αλλά γουργουριζει η κοιλιτσα μου!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

mama πιθανόν θα κάνω παραγγελία από το mothercare της Αγγλίας που έχει πολύ καλύτερες τιμές σε σχέση με Ελλάδα και θα μου τα στείλει μια φίλη. Εκπτώσεις σε μπεμπέ δεν έχει μόνο στα μεγαλύτερα νούμερα και δεν θέλω να πάρω και πολλά γιατί θα έρθουν και δώρα από συγγενείς και φίλους. Όσο για την εξέταση εγώ κάθε φορά που πάω στον γιατρό μου λέει να πάω τουαλέτα πριν οπότε δεν χρειάζεται γεμάτη κύστη. Εφόσον δεν σου είπε κάτι ο γιατρός σου δεν είναι απαραίτητο. Καλή επιτυχία και να μας πεις τα νέα σου.

MczTp2?r=1415479629

ευχαριστω!!!!! κοριτσια και εγω πειναω και γενικα τρωω περισσοτερο και το μυαλο μου ειναι στα χαζα, σοκολατες κτλ

αν και ξεκινησα πολλα κιλα εχω μεχρι στιγμης 4+ αλλα φοβαμαι οτι θα μπουν αποτομα στο τελος!!! παντως δεν καταπιεζομαι τρωω!! αν δεν υπαρχει προβλημα με την εγκυμοσυνη μην σκεφτεστε!! φατε μετα θα τα ξεφορτωθουμε μην σκατε

yk1yp3.png

μολις γυρισαμε σπιτι, ολα τελεια!!! το κοριτσι μου ειναι μια χαρα σε ολες τις μετρησεις και ζυγιζει μολις 500gr!!!!

Μπράβο και σε σένα και στην μπεμπουλα σου!Είδες δεν χρειάζεται άγχος!:wink:

MczTp2?r=1415479629

Καλημέρα κοιλίτσες όμορφες πως είστε σήμερα;;

Πολύ χιόνι, όλα κάτασπρα!

Μαράκι, λογικά σταματάς αρχές Μάρτη επομένως κλείσε άμεσα ραντεβού με τον γιατρό εοπυ, νομίζω μαζί σου πρέπει να έχεις την β επιπέδου και την αυχενική για να σου συμπληρώσει ένα χαρτί που μετά το συμπληρώνει και ο εργοδότης και το καταθέτεις στις παροχές όταν σταματήσεις να πληρωθείς το επίδομα!

Λίτσα μου πολύ χαίρομαι που όλα είναι μια χαρά, Σαλώμη μου μια χαρά η βολτούλα, κρίμα για το καρότσι, σίγουρα θα βρεις άλλο πολύ καλύτερο, mama τέλεια τα νέα σου μια χαρούλα είναι η κορούλα σου, Johanna μια χαρούλα οι ετοιμασίες του δωματίου, τέλεια που τα ετοίμασες, οι κουρτίνες είναι πολύ εύκολη επιλογή, υπάρχουν πολλά παιδικά σχέδια!!!

Οι εξετάσεις μου είναι μια χαρά το ίδιο και η καμπύλη οι τιμές είναι 79,110,136,94 με 75 γραμμάρια γλυκόζης, η δεύτερη και η τρίτη τιμή έγιναν ανά μισάωρο και η τελευταία μετά από μία ώρα, μες τα φυσιολογικά όρια τις βρίσκω, εσείς τι λέτε;;

Φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...