Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου! Σαλώμη μου με το καλό να βγείτε σήμερα και να έρθει και η μητέρα σου και καλή σας όρεξη! τέλειο το παστίτσιο!!! θα είναι μια χαρά τα αντράκια σου να μην ανησυχείς!

Μαράκι πες μας εντυπώσεις, φαντάζομαι θα σου μάθει αναπνοές, είναι ωραία εμπειρία τα μαθήματα, είχα κάνει στον Έλενας στον γιο μου αλλά τελικά δεν τα χρησιμοποίησα!

Αννούλα καλά αποτελέσματα, ούτε και γω είχα θέμα με αυτή την εξέταση, συμφωνώ πως η αναμονή είναι βαρετή, με το καλό να πάτε στο νέο σας σπιτάκι!

Mama82 βάλε ένα τικεράκι γιατί όλο ξεχνάω σε ποια εβδομάδα είσαι;

Εμείς είμαστε καλά, σε μια βδομάδα θα δω και την γιατρό μου για να μου γράψει και μένα την καμπύλη….

Λίτσα μου εύχομαι ολόψυχα όλα να είναι τέλεια και να ξεκουράζεσαι, μπες όποτε μπορείς να μας πεις τα νέα σου!

Φιλιά σε όλες!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι ωραία νέα σήμερα μπράβο κορίτσια! Με το καλό Σαλωμη στο σπιτάκι σας σίγουρα θα είναι πιο άνετα και ήρεμα για σένα! Μαρακι πες μας εντυπώσεις από την συνάντηση με τη μαία. Και εγω θα κάνω μαθήματα με μαία σε μια ομάδα αλλά λίγο αργότερα. Μόνο για τη λιτσα λοιπόν δεν έχουμε ακόμη νεότερα αλλά σίγουρα θα είναι όλα καλά!Άννα έχεις δικιο η αναμονή ήταν το χειρότερο στην καμπύλη. Αυτό που ήπια ήταν κάτι σαν πορτοκαλάδα πολύ γλυκιά όπως είπε και το Μαρακι σαν λουκοζειτ. Πήρα και τα αποτελέσματα. Όλα καλά 85 νηστική και στις δύο ώρες 80. Πιο πολύ χάρηκα με τον αιματοκριτη μου που δεν έπεσε από το ήδη πεσμένο 34 και για τη φεριττινη που ανέβηκε από 11 στο 14!!!! Εύχομαι σε όλες μας να έχουμε μόνο θετικά αποτελέσματα!Σας φιλώ!

MczTp2?r=1415479629

Ιωάννα η μεσαία μέτρηση πόση ηταν;; Κ εμένα ίδιες τιμες η πρωτη κ η τελευταία!! Παίρνεις σιδηρο κ δεν έπεσε ο αιματοκρίτης;;η Λιτσα σήμερα πρωτα ο θεός θα βγει,όλα καλά πήγαν με την περιδεση

1YG7p2.png 7biOp2.png

Ιωάννα η μεσαία μέτρηση πόση ηταν;; Κ εμένα ίδιες τιμες η πρωτη κ η τελευταία!! Παίρνεις σιδηρο κ δεν έπεσε ο αιματοκρίτης;;η Λιτσα σήμερα. ρωτα ο θεός θα βγει,όλα καλά πήγαν με την περιδεση

Μέτρηση στη 1 ώρα δεν ήθελε ο γιατρός μου μόνο την αρχική και στο 2ωρο. Από την 13 εβδομάδα παίρνω σίδηρο γιατί είχε πτωτική τάση ο αιματοκριτης αλλά και η φερρητινη. Τι ωραία μπράβο στη Λίτσα!

MczTp2?r=1415479629

Μέτρηση στη 1 ώρα δεν ήθελε ο γιατρός μου μόνο την αρχική και στο 2ωρο. Από την 13 εβδομάδα παίρνω σίδηρο γιατί είχε πτωτική τάση ο αιματοκριτης αλλά και η φερρητινη. Τι ωραία μπράβο στη Λίτσα!

