Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλησπέρα !!

Σαλώμη Σοφια ειλικρινά εύχομαι οτι καλύτερο για τα μωρακια σου !!!να κάτσουν όσο περισσότερο γίνεται !

Εγώ σχετικά με τα ρουχα θα χρησιμοποιήσω πολλά του μικρού γιατι τα είχα πάρει επίτηδες λευκά κ μπεζ κ ελάχιστα σιελ!

Εντάξει θα πάρω κ κανένα ροζακι...!!!!

Εχω Mothercare k Zara κυρίως αλλα κ κάποια mamas & papas!! Δεν έχουν πάθει τπτ!! Με τόσο πλύσιμο κ στεγνωτηριο κ σίδερο!!!

Μακρυμανικα κορμακιΑ με κολαν( απο Zara) τα βολεύτηκα πολυ!

Σχετικά με τα κιλα ξεκίνησα 56 κ είμαι σχεδόν 60 (στην 23 εβδομαδα μπαίνω )

Άλλες μέρες τρώω πιο πολυ κ άλλες δεν θέλω τπτ!

Κατα τα αλλα την Δευτέρα εχω γιατρό κ νομίζω πως θα μου γράψει κ καμπύλη ζαχαρου ( μπλιαχχχχχχχ!!!!)

Κ νομίζω πως η κοιλια σε αυτήν την εγκυμοσυνη φάνηκε πιο γρήγορα !!!

Αυτα τα νεα μας!!

Καλό βραδυυυυυ!

Φιλια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από μένα, πως είστε σήμερα;

Σαλώμη μου όλα θα πάνε καλά, ξεκουράσου όσο περισσότερο μπορείς και τα μικρούλια σου θα αντέξουν σίγουρα και παραπάνω από τις προβλέψεις του ιατρού, θετικές σκέψεις μόνο και όλα θα πάνε καλά, να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου ξεκούραστα!

Ιωάννα μου μια χαρά, θα πάρεις ιδέες από μας και θα αποφασίσεις!!

Το δωμάτιο του γιου μου, έχει τρία χρώματα κίτρινο ένας τοίχος και οι υπόλοιποι είναι σαν ένα λιβάδι, πράσινο κάτω και μπλε από πάνω και ταιριάζουν, η ιδέα σου Σαλώμη να το ζωγραφίσετε είναι πολύ καλή!

Χθες κάναμε την β επιπέδου και όλα μια χαρά, είναι κινητικότατος ο μικρός μου, απλά εγώ δεν τα αντιλαμβάνομαι όλα!

Είναι 570 γραμμάρια και όλα τα μετρήσαμε απολύτως φυσιολογικά!!

Για την ηχογενή εστία μου είπε ότι πλέον δεν αποτελεί παράμετρο και για καρδιακές ανωμαλίες ή για σύνδρομα επομένως Αννούλα μην ανησυχείς!!

Φιλάκια σε όλες.

Καλημέρες!!!!!

Σ'ευχαριστω καλό μου!Κι εγω που ξαναρωτησα το γιατρό μου είπε ότι δεν μας ανησυχεί η ηχογενής εστία.:wink:

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Kalispera vre koilitses!! Kai seis san ta paidakia sas pantws isixes isixes!! :tongue:

Koritsares dn nmzw na eimai pia mama Maiou!! alla elpizw na mi me diwksete!!

Pira kai piga kai me eide, exw pio varia mitra apo oso tha eprepe gia ti vdomada mou. Mou egrapse anarwtiki kai m evale tn anodino stis 24 vdomades gt pistevei stis 29-30 tha gennisoume, dld mesa Martiou distixws!! Mou eipe omws na min anisixw, mono na arxisw na proetoimazomai psixologika kai tha pame na doume kai tin entatiki neognwn to savvato, na mathoume pou einai to kathe ti gt tha perasoun kapoio kairo ta mikra ekei opws kai na 'xei!

Pros to paron dn me exei parei apo katw nmzw tha ta kataferoun ta mikra mou kai egw!!

