Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα κι απο μενα!!Ελπιζω να ναι ολα καλα σε ολες και τα μπεμπακια μας να μας νιωθουν και να χαζογελανε μεσα στις κοιλιτσες μας με τα αγχη μας!! Εκανα κι εγω την καμπυλη ολα πολυ καλα..φυσιολογικες οι τιμες. Το μονο που με αγχωσε ειναι οτι ειναι αυξημενα τα λευκα αιμοσφαιρια..γνωριζετε κατι γιαυτο..αν συνηθιζεται δηλαδη στξν εγκυμοσυνη. Θα τα στειλω αυριο τα αποτελεσματα στο γιατρο μιας κι εχουμε ραντεβου την τριτη και δεν μπορω να περιμενω.

Κατα ταλλα κλεισαμε το κρεβατακι μας που ειναι απο αυτα τα εφηβικα που μετα μεγαλωνει δηλαδη και γινεται 1.90.

Εποσης ειδαμε και για καροτσι και μαλλον θα καταληξουμε στο evo graco !!

Ααα πηραμε και το χαλι για το παιδικο... Αυτα προς το παρον!!

39WKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

getaver μπραβο!!! με το καλο και οι υπολοιπες αγορες, κι εγω το ειδα αυτο το καροτσι αν θες ριξε και μια ματια στα oyster εγω το ειδα στο bebe maison και το εκλεισα την επομενη κιολας μερα, ειναι πιο δυνατο καροτσι λιγο πιο ακριβο βεβαια αλλα πιστευω αξιζει τα λεφτα του, εκανα πριν ερευνα αγορας σχεδον σε ολα τα μαγαζια....

για τα λευκα δεν ξερω, συνηθως ειναι αυξημενα οταν ειμαστε αρρωστοι η αν ειμαστε ευαλωτοι στο να αρρωστησουμε οποτε προσεχε!!!, μην μεινεις φυσικα μονο στα λεγομενα μου ρωτα τον γιατρο,

στο ιπποκρατειο πηρες τηλεφωνο για τα σεμιναρια ανωδυνου τοκετου και θηλασμου που σου ειπα;;;;

καλη συνεχεια σε ολες !!!!

yk1yp3.png

Koritsia me pire o giatros mou na dei ti kanw leei!! Ma ti kaloulis pou einai!! Tou gkriniaksa oti den antexw spiti kai oti den mporw allo kai mou eipe na paw tin paraskevi na me dei na mou pei ama tha paw kamia volta to savvatokiriako. Vevaia eipe kai na me afisei na vgw den epitrepete to perpatima mono kapou na kathisw ama paw!!

H Anna mas pou xathike elpizw ola na einai kala me to mwraki tis kai ti metakomisi!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

getaver μια χαρά η καμπύλη σου ε;;την 75 έκανες;τι τιμες είχες;;για τα λευκά ξέρω όσα κ η mamma,οτι δλδ τα λευκά είναι ανεβασμενα λόγω κάποιας ασθένειας κ ηταν πιο ασθενής ο οργανισμος μας! Πάρε τον γιατρό σου όμως,εγώ με το που βγήκαν τα αποτελεσματα τον πήρα,αλλιώς θα είχα σκάσει απο την αγωνία!! Ωραιο το καροτσι που αγορασατε,αν δεν είχα ήδη το καθισματακι αυγό κ πορτ Μπεμπέ θα το είχα δει πιο ζεστά!!! Ωραίο κ το oyster φαίνεται γερο καρότσι mamma ! Σαλώμη μου μακάρι να είσαι πολύ καλυτερα κ να μπορέσει να πας βολτουλα!!! Η Αννα είχε πει οτι θα μετακόμιζαν κ δεν θα είχε λιγες μέρες ιντερνετ γιαυτό υποθέτω έχει χαθεί,θα επανέλθει με νέα το κορίτσι μας!!! Βαλ μου τέλεια κ τα δικά σου νέα κ εγώ τέλος της άλλης αρχές της μεθεπομενης έχω ραντεβού με τον γιατρό μου να δω κ τον Βούδα μου τον στρουμπουλο!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημερουδια!

Βαλ μου μια χαρα τα νεα σου!παντα τετοια!

