Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Εμένα μου έχει δώσει όριο 110-120!!Πολύ αυστηρό όπως καταλαβαίνεις..έτσι και φάω κάτι περισσότερο ανεβαίνει. Αν όμως φάω ψάρι με σαλάτα και λίγο ψωμί είμαι σούπερ.Τώρα που έφαγα μπριζόλα με πατάτες φουρνου ,αγγουροντομάτα και λίγο ψωμί ήμουν στο 106.Όμως έχω δει 180(με μια μεγάλη μαύρη μακαρονάδα-και δεν ξαναέφαγα),140 με κουάκερ και σταφίδες,150 με fish stics(δεν ξαναέφαγα),146 με μικρη φετα μαύρο ψωμί με μελι και ταχίνι και 173 με μεγάλη ποσοτητα πιτσας και μεγάλο μπισκότο!Να σου πω την αλήθεια: α.νομίζω ότι η καμπύλη θα δείξει πρόβλημα(εσύ τι νομίζεις?) β.η λύση είναι τα πολλά και μικρά γευματα και αρκετή πείνα, κυρίως το πρωί....Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα:όταν βγήκε η καμπύλη απαγορεύτηκαν δια ροπάλου τα γλυκά?γιατί εγώ τώρα τρώω το γεύμα μου κι αν η μέτρηση είναι καλή μπορεί να φάω και λιγη σοκολάτα..απλά αποφευγω να τα φάω όλα μαζί...ξέρεις κάτι γι' αυτό?

Πάντως,μου κάνει εντύπωση:χωρίς ιστορικό,χωρίς παχυσαρσκία,μόνο μεγάλη ηλικία και φαίνεται να υπάρχει θέμα..γιατί δεν ελέγχονται όλες οι έγκυοι νωρίτερα και περισσότερο?Το ζάχαρο νηστείας μου είναι κάτω από 90 πάντα(75-85),και η γλυκοζυλιωμένη μου μέσα στα φυσιολογικά όρια..Αν δεν με είχε βάλει να χρησιμοποιώ το μηχανάκι θα είχα άγνοια κινδύνου..εγώ είμαι λαίμαργη,έχω πολύ καλό μεταβολισμό και πάντα έτρωγα μεγάλα γεύματα..η απλή σύσταση μικρά και συχνά γεύματα δεν θα είχε αποτέλεσμα αν δεν είχα δει τι γίνεται με το μηχανάκι...

Και καμπύλη θα κάνω στις 30,δηλαδή το νωρίτερο δυνατό..

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εκανα διαβητη χωρος ιστορικο,χωρια παχυσαρκια ουτε ειχα παρει πολλα κιλα κ επισης ημουν 28 χρονων δλδ οχι πολυ μεγαλη κ ομως εμφανιστηκε ο ατιμος!! επισης της νυστειας εμενα ειναι κ ηταν παντα πολυ χαμηλη η τιμη..μακαρονια ετρωγα αλλα παντα με κιμα οχι λευκες σαλτσες κ με πολυ σαλατα κ ευτυχως οι τιμες ηταν οκ,ειχα φαει κ κανα 2 φορες μεριδα σουβλακι με κρεας κ λιγες πατατες κ 1 πιτα κ η τιμη εφτανε 140!! το θυμαμαι γιατι ηταν ελαχιστες οι φορες!! εγω θεωρω οτι στην καμπυλη μαλλον θα σου βγαλει ζαχαρο,χωρις ομως να ειναι κ 100% σιγουρο!!:? οσο για τα γλυκα για τον 1ο μηνα δεν ετρωγα καθολου κ τπτ,στον 2ο μηνα μου επετρεπε να φαω ελαχιστη σοκολατα η ενα μικρο παστακι συγκεκριμενη ωρα,κατα τις 12.30 το μεσημερι μονο ομως εφοσον ειχα ρυθμισει το ζαχαρο κ το ετρωγα κ μετριωμουν απο περιεργεια να δω δεν ανεβαζα καθολου ζαχαρο!! κ εγω πολυ λαιμαργη,μεγαλες ποσοστητες δεν ετρωγα ποτε αλλα τρωω πολλες βλακειες,δλδ θα φαω λιγο φαγητο κ μετα θελω γλυκο κ μετα θελω κανενα πατατακι!! σαν μικρο παιδι κανω!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Σαλώμη μου, είσαι καλύτερα?