Ax dn thelw allo na sas lew kaka nea!! Elpizw oles sas na eiste iperoxa!!

Filakia xxxx

Καλή μου, να μη μου στενοχωριέσαι! Ούτως ή αλλως οι δίδυμες κυήσεις έχουν μια αυξημένη δυσκολία. Με τις κατάλληλες προφυλάξεις τα μωρά μετά την 28 εβδομάδα πηγαίνουν πολύ καλά. Προφανως θα σου κάνουν και ενέσεις κορτιζόνης για τα πνευμόνια των μωρών, ρωτα αν πρέπει να γινουν την 28 εβδομάδα. Όπως θυμάσαι ίσως, εγω ανήκω στην κατηγορια αυτή εδώ και καιρο. Θα κάνω τις ενεσούλες μου την 28η εβδομάδα. Φαντάζομαι ότι σου μέτρησαν και τον τράχηλο εεεε? Νομίζω ότι η ξάπλα είναι απαραίτητη όπως και η στενή παρακολούθηση. Να ζητήσεις να συνεχιστεί η άδειά σου αν και πιστευω ότι ο γιατρός δεν θ σ' αφήσει να πας στη δουλειά. Έπρεπε να σου έχει δωσει άδεια και νωρίτερα..εδώ θα ειμαστε και θα τα λέμε!!Ξάπλα εσύ!! Φιλάκια!!:P

Καλημέρα σε όλες!!!

Αννα ελπίζω να είσαι καλύτερα σημερα!!κ να μας ενημερώσεις για το οτι όλα πηγαίνουν μια χαρά!!

Κορίτσια σημερα θα ξεκινήσω γυμναστική κ το περιμένω πως κ πως!!

Κ στην προηγούμενη εγκυμοσυνη εκανα κ ήταν τόσο καλό!

Φιλια σε όλες!!

Μια χαρά είμαι κορίτσια μου,ευτυχώς δεν ξαναείδα τιποτα!!:P

Έχουμε μπει και στον αστερισμό της καμπύλης ζαχάρου εε? Κι εγω θα κάνω στις 30 αν και ο γιατρός μου δεν το θεωρεί απαραίτητο αφού με έχει στην πίεση με τις μετρήσεις με το μηχανάκι. Η ενδοκρινολόγος όμως που πήγα στο Έλενα τη ζητάει και εγώ θα την κάνω γιατι αν δεν υπάρχει θέμα θέλω να χαλαρωσω λίγο...στο τέλος με βλέπω να χάνω κιλά και όχι να βαζω!!

Φιλάκια κορίτσια μου!!

Διαφημίσεις

να μαι κ εγω!!τι κανετε;

εσεις ξεκινατε τις καμπυλες κ εγω ακομη δεν εκανα β επιπεδου καν!η τελευταια των μωικανων!

Σαλωμη μου μια χαρα θα τα πας,κατσε ξεκουρασου κ απολαυσε κ ολα θα γινουν!

Ιωαννα μου σιγουρα θα το κανετε υπεροχο το δωματιο!με τοσες ιδεες που παιρνεις δε σε φοβαμαι!εμεις το αφησαμε ουδετερο,ηταν κ σχετικα φρεσκοβαμμενο,οποτε με τη λογικη οτι θα ερχοταν κ ενα δευτερο βαλαμε μια ροζουλι κουρτινα,πεταξαμε κ κατι αυτοκολλητα στον τοιχο κ αυτο ηταν!αλλωστε απο 8 μηνων περιπου κοιμαται μαζι μας οποτε ευτυχως που δε ριξαμε χρονο κ χρημα για ενα δωματιο που δεν το χαιρεται κανεις.τωρα με τον μπεμπη πιθανον να το τροποιποιησουμε γιατι ειναι κ για βαψιμο το σπιτι αλλα θα δουμε..

Βασω μου τελεια τα νεα σου,αντε και εις αλλα με υγεια!περναει ο καιρος κ ουτε που θα το καταλαβουμε ποτε θα γεννησουμε.

