Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια!ελπιζω να σταματησουμε σ εμενα να πεφτουμε τ ανασκελα κ οι υπολοιπες να συνεχισετε ορθιες!

Σαλωμη μου ολες μαζι θα το παλεψουμε!κουραγιο!

Ιωαννα μου μεγεια τα πραγματακια!εγω απο αντοχες δεν ημουν καλα,ολο συσπασεις κ τρελο πονο στην ουριτσα οταν κουραζομουν.οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι,μονο καλο κανει!

Αννα μου καλα εκανες με το καφεδακι!εφοσον στο επιτρεπει ο γιατρος,μια στο τοσο καλο κανει!σχετικα με τον τραχηλο οντως κεγω διαβασα πολλες περιπτωσεις με κοντυτερο τραχηλο που τα καταφεραν αλλα με την προυποθεση οτι ηταν κλειστος.εμας το προβλημα δεν ειναι τοσο το μηκος οσο το οτι εχει ανοιξει.αυτο μας ανησυχει βασικα.ελπιζουμε για το καλυτερο!τις ενεσεις σε ποια βδομαδα τις κανουμε;καλυπτονται απο εοπυυ κ που γινονται;στο ιατρειο η στο νοσοκομειο;στο μεταξυ τα χω παρει με το γιατρο που δε μου ελεγξε ποτε τον τραχηλο κ απ ο,τι διαβασα,οταν εχεις συσπασεις το πρωτο που πρεπει να ελεγθει ειναι αυτο!εγω ενημερωσα απο τελος νοεμβρη οτι εχω συσπασεις κ μ αφησε 2 μηνες στο ελεος του Θεου χωρις ελεγχο τραχηλου..ημουν υποχρεωμενη να το ξερω κ να του πω πως να κανει τη δουλεια του;γιατροι πρεπει να γινουμε πια;εγω καταλαβα στις ευκολες εγκυμοσυνες ολοι καλοι ειναι..σκεφτομαι να ψαξω για καποιον σε δημοσιο γιατι αν ειναι να σκαω 50αρια καθε βδομαδα θα γονατισουμε.ασε που εχασα καθε εμπιστοσυνη..κ επιπλεον αν χρειαστει να νοσηλευτω σε καμια περιπτωση δεν αντεχω οικονομικα το ιδιωτικο.

Υ

Ναι. Λίτσα μου καταλαβαίνω που ανησυχείς.. είσαι σίγουρη ότι δεν σου μετρούσε τον τράχηλο όταν πήγαινες? Δηλαδή πότε μετρήθηκε ο τράχηλος τελευταία φορά?Αν οντως δεν τον μετρούσε έχει ευθύνες γιατί πιθανότατα θα σου είχε επιβάλει από την αρχή ξεκούραση...αν δεν του έχεις εμπιστοσύνη πια ,καλά θα κάνεις να αλλάξεις. Εγώ πηγαίνω σε ιδιώτη που μου έκανε την περίδεση και πληρωνω 60 ευρώ κάθε 15ημερο.Όμως μου μετράει τον τράχηλο κάθε φορά..σιγά-σιγά λέω και εγώ να κάνω επαφές με δημόσιο για να γεννήσω και εκεί αλλά δεν ξέρω αν μπορώ πραγματικά να βρω πιο σχολαστικό γιατρό από αυτόν που έχω..στην ηλικία κύησης που είμαστε αξίζει ωστόσο και 50 ευρώ την εβδομάδα(αν και πιστεύω θα σου παίρνει λιγοτερα ο δικός σου τωρα)προκειμένου να γεννήσουμε τελειόμηνα μωρά.Για τις ενέσεις θα μάθω την Τρίτη και θα σου πω για κόστος κλπ.Εμένα μου έχει πει ο γιατρός να κάνω προκαταβολικά την28 εβδομάδα.Τις κάνουμε όμως και νωρίτερα νομίζω αν φοβόμαστε ότι θα προκύψει άμεσα τοκετος γιατί θέλουν 2 24ωρα για να δράσουν.Προσπάθησε να είσαι οσο το δυνατόν ξάπλα και χαλαρή για να περάσουν οι μέρες.Αν θέλεις μια δεύτερη άποψη να πας στο γιατρό μου αλλά φτηνός δεν είναι..πες μου αν θέλεις..μου εχουν προτείνει και 2 στο Αλεξάνδρα,δεν εχω προσωπική άποψη..και κάνω επαφές με το Ελενα..δεν μπορω όμως με σιγουριά να προτείνω κάτι..Ακριβώς όπως τα λες είναι,στα εύκολα είναι όλοι καλοί αλλά ο πραγματικός γιατρός φαίνεται στα δύσκολα..έχεις δει αίμα ή βλέννα?Αν συμβεί αυτό να πάρεις άμεσως το γιατρό σου ή να πας σε εφημερεύον νοσοκομείο..Μια ευχούλα για όλες μας:τουλάχιστον 32 εβδομάδες :P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα! Λίτσα μου όσο μπορείς ξεκούραση και ξάπλα τώρα που μπορείς γιατί μετά με το μπεμπάκι δεν θα προλαβαίνεις!

