Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

αννα μου γεια!! ηΛιτσα θα κανει αυριο περιδεση τελικα,ευχομαι να της πανε ολα καλα!!!! στο ιασω θα δωσεις τοσα μαζι με την αμοιβη του γιατρου ε?? κ εμενα μαζι μαια-γιατρος-νοσοκομειο βγαινουν τοσα περιπου! πολλα λεφτα ρε γαμωτο ας οψεται το vbac αλλιως θα πηγαινα σε δημοσιο!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρία Ζετα ,πόσο το βρήκατε το inglesina trilogy και από πού?Ξέρεις αν αφαιρείται το καθισματάκι και μπαίνει στο αυτοκίνητο?Έχει ξεχωριστή βάση αυτοκινήτου?

Τίποτα δεν έχω αγοράσει και αρχιζει να με πιάνει ένα άγχος..

το trilogy υπαρχει παντου ομως νομιζω καλυτερη τιμη απο το motherbaby στο περιστερι δεν θα βρεις!! το σκετο τμας το αφηνουν 320 ευρω οταν παντου το δινουν 370!! το συστημα με καθισμα το εχουν στα 530 αλλα εαν πας απο κει σιγουρα θα σου κανουν καλυτερη τιμη!! δινουν κ το μαξιλαρι θηλασμου δωρο κ ρουχαλακια για το μωρο αξιας 30 ευρω!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια!!! Χαμένη εδώ και καιρό...αλλά πραγματικά νιώθω οτι πλέον ο χρόνος δεν μου φτάνει..Βασικά δεν κάνω και πολλά αλλά μετά απο τόσες ώρες στη δουλειά το μόνο που θέλω να κάνω είναι να ξαπλώνω ή να κοιμάμαι!! Εμείς έχουμε σε 2 βδομάδες ραντεβού με τον γιατρό και την άλλη τρίτη έκλεισα για την καμπύλη. Το μόνο πρόβλημα που μου προέκυψε ήταν αυτό της δυσκοιλιότητας, το οποίο με ζόρισε αρκετά μιας κι απο το πολύ σφιξιμο αρχισε να πονάει η κοιλιά μου κατω αριστερά και φοβηθηκα. Τελικά ο γιατρός μου πρότεινε τα υποθετα γλυκερίνης και καποια φυτικα φακελάκια για να πίνω. Νομίζω με βοήθησαν αρκετά.

Βασικά ήθελα να πω οτι παρολο που δεν γραφω σας διαβάζω σχεδον καθημερινά...και απλά ήθελα να σας πω όλες εσας που περνάτε αυτες τις δυσκολιες στην εγκυμοσύνη σας ένα μεγάλο Ευχαριστώ (χωρίς να φανεί εγωιστικό) γιατί παίρνουμε δύναμη απο σας, κι όλα τα δικά μας φαίνονται παιχνιδάκι. Πραγματικά σας θεωρώ Ηρωίδες SalomiSofia litsa 84 Anna74 !!!!

Ευχαριστούμε βρε κορίτσι!Εγώ σας εχω ταράξει στην γκρίνια τόσο καιρό-βέβαια- είμαι σε κατ' οικον περιορισμό τον περισσότερο καιρό από όλες-οπότε δεν θεωρώ οτι είμαι ηρωίδα κανενός..η Σαλώμη μας ειναι λεβεντιά πραγματικά και το Λιτσάκι τώρα είναι πολύ αγχωμένο και με το δίκιο της!!Σύντομα όμως θα κατασταλάξει σε γιατρό,θα ακολουθήσει τις οδηγίες του και όλα θα πάνε καλά!!

Σαλώμη μου,με το καλό να βγεις από το νοσοκομείο,στο κρεβατάκι φαντάζομαι θα μείνεις,έτσι δεν είναι?Ήρθε η μανούλα σου?

