Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα, Λίτσα μου ολόψυχα εύχομαι να βρεις έναν γιατρό που να σου δώσει τις σωστές οδηγίες και σύντομα να μας πεις ευχάριστα, να σκέφτεσαι θετικά γιατί κάνει καλό στο μωράκι σου και σίγουρα η κορούλα σου θέλει να σε βλέπει να χαμογελάς!

Άννα μια χαρά τα νεάκια σου, όλα καλά η μπέμπα μεγαλώνει και θα είναι τελειόμηνη μην ανησυχείς!

Σαλώμη είσαι ακόμα στην κλινική;

getaver καλή επιτυχία με το ραντεβού, τα άλλα κορίτσια πως είστε;

εγώ σε μια βδομάδα θα πάω στην γιατρό μου!

Μαράκι καλορίζικο και το καρότσι!!

Φιλιά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalispera koritsia!! Pws pane oi koilitses?? Klotsane?

getaver poli me sigkinises! Sou euxomai ola na pane teleia!! Kai se oles sas koritsia teleiomina mwrakia!

Maria kaloriziko! Poio einai auto pou dialeksate telika? eixame paei apenanti Gallia alla den mas vgike tixeri :tongue: twra oute kanoniki agkalia den antexw niwthw oti pnigomai!!

Vasulini nai akoma alla elpizw mexri to savvato na figw. Kala kai omorfa edw mesa alla thelw na paw sto spitaki mou, alliws ama exeis ta pragmata sou ola, niwtheis pio aneta!

Esteila kai ton antra mou gia eswrouxa giati ta xreiazomoun epigontws exw paxinei kai exei fouskwsei kai to stithos mou! Tha dw to apogeuma ti tha mou ferei kai tremw ti agora tha kanei! :roll:

Filakia polla!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γεια σας κορίτσια!!! Δεχεστε και μια μανούλα Ιουνίου;; με λένε Γιάννα είμαι 32 και είμαι στην 21 εβδομαδα και είναι το πρωτο μου μωρακι!!! Είμαι και στο καφέ του Ιουνίου , σας διάβασα λίγο Πόλυ αυτές τις μέρες και σκέφτηκα να μπω κι εγώ στο παρεακι σας!!!

yk1yp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Δεχεστε και μια μανούλα Ιουνίου;; με λένε Γιάννα είμαι 32 και είμαι στην 21 εβδομαδα και είναι το πρωτο μου μωρακι!!! Είμαι και στο καφέ του Ιουνίου , σας διάβασα λίγο Πόλυ αυτές τις μέρες και σκέφτηκα να μπω κι εγώ στο παρεακι σας!!!

Kale nai kai to sizitas? Kalws irthes! Me to kalo kai to mwraki sas, gero kai dinato! Agoraki h koritsaki? Pws kai mas diavazes? :rolleyes:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Εμείς έχουμε κοριτσάκι!!! Έχω ΠΗΤ 10/06 . Ήθελα παρεουλα και σας διάβαζα... Εσύ Σαλώμη εχεις αγοράκια ε; με το Κάλο όλες τα μωρακια μας !!!! Εμεις μένουμε Θεσσαλονίκη και λόγω οικονομικών μάλλον για δημόσιο νοσοκομειο με βλέπω. Κάνετε καμια σας σεμινάρια ανωδυνου τοκετού;;; εγώ γραφτηκα και περιμένω να με ειδοποιήσουν , στο νοσοκομειο γίνονται απο τις μαίες έχω ακούσει οτι κανουν καλη δουλεια!!!

yk1yp3.png

Διαφημίσεις

Θα σταματησω κανονικα αν ολα πανε καλα δλδ κατα τις 20/3 (56 μερες πριν). Κοριτσια να ρωτησω κατι που ξεχασα πριν...με το θεμα παιδιατρου κανατε κατι; αρχισατε να ψαχνεται; βασικα επειδη ειμαι ασψετη σαυτο το κομματι αυτος που θα διαλεξουμε θα ερθει και στην κλινικη; η μονο στο σπιτι μολις βγουμε;τον κλεινουμε νωριτερα ομως;

