Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

αυτην την γιατρο που λεω εγω δεν την λενε λεβεντη οποτε μαλλον η αλλη, κοιτα σ αυτους τους καιρους σε κανεναν δεν περισευει, η εστω αν δουλευα κι εγω και οχι μονο ο αντρας μου θα το σκεφτομουν ισως διαφορετικα, επισης γιατι να δωσω 3000 σε μια κλινικη για 3-4 μερες και να μην τα φαω σε πραγματα για το μωρο μου;;; αν χρειαστει κατι η κλινικη θα με καλυψει;; η παλι στο ιπποκρατειο θα με στειλουν;;; και ετσι ειπα στον εαυτο μου να μην σκεφτομαι και πανικοβαλλομαι , θα κανω και σεμιναρια ανωδυνου τοκετου για να βοηθησω οσο μπορω τον εαυτο μου και θα παω σε αυτο που εφημερευει, αλλωστε τοσες γυναικες γεννανε στα δημοσια νοσοκομεια παθανε τιποτα;;;

ολα σχετικα ειναι και αν ειναι να συμβει κατι (μακρια απο ολες) θα συμβει ειτε σε κλινικη ειτε σε δημοσιο.

Εχω την εντυπωση οτι το νοσοκομειο σας ειναι και πανεπιστημιακο ε;;

Οχι δυστυχως δεν ειναι ! Αλλα επειδη θεωραιται καινουριο, ειναι καθαρο, με καλο περιβαλλο, το προσωπικο τουλαχιστον της μαιευτικης ειναι πολυ καλο, και οι γιατροι της επισης!! Ναι εχεις δικιο ειναι πολλα τα λεφτα. Εφοσον εισαι θεσσ δε το συζητω για ιπποκρΑτειο. Κανενας καλος γιατρος απο κει????

Ναι παρατηρησα οτι μιλαμε και κει !!! χαχαχαχα :cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατρο στο ιπποκρατειο;;; προσωπικα δεν εχω αποψη, το ψαξα το θεμα αλλα δεν βρηκα ακρη, εχει καλους γιατρους οπως ο μαμοπουλος που γενικα αναλαμβανει και εγκυμοσυνες υψηλου κιμδυνου, σε αυτον παει μια φιλη μου τωρα που εχει διδυμα, και η κουμπαρα μου γεννησε δυο παιδια με αυτον και η αδερφη της ενα και μαλιστα η κουμπαρα μου και η αδεργη της εχουν θεμα με το αιμα (δεν πηζει) γιατι λειπει ενας παραγοντας και η αδερφη της επαθε και προεκλαμψια και αυτος τ αντιμετωπισε πολυ καλα, ομως εγω πριν μεινω εγκυος και επειδη ηθελα να χω εναν γιατρο δικο μου εδω αποφασισα να πηγαινω σ αυτον και μετα να τον εχω και στις εγκυμοσυνες, πηγα λοιπον κλασικα για τεστ παπ και γενικα εξεταση, και δεν μου αρεσε ειχε πολυ κοσμο και γενικα βιαζοταν, ενιωθα να πνιγομαι και δεν προλαβα να τον ρωτησω τιποτα οποτε εφυγα ετσι και επισης μου φανηκε ακριβος, μετα μου ειπαν για αλλους δυο να τους βρω να πηγαινω στο ιατρειο τους και οταν ερθει η ωρα να κανονισουν εφοσον με εχουν αναλαβει να γεννησω ιπποκρατειο κτλ κτλ αλλα ακουσα κατι για φακελακια και μαλιστα καλα φακελακια οποτε το αφησα αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα και στο δημοσιο παω με τον γιατρο μου στην κλινικη και τελος, και ετσι βγηκε η αποφαση οτι οποιο εφημερευει...το μονο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να κανω επισκληριδιο (και ας την πληρωσω) και αν μπορω να εχω το μωρο μου διπλα μου για να το θηλαζω αποκλειστικα. Αυτα σορρυ για το μεγαλο κειμενο, σε ζαλισα......

