Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα! Σαλωμη βγήκες την βολτίτσα σου?τα μπεμπεκια σου μια χαρά τα βλέπω!Πόσο χαίρομαι μπράβο! Και εγώ από τη μία θέλω να γεννήσω αλλά μου αρέσει και με την κοιλίτσα! Βάσω εύχομαι να πέρασε και να μη ξαναγυρίσει η ίωση που σας ταλαιπώρησε. Κορίτσια εντόπισα την πρώτη ραγάδα και είμαι μες τα νεύρα. Είναι στο κάτω μέρος του στήθους ακόμη κόκκινη σαν αιματωμα κι κάνω κάτι γιατροσοφια μήπως και καταφέρω να την μειώσω? Και να πω ότι δεν βάζω κρέμες βάζω και να πω πως το στήθος μεγάλωσε πολύ όχι δεν μεγάλωσε. Τελικά αν είναι να γίνει θα γίνει. Τώρα κάθε βράδυ τριβομαι με σκληρό σφουγγάρι γιατί και η κατακράτηση δεν πάει πίσω και ελπίζω να μη δω και άλλη. Αλλά και να δω δε θα σκάσω. Εσείς για πείτε νέα?

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοιλιτσες!καλη κυριακη σε ολες!

Μαμα82 εχεις δικιο,θελει προσοχη με την αντιβιωση..

Σαλωμη μου για διδυμακια μια χαρα αναπτυσσονται τ αγορια σου!αντε σου φεξε κ με τη βολτουλα!κ εδω εχει τελειο καιρο,αλλα θα περιμενω λιγο ακομη για να ξεμυτισω εγω..

Ιωαννα μην αγχωνεσαι με τις ραγαδες,προσπαθησε να γινετε φιλες γιατι κ εγω εχω διαπιστωσει οτι αν ειναι να γινουν θα γινουν ο,τι κ αν κανεις.κ εγω εχω στο στηθος ειδικα με το θηλασμο οπου ξεφουσκωσε αποτομα φανηκε ολο το μεγαλειο της ραγαδας!στην κοιλια δεν εκανα παραδοξως αλλα ειχα μικρη κοιλια στην προηγουμενη εγκυμοσυνη κ ισως παιζει ρολο.μικρη σημασια εχουν αυτα οπως ειπες,γερα μωρα να εχουμε κ ας γινουμε πλισε που λεει ο λογος!

Εγω μια απ τα ιδια σημερα ηρεμησα απο φαγουρα αλλα απο χθες εχω λιγο ροζ κ ανησυχησα..μιλησα με το γιατρο κ ειπε μπορει να ειναι απο ερεθισμο της περιοχης λογω μυκητων κ οσο δεν με ποναει η κοιλια να μην ανησυχω κ θα με δει αυριο αντι για Τεταρτη.Αυτα τα ολιγα,φιλια σε ολες!!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κοριτσια!!! johanna μην σκας για τις ραγαδες αν ειναι βαλε πιο πολλες φορες την ημερα κρεμα η οτι αλλο βαζεις για να μην γινουν περισσοτερες!!

Λιτσακι μην στεναχωριεσαι για το ροζ, εφοσον κι ο γιατρος σου δεν ανησυχει, ξεκουρασου και αυριο βλεπετε στην επισκεψη

αυτο το σκ με τον αντρα μου κανουμε λιγο λιγο το παιδικο δωματιο, δουλιτσες κατι μετακομησεις στα πραγματα και οταν ειμαστε ετοιμοι θα ρθουν και τα επιπλα!!! σκεφτομαι μηπως και ζωγραφισουμε τον ενα τοιχο για να γινει ακομα πιο χαρουμενο!!!! θα δουμε....

την τριτη εχω β επιπεδου και εχω λιγο αγχος...ελπιζω να πανε ολα καλα

φιλια σε ολες!!!

yk1yp3.png

Kalimera glikes koilitses! Pws eiste?

Litsa mou ama o giatros sou, sou eipe na min anisixeis tote na ton akouseis! Na pas na se dei na mas peis ti tha sou pei. Alla ola kala tha einai!!

Iwanna nomizw oi ragades einai anapofektes oso ki an to palepsoume me kremes! pantws nomizw oso einai kokkini akoma kai tis vazeis krema isws kai na meiwthei.

mama kai 'meis zwgrafisame stous toixous!! Kali epitixeia stin b epipedou min agxonesai!