Getaver ωραια κ εσυ με την καμπυλη για τα υπολοιπα θα σου πει ο γιατρος.μεγεια κ τα πραγματαμια σας!με το καλο τα υπολοιπα!

Σαλωμη μου τι καλος ο ντοκ!αντε μυριζομαι καφεδακι!χαχα κ εγω ετσι αν θα παω απ τ αμαξι στην καρεκλα κ απ την καρεκλα στ αμαξι..μα τι κουλαμαρα ειναι αυτη;υπομονη για τα μπεμπακια μας!εγω σκεφτηκα να εχω κ κανενα μαξηλαρακι μαζι μου πηπως πιαστει ο πωπος στην καρεκλα αν ειναι σκληρη.

Μαρια πολυ γελασα με τον βουδα!χαχα

Εγω δεν εχω νεα,απιστευτη βαρεμαρα αλλα ας μην επαναλαμβανομαι..σας φιλω!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου και από μένα!

Σαλώμη μου πολύ καλός ο γιατρούλης σου, σίγουρα θα είσαι μια χαρούλα και θα σε αφήσει να κάνεις την βολτούλα σου!

Λίτσα μου, υπομονή, ο καιρός θα δεις περνάει πολύ γρήγορα, να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου και την βαρεμάρα γιατί μετά δεν θα προλαβαίνεις να βαρεθείς!!!

mama82 μεγιά το τικεράκι σου πολύ γλυκούλη αλλά και το καρότσι!

vall & getaver μπράβο πολύ χαίρομαι για τα νέα σας!! μια χαρά οι καμπύλες σας!!!

Μαράκι θα περάσουν γρήγορα οι μέρες και θα δεις και συ τον μικρό σου Βούδα :D:D:D

Αννούλα υποθέτω ακόμα δεν έχετε σύνδεση ε;

Περιμένουμε και τα δικά σου νέα!

Τα δικά μου νέα, όλα καλά, ο μικρούλης μου είναι 850 γραμμάρια με απόκλιση +/-100 γραμμάρια δηλαδή τέλεια!

Μου έγραψε και την καμπύλη ζαχάρου με 75γρ γλυκόζη και θα με πάρουν αίμα τέσσερις φορές:mad::mad:

Να έχουμε όλες μια όμορφη μέρα, πολλά φιλάκια στις κοιλίτσες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεαι χαρά κοριτσούδια μου!!!Τι κάνετε? Βασούλα πόσο μεγάλωσε το μπουμπουκακι σου καλε??? Μπράβο! Εγώ εχτές πήρα τα αποτελέσματα από την κολπική καλλιέργεια και μου βρήκαν ένα βακτήριο και ξεκίνησα αντιβίωση πάντα με τη συμβολή του ντοκτορ για 20 ημέρες!!! Η αλήθεια είναι οτι διάβασα για πρώορο τοκετό κ.τ.λ. και τα έχω ψιλοπαίξει , αλλά ο ντόκτορ μου ήταν καθησυχαστικός!!!Τι να πώ και αντιβίωση ρε κορίτσια για 20 ημέρες??? Τεσπα έχω θετική σκέψη!!!Κορίτσια εσείς περπατάτε γενικά? Εγώ κάνω μέρα παρα μέρα 25 λεπτά χαλαρό περπάτημα και μετά με πονάει το ισχίο μέχρι κάτω το πόδι!Στον ντόκτορ δεν το είπα αν με αφήνει να περπατάω αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα!Το κάνω πιο πολύ για γυμναστική και να μην πάρω πολλά κιλά!Αισίως έφτασα τα 8!!:tongue: Θα το πω βεβαια από κοντά όταν τον δω! Αυτά τα νέα τα δικά μου!!!Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Γειά σας κοιλιτσες!Πολλά νέα σας διάβαζα αλλά όλο κάτι γινόταν και δεν μπορούσα να απαντήσω. Τα κατάφερα τώρα όμως χάχα. Mama τέλειο το τικερακι κ το καρότσι μου αρέσει αν κ δεν το έχω δει live. Πολλά ευχάριστα νέα με την καμπύλη διάβασα μπράβο σε όλες! Σαλωμη σαν την μανουλα δεν έχει! Vall εφόσον ο γιατρός σου είπε αντιβίωση δεν θα υπάρχει πρόβλημα άλλωστε στο 1ο τρίμηνο είναι πιο επικίνδυνα και να σκέφτεσαι μόνο θετικά άσε την προωροτητα. Όλα τα κορίτσια μας εδώ μια χαρά τα καταφέρνουν και όλα θα έρθουν στην ώρα τους! Όσο για γυμναστική εγώ συνεχίζω να πηγαίνω και σήμερα έχω με ξεκουράζει και δεν νιώθω την κοιλιά μου καθόλου. Κάνουμε ασκήσεις με μπάλα που είναι τέλεια αλλά και αερόβια! Ματάκι για το λαδάκι έχω ακούσει μάλλον θα το πάρω και εγώ μήπως μας βοηθήσει. Αααα στις 20 του μήνα ξεκινάω μαθήματα ανώδυνου και θηλασμού. Θα είμαστε 4 μελλουσες μανούλες σε γκρουπακι που το οργανώνει μια φίλη και η μαία που θα μας τα κάνει θα με αναλάβει κιόλας όπως έκανε και στις αδερφή μου και σε φίλες! Πολλά έγραψα ήθελα να πω και άλλα αλλά θα σας ζαλίσω.