yk1yp3.png

γιατρο στο ιπποκρατειο;;; προσωπικα δεν εχω αποψη, το ψαξα το θεμα αλλα δεν βρηκα ακρη, εχει καλους γιατρους οπως ο μαμοπουλος που γενικα αναλαμβανει και εγκυμοσυνες υψηλου κιμδυνου, σε αυτον παει μια φιλη μου τωρα που εχει διδυμα, και η κουμπαρα μου γεννησε δυο παιδια με αυτον και η αδερφη της ενα και μαλιστα η κουμπαρα μου και η αδεργη της εχουν θεμα με το αιμα (δεν πηζει) γιατι λειπει ενας παραγοντας και η αδερφη της επαθε και προεκλαμψια και αυτος τ αντιμετωπισε πολυ καλα, ομως εγω πριν μεινω εγκυος και επειδη ηθελα να χω εναν γιατρο δικο μου εδω αποφασισα να πηγαινω σ αυτον και μετα να τον εχω και στις εγκυμοσυνες, πηγα λοιπον κλασικα για τεστ παπ και γενικα εξεταση, και δεν μου αρεσε ειχε πολυ κοσμο και γενικα βιαζοταν, ενιωθα να πνιγομαι και δεν προλαβα να τον ρωτησω τιποτα οποτε εφυγα ετσι και επισης μου φανηκε ακριβος, μετα μου ειπαν για αλλους δυο να τους βρω να πηγαινω στο ιατρειο τους και οταν ερθει η ωρα να κανονισουν εφοσον με εχουν αναλαβει να γεννησω ιπποκρατειο κτλ κτλ αλλα ακουσα κατι για φακελακια και μαλιστα καλα φακελακια οποτε το αφησα αν ειναι να δωσω τοσα λεφτα και στο δημοσιο παω με τον γιατρο μου στην κλινικη και τελος, και ετσι βγηκε η αποφαση οτι οποιο εφημερευει...το μονο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να κανω επισκληριδιο (και ας την πληρωσω) και αν μπορω να εχω το μωρο μου διπλα μου για να το θηλαζω αποκλειστικα. Αυτα σορρυ για το μεγαλο κειμενο, σε ζαλισα......

Δε με ζαλισες βρε, αφου και γω σε ρωτησα γιατι ψαχνψ γνωμες ! Και για μενα παιζει ρολο να εχεις χρονο στην επισκεψη να ρωτησεις τη θελεις και να μην σε κανει να κολλας ο αλλος! Εφοσον εισαι θεσσαλονικη υπαρχουν επιλογες, δεν ειναι οτι μενεις καπου απομονωμενα και λες που να τρεχω τι θα ψαχνω κλπ !Εμεις ας πουμε εδω ο γιατρος στο νοσοκομειο που με παρακολουθει , αν τυχει και δεν εφημερευει που πολυ πιθανον, θα πρεπει να το φερεις !! Αλλιως, με οποιον γιατρο εφημερευει εκει ητη μερα..

ετσι ειναι και εδω αλλα αν εχεις γιατρο που σε παρακουλουθει και στο ιδιωτικο του ιατρειο και στο νοσοκομειο θα κανει κατι για να ειναι μαζι σου, μπορει να αλλαξει την εφημερια η να σε χωσει μεσα λιγο πιο νωρις για εξετασεις η να σου κανει τεχνητους πονους κτλ

εγω παω τελειως στα τυφλα γιατι θα δω καποιον που μπορει να μην εχω ξαναδει και αν τον εχω ξαναδει θα ναι μια φορα σε καμια επισκεψη , τουλαχιστον θα χουν το ιστορικο μου...

yk1yp3.png

ετσι ειναι και εδω αλλα αν εχεις γιατρο που σε παρακουλουθει και στο ιδιωτικο του ιατρειο και στο νοσοκομειο θα κανει κατι για να ειναι μαζι σου, μπορει να αλλαξει την εφημερια η να σε χωσει μεσα λιγο πιο νωρις για εξετασεις η να σου κανει τεχνητους πονους κτλ

εγω παω τελειως στα τυφλα γιατι θα δω καποιον που μπορει να μην εχω ξαναδει και αν τον εχω ξαναδει θα ναι μια φορα σε καμια επισκεψη , τουλαχιστον θα χουν το ιστορικο μου...

Αυτο ακριβως! χαχα επειδη μπεδευτηκα λιγουλακι σε ποιο μηνα εισαι εσυ Μαιο η Ιουνιο???

