Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Αάά

Kalispera koritsares! Den sas prolavenw :tongue:

Litsa mou akrivws opws to eipes, ektos apo ti xara einai kai i asfaleia pou sou dinei i mana sou pou den mporei na sigkrithei me tipota allo sto kosmo! Kai episis exw parea oli mera! Gia ta pragmata min agxonesai, opote ginoun kai opote niwseis aneta kai kala tha pas na pareis. Den tha skasoume pia!

Maria teleia akougete i maia sou! To masaz pws einai kai giati tha to kaneis akrivws den katalava?

mairy_lou giatro eixes simera? pws pige?

mama82 exw ginei expert stis odigies gia tickeraki :tongue: akou edw! Dialekse kai ftiakse to tickeraki sou, kai pata na sou dwsei link gia Forum kai kane to antigrafi. Meta na ertheis edw na pas panw deksia na patiseis sto onoma sou, meta deksia sto profile sou ekei pou leei Customize Profile, meta ekei pou leei Settings & Options vres tin epeksergasia ipografis kai pata to. Meta kane epikolisi sto megalo parathiro kai meta tha fenete! Kali epitixeia!! haha

Σαλώμη μου το μασάζ γίνεται με αμυγδαλελαιο για το περίνεο,ώστε να αποφύγουμε το σκησιμο η' το κόψιμο την ωρα που βγαίνει το μωρο!! Θα εχεις ακούσει οτι πολλές γυναίκες τις έγραψαν μετα την γέννα λόγω του περινέου!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αάά Σαλώμη μου το μασάζ γίνεται με αμυγδαλελαιο για το περίνεο,ώστε να αποφύγουμε το σκησιμο η' το κόψιμο την ωρα που βγαίνει το μωρο!! Θα εχεις ακούσει οτι πολλές γυναίκες τις έγραψαν μετα την γέννα λόγω του περινέου!!

Poli wraia Maria s'euxaristw!! Moni sou fantazomai tha to kaneis e? Signwmi pou rwtaw!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;;

Λιτσα και Μαράκι γέννησα πριν δυο χρόνια στο Έλενα με ΚΤ και έμεινα σε μονόκλινο στον 6ο όροφο στην πτέρυγα Ηλιάδη.

Οι εμπειρίες μου από το προσωπικό άψογες, όλες οι μαίες υπέρ του θηλασμού και με πολύ καλή διάθεση πάντα βοηθούσαν και έδιναν συμβουλές και ήταν εκεί όταν χρειαζόταν!

Το δωμάτιο ήταν πολύ καλό, τα πράγματα που χρειάστηκα και θα πρέπει να έχει η βαλίτσα μας ήταν εσώρουχα μιας χρήσης, σερβιέτες τεράστιες λοχίας, πετσέτες, σαπούνι-αφρόλουτρο-σαμπουάν, τα προσωπικά μας είδη, ρουχαλάκια για το μωρό (πανούλες, φορμάκια, ζιπουνάκια, σεντονάκι, πετσέτες).

Από ότι θυμάμαι αυτά.

Αλλά θα ρωτήσω και τη γυναικολόγο μου να μου πει εάν άλλαξε κάτι.

Με ΙΚΑ το δωμάτιο μου είχε κοστίσει 50 ευρώ την βραδιά, είχα μείνει τέσσερις νύχτες λόγω του ότι ο μικρούλης δεν έπαιρνε βάρος γιατί το γάλα μου δεν επαρκούσε και τελικά του έδωσα και συμπλήρωμα.

Στο Έλενας για να δώσεις συμπλήρωμα πρέπει να υπογράψεις ένα χαρτί (δεν θυμάμαι τι έλεγε)

Επίσης, στον όροφο γινόντουσαν μαθήματα θηλασμού, όλα ήταν μια τέλεια εμπειρία!

Να σχολιάσω και το φαγητό, ήταν μια χαρά!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημερουδια!

Mama82 μεγεια το τικερακι!τελειο,πολυ χαρουμενο!

