Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γειά σας μανουλιτσες!Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και με το καλο όλα τα μωράκια!!!!Πολύ ωραία νέα Σαλωμη και getaver!Άννα όλα θα είναι μια χαρά σίγουρα! Κ εγώ δεν την καταλαβαίνω όλη μέρα αλλά σιγουρα το βραδάκι που χαλαρώνω η όταν πέφτω για ύπνο! Κορίτσια από τα Χριστούγεννα πλέον είμαι σπίτι δεν πάω δουλειά και απλά περνάω τέλεια!!!!Όλη μέρα ξεκούραση βόλτες κ σερφαρισμα για να καταλήξω πως θα κάνω το δωμάτιο της. Όσο ψάχνω πιο πολύ μπερδεύομαι αλλά έχει πλάκα. Πως πέρασε ο καιρός και μπήκα στον 6ο ούτε που κατάλαβα.Γρηγορα θα φτάσουμε στον Μαη♥♡♥♡ Τα φιλιά μου!

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαλωμη κατάλαβα, μπέρδεμα, αλλά αφού τα αντρακια σου είναι μια χαρά, όλα καλά :wink: Άννα εγώ σχεδόν καθόλου δεν τον αισθάνομαι σα να μην είμαι έγκυος, getaver τέλεια τα νέα σου,Άννα καλή επιτυχία την Τρίτη με τον γιατρο, φιλάκια σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

γεια σας κοριτσια!!! ολα καλα?? εμεις μια χαρα,φουσκωνω πολυ,δεν ξερω ποσο θα φτασω!! :D την δευερα εχω γιατρο επιτελους,ανυπομονω να δω το ανδρακι μου το ησυχο!! ουτε κ εγω τον πολυαισθανομαι,οταν τον νιωθω εντομεταξυ ειναι τελειως διαφορετικο το κουνημα του απο της κορης μου..στην κορη μου μπορουσα να καταλαβω χερι ποδι,το τυπακι αυτο απλα νιωθω ενα τρανταγμα στην κοιλια σαν σεισμο κ τπτ αλλο!!! ειδικα μεσα στην μερα εαν δεν καθησω λιγο αβολα ωστε να τον ενοχλησω ουτε φωνη!! σαλωμη τι περιπετειωδες β επιπεδου κ αυτη ε?? τουλαχιστον ειδατε τα αγορακια σας κ ηρεμησες!! θα μαθεις αν ειναι ιδια οταν γεννηθουν!! :tongue:getaver μπραβο πηρες την αδειουλα που λεγαμε ε?? κατσε να απολαυσεις τωρα σερφαρισμα κ βολτιτσες,γιατι για καποιον καιρο μετα θα σου λειπουν!!! βασουλα κ εσενα ησυχος ο μικρος ε?? ελπιζω να ειναι ετσι κ οταν γεννηθουν,να τρωνε κ να κοιμουνται!! :rolleyes:Αννα οπως διαβαζεις ολα ησυχουλικα ειναι,θα ξεθαρρεψουν μετα!! χαχαχα!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Κορίτσια καλημέρα και τις καλυτερες μου ευχές για όλες μας για το 2015!!!

Σας διάβαζα κι εγώ στα πεταχτά...αλλά δεν μπορούσα να σας γράψω!! Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα ....του υπερήχου!! Εχω αγχωθεί αρκετά χωρίς να υπάρχει λόγος....προσπαθώ να κάνω θετικές σκέψεις αλλά ουπς...πεταγεται και μια αρνητική που και που..!!!

Κατα τ΄αλλα τα χριστούγεννα έφυγαν αφήνοντας τα κιλάκια πάνω μου...αλλά είναι η πρώτη χρονιά που δεν με νοιάζει!! Σήμερα πήρα τηλεφωνα και στα νοσοκομεία που ξεγεννάει ο γιατρός μου ( Διαβαλκανικό&Γέννεσις) για να ρωτήσω τιμούλες και λοιπές πληροφορίες. Πλέον πάνω κάτω κυμαίνονται στα ίδια...και δεν έχω καταλήξει ακόμη. Οποια απο Θεσσαλονίκη έχει εμπειρία ας μας συμβουλέψει!! Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω...για καμπύλη σακχάρου σας είπαν τπτα ή είναι νωρίς ακόμη???