Ιωάννα μου και γω δε νομίζω ότι έχω και πάρα πολλές αντοχές, και πολύ άντεξες κατά την γνώμη μου!!!

Σαλώμη μου, μπράβο πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα, με την ξεκούραση θα αισθάνεσαι καλύτερα, κορίτσια περνάει ο καιρός, όσο μπορείτε να είστε χαλαρές και να σκέπτεστε μόνο θετικά!

Μαράκι σου πέρασε το κρύωμα;;

Σε ενάμισι μήνα σταματώ από την εργασία γιατί θα ξεκινήσει η άδεια μου και ανυπομονώ!!!

Φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημερα!

Βασουλα μου με το καλο η αδεουλα!αντε εναμιση μηνα εχεις μονο κ μετα με ηρεμια θα ετοιμαστεις για το νεο μπεμπε!

Αννα μου εχεις δικιο για τα χρηματα αλλα πρεπει να βρω οπωσδηποτε δημοσιου γιατι αν χρειαστει να νοσηλευτω προληπτικα τοτε ειναι μονοδρομος το δημοσιο.ο τραχηλος μου μετρηθηκε πρωτη κ τελευταια φορα στην αυχενικη οπου ηταν 3,6 εκ.εκτοτε χαμπαρι ο γιατρος κ ας ηξερε οτι ειχα συσπασεις.τελος νοεμβρη περιπου μετρηθηκε στην αυχενικη κ ξαναμετρηθηκε τελος γεναρη στη β.στο μεταξυ εγινε ενα ραντεβου μονο ενδιαμεσα στο γιατρο μεσα δεκεμβρη.τον ρωτησα προχθες πως κ δεν ειδαμε κατι κ μου λεει κοιλιακα δεν φαινεται,θα πρεπε να ναι καραμπαμ το προβλημα κ κατι κουλα,δε σημειωσα κατι για τον τραχηλο σου κ τρεχα γυρευε..μεταφραση,δεν μετρησα τπτ!εσενα στον μετραει κολπικα;ποτε διαπιστωσατε προβλημα,στην αυχενικη;διαβασα για καποιον σαλαμαλεκη στο αττικο κ μια φιλη που δουλευει στο ελενα θα ρωτησει για γιατρο που αναλαμβανει κυησεις υψηλου κινδυνου κ θα μου πει.οταν μαθω θα σ ενημερωσω κ εσενα.το αττικο μ ενδιαφερει σαν μαιευτηριο κ σημερα θα προσπαθησω να κλεισω ενα ραντεβου για δευτερη γνωμη στον πρωτο.οπως ειπες,ο Θεος μαζι μας να φτασουμε ολες περα απ τις 32 βδομαδες!τα φιλια μου σε ολες τις κοιλιτσες!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημερα!

Βασουλα μου με το καλο η αδεουλα!αντε εναμιση μηνα εχεις μονο κ μετα με ηρεμια θα ετοιμαστεις για το νεο μπεμπε!