Μαρία-Ζέτα μου πήγα ενδοκρινολόγο σήμερα. Μου έγραψε την καμπύλη και θα την κάνω στις 30.Ευτυχώς,μου έγραψε και ταινίες :D.Συνεχίζω τις μετρήσεις, νηστική, και 2 ώρες μετά το μεσημεριανό και το βραδινό. Το όριο είναι το 120.Αν έχω μετρήσεις εκτός ορίου θα πάω χωρίς ραντεβού. Αν όλα πάνε καλά, θα τους δω μετά την καμπύλη και θα δούμε και το θυρεοειδή για τον οποίο μου έχουν δώσει χάπι Τ4 62..όλα τα καλά με βρήκαν σ' αυτή την εγκυμοσύνη ή μου φαίνεται :roll: Δεν πειράζει με προσοχή και υπομονή όλα θα πάνε καλά!!Μου λένε είμαι έγκυος στην 5η εβδομάδα και σκέφτομαι από μέσα μου πόσο χαίρομαι που είμαι στην 25!!

Kalispera koritsia! Egw nosilevomai, den mporw na grapsw kai polla apo edw, twra eimaste kala ean kai perasame xalia apo ksimeromata kiriaki. Allaksa giatro kai kentro, eimai pio se idiwtiki kliniki!! Tha sas ta grapsw meta h aurio pou tha mou ferei to laptop o antras mou!!

Filakia stis koilitses sas!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Σαλώμη μου σου στέλνω την αγκαλιά μου και τις ευχές μου όλα θα είναι μια χαρά, αφού τώρα είστε καλά αυτό έχει σημασία, θα περιμένουμε νέα σου!

Κορίτσια μου πως είστε;

τελικά το ζάχαρο δεν κάνει πάντα την εμφάνιση του σε παχύσαρκα άτομα, εγώ θα κλείσω ραντεβού με την γιατρό μου να με δει να μου γράψει και μένα την καμπύλη, έχω μια ανυσηχία και φόβο μήπως έχω ζάχαρο, αλλά θα δείξει, αλήθεια Μαράκι είχες ενδείξεις ότι είχες ζάχαρο;;

φιλιά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Σαλώμη μου σου Στέλνω πολλά φιλάκια στην κοιλιτσα στα γλυκά σου αγοράκια! Οποτε μπορείς να μπεις να μας πεις νεα σου,πολύ καλά έκανες κ αλλαξες γιατρό!! Βασω όταν εκανα ζάχαρο είχα ρωτήσει τοτε την ενδοκρινολογο πως κ γιατί κ είχε πει οτι οι ορμόνες τρελαίνονται στην εγκυμοσύνη κ μπορεί να κανεις διαβήτη η θερεοειδη χωρίς να εχεις ποτε πρόβλημα μετα κ χωρίς να μπορείς να κανεις κάτι απο πριν για να το αποτρεψεις! Εγώ δεν είχα καμια ένδειξη,δεν είχα πάρει γρμ ως κ τον 4ο μήνα κ ως τις 30 εβδμ είχα φαει γλυκά μετρημένα στα δάχτυλα του ενος χεριού! Ουτε ένιωθα κάτι να με ενοχλεί,το ζάχαρο μου το πρωινό ηταν μάλιστα πολύ πιο χαμηλά απο τα όρια! Εγώ περιμένω αύριο απόγευμα τα αποτελέσματα κ μια μικρή αγωνιουλα την έχω! Πιο πολύ για σίδηρο φεριττινη κ τοξόπλασμα γιατί η αλήθεια τον τελευταίο καιτο το έιχαμε παρακανει με το φαι εξω αν κ δεν έτρωγαν ποτε σαλάτα η μπιφτέκι που ξέρω οτι είναι πιο επιφοβα!! Αννα για πες τι διατροφή ακολουθίες;την γνωστή με τις 1800θερμιδες;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Kalispera stis koilitses sas!! Sas euxaristw para poli oles kai sas stelnw ti thetiki energeia mou!!

