Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Σαλώμη έχει μαξιλάρι εγκυμοσύνης και θηλασμού που είναι αρκέτα μεγαλο που μπορείς να στηριξεις και την μέση σου και την κοιλία σου, εδώ το βρήκα γυρώ στα 50? εκεί λογικά θα βρεις καλύτερες τιμες και πιο πολλές επιλογές.

Τώρα για καρότσι θα το ψαξω λίγο ακόμα και θα πάρω μια απόφαση και βλέπουμε.....

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας μανούλες πως είστε? Mama εγώ για καρότσι αρχικά θα πάρω της αδερφής μου ένα peg perego με πορτ μπεμπέ για το πρώτο τρίμηνο του μωρού και μετά κάποιο μπαστούνι θέλω για να είναι ελαφρύ να το βάζω εύκολα στο πορτ παγκαζ. Κορίτσια όλη μέρα χθες ήμουν από τον έναν καναπέ στον άλλον ένιωθα βαριά την κοιλιά μου και δεν είχα όρεξη για τίποτα. Ίσως φταίει το γεγονός ότι ξενύχτια το Σάββατο είχαμε έξοδο και πέρασα πολύ ωραία αλλά μάλλον δεν το αντέχω. Πείτε τα νέα σας...

MczTp2?r=1415479629

Εγω που ειμαι μανουλα απριλιατικη , επιτρεπεται να γραψω ? Με θελετε?? :-D

Μιας και διαβασα περι καροτσιου και τα λοιπα, ηθελα να ρωτησω αν εχετε παρει ηδη τα πραγματα για τα μπουμπουκακια σας , και αν ναι τι??? Οσον αφορα το δωματιο, το εχετε ετοιμασει και αυτο???

Irthe i manoula mou simera!! :D

mama82 pigame kai ta eida simera, pira ena twra tha doume tha to dokimasw to vradi! san saligkari einai kai to ksediplwneis kai mpenei apo pisw katw apo ta podia mexri mprosta.

mairy_lou egw mono kai mono epidi exei megales ekptwseis teli dekemvri edw ta parigeilla alla dn irthane akoma ola! den exw parei petsetes kai sentonakia akoma oute kai mpanaki, pou tha mou to dwsei i kouniada mou pou pia einai megala ta dika tis. to dwmatio to vapsame mono kai mono pali giati metakomisame prosfata kai den ithela na mirizei mpogia otan tha ferw ta mwra spiti.

Johanna exoume mpei ston ekto kai vale, esi konteveis ton 7o kale ti perimeneis? :tongue: egw ama den koimithw kai to mesimeri pia den tin vgazw kathari!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

mairh lou καλως ηρθες και με το καλο !!! μην νομιζεις κι εγω μανουλα ιουνιου ειμαι , λοιπον , κοριτσια ξαναπηγα σημερα για καροτσι σε αλλα 2 μαγαζια, βρηκα ενα πολυ ωραιο και το ερωτευτηκα!!! ειναι oyster αγγλικης προελευσης (μπορει η σαλωμη να το ξερει ) ειναι πολυ ευκολο ελαφρυ γυρω στα 8 κιλα, καλες αναρτησεις για τους κραδασμους μιας και ζουμε στην ελλαδα με τις λακουβες της στα 380 ευρω ,νομιζω καλη τιμη και φυσικα και για τα δεδομενα του, το συνιστω και ας μην το χω δοκιμασει ακομα, μ αρεσε περισσοτερο και απο τα iglessina, τελος παντων σας ζαλισα απλα ενθουσιαστηκα.

Σαλωμη αυτα τα μαξιλαρια εννοουσα που ειναι μεγαλα και μπορεις να βολευεις και το κεφαλι και την κοιλια σου και να το βαζεις αναμεσα στα ποδια και αργοτερα το χρησιμοποιεις και στον θηλασμο, κανεις και πολλους συνδοιασμους να δεις τι σε βολευει, αντε τωρα που ηρθε και η μανουλα σου τι καλα!!! και παρεουλα και βοηθεια!!!

Βασω ο γιος σου πως ειναι;;;

Αννα η μετακομιση πως πηγε;; ολα καλα;;

yk1yp3.png

το δωματιο εγω ακομη δεν το ετοιμασα λεω μετα το πασχα εχω ομως κουνια, επισης μαιρη λου αν θες να κοιταξεις για καροτσια επειδη ειδα οτι εισαι απο θεσσαλονικη πανε και στο bebe maison εγω εκει ειδα αυτο που μ αρεσε και γενικα εχει ωραια πραγματα η πωλητριες κατατοπιστικες και εχουν τις καλυτερες τιμες

yk1yp3.png

johanna καλα θα κανεις και τα peg perego ειναι πολυ καλα, επισης οτι γλιτωσεις ειναι μια χαρα γιατι εχουμε πολλα να ψωνισουμε....

να ξεκουραζεσαι οσο γινεται και οσο εχεις αναγκη και φυσικα χωρις τυψεις!!!!

