Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Vall καλή επιτυχία στην εξέταση όλα θα είναι μια χαρούλα!

Όπως τα λες Σαλώμη, δεν χρειάζεται άγχος γιατί βλάπτει και τα μωράκια μας!!

Άννα μου, η αλήθεια είναι πως δεν το είχαμε προσδιορίσει, και μάλιστα δύο φορές το είχα δει το αίμα σε διάστημα μιας εβδομάδας περίπου, στον υπέρηχο που είχα κάνει τότε δεν υπήρχε αποκόλληση και το μωράκι ήταν μια χαρά και έτσι δεν το ψάξαμε περισσότερο, μόνο ξεκούραση μου είχε πει και έκατσα δύο βδομάδες όλα καλά, μην ανησυχείς, τελικά είναι συχνό φαινόμενο το αίμα, αφού τώρα είσαι καλά, όλα καλά, τότε και γω σκεφτόμουν τον πρόωρο τοκετό, αλλά όταν δεν έχεις αποκόλληση (σε μεγάλο βαθμό) δε νομίζω να υπάρχει τέτοιο ζήτημα, δεν είμαι και γιατρός αλλά έτσι είχα καταλάβει τότε, μην το σκέφτεσαι μόνο θετικά και ξεκουράσου, πολλά φιλιά σε όλες!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κ απο μας τα σουπερ ανδρακια με τα μεγαλα τσουτσουνακια!!! :tongue: είχα γιατρό χθες όλα καλά ο μικρός μεγαλώνει πολύ!! Είναι πιο μεγαλος απο την βδμ του,800γρμ!! Υπολογίζει ο γιατρός περιπου στα 4κιλα να γεννηθεί αλλά αυτό θα το δουμε όσο θα παιρναει ο καιρός!! Εξετάσεις αίματος μου έγραψε κ επιτέλους καμπύλη ζαχαρου,θα την κάνω μάλλον τέλη βδμ η' αρχές της άλλης! Βάσω με υο καλό η β επ.. Αννα τι τρομάρα ηταν αυτή που πηρες;;φοβερό!! Σχετικα με τον σεισμό της κοιλιάς θα σου πω τι εξήγηση μου έδωσε ο γιατρός,εκτός του οτι ο Μπέμπης είναι λίγο ήσυχος παιζει ρολο ο πλακούντας!! Εμένα είναι προσθιος οποτε λειτουργει λέει σαν μαξιλαράκι αναμεσα σε μένα κ το μωρο κ ετσι δεν νιωθω έντονα τις κινήσεις του!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Μπράβο Μαράκι, τέλειο το αντράκι σου και κινητικότατο!! Μια χαρά είναι τα γραμμάρια, σου εύχομαι καλά αποτελέσματα για την καμπύλη, την έχω και γω λίγο έγνοια, αλλά όλα καλά θα ναι, φιλάκια πολλά σε όλες!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, Άννα μου σίγουρα θα σε αγχώνει όλο αυτό αλλά νομίζω πως αν σκέφτεσαι θετικά βοηθάει στην ψυχολογία σου και όλα θα πάνε καλά! Από μένα έχεις μόνο θετική ενέργεια! ♥♡ Μαρακι τέλεια τα νέα σου τεράστιος ο μπουμπούκος σου μπράβο! Εγώ έχω γιατρό στις 26 αν και μου φαίνεται λίγο αργά μπορεί να το αλλάξω για νωρίτερα κ θα μου γράψει κ εμένα καμπύλη. Την φοβάμαι κ εγω αλλά για να δούμε. .. Τα φιλιά μου!

MczTp2?r=1415479629

Εμένα στην 1η εγκυμοσύνη στην καμπύλη διαγνωσαμε διαβήτη κ ήμουν σε δίαιτα 3μηνες,τώρα ανυπομονω να την κάνω μπας κ έχω ζάχαρο κ σταματήσω το πολύ φαι!!! Με κοροϊδεύουν όλοι κορίτσια αλλά πραγματικα αν δεν έχω πρόβλημα δεν ξέρω που θα φτάσω!!! Όλη μέρα σκέφτομαι το φαγητο!!! Αυτή την φορά εντεταξυ δεν θα πιω αυτηνντην αηδία,ο σουπερ γιατρός μου έγραψε να την κάνω με λουκοζειντ!!! Τον αγαπωωω

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Μαρακι δεν ήξερα ότι μπορούμε να την κάνουμε κ με άλλον τρόπο την εξέταση.Θα τον ρωτήσω κ εγω. Από ότι μου έχουν πει φίλες αηδία η γλυκόζη κ οσο το σκεφτομαι....

MczTp2?r=1415479629

Είναι ψιλοαηδια ψέματα δεν θα πω κ ειδικα προς το τέλος νιώθεις οτι θέλεις να το βγάλει όχι να συνεχίσεις να πινεις μέχρι να αδειασει το ποτηρακι!! :cool: όπως το συζητουσαμε με τον γιατρό κ του τα έλεγα μου λέει μην αγχωβεσαι εσύ δεν θα πιεις την αηδία αλλά ενα λουκοζειτ!! Ενθουσιαστηκα ψέματα δεν θα πω:-D

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Αννα ελπίζω να είσαι καλύτερα σημερα!!κ να μας ενημερώσεις για το οτι όλα πηγαίνουν μια χαρά!!

Κορίτσια σημερα θα ξεκινήσω γυμναστική κ το περιμένω πως κ πως!!