Emeis xthes den pigame volta evale krio kai den eixe oute ilio! Simera omws tha pame! Tha figoume twra se ligo gia cinemadaki kai meta isws fame eksw!!

Filakia polla!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σαλωμη αντε να ξεσκασεις λιγο!!! και εμεις παμε συχνα σινεμα μιας και με ενοχλει το τσιγαρο και δεν παω πουθενα (αν και εγω καπνιστρια που το κοψα λογω εγκυμοσυνης), κοιτα να το ευχαριστηθεις και να μην κουραστεις!!! κι εδω ο καιρος δεν βοηθαει, βρεχει και εχει κρυο, αλλα εκμεταλευτηκαμε τον καιρο και καναμε δουλειες στο σπιτι, θα προσπαθησω να μην σκεφτομαι την τριτη, σ ευχαριστω για την καλη επιτυχια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις κοιλίτσες να έχουμε καλή εβδομάδα!

Λίτσα δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό το ροζ, θα περιμένουμε και τα νέα από τον γιατρό σου!

mama καλή επιτυχία για αύριο, θα είναι τέλεια η β επιπέδου να μην ανησυχείς!

Ιωάννα μου, μην σκας καλέ για τις ραγάδες, τα μωράκια μας να ναι καλά και αυτά θα ναι τα σημάδια που θα μας θυμίζουν για πάντα αυτή την τέλεια περίοδο της ζωής μας συμφωνώ και γω μαζί σου η κοιλιά μου, μου αρέσει!!!

Σαλώμη μου πως περάσατε στην χθεσινή σας βόλτα;;

Εγώ δουλειές χθες & σιδέρωμα το βράδυ έπεσα στο κρεβάτι και δεν μπορούσα να κουνήσω, η μέση μου με τάραξε!

Σας φιλώ όλες!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα;;;

Λιτσα σημερα θα δεις το μωρακι σου!!! τι καλα!!! μην ανησυχεις ολα θα ειναι τελεια!!! μπες να μας πεις

Βασω και εγω το σκ δουλειες, βεβαια ο αντρας μου εκανε τα πιο πολλα, μετακινησαμε κατι επιπλα σε αλλο δωματιο γιατι ξεκινησαμε να φιαχνουμε το παιδικο, αν και νωρις , μετα με πιασε εμενα να πλυνω κουρτινες κτλ μπορει να με πιανει ωρες ωρες ο καλος μου με τις δουλειες αλλα το σπιτι μοσχομυριζει και δινει αλλη διαθεση!!!

το μωρο αρχιζει και ειναι μερα με την μερα ακομη πιο δραστηριο και μ αρεσει

Σαλωμη πως σου φανηκε η βολτιτσα σου;;;; τι ταινια ειδατε;;;

yk1yp3.png

Αχ θέλω και γω να πλύνω κουρτίνες κλπ αλλά θα τα αφήσω για μετά το Πάσχα, φοβάμαι κιόλας να μην κουραστώ και πολύ και γίνει τίποτα και τρέχω μετά!! Είναι τέλειο συναίσθημα να το αισθάνεσαι το μικρούλι σου, πλέον τον ακούω και γω καθημερινά και χαίρομαι!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Βασω μην φανταστεις κι εγω εχει πολυ καιρο που το ελεγα για τις κουρτινες αλλα μια οι αναγουλες μια κατι καφετια που ειχα και ημουν ξαπλα δεν μπορουσα και τωρα με την κοιλια ο αντρας μου δεν μ αφησε να ανεβω στην σκαλα, αυτος τις ξεκρεμασε αυτος τις κρεμασε, εγω καθαρισα τζαμια και εβαλα τα πλυντηρια

αν εχεις βοηθεια καντες τωρα να ξεμπερδευεις μετα θα μαζευτουν και αλλες δουλειες και θα βαρυνεις περισσοτερο

yk1yp3.png

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!

Σαλωμη μια χαρα η βολτιτσα σου!αχ κ εγω θελω αλλα φοβαμαι μωρε..αν θα βγω θα παω την κυριακη για εναν καφε μια ωριτσα σε καναπεδακι με αμαξι εννοειται 2 τετραγωνα απ το σπιτι μου!

Μαμα82 με το καλο η β επιπεδου αυριο!ολα τελεια θα ειναι!μια χαρα ξεμπερδεψες απο πολλες δουλειες,μπραβο!

