Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

καλημέρα στις κοιλίτσες!

πως είστε σήμερα κορίτσια;;

Σαλώμη θα πάνε όλα καλά και θα ναι τελειόμηνα τα αντράκια σου, αυτό να σκέφτεσαι, πολύ χαίρομαι που εκεί τουλάχιστον σε προσέχουν, να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου γιατί περνάει ο καιρός κορίτσια!!

Στις 5 Φλεβάρη θα πάω γιατρό να μου γράψει και μένα καμπύλη ελπίζω για όλες μας καλά αποτελέσματα, φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vasulini pernaei o kairos dn les tipota!! treis meres edw mesa den exw katalavei akomi oti mpika!! Ola kala tha pane me tn kampili, kala apotelesmata kai min agxonesai!! To antraki sou to allo ti kanei?

Anna mou kai gw se skeftomai kai se katalavenw me tis ksaples! Den kinoume kai omws ponane ta panta mou! Exw akoma kati enoxliseis alla oxi tosous ponous pou na fwnazw den exw eutixws!! Kale poies 48 mia miamisi mera meta egina allos anthrwpos, anevike vevaia kai i psixologia mou! Oso gia tn traxilo pou diavasa to minima sou agxothika kai eipa na tn rwtisw ti monada metriseis ennoouse alla ksexasa!! :( Tha kanoume kai alles enesoules eipe vevaia den m eipe sigkekrimena gia kortizoni! Esi pws niwtheis?

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σαλώμη μου καλά είναι και το αντράκι μου, ο μεγάλος δηλαδή γιατί έρχεται και ο μικρός!!!

Είναι λίγο ζωηρούλης, δεν με πολύ ακούει αλλά έχει πλάκα!

Ευτυχώς έχεις παρέα στο δωμάτιο και με την κουβέντα περνάει και η ώρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως οι ξάπλες σου, κάνουν καλό στα μωράκια σου!

Φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Σαλώμη μου καλά είναι και το αντράκι μου, ο μεγάλος δηλαδή γιατί έρχεται και ο μικρός!!!

Είναι λίγο ζωηρούλης, δεν με πολύ ακούει αλλά έχει πλάκα!

Ευτυχώς έχεις παρέα στο δωμάτιο και με την κουβέντα περνάει και η ώρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως οι ξάπλες σου, κάνουν καλό στα μωράκια σου!

Φιλάκια σε όλες.

Tha erthei kai o deuteros kai meta pios tous pianei!! tha einai aktipito didimo!! :tongue: lene ta deutera h tha ginoun poli siwpila h tha kavalisoun ta prwta se ponirada!!

Pira zaxaro kai eutixws, niwthw asxima pou to lew edw enw mporei kapoies kopeles na exete zaxaro logw kuisis alla eilkrina den tha antexa na mou sterisoun kai to fai pera apo ti gimnastiki!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εννοείς ότι η καμπύλη ζαχάρου σου ήταν πολύ καλή? Μπράβο!!Να μη νιώθεις καθόλου άσχημα! Καθώς εδώ η καμπύλη γίνεται γύρω στην 26 εβδομάδα, δεν έχει καμία μας ακόμη αποτελέσματα καμπύλης και επίσημα δεν υπάρχει θέμα. Τώρα κι αν προκύψει, θα το ελέγξουμε, τι να κάνουμε.. λίγος καιρός έμεινε. .λογικά θα ξανακάνεις καμπύλη γύρω στις 26 εεε? Ρώτα το αν μπορέσεις, α ναρωτιέμαι γιατί όπου έχω ψάξει λένε καμπύλη 26-28 εβδομάδες.Αν είχα κάνει θα ήξερα τουλάχιστον τι γίνεται μ' αυτό το θέμα αλλά το ελέγχω με το μηχανάκι προς το παρόν.. καλά στις 30 το βράδυ θα την έχω κάνει την καμπύλη..και θα ξέρω..