MczTp2?r=1415479629

Καλησπερα!

Βασω μου τελειος ο μικρουλης σου!ο μεγαλος σου πως ειναι;συνηλθε;

Βαλ μου μην αγχωνεσαι κ μη διαβαζεις τπτ!τι σου βρηκαν αληθεια;ειχα κ εγω ουρεοπλασμα αλλα με αντιβιωση εφυγε.δεν αποκλειεται να ξαναεμφανιστει.δε χρειαζεται πανικος.προσεχε για μυκητιασεις τωρα με την αντιβιωση.εγω τωρα με την περιδεση πηρα πολυ αντιβιωση κ βαρια κ πριν κ μετα την επεμβαση κ απο χθεςψεχω φαγουρα..πηρα το γιατρο κ ξεκινησα αγωγη κολπικα για μυκητες.θα συνεχισω με κρεμα μετα..ολο φαρμακωνομαι,δεν κανω αλλη δουλεια.για το περπατημα εφοσον δεν εχεις θεμα νομιζω μονο καλο κανει αλλα καλυτερα να το συζητησεις με το γιατρο.

Ιωαννα πες τι θες καλε!δε μας ζαλιζεις!με το καλο τα μαθηματα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από μένα vall μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό, μια χαρούλα θα σαι, το περπάτημα κάνει καλό όσο φυσικά αντέχεις και εφόσον ο γιατρός είναι οκ!

Ιωάννα μου με το καλό τα μαθήματα!

Λίτσα μου παράλληλα με την αντιβίωση καλύτερα να τρως και γιαούρτι (αυτό με την πέτσα από πάνω) για να αποφύγεις τους μύκητες!

Ο μικρός μου μετά από έξι μέρες πυρετού χθες και σήμερα είναι απύρετος, και αισθάνομαι και γω καλύτερα, άτιμος ο πυρετός!!

Σας φιλώ όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα και από μένα vall μην σκέφτεσαι τίποτα αρνητικό, μια χαρούλα θα σαι, το περπάτημα κάνει καλό όσο φυσικά αντέχεις και εφόσον ο γιατρός είναι οκ!

Ιωάννα μου με το καλό τα μαθήματα!

Λίτσα μου παράλληλα με την αντιβίωση καλύτερα να τρως και γιαούρτι (αυτό με την πέτσα από πάνω) για να αποφύγεις τους μύκητες!

Ο μικρός μου μετά από έξι μέρες πυρετού χθες και σήμερα είναι απύρετος, και αισθάνομαι και γω καλύτερα, άτιμος ο πυρετός!!

Σας φιλώ όλες.

Βασω μου ευτυχως συνηλθε τ αγορι σου!πολυ χαρηκα!

Σχετικα με τα γιαουρτια ολο τετοια ετρωγα τωρα με τις αντιβιωσεις αλλα δεν τη γλιτωσα..την περασμε.η φορα ηταν ηπια η αντιβιωση κ τη σκαπουλαρα αλλα τωρα επεσε πολυ πραγμα κ δεν το αντεξα..