Μαμά,καλωσήρθες στην παρέα μας!!Μπορεις να λες ο.τι θέλεις :wink:

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

το trilogy υπαρχει παντου ομως νομιζω καλυτερη τιμη απο το motherbaby στο περιστερι δεν θα βρεις!! το σκετο τμας το αφηνουν 320 ευρω οταν παντου το δινουν 370!! το συστημα με καθισμα το εχουν στα 530 αλλα εαν πας απο κει σιγουρα θα σου κανουν καλυτερη τιμη!! δινουν κ το μαξιλαρι θηλασμου δωρο κ ρουχαλακια για το μωρο αξιας 30 ευρω!!!

Άμεση απάντηση :P

Το σκεφτόμουν αυτό το μαγαζί,και νομίζω οτι έχει καλές τιμές όλο το χρόνο..οπότε μπορω να πάω και αφού κλείσω τις 32 εβδομάδες εε?Κοιτούσα και τα κρεβάτια που έχουν και μου φαίνονται συμπαθητικά!Δηλαδή εσύ το χεις ψάξει εεε?Έχει όντως ξεχωριστή βάση για το αυτοκίνητο?Χρησιμοποιείται και ως πορτ μπεμπέ?

αννα μου γεια!! ηΛιτσα θα κανει αυριο περιδεση τελικα,ευχομαι να της πανε ολα καλα!!!! στο ιασω θα δωσεις τοσα μαζι με την αμοιβη του γιατρου ε?? κ εμενα μαζι μαια-γιατρος-νοσοκομειο βγαινουν τοσα περιπου! πολλα λεφτα ρε γαμωτο ας οψεται το vbac αλλιως θα πηγαινα σε δημοσιο!

Να κάνουμε μια προσευχούλα αύριο για το κορίτσι μας..δηλαδή συμφώνησε και ο άλλος γιατρός εε?Ναι,ακριβώς αλλά μου φαίνονται πάρα πολλά και προσπαθώ για δημόσιο..σε 1-2 εβδομάδες θα έχω αποφασίσει..ειδικά για μια απλή καισαρική που γίνονται μια χαρά και στο δημόσιο,δεν βλέπω το λόγο..το ψάχνω βέβαια και για φ.τ αλλά δεν το βλέπω..και το θελω τοσο..:roll:

Διαφημίσεις

Να κάνουμε μια προσευχούλα αύριο για το κορίτσι μας..δηλαδή συμφώνησε και ο άλλος γιατρός εε?Ναι,ακριβώς αλλά μου φαίνονται πάρα πολλά και προσπαθώ για δημόσιο..σε 1-2 εβδομάδες θα έχω αποφασίσει..ειδικά για μια απλή καισαρική που γίνονται μια χαρά και στο δημόσιο,δεν βλέπω το λόγο..το ψάχνω βέβαια και για φ.τ αλλά δεν το βλέπω..και το θελω τοσο..:roll:

συμφωνω οτι για μια απλη καισαρικη δεν αξιζει το ιδιωτικο,σιγα τι παραπανω εχει?? δεν ξερω για τον αλλον γιατρο γιατι ειχε ραντεβου με τον γιατρο στο αρεταιειο κ την κρατησαν στο νοσοκομειο μετα οποτε δεν μπορουσε να μιλησει πολυ η κοπελα!! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα!!!!!! για το καροτσι που ρωτας δεν ξερω για την βαση,υποθετω εννοεις isofix γιατι εμεις εχουμε καθισμα με βαση οποτε δεν ασχοληθηκα να μαθω,ηθελα σκετο καροτσι!! το καθισματακι αυτοκινητου δεν ειναι κ πορτ μπεμπε,εαν εχεις καλαθουνα η' λικνο τοτε δεν αξιζει να αγορασεις καροτσι με πορτ μπεμπε αλλα μονο με καθισματακι αυτοκινητου!!! μπες στο σαιτ τους να ριξεις μια ματια κ οτι θελεις με ξαναρωτας!!! εχω ψαχτει αρκετα στο θεμα καροτσι τουλαχιστον!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Πω πω πόσα γράψατε μέσα σε μια νύχτα!!!