αμεση απαντηση!!! :D εγω τωρα ξεκινησα σιδηρο γιατι κ εμενα η φεριττινη εφτασε στα πατωματα!! τελικα δεν θα συναντηθω με την μαια,ειχε 2 γεννες σημερα η μια απο τις 2 μολις τελειωσε κ ετσι θα ξαναμιλησουμε απο δευτερα!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν,τα αποτελέσματα βγήκαν,η καμπύλη ζαχάρου είναι εντός ορίων: νηστείας 75, 1η ώρα 178, δεύτερη ώρα 109...το 178 είναι κοντά στο 180(στο όριο δηλαδή),αλλά δεν είναι και για να κλαίω..ο σίδηρος μένει 34 κι ας παίρνω 2 φορες σίδηρο και captafer μαζί..και η φεριττίνη είναι χαμηλη αλλά πάλι για β' τρίμηνο εγκυμοσύνης οκ.Αυτό που με προβληματίζει είναι η Tsh πριν ένα μήνα είχα 3 και ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε Τ4 62mg,τώρα έχω μόνο 1.4 .Κι αυτό για φυσιολογικό το διαβάζω.Έπρεπε να ανέβει ή να κατέβει?Στις φυσιολογικές τιμές είναι πάλι αλλά για την εγκυμοσύνη δε λέει..

Είχε καμία άλλη τόσο υψηλό ζάχαρο στην 1η ώρα? :roll:Τι οδηγίες πήρε?

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Μπράβο στο Λιτσάκι, μπράβο και στο Σαλωμάκι!!Κορίτσια γερά!!

Φυσικά και δεν θα κάνω τιποτα ρε σεις!!:PΑφού είμαι στο κρεβάτι!!Γι' αυτό έχω και περισσότερο άγχος!!Φιλάκια σε όλες!!

Μαρία Ζέτα εσύ γυρω στο 150 είχες την πρώτη ώρα της καμπύλης εε?

Λοιπόν,τα αποτελέσματα βγήκαν,η καμπύλη ζαχάρου είναι εντός ορίων: νηστείας 75, 1η ώρα 178, δεύτερη ώρα 109...το 178 είναι κοντά στο 180(στο όριο δηλαδή),αλλά δεν είναι και για να κλαίω..ο σίδηρος μένει 34 κι ας παίρνω 2 φορες σίδηρο και captafer μαζί..και η φεριττίνη είναι χαμηλη αλλά πάλι για β' τρίμηνο εγκυμοσύνης οκ.Αυτό που με προβληματίζει είναι η Tsh πριν ένα μήνα είχα 3 και ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε Τ4 62mg,τώρα έχω μόνο 1.4 .Κι αυτό για φυσιολογικό το διαβάζω.Έπρεπε να ανέβει ή να κατέβει?Στις φυσιολογικές τιμές είναι πάλι αλλά για την εγκυμοσύνη δε λέει..

Αννα μου εγω ειχα 156 νομιζω,ομως στην 1η εγκυμοσυνη ειχα την 1η ωρα 168 κ τοτε μου ειπαν γυναικολογος κ διαβητολογος οτι ηταν διαβητης κυησης κ ξεκινησα μετρησεις κ διατροφη!! σιγουρα θα ρωτησεις κ την ενδοκρινολογο σου αλλα εγω θεωρω οτι εχεις ζαχαρο..η τιμη νυστειας ειναι χαμηλη κ η αμεσως επομενη δειχνει οτι δεν μεταβαλλει σωστα ο οργανισμος την γλυκοζη!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Egw eixa 0' 60, 60' 140, 120' 90 kai 180' 70. Mou ekane 4 metriseis emena kai m eipe apo prin gia na exw diaviti kuisis prepei na exw dio h parapanw times tsimpimenes, kai esi exeis mono mia p ftanei sta oria! Giatros dn eimai vevaia alla nomizw tha se valei na ksanakaneis, h tha s kanei dio metriseis xwris nisteia, pou nomizw ean einai ligotero apo 200 tote dn exeis tipota. Toulaxiston etsi mou ta eksigise emena!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπερα κοριτσια!ειμαι σπιτακι μου!ευχαριστω για τις ευχες!προσπαθησα εχυες εγραψα ενα κατεβατο κ κοπηκε η συβδεση κ μετα δεν ξαναμπηκα.ολα πηγαν καλα,ο γιατρος ειναι υπεραισιοδοξος κ με γεμισε σιγουρια!αννα μου θα σου στειλω με πμ το τηλ μου,παρε με οποτε θες να σου πω ο,τι χρειαζεσαι,μη διστασεις,θα περιμενω!χαιρομαι που εχουμε ομορφα νεα κ ελπιζω να εχουμε μονο τετοια απο δω κ περα.μολις βρω τους ρυθμους μου εδω θα ακολουθησω και τη συζητηση,σας διαβασα αλλα δε θα καταφερω να σχολιασω ξεχωριστα προς το παρον.σας φιλω ολες ιδιαιτερως στις κοιλιτσες!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου,μπράβο Λίτσα μου χαίρομαι πάρα πολύ όλα τέλεια, μόνο θετικές σκέψεις να κάνεις για το μωράκι σου!Άννα μου εμένα καλές μου φαίνονται οι μετρήσεις αλλά σίγουρα ο γιατρός σου έχει τον λόγο!! Ιωάννα μου τέλεια η καμπύλη σου!!Σαλωμη μου πως αισθάνεσαι? Σίγουρα καλύτερα τώρα στο σπίτι με τον άντρα σου!φιλιά σε ολες!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Litsa mou xeromai toso pou ola pigan kala!! Panta me aisiodoksia kai xara na eisai apo edw kai pera! Ola tha pane kala me to mpempaki sou tha deis!! Sou eipe an tha kaneis tipota allo twra?