οπως και να χει σε λιγο καιρο δεν θα προλαβαινουμε να ξεκουραζομαστε οσο θελουμε θα χουμε αλλες προτεραιοτητες!! χαχα πιο ευχαριστες!!!

yk1yp3.png

mama ta kserw ta oyster!! Polles manoules sto sxoleio mou exoun, arketa kales oi times tous!! O monos logos p dn pira einai giati ta dipla tous einai h mia thesi psila h alli katw kai pisw apo to allo mwro, p to sixenomai san layout to ena tha vlepei ton kosmo kai to allo podia kai vromies! Einai ena tis oyster theiko vevaia gia didima alla dn to vgazoun pia kai etsi piga kai to allo!

To maksilari idi epiase topo, to vazw sto kanape sti plati san saligkari kai einai toso aneta, vgazw kai ta podia panw kai niwthw vasilissa!! :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

mama82 εγω εχω καροτσια(2) κρεβατακι , συρταριερα, καρεκλακι φαγητου και μπανιερο απο την συνηφαδα μου, 6 χρονων ειναι, κριμα να παρω αλλα!! Οποτε θα δωσω βαση σε οτι μου λειπει απο τα υπολοιπα! Προς το παρον εχω παρει προικια, σεντονακια κατι κουβερτακια κ τετοια, ζιπουνακια, καλτσακια, κατι σαλιαρες και αυτα ετσι τυχαινε τα εβλεπα μ αρεσαν και τα παιρνα! Και μερικα δωρακια μου φεραν . Να βγω ετσι για ψωνια του μωρου κ τετοια, οχι ακομα! Θελει μεσα στον φλεβαρη ομως. Οπως επισης πιζαμακια για μενα σουτιεν θηλσασμου και ολα τα σχετικα. Εμεις βλεπετε εχουμε και την πιθανοτητα του προωρου τοκετου οποτε.. πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για ολα και εγκαιρως!! :)

Διαφημίσεις

mama82 εγω εχω καροτσια(2) κρεβατακι , συρταριερα, καρεκλακι φαγητου και μπανιερο απο την συνηφαδα μου, 6 χρονων ειναι, κριμα να παρω αλλα!! Οποτε θα δωσω βαση σε οτι μου λειπει απο τα υπολοιπα! Προς το παρον εχω παρει προικια, σεντονακια κατι κουβερτακια κ τετοια, ζιπουνακια, καλτσακια, κατι σαλιαρες και αυτα ετσι τυχαινε τα εβλεπα μ αρεσαν και τα παιρνα! Και μερικα δωρακια μου φεραν . Να βγω ετσι για ψωνια του μωρου κ τετοια, οχι ακομα! Θελει μεσα στον φλεβαρη ομως. Οπως επισης πιζαμακια για μενα σουτιεν θηλσασμου και ολα τα σχετικα. Εμεις βλεπετε εχουμε και την πιθανοτητα του προωρου τοκετου οποτε.. πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για ολα και εγκαιρως!! :)

Poli kala tha kaneis na min pareis kainourgia!! kai mena ama mou ta edinan tha elega euxaristw kai tha ta eperna!! :tongue:

kai c fovo gia prowro toketo? kai gw distixws kai alles kopeles edw! opote sto swsto pareaki mpikes!! pantws emeis edw ta vlepoume thetika ta pragmata, den afinoume na mas parei apo katw!! ta kalitera sou euxomai!!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Ναι κοριτσι μου, και εμεις εναν φοβο γενικα τον εχουμε ! Και γω ομως προσπαθω να τα βλεπω θετικα και αισιοδοξα !! Οσες εχουν καποιον-α να τους δωσει κατι απο εξοπλισμο σαν εμενα τις θεωρω τυχερες ! Γιατι μπορεις να δωσεις βαση σε οτι αλλο θες να παρεις ανταυτων :D

καλημερα κοριτσια!!! μαιρη λου εννοειται πως αφου τα εχεις βρει απο αλλου θα τα παρεις!!! δεν ειναι καιροι για εξοδα και επιπλεον τι μπορει να παθαν τα πραγματα απο το προηγουμενο μωρακι;;;; εγω μεχρι στιγμης βρηκα αποστειρωτη και θηλαστρο απο μια ξαδερφη η οποια θηλαζε και δεν χρησιμοποιησε πολυ τον αποστειρωτη και το θηλαστρο δεν την βολεψε και ειναι καινουργια.

Σαλωμη πως κοιμηθηκες με το μαξιλαρι;;;;;σε βολεψε;;;

yk1yp3.png

Καλημέρα mama82. Τωρα που το ειπες πρέπει να έχει και αποστειρωτη να μου δωσει. Γιατι να παιρνω τσαμπα καινουριο? Θα ρωτησω! Εντωμεταξυ ασχετο αλλα ο μπεμπης αυτη τη στιγμή παρτυ κανει!! Χαχαχα. Τον νιωθω αρκετά έντονα! Θήλαστρο ειναι καλύτερο το χειροκίνητο? η κατι αλλα π εχει!

δεν ξερω ποιο θηλαστρο ειναι καλο θα σε γελασω, εχει και ηλεκτρονικα τα οποια υποτιθεται ειναι καλυτερα, παντως μπορει να μην το χρειαστεις μην παρεις απο τωρα

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...