Αννα μου εχεις δικιο για τα χρηματα αλλα πρεπει να βρω οπωσδηποτε δημοσιου γιατι αν χρειαστει να νοσηλευτω προληπτικα τοτε ειναι μονοδρομος το δημοσιο.ο τραχηλος μου μετρηθηκε πρωτη κ τελευταια φορα στην αυχενικη οπου ηταν 3,6 εκ.εκτοτε χαμπαρι ο γιατρος κ ας ηξερε οτι ειχα συσπασεις.τελος νοεμβρη περιπου μετρηθηκε κ ξαναμετρηθηκε τελος γεναρη στη β.στο μεταξυ εγινε ενα ραντεβου μονο ενδιαμεσα στο γιατρο μεσα δεκεμβρη.τον ρωτησα προχθες πως κ δεν ειδαμε κατι κ μου λεει κοιλιακα δεν φαινεται,θα πρεπε να ναι καραμπαμ το προβλημα κ κατι κουλα,δε σημειωσα κατι για τον τραχηλο σου κ τρεχα γυρευε..μεταφραση,δεν μετρησα τπτ!εσενα στον μετραει κολπικα;ποτε διαπιστωσατε προβλημα,στην αυχενικη;διαβασα για καποιον σαλαμαλεκη στο αττικο κ μια φιλη που δουλευει στο ελενα θα ρωτησει για γιατρο που αναλαμβανει κυησεις υψηλου κινδυνου κ θα μου πει.οταν μαθω θα σ ενημερωσω κ εσενα.το αττικο μ ενδιαφερει σαν μαιευτηριο κ σημερα θα προσπαθησω να κλεισω ενα ραντεβου για δευτερη γνωμη στον πρωτο.οπως ειπες,ο Θεος μαζι μας να φτασουμε ολες περα απ τις 32 βδομαδες!τα φιλια μου σε ολες τις κοιλιτσες!

Κοίταξε ,εμείς το εντοπίσαμε στην αυχενική(εγώ βέβαια ζήτησα να γινει επιπλέον μέτρηση και έγινε κολπικά).Ήταν 23!!Τότε πήρα 3 διαφορετικές γνώμες, άλλαξα γιατρό, είδαμε ότι συνέχιζε να κονταίνει χωρίς να έχει ανοίξει, μετρήθηκε και 18 και έγινε η περίδεση τη 16 εβδομάδα.. από τοτε κόπηκαν όλες οι δραστηριότητες. Τώρα με την περιδεση που έχω κάνει, δεν επιτρέπεται κολπική μέτρηση. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για την αποφυγή οποιουδήποτε μικροβίου. Φυσικά, υπάρχει απόκλιση ανάμεσα σε κολπικη και κοιλιακή μέτρηση, αλλά είναι περίπου 3-5 χιλιοστά.. βασικό είναι αν γίνεται κοιλιακή μέτρηση να είναι γεμάτη η ουρήθρα σου αν και ο δικός μου δεν το ζητάει γιατί προς το παρόν η διπλή περιδεση που μου έκανε είναι στη θέση της.

Έχεις απόλυτο δίκιο για τα έξοδα νοσηλείας .Φαντάσου ότι η περίδεση στοίχισε 1450 ευρώ στο Ιασώ!!Πρέπει να ήταν από τις πιο ακριβές περιδέσεις ever αλλά είμαστε πανικοβλημένοι .Κι εγω θέλω οπωσδήποτε γιατρό σε δημόσιο για λόγους οικονομικούς και για νοσηλεία προ γέννας(αν προκύψει) και για τη γέννα που θα πάει το λιγότερο 3.000 σε τρικλινο στο Ιασώ..Θα μπορούσες να πάρεις πληροφορίες για Κανακάκη και Φαρμακίδη στο Έλενα από τη φίλη σου? Πες μας και γι' αυτόν στο Αττικό αν μπορέσεις.. κουράγιο.. κάθε μέρα που περνάει μας φερνει πιο κοντά στο υγιές μωρό μας.. μου φαίνεται ότι για κορτιζόνες είναι λιγο νωρίς ακόμη για εσένα, δεν ξερω αν θα είχε νόημα καθώς βοηθάνε για 2 εβδομάδες περίπου και βέβαια όσο πιο μεγάλο το έμβρυο τόσο το καλύτερο..

Καλημέρα κ απο μένα!! Ξυπναω πεινάω,με το που θα φάω κάτι αμέσως φουσκωνω κ δεν μπορω να πάρω ανασα!! Λιτσα μου εχεις χίλια δίκαια να είσαι απογοητευμένη κ θυμωμένη,δεν έχω ιδέα αν μετράνε η' όχι τράχηλο κτλ αλλά εαν δεν τον εμπιστεύεται πια ψαξου κ αλλου!! Η Νούσια συνεργαζεται με τον Φαρμακίδη στο Έλενα,αν θες σου δίνω το τηλ της!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα κοριτσάκια μου!!!

