Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειδικα ο αποστειρωτης τι μπορει να χει;;; και τον χρησιμοποιεις ενα εξαμηνο το πολυ, εμενα η μαμα μου ξεθαψε και κατι σεντονακια και μαξιλαρακια δικα μου!!!

φυσικα σε καλη κατασταση , μου εκανε εντυπωση παντως μετα απο τοσα χρονια οτι τα ειχε κρατησει!!

yk1yp3.png

εγω για την βαλιτσα λιγα πραγματα για το μωρο και μια νυχτικια για μενα, εχω φυσικα ακομα να παρω αλλα λεω μετα το πασχα, βεβαια εσυ εισαι στην 28η εβδομαδα εγω θα μπω στην 22η μεθαυριο

yk1yp3.png

Σαλωμη τι καλα που σε βολεψε το μαξιλαρι!!!! ναι κι εγω το ειδα το διπλο καροτσι και ειναι αυτο που λες αλλα η πωλητρια το παρουσιασε οτι παιρνεις μονο για το πρωτο παιδακι και οταν κανεις δευτερο η αλλη θεση προσαρμοζεται πανω εκει και τα εχεις και τα δυο μαζι, φανταζομαι οτι μιλουσε για κοντινες ηλικιες παιδακια.

Εισαι χαρουμενη που ηρθε η μανουλα σου!!! φανταζομαι και εκεινη οτι χαιρεται πολυ!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!

Σαλώμη πολύ όμορφα που έχεις την μητέρα σου, είναι πολύ μεγάλη βοήθεια η μάνα!!!

mama82 ο γιος μου είναι χάλια, με λαιμό και αυτιά ερεθισμένα και πυρετό δεν την παλεύουμε, κάνουμε όμως υπομονή, θα περάσει και αυτό!

Και γω έχω λίγο συνάχι αλλά όλα καλά, πλησιάζει και η Πέμπτη που θα πάω να δω το μωράκι μου!!

Κορίτσια μου τα μόνα ψώνια που έκανα ήταν κάτι πανιά που τα έραψα πανούλες και πετσετούλες για το μωράκι μου, θέλω όμως να πάρω φαρμάκια και τα είδη για την βαλίτσα μαιευτηρίου αργότερα.

Φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

μαιρη λου που θα γεννησεις;;; επιδη κι εγω θεσσαλονικη ειμαι

Η αληθεια ειναι πως μενω σερρες , οποτε πρεπει να το αλλαξω τωρα! χα χα χα. Υπο κανονικες συνθηκες λογω των θεματων που εχουμε, θα γεννησω στο νοσοκομειο των σερρων, διαφορετικα ο γιατρος ο καινουριος, ειναι στο Διαβαλκανικο. Δεν ξερω ακομα.

εσυ??? Δεν τιθεται θεμα δημοσιου η ιδιωτικου. Ειμαι της αποψης οπου νιωθει καλυτερα καθεμια που εχει τον γιατρουλη της!

πω πω Βασω τι να πω;;; περαστικα σας!!!ειναι αυτη η ιωση που κυκλοφορει και γινεται χαμος!!!

εχεις χρονο να φιαξεις βαλιτσα, χαλαρα....

αντε με το καλο να δεις την πεμπτη το μπεμπακι σου!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

εχω ακουσει για μια γιατρο στις σερρες η οποια ειναι παρα πολυ καλη και ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου και βοηθαει πολυ τα κοριτσια να γεννησουν με φυσικο τροπο και πολυ ανωδυνο χωρις πολλα πολλα ραψιματα κτλ απο κατω, και ερχεται και κανει ιατρειο μια φορα την εβδομαδα θεσσαλονικη και συνεργαζεται με το διαβαλκανικο, δεν θυμαμαι το ονομα της...