Αννα μου ευχομαι ηρεμια απο εδω κ στο εξης,ολα καλα να πανε!

σχετικα με τα ρουχα που λετε αυτο με την εποχη πολυ με προβληματιζει κ εμενα..παντως το 0-3 ειναι ο,τι πρεπει για τα τελειομηνα.ξεπεταγονται γρηγορα,αλλα πραγματι θελει πολλες αλλαξιες,τους φευγουν απο παντου ειδικα αν θηλαζουν!

κιλακια κ εγω εχω παρει μπολικουτσικα κ φαινομαι λες κ ειμαι 7 μηνων!η κοιλια τουρλα κ ο πωπος ακομη πιο τουρλα!στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ολοι μου ελεγαν ποσο κομψη ειμαι κ τωρα μοκο ολοι!χαχα θα ηθελα να κανω λιγη γυμναστικουλα να σωσω την κατασταση αλλα οι συσπασεις παν κ ερχονται κ δε μ αφηνουν..τελοσπαντων,ας πανε ολα καλα κ θα χτυπηθω μετα!

τα φιλια μου σε ολες!

GjJbp3.png7IWup3.png

Sas euxaristw poli koritsia oles eilikrina!! Autes oi ksaples ah den antexw!! :|

Maria to vradi panta thes zaketa!! Opote egw pira apo ola na mai kalimeni!! Paftina einai mwre kai dn mporw na stamatisw na psonizw!! Einai mexri na teliwsei to kompodema pou xa kanei gia ta mwra kai na min exw na ksodepsw alla :tongue: :tongue: gia ta kila den anisixw tha m grapsei mia diatrofi kai ena programa o antras mou kai tha ta xasw, ase pou me sigontarei kai sto fai!! hahaha

Anna mou ksaples kai pali ksaples!! Gia tis eneseis tha mou pei logika smra!! Pws se katalavenw twra, ponaei kai i mesi mou apo thn ksapla dn exw sinithisei se tosi apragia!! Kai tn traxilo kai ola tous ta ksanametrise!! alla mas vrike se kala sxetika epipeda, eftasan oi mpempides 25,8cm!!!!!! kai 325gr kai 327gr!! mono i mitra m leei an kai didima megaloutsiki!!

Tha pame na doume tin entatiki neognwn simera kai meta isws ean anteksw cinema se tainia 3D!!! :cool::cool:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Ναι Σαλώμη μου, δεν είναι ευκολη η ξάπλα αλλά μας έχει μείνει λιγος χρόνος και θα περάσει γρήγορα!!Δεν έχω καταλάβει γιατί σου λένε για προωρότητα αφού ο τράχηλος δεν έχει θέμα...τι σημαίνει μεγάλη μήτρα?ειναι κάτι που δεν έχω ξαναακούσει...Ρώτα αν μπορέσεις να μάθεις κάτι παραπάνω!!Σου έχει επιτρέψει ο γιατρός να κάθεσαι και όχι να είσαι ξάπλα?Μου φαίνεται ότι όσο λιγότερο επιβαρύνεται η περιοχή με το βάρος της μήτρας,τοσο καλύτερα!!Φιλάκια!!

Μαρία -Ζετα,σήμερα στο πρωϊνό εφαγα φαγόπυρο με γάλα,αμλυγδαλα και ελάχιστες σταφίδες και είχα 147!!Είναι δυνατόν?Ήπια και ένα εναλλακτικό καφέ από δημητριακά και σκέφτομαι μήπως αυτό μου ανέβασε τη μετρηση.Έχεις καμιά ιδέα?