Mpika na sas ta pw ta nea mas!! Pou lete tin kiriaki ta ksimeromata me epiasan ponoi, enw eixa idi pesei gia ipno me polla petrwmata sti koilia. Kai etsi sikothikame kai me pige o antras mou sto giatro, opou me evalan se ena krevati sxedon me paratisan tha elega kai den mas apantousan se tipota. Mexri pou eftasa na exw sispaseis kathe 8 lepta kai na kratane kai 20-30 deuterolepta kai ekneuristike o antras mou, afou opws fenotan tha me afinan na gennisw prin tin wra mou!, kai me sikwse xwris na tous pei tpt kai me efere edw sti kliniki. Me to pou mpikame amesws mou dwsane simasia me valane sto krevati kai arxise o giatros me alles dio maies, me metrisane kai mou dwsane farmaka gia tis sispaseis. Meta kaname kai ta steriod injections, gia ta pneumonia twn mwrwn kai gia na apofigoume tixwn epiroes twn sispasewn. Toso kaloi oi giatroi mou mou lene osa prepei na kserw gia na min agxonomai alla mou apantane kai oles tis erwtiseis! Niwthw oti ksana arxisa tin egkimosini apo tin arxi, kai skeftomai ma ti vlakies elega kai den eustathousan kan!!

Apo plakounta kai traxilous kala pame, ean paroume ipopsin tin didimi kuisi. Nomizw oi traxiloi itan kapou sta 20ekatosta pou einai nomizw kalo. Plakounta mexri kai to volume mou metrise, den thimamai noumera mesa sto pono mou kai sti zali pou mou ta elege, megalos pantws alla fisiologikos!! Mas ksanametrise kai kokkala twn mwrwn kai mites kai tou elege o antras mou na tous metrisei kai ta poulakia tous :tongue: Akousame kai kardoules kai me pire to klama! Eimaste akoma 25.8cm pou einai to apolita fisiologiko ipsos kai pirame kati grammaria 332gr kai 336gr. :D

mou evgale kati fotografies den iksera oti mporoun na tis vgaloun toso kathares, tous exw kai tous vlepw tous mpempides. Vevaia iremisan arketa, den klotsane to idio alla leei o giatros einai pou perasa egw to sok kai me afinoun ligo na iremisw, na min anisixw tha ksanaginei i koilia mou pedio maxis!!

Kaname aimatologikes pali xamilos o sidiros :evil: kai kaname simera zaxaro, pou tha mou vgalei apotelesmata eipe se 1-2 egrasimes, diladi aurio methaurio tha kseroume!

Epiasa kai files me tis maies, meta pou tha teliwsoun ta rantevou tous tha me pane katw na tous dw tous mpempides pali etsi giati eimai kalo koritsi :rolleyes: Oi ormones vevaia kokkino, malwnw me ta sentonia kai klaiw vlepontas disney epidi i Rapounzel exase tin kotsida tis!! Ti prama einai auto?!

H katastasi mas leei o giatros oxi poli anisixitiki alla tha prepei na meinoume edw gia kapoio diastima! Tha deiksei, as min exw zaxaro na mporw na trow kai den me noiazei tipota allo giati to fai den feugei apo to mialo mou!! :tongue: :tongue:

Ta dika sas? Perimenei kamia apotelesmata??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Σαλωμη μου τώρα τα μωράκια σου είναι μια χαρούλα και συ το ίδιο, αυτό είναι το πιο σημαντικό να προσέχεις να είσαι ηρεμη τώρα και το ζάχαρο σου θα είναι μια χαρά, όλα θα πάνε καλά! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά, πολλά φιλάκια σε όλες!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Σαλωμη μου όλα θα πάνε καλά και καλά έκανες κ άλλες γιατρό εφόσον δεν ένιωθες ασφαλής εσύ κ κυρίως τα μπεμπακια!Μη σε παίρνει από κάτω ψυχολογικά όμως γιατί ότι αισθανόμαστε εμείς το μεταφέρουμε κ στο έμβρυο. Μόνο θετικά λοιπόν! Εγώ από το πρωί νιώθω λίγο α διαθέτη πονολαιμο κ πονοκέφαλο αλλά αντέχω. Ραντεβού με τον γιατρό έχω την Δευτέρα και ανυπομονώ. ...Σίγουρα θα δω μεγάλη διαφορά έχω να πάω ένα μήνα. Οι υπόλοιπες τα νέα σας?