εύχομαι ολόψυχα Λίτσα μου και ξέρω πως όλα θα πάνε καλά και μετά ξεκούραση!!!

Σαλώμη εύχομαι να βγεις το Σάββατο και να σαι σπίτι σου να συνεχίζεις την ξεκούραση!

Μαράκι καλά είναι και ο μεγάλος μου, εάν εξαιρέσεις ότι ρουθουνίζει χωρίς να είναι κρυωμένος και υποψιάζεται η παιδίατρος κρεατάκια, άρα πρέπει να ψαχτούμε!

mama καλώς μας ήρθες!

Φιλάκια σε όλες!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Εύχομαι οτι καλυτερο για την Λίτσα, θα την σκέφτομαι και θα Στέλνω θετική ενεργεία! Αννα μην σκας εχεις χρονο να ψωνισεις, Σαλώμη μέχρι ποτε θα πρεπει να μείνεις νοσοκομειο;;; άντε βρε κορίτσια κουράγιο και οτάν θα έχουμε τα μωρακια μας αγκαλιά θα ξεχαστούν όλα. Χαλαλι τους!!! Εύχομαι όλες να στε καλά. Εγώ για ψώνια θα πάω το σαββατο

yk1yp3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα! Πως πάνε οι κοιλίτσες? Μεγαλώνουν? Λιτσακι εύχομαι όλα να ειναι καλα και σύντομα να νιώθεις ήδη καλύτερα! Θετική ενέργεια από μένα για σένα και το μπουμπουκακι σου ♥. Καλωσηρθες στην παρεουλα μας mama. Σαλωμι πως τα πας εσύ? Θα βγεις σύντομα? Άννα λογικό είναι να θες να μοιραστείς τις σκέψεις σου μαζί μας και καλά κάνεις. Να μας λες ότι θέλεις. Εγώ σήμερα έκανα την καμπύλη αύριο θα πάρω αποτελέσματα. Ήταν ωραία η γεύση πορτοκάλι το ήπια ανετα αλλά μετά από λίγη ώρα άρχισα να ανακατευομαι με τάσεις για εμετό. Με έπιασε και πονοκέφαλος. Ευτυχώς πέρασε γρήγορα το δίωρο και αμέσως έφαγα και έστρωσα. Ελπίζω να είναι όλα καλά και να μη χρειαστεί να το ξανακάνω.

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

Johanna γεια σου και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!! Απο οτι κατάλαβα είστε βραδυνοι τύποι ε; χαχα!!! Έχω ακούσει οτι η γλυκόζη που πινεις για να κανεις την καμπύλη έχει απαίσια γεύση μου δωσες λίγο κουράγιο γιατί αναγουλιαζω εύκολα και το σκεφτόμουν...βεβαία αργω ακόμα.. Εύχομαι Κάλα αποτελεσματα λοιπον!!! Εσύ απο που είσαι;;; εγώ θεσσαλονικη

yk1yp3.png

Καλησπερα απο μένα κ το μαγκακι μου!! Τι κάνετε;;είμαστε καλά,με νευριαζει ο καιρός ξεκινάει με ήλιο μετα βρέχει μετα ξανά ήλιο,μετα συννεφιά!!! Ψυχίατρο θέλει μου φαίνεται!!! Ιωάννα παει κ η καμπύλη ε;;;την γνωστή γλυκόζη σου δώσανε;;δεν ήξερα οτι είχαν κ γεύση ξέρω μονο οτι της βάζουν παγακι,μήπως ήπιες λουκοζειντ κ εσύ σαν κ εμένα; καλά αποτελέσματα σου εύχομαι!!! Οι υπόλοιπες τι κάνετε;;αύριο εδχω πρωτη συνάντηση με την μαία αλλά θα γίνει αργά το απογευμα κ είναι κ πολύ μακρυα,εύχομαι την επόμενη να είναι πιο κοντά!! Ιδέα δεν έχω εντομεταξυ αύριο γίνεται η γνωριμία μας!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Σαλώμη, θα βγεις όντως από το νοσοκομείο αύριο? Λιτσάκι, εντάξει με την περίδεση?

