Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!

Νομίζω ότι η πιο σωστή στάση είναι στο πλάι και στα αριστερά γιατί έτσι αιματώνεται καλύτερα ο πλακούντας. Κάποιες φίλες μου έχουν πει ότι βοηθάει πολύ ένα μαξιλάρι για όσες δυσκολεύονται. Εγώ δεν έχω και τόσο θέμα οπότε δεν το έχω ψάξει αλλά δείτε μήπως πάρετε μαξιλάρι θηλασμού και σας βοηθήσει και τώρα.

Εγώ θα εχω πρόσβαση στο διαδίκτυο μέχρι απόψε το βράδυ. Τα ξαναλέμε από Τρίτη. Να τελειώσει η μετακόμιση εύκολα ευχηθείτε μας!!

Φιλάκια πολλά!

Mia xara tha pane ola Anna mou! Me to kalo na mpeite sto spiti sas! Min agxotheis, me iremia kai ola tha ginoun!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!!! για τον υπνο ειχα ρωτησει στην 1η εγκυμοσυνη τον προηγουμενο γιατρο κ ειχε πει να κοιμαμαι οπως βολευομαι κ οτι λενε ειναι βλακειες!! μπρουμητα προφανως δεν ειναι ευκολο να κοιμηθουμε αλλα κατα τ'αλλα κοιμαμαι οπως βολευομαι,εναν υπνο πια κανουμε ας τον ευχαριστηθουμε!! γυριζω ολη νυχτα κ αν καπου με κλωτσαει ο μικρος του λεω πηγαινε απο την αλλη γιατι η μανουλα ετσι βολευεται!!! :D:D

1YG7p2.png 7biOp2.png

γεια σας!!! για τον υπνο ειχα ρωτησει στην 1η εγκυμοσυνη τον προηγουμενο γιατρο κ ειχε πει να κοιμαμαι οπως βολευομαι κ οτι λενε ειναι βλακειες!! μπρουμητα προφανως δεν ειναι ευκολο να κοιμηθουμε αλλα κατα τ'αλλα κοιμαμαι οπως βολευομαι,εναν υπνο πια κανουμε ας τον ευχαριστηθουμε!! γυριζω ολη νυχτα κ αν καπου με κλωτσαει ο μικρος του λεω πηγαινε απο την αλλη γιατι η μανουλα ετσι βολευεται!!! :D:D

Τι ωραία που τα λες!!Μου φτιαξες τη διάθεση!!Τι τρυφερό!!:D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Τι ωραία που τα λες!!Μου φτιαξες τη διάθεση!!Τι τρυφερό!!:D
Αννα μου ξερεις στο 1ο παιδακι με την πρωτη κλωτσια γυριζα πλευρο μη τυχον κ την ενοχλω,στο 2ο δεν εχεις κουραγιο να ασχοληθεις με το που βολευεται γιατι ξερεις οτι οι ωρες που κοιμασαι ειναι μετρημενες κ μετα εχεις αγωνα ολη μερα με δουλειες που δεν σταματουν κ με ενα παιδακι που περναει την πρωτη του εφηβεια κ ειναι ολο απαιτησεις!! υποθετω οτι αυτο ειναι που λενε οτι τα 2α μεγαλουν μονα τους!!! :tongue::D

1YG7p2.png 7biOp2.png

Πολύ καλά τα λές Μαρακι θα το εφαρμόσω και εγώ. Έτσι βολεύεται η μανούλα μπεμπουλα τέλος! Χαχα. Είχα ρωτήσει τον γιατρό μου για το αριστερό πλάι που είχα διαβάσει κάπου εγώ και μου είπε όπως βολευεσαι αρκεί να κοιμάσαι. Άννα με το καλό η μετακόμιση!Εσύ απλά θα δίνεις εντολές ε? Τέλεια!

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

Μπράβο Μαρακι μου, είμαι σίγουρη πως ο γιος σου σε ακούει και όταν του το λες σε αφήνει να κοιμηθείς!! Εμένα ο γιος μου είχε πυρετό όλη νύχτα και βήχα μάτι δεν κλείσαμε πολύ γκρίνια!! Αννουλα με το καλό η μετακόμιση και όπως λέει η Ιωάννα εσύ μόνο εντολές!!Λίτσα και Σαλωμη εσείς μόνο ξεκούραση έτσι??φιλάκια στις κοιλιτσες!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Σαλωμη μου μονο ξεκουραση μου ειπε κ να απολαυσω την εγκυμοσυνη μου απο δω κ περα.οσο για τον υπνο,οπως βολευεσαι καλε!μη σκας!κατα τα αλλα πως πας;

Ιωαννα μου σ ευχαριστω πολυ κ εσενα για τις ευχες!για τον υπνο κ εγω διαβασα για το αριστερο πλαι αλλα συνηθως ανασκελα καταληγω..

Αννα μου με το καλο η μετακομιση!καλη ευκολια κ προσεχε μην κουραστεις!

Μαρακι μου μια χαρα σε βρσκω για τον υπνο,σουζα ο μικρος χαχα!

Βασω μου περαστικα στο αγορι σου!ευχομαι να γινει γρηγορα καλς,εχε το νου σου μην την αρπαξεις κ εσυ.

GjJbp3.png7IWup3.png

Vre koritsia na volevomouna na pw entaksi, alla den volevomai me enoxlei i koilia opws kai an ksaplwsw!! :tongue: den kserw pou na ti valw!! Afiste pou prin meinw egkios, eixa sinitheia na koimamai panta plai me ta podia diplomena panw!! Isws paw me tin mama mou twra pou tha erthei kai parw ena maksilari thilasmou opws eipe kai i Anna, apo ta mothercare kai to dokimasw!