Άννα πολύ ωραία τα νέα σου,

Μαραάκι και σε εσάς περαστικά!ναί και το πρώτο αγόρι είναι!

Λιτσάκι μου υπομονή και ξεκούραση!Μη νιώθεις τύψεις για τη μπουμπού σου, τα παιδιά καταλαβαίνουν περισσότερα απότι νομίζουμε!!

Σαλώμη keep going!!όλα καλά θα πάνε!!

Βασούλα μου άντε μετράς μερούλες για την άδεια!!! Έχω μια απορία θα βγεις νωρίτερα σε άδεια??56 ημέρες πριν τη ΠΗΤ δεν είναι η άδεια?? Πότε πρέπει να την καταθέσουμε στο ΙΚΑ?Όποια κοπέλα ξέρει ας με ενημερώσει γιατί στον γιο μου είχα ΤΕΒΕ και δεν έχω ιδέα για το τι και πότε πρέπει να κάνω για την άδεια στο ΙΚΑ!!

Κατά τα άλλα εμείς είμαστε πολύ καλά!!!

Φιλιά σε όλες σας και στις κοιλουμπίτσες σας!!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Καλή εβδομάδα κοριτσάκια μου!!!

Άννα πολύ ωραία τα νέα σου,

Μαραάκι και σε εσάς περαστικά!ναί και το πρώτο αγόρι είναι!

Λιτσάκι μου υπομονή και ξεκούραση!Μη νιώθεις τύψεις για τη μπουμπού σου, τα παιδιά καταλαβαίνουν περισσότερα απότι νομίζουμε!!

Σαλώμη keep going!!όλα καλά θα πάνε!!

Βασούλα μου άντε μετράς μερούλες για την άδεια!!! Έχω μια απορία θα βγεις νωρίτερα σε άδεια??56 ημέρες πριν τη ΠΗΤ δεν είναι η άδεια?? Πότε πρέπει να την καταθέσουμε στο ΙΚΑ?Όποια κοπέλα ξέρει ας με ενημερώσει γιατί στον γιο μου είχα ΤΕΒΕ και δεν έχω ιδέα για το τι και πότε πρέπει να κάνω για την άδεια στο ΙΚΑ!!

Κατά τα άλλα εμείς είμαστε πολύ καλά!!!

Φιλιά σε όλες σας και στις κοιλουμπίτσες σας!!!!

καλησπέρα vall!!

έχεις δίκιο 56 μέρες πριν είναι, αλλά έχω υπόλοιπο αδείας του 14 και κάτι ρεπό και θα φύγω μια βδομάδα νωρίτερα!!

από ότι θυμάμαι από τον γιο μου, είχα πάει σε έναν γιατρό του ΙΚΑ που μου είχε δώσει ένα χαρτί το οποίο είχε συμπληρώσει και μετά το συμπλήρωσαν και από την δουλειά μου και το κατέθεσα στο ΙΚΑ για να πληρωθώ το επίδομα πριν τον τοκετό, αλλά θα ξαναρωτήσω για την διαδικασία σε κανά μήνα.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα!!!! Τι κρύο είναι αυτο δύο μέρες τώρα....Πως είναι οι κοιλιτσες?Κορίτσια πήγαμε χθες στον γιατρό είδα μια μπεμπουλιτσα 850 γραμμάρια που κοιμόταν τόσο γλυκά. Η στάση της η ίδια δεν άλλαξε από την αυχενικη. Με έριξε όμως ψυχολογικά το ότι έβαλα 3,5 κιλά σε 5 εβδομάδες. Ήξερα ότι ανέβηκα αλλά δεν περίμενα τετοια διαφορα κ πραγματικά ταραχτηκα. Δεν μουωειπε κάτι ίσα ίσα ήταν υποστηρικτος κ μου ειπε πως θα βάλω μεταξύ 12-15 σύνολο κ δεν είναι πολλά. Τέλος πάντων δεν πειράζει κιλά είναι θα φύγουν. Τον ρώτησα κ μέτρηση τραχηλου κ μου ειπε πως δεν χρειαστεί. Είχα κάνει στην αυχενικη κ ήταν 5,5.