39WKp3.png

mama καλως ηρθες,εννοειται να μπεις στην παρεα μας,ειμαστε λιγο ησυχες αλλα παντα μπαινουμε να πουμε νεα!!! εγω μενω αθηνα θα ξεκινησω σε λιγο μαθηματα ανωδινου αλλα με δικη μου μαια,παω για vbac τοκετο!! Σαλωμη μου καταληξαμε στο inglesina trilogy ειναι ιταλικο,δεν ξερω εαν το εχετε εκει!! εχει ολα οσα ψαχναμε κ ειναι κ σχετικα οικονομικο!!! ηθελα πολυ ενα stokke αλλα η τιμη ακομα κ για μεταχειρισμενο ειναι στον θεο!!! Βασουλα μου εισαι καλα??ο μεγαλος μουργος?? getaver εγω εχω παιδιατρο της κορης μου,στο νοσοκομειο δεν θα την παρω εκτος κ αν γινει κατι φοβερο που δεν το ευχομαι κ θα χρειαστω την γνωμη της! κατα τ'αλλα στην κορη μου ειχα φερει παιδιατρο στην 2η βδμ,ηταν ομως ενα παιδι αηπνο κ αφαγο κ ειχα μεγαλο αγχος!! τωρα λεω στον μηνα πανω να την καλεσω αλλα δεν ειμαι κ σιγουρη!!! βλεποντας κ κανοντας!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Ευχαριστώ πολυ για το καλωσόρισμα!!!! Εγώ δεν έχω ψάξει για μαία θα δω πως θα πάει με το νοσοκομειο και ανάλογα θα πραξω. Mariazerta το inglesina trilogy αναφερεσαι σε καρότσι ;;;;γιατί και εγώ ψάχνω κάτι καλό και οικονομικό, για παιδίατρο δεν είναι λίγο νωρίς; πάντως Κάλο είναι να βρούμε πληροφορίες και όταν χρειαστεί να καταλήξουμε , οπώς και να χει όσο θα είμαστε στο νοσοκομείο-κλινική ο παιδίατρος θα εξετάσει τα μωρακια μας.

yk1yp3.png

Πάντως mariazerta μπράβο σου που τολμάς για vbac εγώ είναι λίγο φοβητσιαρα!!! Εσείς κορίτσια μετα που θα πάτε Σπιτι με τα μωρακια σας ποτε λέτε για πρωτη βόλτα με το μωρο εξω;;;; θα σαραντησετε και μετα;; εγώ δεν θέλω να κλειστω μέσα εφόσον είναι ολά καλά φυσικά και έχουμε αντοχές γιατί φαντάζομαι οτι ο πρώτος καιρός είναι κουραστικές και δύσκολος μέχρι να βρούμε τους ρυθμούς μας... Για πρωτη μέρα είπα πολλά ε;;; συγνώμη για το παραλήρημα!!!

yk1yp3.png

Mama ιπποκρατειο θα κανεις τα μαθηματα; εγω προσπαθουσα ποσους μηνες να τους παρω για να κλεισω αλλα δν τους πετυχα ποτε κ τωρα δν νομιζω οτι θα μπορουσαν να μ κλεισουν. Κοριτσια εγω εχω κολλησει στην επισκληριδιο ...δεν θελω να κανω. Νομιζω μποτω να τα καταφερω και χωρις. Γενικα εχω αντοχες στον πονο κι απο την αλλη σκεφτομαι η μαμα μ και η πεθερα μ ηταν πιο δυνατες και τα καταφεραν χωρις. Φυσικα τωρα ειναι μονο λογια

..εκεινη τη στιγμη δεν ξερω πως θα παει

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Getaver ναι στο ιπποκράτειο, προλαβαινεις πάντως εγώ είχα ραντεβού 20/01 και τοτε έδωσα στοιχεια και θα με ειδοποιήσουν μέχρι τέλος Φεβρουάριου ειπαν, αξίζει να προσπαθησεις έχω ακούσει οτι κανουν καταπληκτική δουλεια, επίσης ενημερώνουν και για θηλασμό. 2310892500 βρήκα το νουμερο αυτό που είναι της β μαιευτική οπου απευθύνθηκαν για τα σεμινάρια, δοκίμασε αλλιως φαντάζομαι θα σε παραπέμπουν Καπού αλλου

yk1yp3.png

Καλησπερα κοριτσια,γυρισαμε απο γιατρο,χασαμε αλλο ενα εκατοστο,ειμαστε καπου στο 1,5 κ μας ειπε για περιδεση τραχηλου..2000 ευρω κ μεγαλη επικινδυνοτητα να προκληθει τοκετος..ειναι ανησυχητικη η απωλεια με τοση ξεκουραση κ προγεστερονη κ ψιλοειναι μονοδρομος.ενας γιατρος αλλος μας προτεινε 2 γιατρους στο αρεταιειο,τον Βακα κ τον Παναγουλη,κ επειδη γενικα εκει αναλαμβανουν δυσκολες περιπτωσεις μαλλον θα κινηθουμε προς τα εκει.ηδη εκλεισα ραντεβου στον βακα για αυριο κ μαλλον θα κανουμε ο,τι μας πει αυτος.νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια σ εκεινο το μαιευτηριο κ επιπλεον δεν πολυελπιστευομαι πλεον τον γιατρο μου..