Εγώ καλά είμαι,με τα πάνω και τα κάτω μου αλλά δεν έχω τίποτα συμπτώματα ανησυχητικά..αν είχα κανονικές συσπάσεις θα το καταλάβαινα εε?έχω αυτό το φόβο ότι μια μέρα θα αρχίσουν και σ' εμένα.. :roll:.Το ότι ελέγχθηκαν οι συσπασούλες σου είναι εξαιρετικά καλό!!Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα!Μπράβο!!Αλήθεια,μαγνήσιο δίνουν εκεί για τις συσπάσεις ή είναι ελληνικη πατέντα..βέβαια σε εσένα 'εδωσαν σίγουρα πιο ισχυρή αγωγή αλλά εγω παίρνω καθημερινά..προληπτικά..

Οι ενεσούλες που πολύ σωστά σου έκαναν δρουν σε 2 24ωρα και κρατάνε για 2 εβδομάδες περίπου.Νομίζω ότι ο γιατρός μου είχε πει ότι θα κάνω 2 δόσεις την 28η εβδομάδα.Μετά θα κάνω στις 34(καλά να μαστε)..όταν που είπα για την ισχύ τους μου είπε ότι έτσι είναι αλλά και μετά ιτις 2 εβδομάδες κάτι κάνουν.Εσύ μια χαρά είσαι στο νοσοκομείο,θα δούνε φαντάζομαι αν απομακρύνεται ο κίνδυνος πρόωρου τοκετού και ανάλογα θα σου κάνουν ή όχι άλλες ενεσούλες!

Πρέπει να σε συγχαρώ για τη θετικη σου ενέργεια καλό μου κοριτσάκι!!Να συνεχίσεις έτσι και θα πάνε όλα καλά!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Anna mou mou ekane kampili gia na kseroume ti exoume na antimetopisoume prooliptika!! Min anisixeis esi tha tin kaneis stin wra tis! Nai ton rwtisa kai m eipe tha ksanakanoume alla eisai poli xamila gia na fovomaste kai etsi kai alliws edw trow poli igeiina!! Euxomai na vgei kali i kampili sou!!

An tha to katalavenes leei??? Sigoura!! Edw kale egw paramilousa kai fwnaza! Kata ton antra mou elega malista na mou ta sprwksoun mesa ta mwra dn einai i wra tous kai kata ton giatro tou fwnaza na stamatisei tis sispaseis gt tha arxisw na ourliazw enw idi ourliaza kai eklaiga!!

To lisame kai to mistirio tou traxilou 20 ekatosta den exw tipota! 9mm traxilo exw, to 20 p elege ekane plaka me tn antra mou oti kai kala tous metrouse ta poulakia. Sa de ntrepesai tou eipa kai gelage!!

Magnisio eperna gia ta petromata apo tn allo giatro, twra edw kanw kanoniki farmakeutiki agwgi! Ama thes vevaia tha tn rwtisw aurio ean to magnisio kanei gia prooliptikous logous!

Oso gia ton toketo mou eipe einai fisiologiko ean o organismos mou erthei apo monos tou se genna stis 30-35 evdomades logw kai swmatotipou, dld 1.50 eimai me steni lekani kai o fisi leei panta pronoei na min fovamai tipota!! Ean vevaia ginei auto metaksi 30-33 evdomadwn asizititi kaisariki alliws fisiologiko toketo. Ean pali den erthei o toketos tote kaisariki kata tis 39 evdomades!

Thetiki energeia prepei na exoume Anna mou!! To eipe kai o giatros!! Ama niwthw egw agxomeni kai stenaxwrimeni to katalavenoun kai den einai swsto gia ta mwrakia mas!!

Maria perimenoume na mas peis me to zaxaro ti egine telika!!

Ta filia mou se oles tis fouskomenes koikitses sas!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλή μου Σαλωμίτσα,χαίρομαι πάρα πολύ που σε ακούω έτσι!!Φτού σου κοπελάρα μου για την ψυχολογία σου!!Πού θα μου πάει?Θα σου μοιάσω!!Το θεμα είναι ότι είσαι σε καλά χέρια!!Αν το θυμηθείς ρώτα για το μαγνησιο και προγεστερόνη αν βοηθάει..Φιλάκια κοπελάρα μου!!