GjJbp3.png7IWup3.png

γεια σας κοριτσια!!!! για την αντιβιωση ρωτηστε τον γιατρο τι βοηθαει απο τροφες και τι πρεπει να αποφευγεται γιατι καποιες αντιβιωσεις δεν επιτρεπονται γαλακτοκομικα, επισης ρωτα τιν γιατρο μηπως μπορεις να παρεις προβιοτικα για να αποφυγεις καποια τροφη και να το συνδοιαζεις με την αντιβιωση ειναι προτιμοτερο να παρεις κατι τετοιο παρα να κολλησεις κανα μυκητα και παλι απο την αρχη θεραπειες και χαπια....

Σαλωμη πηγες στον γιατρο σημερα;;; αντε ευχομαι να τα βρει ολα τελεια και να σου επιτρεψει καμια εξοδο

Βασω αυτη η ιωση που κυκλοφορει ειναι πολυ ατιμη, κραταει μια βδομαδα και μπορει να ξεκινησει με αλλα συμπτωματα στον καθενα, τουλαχιστον εκανε τον κυκλο της και το αγορακι σου συνηλθε λιγο

johanna συνονοματη μπραβο για τα αποτελεσματα της καμπυλης!!! και οτι θες να πεις σιγουρα ολες θα το ακουσουμε με χαρα!!! μην ξεχνας ειμαστε παρεα ολες εδω!!!! ευχαριστω και για το καροτσι και τικερακι :wink:

yk1yp3.png

Kalispera koilitses! Ti kanete?

val ama sou eipe o giatros sou na tin pareis, tote na min agxonesai!! Kai stamata na diavazeis :tongue: Gia to perpatima rwtise ton gia na eisai sigouri ;)

Litsa pws niwtheis??

Iwanna mila kale. Siga to pragma, gia na milame mpenoume!

Vaso ante makari na min sas ksanapiasei kai na niwsete kalitera to sintomotero. Diskolo na eisai arrwsti kai na einai kai o mikroulis sou arrwstos.

Emeis molis girisame. Exasa ena kilo leei! Tou lew ma giatre trow toso poli pou tha taizame 10 atoma! Kai den me pisteve!!

Ta mikra piran ipsos kamposo, apo 28.6cm 32cm kai leei mexri to telos tis 25hs tha paroume akoma 2-3 ekatosta!! Apo grammaria peripou 60 o kathenas, 510gr kai 515gr alla einai ok eipe giati stis vdomades mou perissotero pernoun ipsos kai meta pali varos. Eimaste ligo pisw sto varos gia ta fisiologika epipeda 140gr pisw alla didima einai, kai nomizw einai fisiologiko, e? Gia tis voltes eipe na paw afou auto to savvatokiriako provlepete iliolousto alla apo karekla se karekla, itan kathetws den ginete na perpatisw.

Elpizw na eiste oles iperoxa kai trieutixismenes! Den mporw na perimenw na gennisw!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Kalispera koilitses! Ti kanete?

val ama sou eipe o giatros sou na tin pareis, tote na min agxonesai!! Kai stamata na diavazeis :tongue: Gia to perpatima rwtise ton gia na eisai sigouri ;)

Litsa pws niwtheis??

Iwanna mila kale. Siga to pragma, gia na milame mpenoume!

Vaso ante makari na min sas ksanapiasei kai na niwsete kalitera to sintomotero. Diskolo na eisai arrwsti kai na einai kai o mikroulis sou arrwstos.

Emeis molis girisame. Exasa ena kilo leei! Tou lew ma giatre trow toso poli pou tha taizame 10 atoma! Kai den me pisteve!!

Ta mikra piran ipsos kamposo, apo 28.6cm 32cm kai leei mexri to telos tis 25hs tha paroume akoma 2-3 ekatosta!! Apo grammaria peripou 60 o kathenas, 510gr kai 515gr alla einai ok eipe giati stis vdomades mou perissotero pernoun ipsos kai meta pali varos. Eimaste ligo pisw sto varos gia ta fisiologika epipeda 140gr pisw alla didima einai, kai nomizw einai fisiologiko, e? Gia tis voltes eipe na paw afou auto to savvatokiriako provlepete iliolousto alla apo karekla se karekla, itan kathetws den ginete na perpatisw.

Elpizw na eiste oles iperoxa kai trieutixismenes! Den mporw na perimenw na gennisw!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...