MczTp2?r=1415479629

Γειά σας κοριτσάκια!!Γυρίσαμε κι εμείς από το γιατρό.Είμαστε καλά,φτάσαμε τα 893(+/- 130) γραμμάρια! Ο τράχηλος μας κανει κόλπα,σήμερα ήταν λέει 29 χιλιοστά γιατί λέει φοβήθηκα και ξεκουράστηκαα(πού να ξερε..).Επιμένει στις κορτιζόνες σε 2 εβδομάδες,μου τις εγραψε κιόλας και θα τις πάρω από το φαρμακείο και θα ρωτησω αν μπορούν να μου τις κάνουν κιόλας.Έχουν λέει αποτέλεσμα από την 27η εβδομάδα και μετά,εξακολουθούμε να φοβόμαστε την προωρότητα λόγω τραχήλου.Επίσης μου είπε οτι λόγω της αφαίρεσης ινομυωμάτων μπορεί να προκύψει ρήξη μήτρας αναμεσα στις 28-32 εβδομάδες,αυτό μου το είπε και άλλος γιατρός αλλά δεν ιδρώνει τ' αυτί μου....όλα θα πάνε καλά..είμαι αποφασισμένη!!Ο αντρούλης μου ήταν πολύ χαρούμενος!!Η μπέμπα ξανάλλαξε θέση και τώρα είνα με τα πόδια κάτω..σαν τη μαμά υπερκινητική Όλα καλά!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!! Τι κρύο είναι αυτο δύο μέρες τώρα....Πως είναι οι κοιλιτσες?Κορίτσια πήγαμε χθες στον γιατρό είδα μια μπεμπουλιτσα 850 γραμμάρια που κοιμόταν τόσο γλυκά. Η στάση της η ίδια δεν άλλαξε από την αυχενικη. Με έριξε όμως ψυχολογικά το ότι έβαλα 3,5 κιλά σε 5 εβδομάδες. Ήξερα ότι ανέβηκα αλλά δεν περίμενα τετοια διαφορα κ πραγματικά ταραχτηκα. Δεν μουωειπε κάτι ίσα ίσα ήταν υποστηρικτος κ μου ειπε πως θα βάλω μεταξύ 12-15 σύνολο κ δεν είναι πολλά. Τέλος πάντων δεν πειράζει κιλά είναι θα φύγουν. Τον ρώτησα κ μέτρηση τραχηλου κ μου ειπε πως δεν χρειαστεί. Είχα κάνει στην αυχενικη κ ήταν 5,5.

Δεν πειράζει καλή μου για τα κιλά...Δεν έχεις όμως ζυγαριά στο σπίτι? Θα σε βοηθούσε αυτό να ελέγχεις λίγο το βάρος σου...έχει σημασία και με πόσα κιλά ξεκίνησες, όσο λιγότερα είχες τόσο περισσότερο περιθώριο έχεις να βάλεις κιλά!:P

Καλησπερα κοριτσια,γυρισαμε απο γιατρο,χασαμε αλλο ενα εκατοστο,ειμαστε καπου στο 1,5 κ μας ειπε για περιδεση τραχηλου..2000 ευρω κ μεγαλη επικινδυνοτητα να προκληθει τοκετος..ειναι ανησυχητικη η απωλεια με τοση ξεκουραση κ προγεστερονη κ ψιλοειναι μονοδρομος.ενας γιατρος αλλος μας προτεινε 2 γιατρους στο αρεταιειο,τον Βακα κ τον Παναγουλη,κ επειδη γενικα εκει αναλαμβανουν δυσκολες περιπτωσεις μαλλον θα κινηθουμε προς τα εκει.ηδη εκλεισα ραντεβου στον βακα για αυριο κ μαλλον θα κανουμε ο,τι μας πει αυτος.νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια σ εκεινο το μαιευτηριο κ επιπλεον δεν πολυελπιστευομαι πλεον τον γιατρο μου..

Αννα μου ο τραχηλος σου μεγαλωσε απ ο,τι καταλαβα;πολυ ευχαριστο αυτο!ο γιατρος μου ηταν καθετος οτι δεν μεγαλωνει..ενας αλλος που μιλησα τηλεφωνικα ειπε οτι μεγαλωνει..τι σου χορηγει απο φαρμακα;εμενα μου δινει μαγνησιο για τις συσπασεις κ απο σημερα θα παιρνω κ ανταλατ συμπηρωματικα και βαζω κ κολπικα προγεστερονη βασκλορ..με αυτα κ απολυτη ξαπλα χασαμε ενα εκατοστο σε 5 μερες...μεγαλη απογοητευση..