Σαλωμη μου μια χαρα εχεις κ παρεουλα οπως λες με τη μαμα!σχετικα με το σκισιμο,εμενα ο προηγουμενος γιατρος με ειχε κοψει κ με εραψε μολις γεννησα..μετα δεν μπορουσα να κατσω απο τον πονο για 20 μερες..ειχα ακουσει για το ακυγδαλελαιο αλλα η μαια του γιατρου μας ειχε ξεκαθαρισει οτι παντα κοβει προληπτικα.Δεν ξερω τι ειναι καλυτερο,ειχα μια στο δωματιο που βγαινοντας το παιδι της εκανε μεγαλη ζημια κ ειχα παθει σοκ..τωρα στο δευτερο κ με τον καινουργιο γιατρο δεν ξερω τι θα γινει..

Βασω μου για μια ακομη φορα επιβεβαιωνεται οτι τα λεφτα στα ιδιωτικα ειναι κυριολεκτικα πεταμενα..Λεω παλι καλα που βρηκα γιατρο εμπιστοσυνης σε δημοσιο γιατι εξ αρχης αυτο ηταν το θεμα,ο γιατρος..

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημερα κοριτσια!!! κι εγω εχω ακουσει για το μασαζ με λαδακι που βοηθαει, μια γιατρος λειτουργει ετσι που ειναι απο σερρες αλλα ερχεται μια φορα την εβδομαδα για ιατρειο και θεσσαλονικη, δυστυχως δεν θυμαμαι το ονομα ομως θα το βρω....λοιπον αυτη ειναι υπερ υπερ του φυσιολογικου τοκετου και πρεπει να φγτασει στα ορια η κατασταση για μαχαιρι, ακολουθει και αυτη τη μεθοδο με το λαδακι κατα την διαρκεια του τοκετου και δεν βιαζεται να τελειωσει να παει σπιτι της, εχει καταφερει να ξεγεννησει γυναικα μονο με ενα ραμμα απο κατω!!!!! οποτε κι εγω πιστευω οτι ο γιατρος ειναι το θεμα και οι κλινικες ειναι μονο για λεφτα, δεν καθεσαι μεσα και μια ζωη!!1 3-4 μερες σιγα....δυστυχως εμενα ο γιατρος μου ειναι σε ιδιωτικα αλλα θα παρω το ρισκο του δημοσιου...

mariazerta συνεχισε τις συναντησεις με την μαια πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο, περα οτι σου μαθαινουν πραγματα και πως θα χειριστεις την κατασταση εκεινη την ωρα νιωθεις και πιο σιγουρος και δεν φοβασαι τοσο!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Λίτσα & mama82 συμφωνώ πως στο δημόσιο κάνουν πολύ καλή δουλειά αρκεί να έχεις τον γιατρό που θα σου γεμίζει το μάτι και θα του έχεις εμπιστοσύνη!

Μαράκι, σου εύχομαι ολόψυχα το μασάζ με το λάδι να αποδώσει και να μην χρειαστεί περαιτέρω επέμβαση από την μαία εκείνη την ώρα!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;;

Λιτσα και Μαράκι γέννησα πριν δυο χρόνια στο Έλενα με ΚΤ και έμεινα σε μονόκλινο στον 6ο όροφο στην πτέρυγα Ηλιάδη.

Οι εμπειρίες μου από το προσωπικό άψογες, όλες οι μαίες υπέρ του θηλασμού και με πολύ καλή διάθεση πάντα βοηθούσαν και έδιναν συμβουλές και ήταν εκεί όταν χρειαζόταν!

Το δωμάτιο ήταν πολύ καλό, τα πράγματα που χρειάστηκα και θα πρέπει να έχει η βαλίτσα μας ήταν εσώρουχα μιας χρήσης, σερβιέτες τεράστιες λοχίας, πετσέτες, σαπούνι-αφρόλουτρο-σαμπουάν, τα προσωπικά μας είδη, ρουχαλάκια για το μωρό (πανούλες, φορμάκια, ζιπουνάκια, σεντονάκι, πετσέτες).