εμενα ο γιατρος μου ειναι σε κλινικες , συνεργαζεται με 3-4 αλλα επιμενει για το γενεσις, ομως εγω δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα δεν τα χω κιολας ολα,και σκεφτομαι οποιο νοσοκομειο εφημερευει, πηγαινω με βλεπουν και στο ιπποκρατειο και ευελπιστω να τυχω αυτο οταν με πιασουν οι πονοι...δεν ξερω θα δουμε, μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας!!!!

yk1yp3.png

εχω ακουσει για μια γιατρο στις σερρες η οποια ειναι παρα πολυ καλη και ειναι υπερ του φυσιολογικου τοκετου και βοηθαει πολυ τα κοριτσια να γεννησουν με φυσικο τροπο και πολυ ανωδυνο χωρις πολλα πολλα ραψιματα κτλ απο κατω, και ερχεται και κανει ιατρειο μια φορα την εβδομαδα θεσσαλονικη και συνεργαζεται με το διαβαλκανικο, δεν θυμαμαι το ονομα της...

εμενα ο γιατρος μου ειναι σε κλινικες , συνεργαζεται με 3-4 αλλα επιμενει για το γενεσις, ομως εγω δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα δεν τα χω κιολας ολα,και σκεφτομαι οποιο νοσοκομειο εφημερευει, πηγαινω με βλεπουν και στο ιπποκρατειο και ευελπιστω να τυχω αυτο οταν με πιασουν οι πονοι...δεν ξερω θα δουμε, μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας!!!!

To ιπποκρατειο το εχω και αυτο στα υποψην μου λογω της νεογνολ μοναδας του ! 2 κοπελες γνωστες μ γεννησαν εκει, μια χαρα! Και το δικο μας νοσοκομειο για επαρχιακο ειναι επισης πολυ καλο απο πολλες αποψεις. Ειναι αρκετα τα λεφτα στο γενεσις οντως, αλλα και γενικα στα ιδιωτικα! Μιας και φτιαχνουμε και το σπιτι μας δεν μας περισευουν! Αλλα ειπαμε ο γιατρος που θα πω ''αυτος ειναι '' και θα θελω να με αναλαβει εξολοκληρου, οπου ξεγενναει εκει θα παω. Γιαυτο και με βρισκεις λιγακι στα χαμμενα ακομα στο θεμα γεννα.

Για γυναικα γιατρο ξερω 2 παλι με καλα λογια, μια λεγεται Λεβεντη και της αλλης μου διαφευγει. Απλα δεν τις προτιμαω, δε ξερω γιατι. Ισως δε μου γεμιζουν το ματι.χαχαχα Καλα βεβαια καθαρα υποκειμενικα ειναι αυτα!! :D

αυτην την γιατρο που λεω εγω δεν την λενε λεβεντη οποτε μαλλον η αλλη, κοιτα σ αυτους τους καιρους σε κανεναν δεν περισευει, η εστω αν δουλευα κι εγω και οχι μονο ο αντρας μου θα το σκεφτομουν ισως διαφορετικα, επισης γιατι να δωσω 3000 σε μια κλινικη για 3-4 μερες και να μην τα φαω σε πραγματα για το μωρο μου;;; αν χρειαστει κατι η κλινικη θα με καλυψει;; η παλι στο ιπποκρατειο θα με στειλουν;;; και ετσι ειπα στον εαυτο μου να μην σκεφτομαι και πανικοβαλλομαι , θα κανω και σεμιναρια ανωδυνου τοκετου για να βοηθησω οσο μπορω τον εαυτο μου και θα παω σε αυτο που εφημερευει, αλλωστε τοσες γυναικες γεννανε στα δημοσια νοσοκομεια παθανε τιποτα;;;

ολα σχετικα ειναι και αν ειναι να συμβει κατι (μακρια απο ολες) θα συμβει ειτε σε κλινικη ειτε σε δημοσιο.

Εχω την εντυπωση οτι το νοσοκομειο σας ειναι και πανεπιστημιακο ε;;

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...