GjJbp3.png7IWup3.png

Kalispera koilitses!! Pws eiste? Den sas diavasa analitika giati na prolava!!

Litsa mou min anisixeis, to kserw einai diskolo otan sou lene tetoia pragmata alla ean zoristeis kai agxotheis esi tha epireasei kai to mwraki sou!! Ean den ton empistevesai ton giatro sou na allakseis, na pas kapou na niwtheis aneta kai asfaleia. Egw pantws pou exw traxilo 19 den tha mou kanei tipota, me vlepei statheri kai dn to thewrei anagkaio. Den kserw ean megalwnei i oxi vevaia o traxilos, logika nai opws kai mikrenei argotera!

Anna teleia ta nea sou! 893 e?? popo megalos arithmos!! :tongue: Emeis sas pername ama mas valeis kai tous dio mazi hahaha 401gr kai 411gr!

Johanna 5,5?? Fere ligo kai se mas!! :tongue: Gia ta kila min anisixeis, xanonte eukola meta tin egkimosini! Egw exw parei 8, pia 3,5 mou les?? Eimai kai konti kai m fenete, olo sti koilia, sto stithos kai sta magoula vevaia :P

Koritsia plisiazei o Valentinos, persi tetoio kairo kanonizame taksidi gia xalarwsi kai agkalies, mpas kai kanoume mwraki! fetos nomizw me tetoia koilia to deutero ligo diskolo :tongue:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια!!! Χαμένη εδώ και καιρό...αλλά πραγματικά νιώθω οτι πλέον ο χρόνος δεν μου φτάνει..Βασικά δεν κάνω και πολλά αλλά μετά απο τόσες ώρες στη δουλειά το μόνο που θέλω να κάνω είναι να ξαπλώνω ή να κοιμάμαι!! Εμείς έχουμε σε 2 βδομάδες ραντεβού με τον γιατρό και την άλλη τρίτη έκλεισα για την καμπύλη. Το μόνο πρόβλημα που μου προέκυψε ήταν αυτό της δυσκοιλιότητας, το οποίο με ζόρισε αρκετά μιας κι απο το πολύ σφιξιμο αρχισε να πονάει η κοιλιά μου κατω αριστερά και φοβηθηκα. Τελικά ο γιατρός μου πρότεινε τα υποθετα γλυκερίνης και καποια φυτικα φακελάκια για να πίνω. Νομίζω με βοήθησαν αρκετά.

Βασικά ήθελα να πω οτι παρολο που δεν γραφω σας διαβάζω σχεδον καθημερινά...και απλά ήθελα να σας πω όλες εσας που περνάτε αυτες τις δυσκολιες στην εγκυμοσύνη σας ένα μεγάλο Ευχαριστώ (χωρίς να φανεί εγωιστικό) γιατί παίρνουμε δύναμη απο σας, κι όλα τα δικά μας φαίνονται παιχνιδάκι. Πραγματικά σας θεωρώ Ηρωίδες SalomiSofia litsa 84 Anna74 !!!!

39WKp3.png

Γεια σας κοιλουμπακια!!! πηρα την μαια σημερα αλλα ειχε γεννα κ θα ξαναπαρω απογευμα,πρεπει να ξεκινησουμε σιγα σιγα τα μαθηματακια μας!!! χθες βγηκαμε στα μαγαζια κ καταληξαμε σε καροτσι κ μας το αφησαν σε πολυ καλη τιμη οποτε θα το κλεισουμε κιολας!!! κατα τ'αλλα ησυχια!! ο βηχας ακομα καλα κρατει βεβαια,δεν ξερω πια ποτε θα γινω καλα!! εσεις τι νεα?? Σαλωμη μου τελειο το περσινο σας ταξιδακι,που ειχατε παει??φετος θαα κανετε λιγες αγκαλιτσες μονο,φτανουν!! :D getaver ποτε σταματας απο την δουλεια??χαρα στο κουραγιο σας οσες δουλευετε ακομα!! Αννα σουπερ τα νεακια σου! Λιτσακι μου εμεις αν κ τα ειπαμε σου ευχομαι κ απο δω ολοψυχα ολα να σου πανε τελεια κ να ακουσουμε ευχαριστα νεακια!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...