Από ότι θυμάμαι αυτά.

Αλλά θα ρωτήσω και τη γυναικολόγο μου να μου πει εάν άλλαξε κάτι.

Με ΙΚΑ το δωμάτιο μου είχε κοστίσει 50 ευρώ την βραδιά, είχα μείνει τέσσερις νύχτες λόγω του ότι ο μικρούλης δεν έπαιρνε βάρος γιατί το γάλα μου δεν επαρκούσε και τελικά του έδωσα και συμπλήρωμα.

Στο Έλενας για να δώσεις συμπλήρωμα πρέπει να υπογράψεις ένα χαρτί (δεν θυμάμαι τι έλεγε)

Επίσης, στον όροφο γινόντουσαν μαθήματα θηλασμού, όλα ήταν μια τέλεια εμπειρία!

Να σχολιάσω και το φαγητό, ήταν μια χαρά!

Βάσω μου καλημέρα κ ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! Χρειαζεσαι κ πάνες η σου δίνουν;;επίσης το αλλάζουν μονές τους η εσύ;;το πλένουν η παλι μονη σού; Σεντονακι τι έννοιες;τις πάνες αγκαλιας η για το πυρεξακι τους;στο δωματιο μιας κ είναι μονοκλινι επιτρέπουν άλλο άτομο να εχεις;τον άνδρα σου η την μαμά σου;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Λίτσα & mama82 συμφωνώ πως στο δημόσιο κάνουν πολύ καλή δουλειά αρκεί να έχεις τον γιατρό που θα σου γεμίζει το μάτι και θα του έχεις εμπιστοσύνη!

Μαράκι, σου εύχομαι ολόψυχα το μασάζ με το λάδι να αποδώσει και να μην χρειαστεί περαιτέρω επέμβαση από την μαία εκείνη την ώρα!!

Μακάρι να τα καταφέρω γιατί κάπως με αγχωσε που μου είπε οτι δεν πρεπει να πάρω καθόλου αλλά κιλά γιατί θα δυσκολευτω για φτ!! Ένας λογος ακόμα ππυ θέλω δημόσιο είναι οτι αν τελικά δεν καταφέρω φυσιολογικά τουλαχιστον μην σκασω ενα σκασμο χρήματα κ κάνω παλι καισαρική!! Ουφ άγχος άγχος!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Βάσω μου καλημέρα κ ευχαριστώ για τις πληροφορίες!! Χρειαζεσαι κ πάνες η σου δίνουν;;επίσης το αλλάζουν μονές τους η εσύ;;το πλένουν η παλι μονη σού; Σεντονακι τι έννοιες;τις πάνες αγκαλιας η για το πυρεξακι τους;στο δωματιο μιας κ είναι μονοκλινι επιτρέπουν άλλο άτομο να εχεις;τον άνδρα σου η την μαμά σου;

Έχεις δίκιο Μαράκι, αυτά δεν τα σκέφτηκα να σας τα πω.

Το αλλάζεις εσύ, υπάρχει ειδικό δωμάτιο όπου το μεταφέρεις μέσα στο πυρεξάκι του και το αλλάζεις, δεν τον πλένεις στη βρύση αλλά τοπικά με βαμβάκι, φυσικά εάν χρειαστείς βοήθεια υπάρχουν οι κοπέλες που θα σου την προσφέρουν.

Χρειάζεσαι σεντονάκι για το πυρεξάκι του γιατί νομίζω αυτό που είχαν ήδη δεν το άλλαξαν, επίσης χρειάζεσαι να πάρεις τα ρουχαλάκια του και τις πετσετούλες του.

Το κάνουν κάθε πρωί μπάνιο οι μαίες και εκείνη την ώρα το ζυγίζουν κιόλας.

Εσύ δεν τον κάνεις μπάνιο.

Πάνες δεν χρειάζεται να έχεις, υπάρχουν στο δωμάτιο όπου το αλλάζεις.