Vaso mou niwthw anesi sto xwro mou vevaia oti kanw to skeftomai 500 fores.

Koritsia pws koimaste to vradi?? Mou pernei toulaxiston 2-3 wres mexri na ta vrw me tin koilia kai na xalarwsw!! Den kserw pou na tin valw tosi koilara kai fovamai min ta piesw! Einai kamia stasi pou DEN prepei me tipota? Kai kamia pou einai aneti??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Λίστα πολύ χαίρομαι με τα νέα σου όλα θα πάνε καλά και εσύ μόνο αυτό να σκέφτεσαι! Να ξεκουραστείς και να μας γράφεις τα νέα σου. Σαλωμη ωραία η ερώτηση σου και εγώ αυτή την απορία έχω ποια στάση είναι άνετη. Μάλλον καμια για μένα. Εγώ δεν έχω τεράστια κοιλιά αλλά φοβάμαι μήπως την ενοχλώ αν και όταν βρίσκω κάποια στάση βολική αρχίζει να με κλωτσάει από κει και γυρνάω. Μπρούμυτα και ανάσκελα σίγουρα όχι! Στο πλάι υποτίθεται μπορούμε αλλά....

MczTp2?r=1415479629

Λίστα πολύ χαίρομαι με τα νέα σου όλα θα πάνε καλά και εσύ μόνο αυτό να σκέφτεσαι! Να ξεκουραστείς και να μας γράφεις τα νέα σου. Σαλωμη ωραία η ερώτηση σου και εγώ αυτή την απορία έχω ποια στάση είναι άνετη. Μάλλον καμια για μένα. Εγώ δεν έχω τεράστια κοιλιά αλλά φοβάμαι μήπως την ενοχλώ αν και όταν βρίσκω κάποια στάση βολική αρχίζει να με κλωτσάει από κει και γυρνάω. Μπρούμυτα και ανάσκελα σίγουρα όχι! Στο πλάι υποτίθεται μπορούμε αλλά....

Anaskela me tipota e?? Egw apo pio plai? Eite ton ena tha fovamai mi zouliksw h ton allo! Opws kai na ksaplwsw klotsane!! Martirio o ipnos sou lew!! :P

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Νομίζω ότι η πιο σωστή στάση είναι στο πλάι και στα αριστερά γιατί έτσι αιματώνεται καλύτερα ο πλακούντας. Κάποιες φίλες μου έχουν πει ότι βοηθάει πολύ ένα μαξιλάρι για όσες δυσκολεύονται. Εγώ δεν έχω και τόσο θέμα οπότε δεν το έχω ψάξει αλλά δείτε μήπως πάρετε μαξιλάρι θηλασμού και σας βοηθήσει και τώρα.

Εγώ θα εχω πρόσβαση στο διαδίκτυο μέχρι απόψε το βράδυ. Τα ξαναλέμε από Τρίτη. Να τελειώσει η μετακόμιση εύκολα ευχηθείτε μας!!

Φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...