Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Haha tha sas ferw tin anoiksi prwti prwti!! Oxi kale afou twra eimai stin 22h evdomada vadizw panw tis opote twra eimai ston 5o swsta? opote o Martis (29 es) tha m pesei ston 7o-8o mina.

Esi pws ta pas? To psonia??

Αααα οκ μπερδεύτηκα πριν.Ολα θα είναι μια χαρα!Εγώ ακόμη ψάχνομαι πως θα βάψουμε το δωμάτιο κ μπερδεύομαι κάθε μέρα. Κάπου στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου θα το ξεκινησουμε κ οσο για έπιπλα μάλλον θα βάψω της αδερφής μου σε λευκο και μετά σιγά σιγά ρουχακια κτλ. Μετά πονακια που έλεγες χθες τι έγινε πέρασαν?Κατι σαν σφιξιμο στην κοιλια κ εγω αισθανομαι καποιες φορές όταν ζοριζομαι. Προσπαθώ να ξεκουράζομαι να χαλαρωνω

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααα οκ μπερδεύτηκα πριν.Ολα θα είναι μια χαρα!Εγώ ακόμη ψάχνομαι πως θα βάψουμε το δωμάτιο κ μπερδεύομαι κάθε μέρα. Κάπου στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου θα το ξεκινησουμε κ οσο για έπιπλα μάλλον θα βάψω της αδερφής μου σε λευκο και μετά σιγά σιγά ρουχακια κτλ. Μετά πονακια που έλεγες χθες τι έγινε πέρασαν?Κατι σαν σφιξιμο στην κοιλια κ εγω αισθανομαι καποιες φορές όταν ζοριζομαι. Προσπαθώ να ξεκουράζομαι να χαλαρωνω

Den einai ponakia mwre einai kiriolektika varos!! Den kserw pws alliws na to perigrapsw auto to sinesthima! Mou edwse vevaia 7hmeri anarwtiki gia na meinw sto krevati na min proxwrisei grigora to olo thema. Ksekourasi kai xalarwsi nomizw epivalwnte stin egkimosini idietera stous kairous mas pou trexoume san treles!

Wraio to leuko, apalo xrwmataki gia ta matakia twn mwrwn!! Giati mperdevesai kale? Me ta xrwmata?

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Ελεγα όλοι οι τοίχοι λευκοί σαν νοσοκομείο να ίσως έναν με ροζ απαλό κ πουα η ρίγες και μεταλουδες σε μια κουρτίνα. Όλο λέω πως κατέληξα κ όλο ψάχνομαι κ στο ίντερνετ για νέες ιδέες. Έχει πλάκα βέβαια. Εσύ με το δωμάτιο των μικρών τι θα κάνεις? Θυμάμαι πως πήρες έπιπλα.

MczTp2?r=1415479629

Γεια!!!! Σαλώμη μου φυσικά κ σε θελουμε,θα κανεις εσύ την αρχή αν κ ποτε δεν ξερεις!!! Εύχομαι όλα να πάνε κατευχην κ τα διδυμακια σου να αντέξουν στην κοιλιτσα όσο μπορούν παραπάνω!!! Ξεκουρασου όσο μπορείς τώρα!! Μετα είπε ο γιατρός θα σε ξαναδεί η'θα πρεπει να γυρίσεις στην δουλεια;;αυτά τα καλά έχει τουλάχιστον η Ελλαδα,θα είχες αναρρωτική απο την αρχή μέχρι το τέλος να είσαι κ πιο ήσυχη!!! Ιωάννα το δωμάτιο της κορούλα μου το έχουμε κανει κίτρινο απαλό κ εναν τοίχο ρίγες ροζ,φούξια κ κίτρινο!! Είναι υπέροχο!!! Με μια φούξια κουρτίνα κ νεράιδες κ λευκά έπιπλα!! Τώρα με τον μπέμπη δεν θα το αλλάξω,σιγά καλέ ποσο θα καταλάβει κ θα το βαψουμε όταν παει ενος ο μικρός πρωτα ο Θεός αλλα δεν ξέρω πως θα το κάνουμε ακομα

1YG7p2.png 7biOp2.png

Ελεγα όλοι οι τοίχοι λευκοί σαν νοσοκομείο να ίσως έναν με ροζ απαλό κ πουα η ρίγες και μεταλουδες σε μια κουρτίνα. Όλο λέω πως κατέληξα κ όλο ψάχνομαι κ στο ίντερνετ για νέες ιδέες. Έχει πλάκα βέβαια. Εσύ με το δωμάτιο των μικρών τι θα κάνεις? Θυμάμαι πως πήρες έπιπλα.

nai ta pirame twra elpizw na erthoune stin wra tous!! To evapse idi o antras mou, einai enas toixos leukos kai oi alloi einai oloi galazio poli apalo. Tha ferei o antras mou enan pelati tou pou zwgrafizei stous toixous iperoxa sxediakia kai tha mas kanei tous dio.