Αννα μου ο τραχηλος σου μεγαλωσε απ ο,τι καταλαβα;πολυ ευχαριστο αυτο!ο γιατρος μου ηταν καθετος οτι δεν μεγαλωνει..ενας αλλος που μιλησα τηλεφωνικα ειπε οτι μεγαλωνει..τι σου χορηγει απο φαρμακα;εμενα μου δινει μαγνησιο για τις συσπασεις κ απο σημερα θα παιρνω κ ανταλατ συμπηρωματικα και βαζω κ κολπικα προγεστερονη βασκλορ..με αυτα κ απολυτη ξαπλα χασαμε ενα εκατοστο σε 5 μερες...μεγαλη απογοητευση..

Δυστυχώς έτσι γινόταν και σε εμένα πριν την περίδεση κι ας έπαιρνα προγεστερόνη.. :( σε μια εβδομάδα περίπου είχε πάει από 23 χιλ στο 18 χιλ..Μαγνήσιο παίρνω σταθερά από τον 4ο μήνα αλλά από αυτά που έχω ακούσει αμφιβάλλω για την αποτελεσματικότητά του..ο γιατρός μου λέει ότι έχει αποτέλεσμα 80%..παίρνω προγεστερόνη από το στόμα το βράδυ αλλά γενικά αν έχεις κάνει περίδεση νομίζω ότι δεν είναι τοσο σημαντική..κοίτα..αυτές οι μετρήσεις του τραχήλου είναι σαν ασανσέρ..δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από 18 αλλά τον έχουμε μετρήσει και 33!!και 21 και τωρα 25...αλλά πάντα κοιλιακά γιατί δεν θέλουμε να υπάρξει οποιαδήποτε πιθανότητα μόλυνσης της περιοχής λόγω του είδους της περίδεσης..ωστόσο ξέρουμε ότι η σωστη μέτρηση γίνεται κολπικά και αν γίνει κοιλιακά πρέπει να έχεις γεμάτη κύστη..αγάπη μου ,μήπως εννοείς ένα χιλιοστό?δεν είναι σπουδαία διαφορά,είναι στα όρια του επιτρεπτού λάθους μην το σκέφτεσαι τοσο..Να μου πεις σε παρακαλώ για το γιατρό που θα πας και θα ήθελα να ξέρω αν κάνει ο ίδιος υπέρηχο,κόστος επίσκεψης και αν έχει ταριφα σε τοκετούς..Στο Ιασώ δώσαμε 720 για την περίδεση και ο γιατρός πήρε άλλα τόσα περίπου!!Ο τοκετός στο Ιασώ θα πάει τουλάχιστον 3.000...

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

mama ο φυσιολογικος τοκετος μετα την καισαρικη ειναι πολυ πιο ασφαλης κ εχει λιγοτερες κινδυνους απο οτι η καισαρικη!! ευχομαι να πανε ολα καλα κ να τα καταφερω αλλα κ επαναλυπτικη καισαρικη να χρειαστει να κανω δεν θα με πειραξει αρκει να ξερω οτι αυτο το μωρακι μου θα γεννηθει οποτε εκεινο επιλεξει κ οχι οποτε εχει ο γιατρος μου κεφι!! το inglesina trilogy ναι ειναι καροτσι,εμεις θα το παρουμε σκετο εννοω χωρις καθισματακι αυτοκινητου κ πορτ μπεμπε γιατι αυτα τα εχω απο την κορουλα μου..το καροτσι μας ομως το εχουμε ξεκανει οποτε χρειαζομασταν οπωσδηποτε καινουριο!! μου αρεσε επισης το stokke οπως εγραψα αλλα η τιμη ηταν απαγορευτικη..ωραιο ειναι κ το peg perego book αλλα κ το graco evo απλα ειναι πιο μεγαλα κ δεν ειναι για τα πεζοδρομια της περιοχης που μενουμε!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

τωρα για τις βολτες που ρωτας εγω στο 1ο ειχα βγει στο 20ημερο που ηταν κ μεσα στο καταχειμωνο για να ψωνισω κατι σουτιεν θηλασμου κ μετα τις 40 μερες βγαιναμε κανονικα.. δεν ειναι οτι κρατησα τις 40μερες απλα ηταν χειμωνας μεσα στις ιωσεις κ δεν ηθελα να κολλησουμε τπτ,2ος λογος ηταν οτι ειχα κ εχω παιδι με προσωπικοτητα που τσιριζε ολη μερα οποτε δεν ηταν για βολτα αλλα για το δαφνι!! :tongue: τωρα αυτο ευχομαι να ειναι ησυχο για αρχη κ θεωρω οτι θα βγαινουμε βολτες γιατι εχω κ αλλο παιδακι που δεν θελω να το κλεισω μεσα,αρκει να εχει καλο καιρο!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Μαρία Ζετα ,πόσο το βρήκατε το inglesina trilogy και από πού?Ξέρεις αν αφαιρείται το καθισματάκι και μπαίνει στο αυτοκίνητο?Έχει ξεχωριστή βάση αυτοκινήτου?

Τίποτα δεν έχω αγοράσει και αρχιζει να με πιάνει ένα άγχος..

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...