Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Να σας πω τα αποτέλεσματα απο την καμπύλη να μου πείτε κ εσείς; αν κ ο γιατρός ηταν ευχαριστημενος!! Λοιπόν 0'-85,60'-156 κ τέλος 120'-80!! Ελπίζω κ εγώ με τον σιδηρο να ανέβει η φεριττινη! Βάσω μου πήρα φυτικό σιρόπι τιυ κορρε για τον βήχα με μέλι,θυμάρι,γλυκανησο!! Πινω κ τσαγακι με μέλι κ ελπίζω να περάσει γιατί τρανταζεται όλο το κορμί μου

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοιλουμπίτσες μου!!!Σαλωμίτσα μου όλα θα πάνε καλά & τα αντράκια σου δεν θα θέλουν να βγούν από τη φωλίτσα τους!!!!Στα υπόλοιπα κορίτσια στέλνω πολλά πολλά φιλιά! Εγώ τη Δευτέρα έκανα τη Β' επιπέδου & δόξα το Θεό όλα καλά! Εχτές πήγα στο γιατρό να του τη δείξω όλα καλά είπε & αυτός και μου έγραψε καμπύλη ζαχάρου. Του είπα οτι είναι λίγο νωρίς νομίζω & μου είπε όχι & να την κάνω! Στον γιο μου δεν την είχα κάνει και η αλήθεια είναι με τόσα που έχω ακούσει γιαυτή την εξέταση οτι ανησυχώ αρκετά! Από κιλά μεχρι στιγμής 7 & ευτυχώς δεν μου είπε κάτι! Εγώ δεν έχω ψωνίσει ακόμα τίποτα! Θέλω να δω τι έχω από τον μεγάλο σε ρουχαλάκια-φορμάκια πρώτα!

Φιλιά σε όλες!!!

Μπράβο για τη β' επιπέδου καλό μου!

Vasulini,σίγουρα βοηθάει η θετική σκέψη!!

Μαρία-Ζέτα μου περαστικά!

Σαλωμάκι,όλα καλά?

Εμείς θα πάμε απόψε στην εμβρυοκαρδιολόγο(λίγο αργά το θυμηθήκαμε αλλά λέω δεν θα δείξει τίποτα και απλά θα ησυχάσουμε)

Φιλάκια κορίτσια μου!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Άννα μου μια χαρά θα ναι η μπεμπούλα σου με την καρδούλα της, καλά αποτελέσματα!

Περαστικά Μαράκι πιστεύω πως το σιρόπι θα σε βοηθήσει!

Που είστε κορίτσια οι υπόλοιπες;;;

Κορίτσια παρήγγειλα ύφασμα πικέ φανέλα για να ράψω πάνες αγκαλιάς για το μωρό γιατί από τον πρώτο έχω μόνο κάνα δύο και ξέρω θα μου χρειαστούν, όπως και πετσέτα και σεντόνι φανέλα για τον χειμώνα! θα τα πάρω σε μια βδομάδα και ελπίζω να βρω χρόνο για να κάνω και το ράψιμο.

Φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Να σας πω τα αποτέλεσματα απο την καμπύλη να μου πείτε κ εσείς; αν κ ο γιατρός ηταν ευχαριστημενος!! Λοιπόν 0'-85,60'-156 κ τέλος 120'-80!! Ελπίζω κ εγώ με τον σιδηρο να ανέβει η φεριττινη! Βάσω μου πήρα φυτικό σιρόπι τιυ κορρε για τον βήχα με μέλι,θυμάρι,γλυκανησο!! Πινω κ τσαγακι με μέλι κ ελπίζω να περάσει γιατί τρανταζεται όλο το κορμί μου

Καλό μου,αφού ο γιατρός είναι ευχαριστημένος,μην το ψάχνεις παραπάνω.Άλλωστε εσύ ξέρεις καλύτερα..την προηγούμενη φορά αλήθεια που υπήρχε θέμα,τι είχε δείξει η καμπύλη,την έχεις κρατήσει να μας πεις?Εγώ από τα λίγα που ξέρω καταλαβαίνω ότι η καμπύλη σου είναι πολύ καλή!έχω σχηματίσει την εντύπωση ότι είναι φυσιολογικό η μετρήσεις να είναι ανεβασμένες μετά τη μια ώρα αλλά ένας υγιής οργανισμός ανταποκρίνεται πολύ καλά μετά τις 2 ώρες!!:wink:

Βασουλίνι μου,τί είναι ρε κοριτσι οι πάνες αγκαλιάς?Πες και σ' εμ'ας τις άσχετες!! :)

Εγώ βρήκα αυτά στο http://e-endo.com/?p=271 Μια χαρά λοιπόν είναι οι εξετάσεις σου::D

β) Διάγνωση σακχαρώδη διαβήτη κύησης:

Γίνεται αιμοληψία στη 1 και 2 ώρες (60′ και 120′) μετά τη χορήγηση γλυκόζης.

Φυσιολογικές τιμές: 0′ 92mg/dl

60′ 180mg/dl

120′ 153mg/dl

Αν υπάρχει έστω και μία τιμή πάνω από τις ανωτέρω φυσιολογικές, μπαίνει η διάγνωση του διαβήτη κύησης.

Διαφημίσεις

Αννα μου στην πρωτη εγκυμοσύνη είχα κανει την μικρή καμπύλη της 1ωρας κ τα αποτελέσματα ηταν 0'-80 60'-168 κ τοτε με υ είχε πει ο γιατρός κ η διαβητολογος οτι ηταν παθητική η καμπύλη μου!! Αυτή την φορά η 2η τιμή είναι πιο κάτω οποτε δεν με ανησυχεί απλα σκέφτομαι μήπως η τελευταία τιμή είναι πολύ χαμηλή..τέλος πάντων μην το υπεραναλυω κ εγώ!! Πάνες αγκαλιας είναι σαν σεντονακια τα οποία τα χρησιμοποιουμε για να έχουμε αγκαλιτσα το μωρο,να το ακουμπας στον καναπέ η στο καρότσι!! Εμένα ευτυχώς είναι μια χαρά οι πάνες ηταν οι περισσότερες ουδέτερες οποτε θα βάζω κ στον μικρο..χρειάζομαι όμως σελτεδες κ πετσετακια μικρά για τις γουλιτσες!! Κουβερτουλα επίσης

1YG7p2.png 7biOp2.png

Πήγαμε κι εμείς στην εμβρυοκαρδιολόγο και μας είπε ότι η μπέμπα μας είναι υγιέστατη.Θα γίνει λέει πάνω από 3.5 κιλά γιατί η καρδούλα της είναι πολύ καλά ανεπτυγμένη!:P Πρέπει όμως η μαμά να είναι ήρεμη και να πίνει μόνο ένα καφέ ή κακάο ή σοκολάτα για να μην ανησυχεί η μπεμπούλα. Το υπόσχομαι! Θα ηρεμήσω!! :) Κατά τη γνώμη της δεν τίθεται θέμα ανιοπαρακέντησης!Έπρεπε να είχαμε πάει και νωρίτερα για να ησυχάζαμε νωρίτερα..Αυτά είναι τα καλά μας νέα!

Μαρία Ζέτα ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Σαλώμη, είσαι καλά?

Καλημέρα κορίτσια!!! Μα τι παλιοκαιρος αυτός;; εμείς τα ίδια,βήχας μυξα κ αγιος ο θεός!!! Αννα μου τέλεια τα νέα σου!! Μπράβο,έπρεπε να πάτε νωρίτερα να σου φύγει υο άγχος!! Κ εμένα Στην β επίπεδου μου είπε οτι θα βγει μεγαλο το μαγκακι μου,ο γιατρός μου είπε οτι τον υπολογίζει γύρω στα 4!! Σαλωμηηηη που είσαι;;; Βαλ ξέχασα να σου πω μπράβο για την τέλεια β επιπέδου!! Αγορακι είπαμε οτι εχεις παλι ε;;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Kalimera koritsia!! Ti kanete?

vall teleia ta nea sou! efige kai i b epipedou! 7 kila den einai polla mwre! Tosa peripou exw ftasei kai egw panw katw :tongue:

Maria poli wraia, twra mporeis na iremiseis kai me to zaxaro!! Mpravo! Perastika sas! Oloi arrwstoi einai me ton paliokairo kai edw!