Oxi kale nomiza ta epipla eleges aspra! Tous toixous oute egw tous ithela oloasprous! Tha me epiane emena melagxolia sto telos! :tongue: Oi petalouditses poli omorfes gia koritsaki kai to roz nomizw epivallete!! ;)

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Γεια!!!! Σαλώμη μου φυσικά κ σε θελουμε,θα κανεις εσύ την αρχή αν κ ποτε δεν ξερεις!!! Εύχομαι όλα να πάνε κατευχην κ τα διδυμακια σου να αντέξουν στην κοιλιτσα όσο μπορούν παραπάνω!!! Ξεκουρασου όσο μπορείς τώρα!! Μετα είπε ο γιατρός θα σε ξαναδεί η'θα πρεπει να γυρίσεις στην δουλεια;;αυτά τα καλά έχει τουλάχιστον η Ελλαδα,θα είχες αναρρωτική απο την αρχή μέχρι το τέλος να είσαι κ πιο ήσυχη!!! Ιωάννα το δωμάτιο της κορούλα μου το έχουμε κανει κίτρινο απαλό κ εναν τοίχο ρίγες ροζ,φούξια κ κίτρινο!! Είναι υπέροχο!!! Με μια φούξια κουρτίνα κ νεράιδες κ λευκά έπιπλα!! Τώρα με τον μπέμπη δεν θα το αλλάξω,σιγά καλέ ποσο θα καταλάβει κ θα το βαψουμε όταν παει ενος ο μικρός πρωτα ο Θεός αλλα δεν ξέρω πως θα το κάνουμε ακομα

Μαρακι πολύ ωραία χρώματα έχει το κορίτσι σου! Εγώ έτσι όπως πάω μέχρι το τέλος δεν θα έχω αποφασίσει. Έχει πλάκα όμως κ άλλωστε δεν έχω κ τι άλλο να κάνω. Θα κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο τα ζουζούνια σου?

MczTp2?r=1415479629

Καλημέρα και από μένα, πως είστε σήμερα;

Σαλώμη μου όλα θα πάνε καλά, ξεκουράσου όσο περισσότερο μπορείς και τα μικρούλια σου θα αντέξουν σίγουρα και παραπάνω από τις προβλέψεις του ιατρού, θετικές σκέψεις μόνο και όλα θα πάνε καλά, να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου ξεκούραστα!

Ιωάννα μου μια χαρά, θα πάρεις ιδέες από μας και θα αποφασίσεις!!

Το δωμάτιο του γιου μου, έχει τρία χρώματα κίτρινο ένας τοίχος και οι υπόλοιποι είναι σαν ένα λιβάδι, πράσινο κάτω και μπλε από πάνω και ταιριάζουν, η ιδέα σου Σαλώμη να το ζωγραφίσετε είναι πολύ καλή!

Χθες κάναμε την β επιπέδου και όλα μια χαρά, είναι κινητικότατος ο μικρός μου, απλά εγώ δεν τα αντιλαμβάνομαι όλα!

Είναι 570 γραμμάρια και όλα τα μετρήσαμε απολύτως φυσιολογικά!!

Για την ηχογενή εστία μου είπε ότι πλέον δεν αποτελεί παράμετρο και για καρδιακές ανωμαλίες ή για σύνδρομα επομένως Αννούλα μην ανησυχείς!!

Φιλάκια σε όλες.

Καλημέρες!!!!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Κορίτσια τι ρουχαλάκια θα πάρετε για τα μωράκια σας;

Για τον Μάιο τι λέτε να φορέσουν;

στον γιο μου δεν είχα πάρει πολλά γιατί μου έδωσαν αρκετά αλλά τα επέστρεψα και τώρα πρέπει να πάρω φορμάκια γιατί θυμάμαι πως ήταν χρήσιμα, τον άλλαζα κάνα δυο φορές με την μέρα, και ίσως το νούμερο τρία να είναι καλό γιατί το 1 πιστεύω πως είναι μόνο για κανά μήνα, τι λέτε;;;

εσείς ρουχαλάκια αγοράσατε ή πότε λέτε να πάτε;