Κ στην προηγούμενη εγκυμοσυνη εκανα κ ήταν τόσο καλό!

Φιλια σε όλες!!

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε σήμερα;;

zilorda καλή αρχή για την γυμναστική, σίγουρα βοηθάει και αισθάνεσαι καλύτερα, εμείς τα ίδια, ο μικρούλης μου όπως πάντα διακριτικός!!!

φιλιά σε όλες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Kalispera se esas kai stis koilitses sas!! Pws niwthete??

zilorda teleia!! kanw kai 'gw gimnastiki, niwtheis toso omorfa meta kai ipotithete sou kovei kai ti lemargia stin egkimosini! (leme twra!!)

Egw apofasisa na tous ftiaksw ifaisteia me ta mikra sti taksi, giati diavasame ena vivlio sxetiko, kai ti to ithela to ena mas vgike ligo poli megalo kai xithike sto patwma!! Eginan kai treis apo tous mpompires mou katakokkinoi!! Eftixws tous allaksa, tous eplina kai evala kai ta rouxa stous 90 sto plintirio amesws gt ama ta doune oi mamades tha pathoune sok kai dikaiologimena!! :tongue:

Twra kanw dialima kai prospathw na antistathw sta glika pou eferan simera oi sinadelfoi!! :rolleyes: Ena den kanei kako omws e?!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοιλίτσες, Σαλώμη, ωραία η περιπετειούλα με τα μικρά στο σχολείο!!

Δεν ξέρω για το βάρος χαμηλά, πάρε να επιβεβαιώσεις ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Ένα γλυκάκι είναι μια χαρά!! σήμερα εγώ τσίμπησα δύο....

φιλάκια σε όλες..

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Kalispera vre koilitses!! Kai seis san ta paidakia sas pantws isixes isixes!! :tongue:

Koritsares dn nmzw na eimai pia mama Maiou!! alla elpizw na mi me diwksete!!

Pira kai piga kai me eide, exw pio varia mitra apo oso tha eprepe gia ti vdomada mou. Mou egrapse anarwtiki kai m evale tn anodino stis 24 vdomades gt pistevei stis 29-30 tha gennisoume, dld mesa Martiou distixws!! Mou eipe omws na min anisixw, mono na arxisw na proetoimazomai psixologika kai tha pame na doume kai tin entatiki neognwn to savvato, na mathoume pou einai to kathe ti gt tha perasoun kapoio kairo ta mikra ekei opws kai na 'xei!

Pros to paron dn me exei parei apo katw nmzw tha ta kataferoun ta mikra mou kai egw!!

Ax dn thelw allo na sas lew kaka nea!! Elpizw oles sas na eiste iperoxa!!

Filakia xxxx

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Kalispera vre koilitses!! Kai seis san ta paiπεριμένει antsws isixes isixes!! :tongue:

Koritsares dn nmzw na eimai pia mama Maiou!! alla elpizw na mi me diwksete!!

Pira kai piga kai me eide, exw pio varia mitra apo oso tha eprepe gia ti vdomada mou. Mou egrapse anarwtiki kai m evale tn anodino stis 24 vdomades gt pistevei stis 29-30 tha gennisoume, dld mesa Martiou distixws!! Mou eipe omws na min anisixw, mono na arxisw na proetoimazomai psixologika kai tha pame na doume kai tin entatiki neognwn to savvato, na mathoume pou einai to kathe ti gt tha perasoun kapoio kairo ta mikra ekei opws kai na 'xei!

Pros to paron dn me exei parei apo katw nmzw tha ta kataferoun ta mikra mou kai egw!!

Ax dn thelw allo na sas lew kaka nea!! Elpizw oles sas na eiste iperoxa!!

Filakia xxxx

Σαλωμη μου εννοείς στην 34η εβδομάδα σωστά? Δεν μπορει ο γιατρος σου να περιμενει και να αποφασισει όταν φτάσει ο καιρός?Σίγουρα όλα θα πάνε καλά και τώρα να ξεκουράζεσαι και να απολαύσεις τον καιρό που μένει με τα μπεμπεκια στην κοιλίτσα σου!Πολυ συντομα θα τα κρατησεις στην αγκαλιτσα σου. Και να μείνεις εδώ στην ο ομαδουλα μας,απλά ίσως θα είσαι η πρωτη μανούλα του Μαη τον Μαρτηχαχα

MczTp2?r=1415479629

Σαλωμη μου εννοείς στην 34η εβδομάδα σωστά? Δεν μπορει ο γιατρος σου να περιμενει και να αποφασισει όταν φτάσει ο καιρός?Σίγουρα όλα θα πάνε καλά και τώρα να ξεκουράζεσαι και να απολαύσεις τον καιρό που μένει με τα μπεμπεκια στην κοιλίτσα σου!Πολυ συντομα θα τα κρατησεις στην αγκαλιτσα σου. Και να μείνεις εδώ στην ο ομαδουλα μας,απλά ίσως θα είσαι η πρωτη μανούλα του Μαη τον Μαρτηχαχα

Haha tha sas ferw tin anoiksi prwti prwti!! Oxi kale afou twra eimai stin 22h evdomada vadizw panw tis opote twra eimai ston 5o swsta? opote o Martis (29-32 evdomades) tha m pesei ston 7o-8o mina.

Esi pws ta pas? To psonia??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...