Anna eides pou anisixouses? Mia xara geri tha vgei i mpempa sou! Egw ekopsa mono to kafe! Mia zesti sokolata tin pinw pou kai pou :tongue: Ara twra prepei na xalarwseis kai na afiseis tin ksapla kai tin iremia na kanoun ti douleia tous Anna mou!

Egw eimai poli kalitera simera nomizw siniltha kapws kai twra olo to savvatokiriako mou edwse o giatros ena xartaki kai metraw klotsies kai kiniseis!! 20-30 mou eipe prepei na exw to ligotero kai tis dio meres alla misi mera kai exw metrisei idi 6 kai ksetharevoun oi mpempides pali!! Erxonte kai sinadelfoi kai filoi na me doune kai pernaei kapws i wra alla tous variemai pou kathonte 2-3 wres o kathenas! Kai oloi fernoun louloudia mazi me kati allo kai exei ginei to dwmatio anthopoleio! Eipa ston antra mou na rthei na ta parei ola na figoun den ta mporw, oxi allo fternismaaa! Pira wraia dwrakia pantws, ta wraiotera ta exw idi faei vevaia!! :tongue: :tongue: oups!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες!

Σαλωμη μου μπραβο για το κουραγιο κ τη θετικη σου ενεργεια!χαιρομαι τοσο που εισαι καλυτερα κ εσυ κ τα μωρα σου!με υπομονη ολα θα γινουν!

Αννα μου κουραγιο με ολα.μπραβο για την καρδουλα σας πολυ χαρηκα!ποσο σας πηρε αληθεια;ευχομαι καλα αποτελεσματα κ με την καμπυλη σου!

Βασω μεγεια σας!με το καλο να τον παιρνεις αγκαλιτσα τον μπεμπη με τα καινουργια του!

Βαλ μπραβο για τη β επιπεδου!παντα τετοια!

Ιωαννα ολα καλα θα ειναι,με το καλο το ραντεβουδακι σας!

Μαρακι μου εμεις τα ειπαμε,περαστικα σας κ παλι!

Εμεις καναμε τη β την πεμπτη,ο μπεμπης μας πολυ καλος κ η καρδουλα του που μας ενδιεφερε ειναι μια χαρα.ο τραχηλος μας ομως εχει κοντυνει στα 2,5 εκ κ εχει ανοιξει εσωτερικα που σημαινει οτι ετοιμαζεται για τοκετο.ο γιατρος θορυβηθηκε κ μου ειπε απολυτη ξαπλα κ προγεστερονη κολπικα.συνεχιζω μαγνησιο κ με βλεπει ανα βδομαδα.η περιδεση ειναι εξαιρετικα επικινδυνη στις βδομαδες μου αλλα αν δεν εχουμε επιλογη θα γινει.εχω πεσει πολυ ψυχολογικα λογω του οτι εχω κ τη μικρουλα μου κ δεν μπορω να τη φροντισω αλλα κ γιατι φοβαμαι για το μπεμπε μην βγει προωρα κ εχει προβλημα μετα..

GjJbp3.png7IWup3.png

Γειά σας κοιλιτσες!Πολύ ωραία νέα Αννα Μαρακι και Σαλωμη!Μπράβο!Λιτσακι και τα δικα σιυ νεα πολυ καλα!Εφόσον το μωράκι σου είναι καλά μη στεναχωριεσαι θα το αντιμετωπισεις το θέμα με τον τράχηλο. Θετική σκέψη όπως είπε κ η Σαλωμη. Πόσο χαίρομαι που όλα τα μωράκια μας είναι καλά και εμείς επίσης!!!!♡♥♡♥ Εγώ χθες είχα ταξιδάκι αυθημερόν με την αδερφή και τα παιδιά στην θεσ/νίκη για μια δουλειά τους κ είχα την ευκαιρία να ψωνίσω λίγα πραγματάκια. Καλσόν εγκυμοσύνης φανελάκια θηλασμου κτλ...Πήρα και για την μπέμπα ένα κουβερλι πουα που μου άρεσε κ ένα μαξιλαράκι διακοσμητικό. Κορίτσι γύρω στο 3ωρο τριγυρισα και τα πόδια και μέση μου με τσάκισαν στο τέλος όχι σαν πάπια πήγαινα αλλά σαν βάρκα. Νομίζω πως σιγά σιγά δεν αντέχω και πολύ το περπάτημα. Εσείς έχετε αντοχές?