Ναι Σαλώμη μου, δεν είναι ευκολη η ξάπλα αλλά μας έχει μείνει λιγος χρόνος και θα περάσει γρήγορα!!Δεν έχω καταλάβει γιατί σου λένε για προωρότητα αφού ο τράχηλος δεν έχει θέμα...τι σημαίνει μεγάλη μήτρα?ειναι κάτι που δεν έχω ξαναακούσει...Ρώτα αν μπορέσεις να μάθεις κάτι παραπάνω!!Σου έχει επιτρέψει ο γιατρός να κάθεσαι και όχι να είσαι ξάπλα?Μου φαίνεται ότι όσο λιγότερο επιβαρύνεται η περιοχή με το βάρος της μήτρας,τοσο καλύτερα!!Φιλάκια!!

Kalispera!! Poso me erikse auti i episkepsi den mporeite na fantastite!! Oute cinema pigame me epiase to parapono kai o klama!

Anna i mitra sou sinithws prepei na simvadizei me tis vdomades sou panw katw. Egw pou eimai 22 kai metraw 28 eprepe na mou kanei epitopou arketes eksetaseis otan piga. Px ena paradeigma tha itan na eixa mwrakia gigantes kai na eprepe na paw kesariki otan erxotan i wra tis gennas gt dn tha mporousa na ta vgalw, den tha xorousan na vgoune!! Metrousa kai prin mou eipe pio panw alla den tis fanike anisixitiko afou ta mikra einai fisiologika mexri pou arxise na me enoxlei swmatika kai na me epivarinei.. auta mou eipe kai emena ti a sou pw!! eneseis eipe stis 28 ean ola pane kala! prepei na proseksw genika poli na min arxisoun dinates sispaseis!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Μαρία -Ζετα,σήμερα στο πρωϊνό εφαγα φαγόπυρο με γάλα,αμλυγδαλα και ελάχιστες σταφίδες και είχα 147!!Είναι δυνατόν?Ήπια και ένα εναλλακτικό καφέ από δημητριακά και σκέφτομαι μήπως αυτό μου ανέβασε τη μετρηση.Έχεις καμιά ιδέα?

γεια σου Αννα μου!! Εγώ το φαγοπυρο το έτρωγαν σκέτο η' με κρεμ φρες(εαν δεν βρίσκεις γιαούρτι)!! Εμένα το γάλα μου ανέβαζε πολύ την πρωινή μέτρηση κ η κρεμ φρες μην φανταστεις ηταν λίγη ποσότητα!! Επίσης σταφιδες εχεις ξαναφαει κ ηταν εντάξει το ζάχαρο;;;εγώ δεν έτρωγαν καθόλου αποξηραμενα ηγιατι ξέρω οτι είναι πολύ γλυκά!!! Ποιο μηχανάκι εχεις;ποσο παίρνεις τις ταινίες;τις δικαιολογεί ακόμα το ΙΚΑ;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Kalispera!! Poso me erikse auti i episkepsi den mporeite na fantastite!! Oute cinema pigame me epiase to parapono kai o klama!

Anna i mitra sou sinithws prepei na simvadizei me tis vdomades sou panw katw. Egw pou eimai 22 kai metraw 28 eprepe na mou kanei epitopou arketes eksetaseis otan piga. Px ena paradeigma tha itan na eixa mwrakia gigantes kai na eprepe na paw kesariki otan erxotan i wra tis gennas gt dn tha mporousa na ta vgalw, den tha xorousan na vgoune!! Metrousa kai prin mou eipe pio panw alla den tis fanike anisixitiko afou ta mikra einai fisiologika mexri pou arxise na me enoxlei swmatika kai na me epivarinei.. auta mou eipe kai emena ti a sou pw!! eneseis eipe stis 28 ean ola pane kala! prepei na proseksw genika poli na min arxisoun dinates sispaseis!