Έκανα σήμερα την καμπύλη ζαχάρου.. πολύ κακό για το τιποτα..ως μια γνήσια γλυκατζού δεν είχα κανένα πρόβλημα να πιώ το ζαχαρόνερο ! Απλα, ήταν κουραστική η αναμονή! Για να δούμε τι θα δούμε.. Ρε παιδιά,ζάχαρη με νερό είναι...πόσο απαίσια γεύση να έχει? Εμένα το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου δημιούργησε μια ελαφρά καούρα.. Είχα ακούσει τόσο τρομερα πράγματα που μου φάνηκε παιχνίδι..:P Τώρα βέβαια, αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα γλυκά πιθανότατα να μην είναι εύκολο να την πιει..

Κατά τ' αλλα..τα ίδια..στην τελική ευθεία για τη μετακόμιση,ελπίζω ο άντρας μου να ετοιμάσει αυτά που υπολείπονται για κούτες γιατί τον βλεπω στον κόσμο του,ανησυχώ και δεν επιτρέπεται να κάνω και τίποτα..για 2 μερούλες θα είμαι εκτός δικτύου Κυριακή και Δευτέρα...μετά τα ξαναλέμε!!

Kalimera koritsia!! Pws eiste?

Ti egine me ti Litsa? Elpizw ola na pigan kala!!!

Anna kai esi gia metakomisi? :tongue: Na min kaneis tipota, ase allous na sta kanoun, kai otan me to kalo genniseis ftiaxneis ti varka pou leme, vazeis ta pragmata opws ta thes esi! Nai i glikozi kai mena mia xara mou fanike, ligo stin arxi m prokalese mia anakatosoura san tin Johanna, meta apo kamia wra mou perase, mi sou pw nomiza mou epese kai to zaxaro kai ithela gliko :tongue:

Maria me to kalo na gnwrisete kai ti maia! Na mas peis ti sou eipe!

Tha paw spiti mou simera kai petaw apo ti xara mou!! Perimenoume to giatro na dei ta mikra na mas metrisei mia teleutea fora kai na mas dwsei eksitirio! Kai to kalitero? Se dio meres erxete i manoula mou!! Alla to akoma kalitero einai oti simera tha faw pastitsioooo pou to ligoureuomai apo prin mpw sto nosokomeio! Tha sas pw ama to petixe o antras mou, giati kamia fora ta makaronia tou einai polla (exw kai protimiseis!)

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Σαλώμη τι ωραία νεα !! Μπράβο!!! Με το Κάλο να πας σπιτάκι σου και να ξεκουραζεσαι, καλη όρεξη για το παστίτσιο!!! Ανοιξες και την δικιά μας!! Χαχα

Mariazerta καλη αρχή με την Μάια να μας πεις εντυπώσεις!!

Αννα εύχομαι να γίνουν ολά γρηγορα και όσο γίνεται ξεκουραστα, μισώ τις μετακομίσεις άλλα το καλυτερο μου είναι να ξυπναω σε καινούργιο περιβάλλον την επομένη μέρα. Πρόσεχε και μην κουραστεις πολυ αν και το ιδανικό είναι να μην κανεις τίποτα (ξέρω οτι αυτό δύσκολα γίνεται....)

Εύχομαι Κάλα αποτελεσματα και για σένα για την καμπύλη!!!

Λίτσα εύχομαι να πήγαν ολά καλά όλες περιμένουμε τα νέα σου!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...