Τι κι αν είσαι 1.50?Εισαι γίγαντας να ξέρεις!!:P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοιλουμπίτσες μου!!!Σαλωμίτσα μου όλα θα πάνε καλά & τα αντράκια σου δεν θα θέλουν να βγούν από τη φωλίτσα τους!!!!Στα υπόλοιπα κορίτσια στέλνω πολλά πολλά φιλιά! Εγώ τη Δευτέρα έκανα τη Β' επιπέδου & δόξα το Θεό όλα καλά! Εχτές πήγα στο γιατρό να του τη δείξω όλα καλά είπε & αυτός και μου έγραψε καμπύλη ζαχάρου. Του είπα οτι είναι λίγο νωρίς νομίζω & μου είπε όχι & να την κάνω! Στον γιο μου δεν την είχα κάνει και η αλήθεια είναι με τόσα που έχω ακούσει γιαυτή την εξέταση οτι ανησυχώ αρκετά! Από κιλά μεχρι στιγμής 7 & ευτυχώς δεν μου είπε κάτι! Εγώ δεν έχω ψωνίσει ακόμα τίποτα! Θέλω να δω τι έχω από τον μεγάλο σε ρουχαλάκια-φορμάκια πρώτα!

Φιλιά σε όλες!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Καλησπέρα κοιλουμπίτσες μου!!!Σαλωμίτσα μου όλα θα πάνε καλά & τα αντράκια σου δεν θα θέλουν να βγούν από τη φωλίτσα τους!!!!Στα υπόλοιπα κορίτσια στέλνω πολλά πολλά φιλιά! Εγώ τη Δευτέρα έκανα τη Β' επιπέδου & δόξα το Θεό όλα καλά! Εχτές πήγα στο γιατρό να του τη δείξω όλα καλά είπε & αυτός και μου έγραψε καμπύλη ζαχάρου. Του είπα οτι είναι λίγο νωρίς νομίζω & μου είπε όχι & να την κάνω! Στον γιο μου δεν την είχα κάνει και η αλήθεια είναι με τόσα που έχω ακούσει γιαυτή την εξέταση οτι ανησυχώ αρκετά! Από κιλά μεχρι στιγμής 7 & ευτυχώς δεν μου είπε κάτι! Εγώ δεν έχω ψωνίσει ακόμα τίποτα! Θέλω να δω τι έχω από τον μεγάλο σε ρουχαλάκια-φορμάκια πρώτα!

Φιλιά σε όλες!!!

Μπράβο Vall πολύ ευχάριστα τα νέα σου! μια χαρά θα είναι η καμπύλη σου να μην σε απασχολεί!!!

Θετικές σκέψεις κορίτσια μου να κάνουμε και όλα θα πάνε καλά και όλα θα τα αντιμετωπίσουμε!

Φιλιά σε όλες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα!! Πως είστε;τα μωρακια;; εμείς καλά,βγήκαν τα αποτελεσματα μου έχω χαμηλή φεριττινη κ αιμοσφαιρίνη κ έτσι ξεκίνησα σιδηρο πρωι βράδυ!! Κατα τ'αλλα όλα σουπερ,η καμπύλη μου μια χαρά!!! Έχω φοβερό βήχα κ υποφέρω,μιλάμε για πολύ πραγμα

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημέρα κοιλίτσες και από μένα!

Μαράκι με το συμπλήρωμα θα ανέβει μην ανησυχείς, περαστικά σου για τον βήχα μήπως κάποιο ζεστό ρόφημα με μέλι σε βοηθάει να αισθάνεσαι καλύτερα; όλα καλά με την καμπύλη ευτυχώς μπράβο πολύ καλά τα νέα σου! Εμείς είμαστε καλά, μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε!! :P:p

Φιλάκια σε όλες!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα!! Πως είστε;τα μωρακια;; εμείς καλά,βγήκαν τα αποτελεσματα μου έχω χαμηλή φεριττινη κ αιμοσφαιρίνη κ έτσι ξεκίνησα σιδηρο πρωι βράδυ!! Κατα τ'αλλα όλα σουπερ,η καμπύλη μου μια χαρά!!! Έχω φοβερό βήχα κ υποφέρω,μιλάμε για πολύ πραγμα

Μπράβο Μαρία -Ζέτα μου, με την καμπύλη!!Για να δούμε σε λίγο και τα δικά μας χαϊρια ..:) Κι εγώ παίρνω σίδηρο πρωί και βράδυ και μάλιστα παίρνω μαζί και captafer!!Ελπίζω τώρα που θα κάνω εξέταση να έχει ανέβει ο σίδηρος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...