Βασω μου με το μαλακο το νοικοκυριο καλε,δε φευγει.κανε λιγο κ τα στραβα ματια στα τσαλακωμενα.με λιγη φαντασια τα λες κ σιδερωμενα!

Εγω περιμενω πως κ πως το απογευματινο ραντεβου.Ροζ εχω να δω απο χθες το πρωι κ τα συμπτωματα της κολπιτιδας πλεον ειναι πολυ ηπια.ευελπιστω οτι θα περασει τελειως μην ξαναχρειαστω αγωγη.

Φιλια πολλα σε ολες!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Λίτσα μου έχεις δίκιο για τις δουλειές, τα στραβά μάτια επιβάλλονται!! δεν θα είναι κάτι το ροζ, μια χαρά θα είσαι, σίγουρα ο γιατρός σου θα το επιβεβαιώσει!

mama έχεις δίκιο ότι θα βαρύνω αργότερα, θα τα ξεκινήσω τον Μάρτη μόλις σταματήσω την δουλειά, λίγα πράγματα θα κάνω, να ναι καλά τα μωράκια μας και θα τα κάνω πιο καλά το καλοκαίρι!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Λιτσα μια χαρα μαλλον το ροζ ηταν απο την κολπιτιδα, τι ωρα εχεις ραντεβου;;;; ευχαριστω για αυριο, μακαρι να ειναι ολα καλα και να μου φυγει ενα βαρος, στην αυχενικη ημουν τρεις λαλουν και δυο χορευουν,στον κοσμο μου!! δεν πηγαινε το μυαλο μου με τιποτα σε αρνητικα πραγματα, που θα παει θα τα καταφερω να χαλαρωσω....

Βασω μην τρελλενεσαι πανω απ ολα εσυ να σαι καλα και ολα θα γινουν σιγα σιγα, εγω ειμαι πιο χαλαρη γιατι δεν εχω αλλο παιδακι να τρεχω απο πισω και να εχω περισσοτερες υποχρεωσεις γι αυτο και εκανα αυτες τις δουλειες...

yk1yp3.png

Μαμα82 στις 7 εχω ραντεβου.ευτυχως δεν εχω κοιμηθει καλα κ θα την πεσω λιγουλακι να περασει η ωρα!το κοριτσι μου το εχει η γιαγια.εσυ τι ωρα πας αυριο;

Βασω καλα λες για το καλοκαιρακι.εγω φλερταρω κ με την ιδεα να παρω γυναικα για γενικη πριν γεννησω με το καλο.αφου δεν μπορω να τα κανω εγω,ας μην ξεπατωσω τη μαμα μου,γιατι απ αυτην θα περασουν τα πλυσιματα κ τα ψωνια για τον μπεμπη μιας κ εγω ειμαι ξαπλα.

GjJbp3.png7IWup3.png

λιτσα εγω εχω ραντεβου στις 6, οταν γυρισω θα σας πω τα νεα μου, και εσυ μην μας ξεχασεις!!! καλα θα κανεις με την γυναικα , και οχι μονο μια φορα αλλα οσες χρειαστει ουτε να κουραστεις που δεν πρεπει κιολας ουτε να τα βλεπεις και να σκας!!! οπως και να χει η μαμα σου θα ναι διπλα και καλο ειναι να χει αντοχες και μετα που γεννησεις, αχ!!! ανεκτιμητες οι μανουλες!!! ειμαστε πολυ τυχερες που ειμαστε γυναικες και ζουμε αυτες τις στιγμες!!! (χωρις να υποτιμω τους μπαμπαδες)

καλη ξεκουραση !!!

yk1yp3.png

mama συμφωνώ!!! ανεκτίμητες οι μανούλες μας, να ναι καλά να μας βοηθάνε, εμένα μου κρατάει τον μικρό μου αφού εργάζομαι!! και θα τον κρατάει όταν θα είμαι και στο μαιευτήριο πρώτα ο Θεός αφού είναι η μόνη που εμπιστεύομαι απόλυτα και δεν θα τον έχω έγνοια!!

Λίτσα μου να πάρεις γυναίκα για τις βαριές δουλειές χρειάζεται αρκεί να είναι εμπιστοσύνης, καλή επιτυχία σήμερα που θα δεις τον μπέμπη σου!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...