Διαφημίσεις

Γεια σας!!!! Να καλωσορισω την μαρυ λου!!!! Καλώς ήρθες κοριτσάκι!!! Έχουμε μια βδμ διάφορα ε; Βασούλα περαστικά σας,κυκλοφορεί μια παλιοιωση με πυρετό ππυ είναι βαριά..θα ταλαιπωρειται ο καημενουλης σου!! Κ εμένα ο βήχας ακόμα δεν πέρασε,όπως κ της μικρής..αύριο θα την πάω παιδιατρο να την ακούσει!! Σαλώμη τέλειο το καρότσι σας!! Ήρθε η μανούλα; Εγώ χθες συνάντησα την μαία μου,η οποία είναι πολύ δυναμική!! Μου έδειξε ασκήσεις που πρεπει να κάνω σπίτι,ασκήσεις κεγκελ επίσης κ τέλος μασάζ στο Πέρινθο για να μην χρειαστεί κόψιμο ατην γέννα!! Επίσης με έβαλε σε διατροφή γιατί δεν σηκωνει το σωμα μου πολύ βάρος κ επειδή πάω για vbac κ είμαι μικροκαμωμένη κ το μωρο μεγαλο ίσως να μην έχουμε επιτυχία εαν πάρω πολύ βαρος!! Θέλω μια χάρη απο τις αθηναιες ποιες θα γεννησουν ατο ελενα;θέλω ενα πμ να μου πουν τι χρειάζεται μαζί σου στο μαιευτήριο κ αν ξέρουν τιμες τι παιζει;ο γιατρός ποσά σας ζηταει;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Μαιρη λου καλωσηρθες κ κε το καλο το νινι!αληθεια γιατι φοβαστε για προωρο τοκετο;

Μαρακι βλεπω το πηρες ζεστα το θεμα του δημοσιου,κ εγω μαζι σου οπως τα ειπακε!η μαια εχει σημασια κ εφοσον ειναι η ιδια βουρ για ελενα.

Σαλωμη μου σε νιωθω!κ εγω εχω τη μανουλα μου εδω,ηρθε απο μακρια,κ νιωθω μεγαλη ασφαλεια εκτος απο χαρα!

Βασουλα μου περαστικα στον αγορινο σου μωρε..παει καιρος που ταλαιπωρειται το καημενο.και σ εσενα περαστικα κ με το καλο να δειτε το μπεμπε!

Σχετικα με τις αγορες που λετε εγω ετσι κ αλλιως δεν μπορω να κανω κ πολλα απο τον καναπε,ας περασει κ ο καιρος να πιασω τις 30 βδομαδες περιπου κ θα αρχισω πιο δυναμικα.κουνια εχω,ρουχαλακια καποια εχω αλλα θελω να παρω μερικα,ευελπιστω να θηλασω οπως εκανα με τη μικρη μου οποτε δε θα χρειαστω τσιμπραγκαλα..αχ αυτος ο φοβος της προωροτητας ρε παιδακι μου..απο τη μια δε θελω να τα ετοιμασω γιατι ειναι πολυ νωρις αλλα απο την αλλη πρεπει τουλαχιστον στις 28 βδομαδες να ξεκινησω σιγα σιγα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Εγώ πέρα απο το καρότσι που παραγγειλαμε δεν έχω πάρει τπτ κ δεν έχω ετοιμάσει τπτ!! Ρούχα μου έδωσαν πολλα, χρειάζομαι όμως σελτεδες,πετσέτες,πανακια,αλλαξιερα κ αλλά τέτοια μικρά κ σημαντικά!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Kalispera koritsares! Den sas prolavenw :tongue:

Litsa mou akrivws opws to eipes, ektos apo ti xara einai kai i asfaleia pou sou dinei i mana sou pou den mporei na sigkrithei me tipota allo sto kosmo! Kai episis exw parea oli mera! Gia ta pragmata min agxonesai, opote ginoun kai opote niwseis aneta kai kala tha pas na pareis. Den tha skasoume pia!

Maria teleia akougete i maia sou! To masaz pws einai kai giati tha to kaneis akrivws den katalava?

mairy_lou giatro eixes simera? pws pige?

mama82 exw ginei expert stis odigies gia tickeraki :tongue: akou edw! Dialekse kai ftiakse to tickeraki sou, kai pata na sou dwsei link gia Forum kai kane to antigrafi. Meta na ertheis edw na pas panw deksia na patiseis sto onoma sou, meta deksia sto profile sou ekei pou leei Customize Profile, meta ekei pou leei Settings & Options vres tin epeksergasia ipografis kai pata to. Meta kane epikolisi sto megalo parathiro kai meta tha fenete! Kali epitixeia!! haha

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...