MczTp2?r=1415479629

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Εμείς τα ίδια ,όλα καλά. Εχθές έκανα μια παρασπονδία και πήγα για καφέ με κάποιες φίλες. Κουράστηκα πολύ με το ελάχιστο που περπάτησα, κατάλαβα πόσο αγύμναστη είμαι πια και ότι μετά από 3 μήνες τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα.. Αξίζει όμως η θυσία τα είπαμε.

Λιτσάκι μου, δεν μπορώ να σου πω να μην στενοχωριέσαι γιατί ξέρω τι περνάς. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι ξέρω γυναίκες με πιο κοντό τράχηλο από το δικό σου που με ξάπλα τα κατάφεραν μια χαρά(χωρίς περίδεση). Εγώ για να καταλάβεις ,έχω 18 και με την περιδεση απλά ελπίζουμε ότι θα βοηθησει η περίδεση.. Είναι πολύ σημαντικό που εντοπίστηκε και πολύ σημαντική επίσης η παρακολούθηση κάθε εβδομάδα. Επίσης, κάθε μέρα που περνάει μας φερνει πιο κοντά σε ένα υγιές μωρό. Να τον ρωτήσεις και για τις κορτιζόνες, μήπως πρέπει να κάνεις. Αν φτάσουμε τις 28 εβδομάδες, ιδανικά τις 32 είμαστε καλά, μιλάμε για μωρά με κανένα πρόβλημα:P και είμαστε πολύ κοντά τώρα...Αν και πιστεύω ότι στο τέλος όοοολες τελειόμηνα θα γεννήσουμε στις 39-40 εβδομάδες.. άσε που κάποιες ίσως και στις 41!!

Καλή ψήφο κορίτσια μου! Σας φιλώ!

Καλησπερα κοριτσακια!ελπιζω να σταματησουμε σ εμενα να πεφτουμε τ ανασκελα κ οι υπολοιπες να συνεχισετε ορθιες!

Σαλωμη μου ολες μαζι θα το παλεψουμε!κουραγιο!

Ιωαννα μου μεγεια τα πραγματακια!εγω απο αντοχες δεν ημουν καλα,ολο συσπασεις κ τρελο πονο στην ουριτσα οταν κουραζομουν.οσο μπορεις να ξεκουραζεσαι,μονο καλο κανει!

Αννα μου καλα εκανες με το καφεδακι!εφοσον στο επιτρεπει ο γιατρος,μια στο τοσο καλο κανει!σχετικα με τον τραχηλο οντως κεγω διαβασα πολλες περιπτωσεις με κοντυτερο τραχηλο που τα καταφεραν αλλα με την προυποθεση οτι ηταν κλειστος.εμας το προβλημα δεν ειναι τοσο το μηκος οσο το οτι εχει ανοιξει.αυτο μας ανησυχει βασικα.ελπιζουμε για το καλυτερο!τις ενεσεις σε ποια βδομαδα τις κανουμε;καλυπτονται απο εοπυυ κ που γινονται;στο ιατρειο η στο νοσοκομειο;στο μεταξυ τα χω παρει με το γιατρο που δε μου ελεγξε ποτε τον τραχηλο κ απ ο,τι διαβασα,οταν εχεις συσπασεις το πρωτο που πρεπει να ελεγθει ειναι αυτο!εγω ενημερωσα απο τελος νοεμβρη οτι εχω συσπασεις κ μ αφησε 2 μηνες στο ελεος του Θεου χωρις ελεγχο τραχηλου..ημουν υποχρεωμενη να το ξερω κ να του πω πως να κανει τη δουλεια του;γιατροι πρεπει να γινουμε πια;εγω καταλαβα στις ευκολες εγκυμοσυνες ολοι καλοι ειναι..σκεφτομαι να ψαξω για καποιον σε δημοσιο γιατι αν ειναι να σκαω 50αρια καθε βδομαδα θα γονατισουμε.ασε που εχασα καθε εμπιστοσυνη..κ επιπλεον αν χρειαστει να νοσηλευτω σε καμια περιπτωση δεν αντεχω οικονομικα το ιδιωτικο.

Υ

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...