Litsa poli swsta sou eipe!! Na iremiseis kai na apolauseis tin egkimosini sou kai to mwraki sou to allo! Den iparxei kati na anisixeis, mono na prosexeis ton eauto sou! Mia xara ta paw nomizw, se euxaristw! Agxos exw oti kanw to skeftomai kai to ksanaskeftomai mi kanw kati kai pame pali pisw. Kata t'alla, tileorasi, esas edw, kai files mou erxonte kai mou kratane parea pou kai pou kai ksexniemai!

Vaso tin arpakse o kaimenos! Ti na kaneis!! Dikio exei i Litsa prosekse min tin arpakseis kai esi. Egw mono ksekourasi, fai, nero, tsai :tongue: peripetoiwdeis meres!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γεια σας κορίτσια!!! Μπράβο που έχετε καλά νέα!!! Λίτσα καλη ξεκούραση και ηρεμία, απο δω και πέρα ολά καλά θα πάνε απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου χωρίς φόβο!!!

Σαλώμη σπιτι μου σπιτάκι μου ε;;; άντε χρειάζεται λίγο να χαλαρωσεις στον χώρο σου!!!

Σαλώμη έχει μαξιλαριού εγκυμοσύνης αθώο Σάμου αν εχεις όμως στο Σπιτι μαξιλαράκια Βάλτα στην κοιλία να την στηρηξεις κσι γενικά οπώς βολευεσαι ..

Mariazerta δεν κάθεται αυτή η συνάντηση με την Μάια αλλά εντάξει απο βδομάδα τώρα, θα μας πεις εντυπώσεις

Εγώ δεν έχω άποψη για την καμπύλη γιατί δεν την έχω κανει ακόμα επειδή είναι νωρίς ουτε εψαξα ποτε το θέμα , όμως καταλαβαίνω οτι ολά καλά με σας ε;;;

Βάσω το τικερακι δεν μου κάθεται θα ξαναπροσπάθησε, είμαι στην 21η και 2d

yk1yp3.png

Αννα εύχομαι η μετακόμιση να γίνει γρηγορα και όσο γίνεται ανώδυνα, μην κουραστεις!!!

Βάσω περαστικά στο παλικαρακι σου και πρόσεχε να μην κολλήσεις και εσύ!!!

Να προσθέσω οτι κι εγώ άκουσα οτι στο πλάι αριστερά είναι πιο σωστη θέση γιατί αιματωνεται ο πλακούντας κι εγώ δεν μπορω πολύ πολύ ανάσκελα άλλα επίσης πονανε οι γοφοι απο τις πλαγίες στασεις

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Πηγά σήμερα να δω για καρότσι...απογοητευτηκα μέχρι 500? δεν μου άρεσε καθόλου η ποιότητα ακόμα και στα επώνυμα νομιζες θα κανεις βόλτα και θα σου φύγει, και τα Κάλα 700? και άνω...

Εσείς που έχετε και αλλά παιδάκια ή που μέχρι τώρα ψωνισατε τι προτείνεται; να πάρω μια κι εξω ενα Κάλο και να το κρατήσω και για δεύτερο μωρακι που θέλω να κάνω κοντά κοντά;; ή να πάρω ένα μέτριο και αν χρειαστεί να ξαναπαρω καρότσι αργότερα;;;;

yk1yp3.png

Καλημερα!για καροτσακι εμεις ειχαμε παρει ενα φτηνο justbaby λεγεται απο motherbaby που οπως ανεφερε κ η Μαρια ειναι το πιο φθηνο καταστημα.εκτος απο περιστερι νομιζω εχει κ στο μενιδι μαγαζι.και τη συρταριερα μας κ την προικα μας απο εκει την πηραμε.τωρα θα χρειαστουμε παλι καροτσι με τον μουργο αν ολα πανε καλα κ μαλλον στο ιδιο θα καταληξουμε.εμεις βεβαια ημασταν καλυμμενοι απο καλαθουνα κ καρεκλακι αυτοκινητου οποτε θελαμε μονο καροτσι.με τα πακετα δεν ξερω τι γινεται..

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Λίτσα εννοείται οτι ολά Κάλα θα πάνε, τσ δύσκολα περάσαν.

Αυτό το μαγαζί το είδα στο ιντερνέτ, το κακό είναι οτι εγώ είμαι απο Θεσσαλονίκη και δεν μπορω να τα δω απο κοντά... Να εμπιστευτω την motherbaby σαν εταιρεια ή να πάρω κάτι επώνυμο;;;; εσύ λες να πάρω κάτι φθηνό και στο επόμενο αν χρειαστεί να ξαναπαρω;;;;

yk1yp3.png

Litsa ola kala tha pane!! Pare karotsi na 'xeis :tongue:

mama82 nai nai spiti mou spitaki mou! ti ennoeis maksilaria egkimosinis athwo Samou? Pira tou kanape xthes kai ta evala sti plati alla feugane olo to vradi! Oso meinane koimithika omorfa!

Gia karotsi egw ti na s pw na se voithisw me ta didima kai stin agglia :P Emeis pirame ena diplo karotsi/theseis autokinitou

http://www.boots.com/en/Hauck-Roadster-Duo-SL-Pushchair-incl-raincover-Caviar-Almond_1291774/ auto edw einai mono pou to diko mas einai upgraded kai vgenoun oi theseis. Episis to pirame stis ekptwseis apo allo magazi me 60%. To pira giati tha mou meinei mexri na ginoune 1-1misi xronou. Vevaia den elpizw na kanw pali didima!! :P :p

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...