MczTp2?r=1415479629

Γεια σας κοιλουμπιτσες!!! Σαλώμη ποσο χαρηκα με τα νέα σου δεν λέγεται,μα καλά ηλίθιοι υπαρχουν παντού τελικά!!! Μ'αρεσει ποου λέγονται κ γιατροί κ παρατανε τουε ανθρώπους στην μοίρα τους!! Πολύ καλά έκανε ο άνδρας σου κ σε πήρε σηκωτη απο κει!!! Θα δεις όλα θα πάνε καλά απο δω κ πέρα!!! Ιωάννα απλό ραντεβού εχεις με τον γιατρό ε;;θα έχει μεγαλώσει πολύ το μπεμπινι σου!!! Εγώ περικμςνω τα αυριανα αποτελέσματα της καμπύλης κ των αιματολογικων γενικά!!! Ψωνιζεται τπτ τώρα στις εκπτώσεις για τα μωρά;;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Μαρακι κάθε μήνα πηγαίνω οπότε τώρα μετά την β επιπέδου (στις 20 βδομαδες)έχω να τη δω τη μπέμπα. Θα μου γράψει κ εμένα καμπύλη κ έχω ένα άγχος....χωρίς να έχω θέμα με τα κιλά αλλά αυτό όπως διαβάζω κ από εσάς δεν έχει σημάδια. Καλά αποτελέσματα για αυριο κορίτσι μου!Εγώ ακόμη δεν έχω ψωνίσει τίποτα. Εσείς?

MczTp2?r=1415479629

Johanna poso dikio exeis! Mou to eipe kai o giatros auto me ta sinaisthimata, mou leei oso tromakses esi allo toso fovithikan ekeina gia auto einai toso irema twra!

Vasulini se euxaristw para poli!! Ola kala tha pane mwre, vlepw edw mesa toses egkioules pernw tharos mpas kai ftasw tin PHT mou! H diplani mou einai ston 7o sxedon me tridima kai h paradipla ston 8o me didima!!

Maria mou legonte alla den einai! Ti na kanw afou ola twra einai kala den thelw na ta skeftomai kan! As einai kala o antras mou kai oi giatroi mou edw, pou me prosexoun toso poli!! Kai oi maies panta me to xamogelo pou paizei rolo megalo stin psixologia mas!

Sas stelnw polla polla filakia!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Κορίτσια καλησπέρα!

Σαλώμη μου, σε σκέφτομαι πολύ αυτές τις μέρες. Πολύ καλά έκανες και άλλαξες γιατρό γιατί είχα την αίσθηση ότι δεν είχε αντίληψη της ιδιαίτερης περίπτωσης κυρίως γιατί θα έπρεπε να ξεκουράζεσαι από πολύ πιο πριν λόγω δίδυμης κύησης.. Το θέμα λοιπόν ήταν οι συσπάσεις ..Εμένα ο τράχηλος ήταν 23-20 χιλ αλλά στη 14η εβδομάδα γι αυτό και έκανα περίδεση. Τώρα, δεν ξερω να σου πω αν το 20 είναι ιδιαίτερα καλό για αρχή 6ου μήνα ,γι' αυτό λέω να ρωτήσεις για έκτακτη περίδεση. Χαίρομαι πολύ που εισαι καλά και ηρεμη και που οι γιατροί σου είναι καλοί. Αφού σταμάτησαν οι συσπάσεις (σε 48 ώρες είχαν σταματήσει εε?) όλα είναι καλά.. θα σου φέρει κι ο άντρας σου το λαπτοπ,θ α ξαπλάρεις και θα τα λέμε:wink:. Είναι επίσης πολύ καλό που κάνατε τις ενέσεις κορτιζόνης!!

Μαρία Ζέτα μου,δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει ακόμη αν έχω ζάχαρο κυησης,θα κάνω την καμπύλη και βλέπουμε..μου έχουν δώσει κάποιες δίαιτες,όχι ολοκληρωμένες.ξέρω τις βασικές αρχές.Νομίζω με λιγη προσπάθεια μπορω να μείνω στα όρια που μου έθεσαν..Αν έχεις καμια ολοκληρωμένη δίαιτα στείλτη μου,αργότερα πορει να πάω και διαίτολόγο..

Την καλησπέρα μου και στα υπόλοιπα κορίτσια!!Να κάνετα βολτίτσες και να περνάτε καλά εσείς που μπορείτε και για εμάς ου πήζουμε στο σπιτι!!Φιλάκια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...