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Μαρακι πολύ ωραία χρώματα έχει το κορίτσι σου! Εγώ έτσι όπως πάω μέχρι το τέλος δεν θα έχω αποφασίσει. Έχει πλάκα όμως κ άλλωστε δεν έχω κ τι άλλο να κάνω. Θα κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο τα ζουζούνια σου?
Ιωάννα μου τα παιδιά θα είναι στο ίδιο δωμάτιο αλλά δυστυχώς οχι στο δικο τους!!! Η κόρη μου έχει μια απίστευτη φοβία απο Πέρσυ όταν πέρασε μια βαριά ιωσουλα κ δεν κοιμάται με τπτ στο δωμάτιο της!! Έτσι έχουμε το κρεβάτι της στο δωμάτιο μας!! Όταν γεννηθεί λοιπον ο Μπέμπης θα είναι ο εκείνος μαζί μας κ εύχομαι να είναι πιο ησυχος κ καλοβουλος κ κάπου στον χρονο να τους πηγαινα μαζί στο δωμάτιο τους! Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες,βλέποντας κ κανοντας

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα το κοριτσι μου ηταν χειμωνιάτικο αλλά εκτός αυτου όλα τα ρούχα ήταν ροζ η' λευκά με κάποιο κοριτσίστικοσχεδιο!! Ευτυχώς μου έδωσε μια φιλη απο τα αγορια της πολλά ρούχα κ θα χρειαστω ελάχιστα συμπληρώματα!! Εχεις δίκαιο Βασούλα μου κ εγώ την αλλαζα τον πρωτο καιρό 2φορες γιατί όλο κ κάποια τσισακια η κακάκια ξέφευγαν,κανουν κ πολλά στην αρχή!! Εμένα αν κ γεννήθηκε 3500 το 0 το φορεσαμε αλλά μονο τον πρωτο μηνα,το 3 νουμερο είναι οτι πρεπει,ωστόσο πεφτουμε κ στην αλλαγή της εποχής οποτε θέλουμε κ λιγα χειμωνιάτικα αλλά κ καλοκαιρινά για μετα τον μηνα

1YG7p2.png 7biOp2.png

Όσο αφορά ρουχακια εγώ σκέφτηκα αρκετά κορμάκια κοντομανικα 1-3 κάποια φορμακια μακρυμανικα τύπου mothercare κ εφόσον γεννησουμε κάπου στον Μάη μετά το 40 ήμερο θα έχει λογικά ζέστη οπότε λίγα καλοκαιρινά για να βγάζουμε κ έξω τα μπουτάκια μας!Πανουλες χρειαζονται σίγουρα κ κουβερτούλα νηματινη.

MczTp2?r=1415479629

Den eimai i pio katalili gia auti ti sizitisi emeis edw to maio to forame to zaketaki kai to mpoufanaki mas!!

Oi ksaples mou dn exoun teliwmo kai variemai poli, alla toulaxiston me pige simera o antroulis mou sto parko kai ksaplwsa sti kouvertoula sto grasidi!!

Exw arxisei na trow para poli kai pia i koilia mou einai terastia!! Gia pote petaktike kai pote megalwse den to katalava!!

Pws pane oi dikes sas koilitses??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Τα κορμακια εσωρουχακια απο mothercare είναι υπέροχα,φοβερή ποιότητα,δεν γαριαζουν με τπτ ..είναι βέβαια πιο ακριβά απο οποιαδήποτε αλλά αξίζουν τα λεφτά τους!! Πολύ ζηλεύω την φιλη Σαλώμη που μπορεί να τα ψωνισει πανφθηνα!! Κ εγώ θα πάρω λιγα μακρυμανικα εσωρουχακια κ μετά τα κοντομανικα κ Αύγουστο πιστεύω θα βάλουμε κ τα αμανικα,μην σκάσουν κιόλας τα μωρά!! Έχουμε πολύ ζέστη εμείς!! Επίσης θα χρειαστούμε σελτεδες για την αλλαξιερα,πάνες αγκαλιάς κ κουβερτουλα εννοείται!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Den eimai i pio katalili gia auti ti sizitisi emeis edw to maio to forame to zaketaki kai to mpoufanaki mas!!

Oi ksaples mou dn exoun teliwmo kai variemai poli, alla toulaxiston me pige simera o antroulis mou sto parko kai ksaplwsa sti kouvertoula sto grasidi!!

Exw arxisei na trow para poli kai pia i koilia mou einai terastia!! Gia pote petaktike kai pote megalwse den to katalava!!

Pws pane oi dikes sas koilitses??

Καλέ εσείς κ τον Αύγουστο μπορεί να έχετε βροχή,λογικό η ζακέτα!! Όσο για την κοιλιτσα εμένα είναι πεταχτουλα,τρώω κ εγώ πολύ!! Πεινάω παρα πολύ,εαν δεν φάω νιώθω οτι θα λυποθυμησω!!! Έχω πάρει κ μπολικα κιλά αλλά ειλικρινά δεν με νοιάζει,δεν μπορω να έχω κ αυτό το άγχος!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...