Σαλώμη μου εχεις καθόλου συσπάσεις τωρα;;πρεπει να είσαι συνέχεια ξάπλα;;μην στεναχωριεσαι για τις ξαπλες,το ξέρω οτι είναι κουραστικό να μην μπορείς να κανεις τπτ κ να πας πουθενά αλλά Σκέψου οτι μετα θα θέλεις να καθησεις έστω ενα λεπτακι κ δεν θα προλαβαινεις!!!:-D οι δικοί σου είναι όλοι εδώ;;θα έρθουν για βοηθεια όταν γεννήσεις;

1YG7p2.png 7biOp2.png

γεια σου Αννα μου!! Εγώ το φαγοπυρο το έτρωγαν σκέτο η' με κρεμ φρες(εαν δεν βρίσκεις γιαούρτι)!! Εμένα το γάλα μου ανέβαζε πολύ την πρωινή μέτρηση κ η κρεμ φρες μην φανταστεις ηταν λίγη ποσότητα!! Επίσης σταφιδες εχεις ξαναφαει κ ηταν εντάξει το ζάχαρο;;;εγώ δεν έτρωγαν καθόλου αποξηραμενα ηγιατι ξέρω οτι είναι πολύ γλυκά!!! Ποιο μηχανάκι εχεις;ποσο παίρνεις τις ταινίες;τις δικαιολογεί ακόμα το ΙΚΑ;

Δεν νομίζω ότι το γάλα μου ανεβάζει το ζάχαρο. Νομίζω ότι ειδικά το πρωί χρειάζεται λίγο φαγητό.Θα ξαναπροσπαθησω με λιγοτερη ποσότητα φαγόπυρου,λιγότερο γάλα,καθόλου σταφίδες και χωρις αυτόν τον καφε.Είχα βάλει πολύ λίγες σταφίδες.:( Αποξηραμένα τρωω πολύ ελεγχόμενα.2 δαμάσκηνα μόνο ή μόνο ένα σύκο!!Έχω της Bayern το next.50 ταινίες και αντιστοιχες βελόνες κανουν 36 ευρω περιπου..αυριο εχω ενδοκρινολόγο και θα ζητησω να μου τις γράψει.Μου τις εχει γράψει ακομη μια φορά.Με εκνευρίζει ο γυναικολόγος γιατί δεν μπορεί να τις γραψει αλλά επιμένει να κάνω τις μετρήσεις ,να προσέχω πολύ και να μην κάνω καμπύλη!!Το κοστος δεν το σκέφτεται.Θέλει και να βάζω κιλά και με όση προσοχή μονο πεινάω και φυσικά δεν παχαίνω!!Πες μου σε παρακαλώ.Τι μετρήσεις έκανες όταν προέκυψε το ζάχαρο και ποια όρια σου είχαν τεθεί?Ο δικός μου μ' εχει τρελάνει..

Σαλώμη μου ,σε καταλαβαίνω...φαντάσου ότι είμαι στο σπίτι από την 13 εβδομαδα..η απειλή του πρόωρου τοκετού υπάρχει από τοτε..Όταν το αντιλαμβάνεσαι σε πιάνει μια μελαγχολία αλλά μετά δέχεσαι την κατάσταση και παίρνεις όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις. Εγώ στη θέση σου θα έμενα ξάπλα(ιδανικα με τα πόδια ψηλά) και θα έπαιρνα μια γυναίκα να κανει τις δουλειές στο σπίτι(η θα φώναζα τη μαμά μου αν ήταν εφικτό).Θα συζητούσα επίσης(και επιμένω) αν υπαρχει θέμα με τον τράχηλο και αν υπάρχει πιθανότητα έκτακτης περίδεσης τραχήλου για να βοηθήσει την κατάσταση. Ίσως να έπαιρνα και μια δεύτερη γνώμη από έναν άλλο γιατρό.'Εχω διαβασει ότι στη δίδυμη κύηση δεν πρέπει να χαϊδεύεις την κοιλιά σου. Ρώτα το κι αυτό.Επίσης,μήπως τα μωρά είναι μεγάλα λόγω ζαχάρου κύησης?Σου έλεγξαν και το ζάχαρο?