ειμαι αθηνα οποτε δεν εχω ιδεα με τα νοσοκομεια!! για κμπυλη που ρωτας εμενα στο πλανο που εχω του γιατρου γραφει στην 28η βδμ εξεταση αιματος κ καμπυλη!! οποτε σε εναν μηνα θα την κανουμε!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Μαρία μου έτσι θα είναι τα αντρακια μας ηρεμα και έτσι πιστεύω θα είναι και μετά, αύριο ξεκινά πάλι η εργασία μου, καλές ήταν δύο βδομάδες διακοπουλες, καλή συνέχεια σε ολες,πολλά φιλάκια.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!

Σημερα εκανα κ την Β επιπέδου κ ευτυχώς όλα καλά!!!!! Κάτσαμε περίπου 40 λεπτά στην εξεταση κ μας βρήκαν φυσιολογικά !! Ουφ!! Παει κ αυτό!!

Καλή εβδομαδα σε όλες κ καλά αποτελέσματα !!!

Φιλιααα!!!

Kalispera koilitses!!

zilorda teleia paei kai auto!! Poia alli emeine na kanei b epipedou?

Maria nai me to pou gennithoun tha katalavw egw, siga min peimenw to test dna na vgei, tha tous kopsw me to mati :tongue:

Isixes koilitses exete vlepw oles mono ta dika mou kanoun party kai exei ginei to stomaxi mou dance floor :rolleyes:

Koritsia dn kserw ama ta kataferw na ftasw mexri to Mai, pia fouskwnw me ti mera kai niwthw olo kai pio varia ta akra mou kai olo kai pio sfikta sti mitra (sorry gia tis leptomeries!!! :rolleyes:) Nomizw oti tha ekragw!!

Mou eftiakse simera o antroulis mou aigdaleleo me diosmo,menta kai zaxari kai mou ekane ena masaz sta podia kai ston auxena, tosi anakoufisi!! Dokimaste to koritsia, apoksirameno diosmo kai menta!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Μπραβο κοριτσάκια μου με τις καλές σας β΄ επιπέδου.Και εμένα τελικά είναι δραστήρια,αλλά την αισθάνομαι πιο πολύ σα σεισμό όπως λέει και η Μαρία_Ζέτα..

Εγώ λοιπόν σήμερα είχα μια περιπετειούλα!!Αισθάνομαι την ανάγκη να πάω τουαλέτα και βλέπω ..αίμα..από τον κόλπο...όσο πιο πολύ το σκέφτομαι τόσο πιο σίγουρη είμαι ότι είναι από εκεί .Δεν είναι πολύ αλλά το έχω "κατουρησει" κανονικά και έχω και στο σκούπισμα κατακόκκινο..μιλάω με το γιατρό,δεν δίνει και πολλή σημασία αφού δεν επιμένω ότι ήταν από μπροστά..Ξαναπαίρνω το γιατρό και επιμένω να με δει σήμερα(αύριο είχαμε κανονικό ραντεβού).Ο τράχηλος δεν έχει ανοίξει.Καταλήγουμε ότι το αίμα ήταν από το ράμμα της περίδεσης(επειδή σφίχτηκα...μα δε σφίχτηκα).Έμαθα ότι δεν έχει ιδιαίτερη χρησιμότητα να κάνουμε κορτιζόνες(ενέσεις για τα πνευμόνια σε περίπτωση προωρότητας) τώρα ακόμη κι αν είχε αρχίσει ο τοκετός..Ευτυχώς δεν πονάω και αυτό είναι καλό.Θα κάνουμε κορτιζόνες την 28η και την 34η.Η μικρή είναι γύρω στα 671 γραμμάρια.Και έχει πάρει θέση με το κεφάλι κάτω.Η μύτη της είναι φυσιολογική.Και τα αυτιά της που δεν τα είχαμε δει στην β' επιπέδου είναι οκ.Η υπερηχογενής εστία δεν είναι τίποτα σοβαρό. Μου έγραψε εξέταση αίματος και cpr για να δούμε αν υπάρχει λόγος να πάρω κάποια αντιβίωση..Είμαι καλύτερα τώρα αλλά πέρασα άσχημα ,κυρίως γιατί δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω..Αν λέει γεννήθεί τώρα ακόμη κι αν ζήσει θα έχει πολλά προβλήματα...απ'οτι καταλαβαίνω γι' αυτόν πρέπει να φτάσουμε οπωσδήποτε τις 28 εβδομάδες...23+5 σήμερα..(με βάση το τεστ ωορρηξίας)να περάσει τουλάχιστον 1 μήνας :)Φιλάκια σε όλες!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;;; Αννούλα μου τι έπαθες, η τρομάρα που πήρες σίγουρα είναι αφάνταστη, στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στην εβδομάδα σου είχα δει και γω αίμα στο άσχετο, αλλά όλα καλά! μην ανησυχείς, όλα είναι καλά και θα πάνε όλα μια χαρά! μια χαρά και η μπεμπούλα σου μπράβο.