Καλό είναι να έχεις πανούλες αγκαλιάς για να τις ακουμπάς εκεί που το αλλάζεις ή για όποιον επισκέπτη θέλει να το πάρει αγκαλιά γιατί και αυτό μου συνέβη!!!

Φυσικά και μπορείς να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου συνεχώς και το βράδυ, το δωμάτιο όπως είπα είναι μονόκλινο και έχει μια πολυθρόνα θηλασμού και μία καρέκλα και ένα τραπεζάκι και φυσικά ένα μικρό ψυγείο!

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να επισκεφθείς το μαιευτήριο και να δεις πως είναι τα δωμάτια.

Εγώ που έκανα ΚΤ, την πρώτη μέρα δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι και έτσι είχα την μάνα μου ή την πεθερά μου που τον πήγαιναν στον ειδικό χώρο και του άλλαζαν την πάνα, μετά πήγαινα και γω, αλλά κάθε βράδυ είχα άνθρωπο μαζί μου στο δωμάτιο.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Ξέχασα να σας πω, πως το μωράκι στο Έλενας είναι μαζί μας συνεχώς και αυτό βοηθάει πολύ στον θηλασμό.

Βέβαια εάν είσαι από καισαρική όπως ήμουν εγώ, θες έναν δικό σου άνθρωπο στο δωμάτιο να σε βοηθάει.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Βασω μου ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες!καλε ξελιγωθηκα!θελω να γεννησω!στην ωρα μου φυσικα,απλα μ εχει βαρεσει κατακουτελα η κλεισουρα!την τεταρτη παω γιατρο κ αν ειναι ολα καλα θα ζητησω αδεια να παω για ενα καφεδακι εδω στη γειτονια την αλλη κυριακη..βαρεθηκα μεσα κοριτσια κ χωρις να κανω τπτ..δε θελω να γκρινιαζω αλλα ωρες ωρες νιωθω οτι δε μπορω να αναπνευσω καλα καλα,μου την εχει δωσει στα νευρα...

GjJbp3.png7IWup3.png

Κοριτσάκια μου γειά σας!!!Μπήκα και εγώ λίγο σκαστά και σας διάβασα!!Καλωσήρθες μαρυ λου!Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μου τι κάνετε?? Εγώ πολύ καλά πήρα εχτές και τα αποτελέσματα καμπύλης και όλα σούπερ!σήμερα περιμένω αποτελέσμα τα από την κολπική καλλιέργεια και μέχρι στιγμής τελειώσαμε με τις εξετάσεις!!Τον μικρό τον νιώθω συνέχεια και πολύ κλωτσιά βρε αδερφάκι μου!!!!Αλλά μ'αρέσειειειει!!!!!Μαρία στο Έλενα θα γεννήσω & εγώ! Ότι σου είπε η Βασούλα ισχύει αλλά και εγώ την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με τον ντοκτορ και θα ρωτήσω για επαλήθευση!!Αχ!!!Αυτά τα ολίγα από εμένα!!φιλιά σε όλες και στις κοιλουμπίτσες σας περισσότερα!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Maria mia xara, giati na min xarei, as xarei :tongue: :tongue:

Litsa se niwthw toso poli!! Kai exei kai ilio edw tis teleutes meres kai thelw na vgw eksw na dw ligo kosmo, ligi liakada!! Ipomoni, den nomizw na sou sterisei mia eksodo mexri tin kafeteria!!

vall24 wraia ta neakia sou! Klotsies trow kai gw polles :tongue:

mama82 ta kataferes me to tickeraki. Poli wraio mpravo!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

ευχαριστω κοριτσια για το τικερακι!!! επιτελους!!!!

καντε υπομονη ρε κοριτσια σας καταλαβαινω ειναι δυσκολη η κλεισουρα και ο καναπες...καντε εικονα οτι σε λιγο καιρο θα κανετε βολτες με τα μωρακια σας στον ηλιο!!!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...