Το θετικό είναι ότι έχετε κάνει όλες τις αγορες και τις ετοιμασίες σας και δεν έχεις να ανησυχείς για κατι..Δύο πάιδαρους θα κάνεις, αξίζει τον κόπο να κατσεις στο κρεβάτι ακόμη και 4 μήνες. Έσύ θα σκέφτεσαι θετικα και ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!Εδώ θα είμαι και εγω κα θα λέμε τον πονο μας!!Σου ευχομαι να διαψεύσεις κάθε αρνητική πρόβλεψη και να γεννήσεις τελειόμηνα!!Και το ίδιο εύχομαι και σε εμένα!!:D

Δεν νομίζω ότι το γάλα μου ανεβάζει το ζάχαρο. Νομίζω ότι ειδικά το πρωί χρειάζεται λίγο φαγητό.Θα ξαναπροσπαθησω με λιγοτερη ποσότητα φαγόπυρου,λιγότερο γάλα,καθόλου σταφίδες και χωρις αυτόν τον καφε.Είχα βάλει πολύ λίγες σταφίδες.:( Αποξηραμένα τρωω πολύ ελεγχόμενα.2 δαμάσκηνα μόνο ή μόνο ένα σύκο!!Έχω της Bayern το next.50 ταινίες και αντιστοιχες βελόνες κανουν 36 ευρω περιπου..αυριο εχω ενδοκρινολόγο και θα ζητησω να μου τις γράψει.Μου τις εχει γράψει ακομη μια φορά.Με εκνευρίζει ο γυναικολόγος γιατί δεν μπορεί να τις γραψει αλλά επιμένει να κάνω τις μετρήσεις ,να προσέχω πολύ και να μην κάνω καμπύλη!!Το κοστος δεν το σκέφτεται.Θέλει και να βάζω κιλά και με όση προσοχή μονο πεινάω και φυσικά δεν παχαίνω!!Πες μου σε παρακαλώ.Τι μετρήσεις έκανες όταν προέκυψε το ζάχαρο και ποια όρια σου είχαν τεθεί?Ο δικός μου μ' εχει τρελάνει..

ναι το πρωι θελει λιγη ποσοτητα φαγητου,εμενα ηταν η πιο δυσκολη μετρηση συνεχως στα ορια με ελαχιστο πρωινο! ορια ειχα μετα απο 1 ωρα 120-130 μαξιμουμ! τα πρωινα με ελαχιστο φαγοπυρο εφτανα τα 100-110 ποτε πιο κατω ενω μεσημερι βραδυ ηταν πολυ καλες οι τιμες!! ετρωγα αρκετη ποσοτητα κρεας,πιο λιγους υδατανθρακες κ παντα σαλατα συνηθως λαχανο καροτο επειδη μου ειχε πει η ενδοκρινολογος οτι το λαχανο ριχνει το ζαχαρο κ οι μετρησεις μου ηταν μαξιμουμ 110 συνηθως ημουν στα 95! με φρουτο κιολας μαζι που οπως ξερεις ανεβαζει το ζαχαρο! κ εγω εχασα 2 κιλα περιπου κ δεν ξαναπηρα γρμ αλλα μην κοροιδευομαστε ειναι πολυ δυσκολη διατροφη,αλλα κανεις τα παντα για το μωρο!! οσο για τις ταινιες κ εμενα ετσι πανακριβες ηταν..της γραφει βεβαια ο ενδοκρινολογος,ο γυναικολογος δεν νομιζω να μπορει να τις γραψει!! εσενα πως ειναι οι μετρησεις??τι τρως?

1YG7p2.png 7biOp2.png

γεια σας!!! ειμαστε μια χαρα,μουντοκαιρος σημερα κ πουθενα δεν ηθελα να παμε!!! απο βδμ πρεπει να κανω τις εξετασεις μου να δω πως παμε με σιδηρο φεριττινη,ευχομαι ολα να ειναι καλα κ να μην χρειαστω εντελει κανενα συμπληρωμα!! εχω κ την καμπυλη μου!! αλλο νεο δεν εχω,ψαχνομαι ε τα καροτσια να καταληξουμε ποιο θα παορυμε κ ελαχιστα κορμακια που θα χρειαστω λεω να τα παρω τωρα στις εκπτωσεις

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...