zilorda μπράβο πολύ ωραία τα νέα σου, Σαλώμη μου εγώ έχω την Πέμπτη β επιπέδου, αλλά δεν ανησυχώ, κάπως αισθάνομαι τον μικρούλη μου! αλλά σπάνια και αμυδρά!!

Φιλιά σε όλες.:P:p

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Vaso etsi na min anisixeis!! Den xreiazete to agxos, mia xara tha nai o leventis sou!!

Anna mou poli stenaxwrethika me ta nea sou..afou einai kales oi metriseis sas omws tote auto exei simasia!! Gia to aima min agxwnesai simvenei, twra fantazomai ksekourasi kai ksapla tha sou eipe e? Pantws na ksereis kai gw pou xw iper-auksimenes pithanotites na gennisw prowra, h maia mou leei kai stin 27h exoun pithanotites na einai igeiestata!! Na mi fovasai!!! Na deis pou tpt dn itan!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα κοιλουμπίτσες!!πως είστε? Αννούλα μου μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε τέλεια!!!

Βασούλα μου μην ανησυχείς όλα θα είναι τέλεια για όλες!Και εγώ αυτές τις ημέρες νιώθω κάποιες φορές σαν τσούξιμο και κάτι σαν σουβλιές από κάτω μου αλλά δεν έχω πάρει τηλ. τον γιατρό γιατί έρχονται και φεύγουν. Τη Δευτέρα έχω Β' επιπέδου και Τετάρτη να δω τον γιατρό μου. Μια ανησυχία την έχω είναι η αλήθεια!!!Εύχομαι για όλες μας τα καλύτερα!!!Φιλιά πολλά!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;;; Αννούλα μου τι έπαθες, η τρομάρα που πήρες σίγουρα είναι αφάνταστη, στην πρώτη μου εγκυμοσύνη στην εβδομάδα σου είχα δει και γω αίμα στο άσχετο, αλλά όλα καλά! μην ανησυχείς, όλα είναι καλά και θα πάνε όλα μια χαρά! μια χαρά και η μπεμπούλα σου μπράβο.

zilorda μπράβο πολύ ωραία τα νέα σου, Σαλώμη μου εγώ έχω την Πέμπτη β επιπέδου, αλλά δεν ανησυχώ, κάπως αισθάνομαι τον μικρούλη μου! αλλά σπάνια και αμυδρά!!

Φιλιά σε όλες.:P:p

Αλήθεια?Από τι ήταν? Ξέρουμε? Μου δίνεις πολλές ελπίδες!!

Vaso etsi na min anisixeis!! Den xreiazete to agxos, mia xara tha nai o leventis sou!!

Anna mou poli stenaxwrethika me ta nea sou..afou einai kales oi metriseis sas omws tote auto exei simasia!! Gia to aima min agxwnesai simvenei, twra fantazomai ksekourasi kai ksapla tha sou eipe e? Pantws na ksereis kai gw pou xw iper-auksimenes pithanotites na gennisw prowra, h maia mou leei kai stin 27h exoun pithanotites na einai igeiestata!! Na mi fovasai!!! Na deis pou tpt dn itan!!

Είμαι ούτως ή άλλως ξάπλα.. δεν υπάρχουν και πολλά που μπορούμε να κάνουμε...ναι, το ξέρω.. ο επόμενος στόχος μου οι 28 εβδομάδες..:P

Καλημέρα κοιλουμπίτσες!!πως είστε? Αννούλα μου μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε τέλεια!!!

Βασούλα μου μην ανησυχείς όλα θα είναι τέλεια για όλες!Και εγώ αυτές τις ημέρες νιώθω κάποιες φορές σαν τσούξιμο και κάτι σαν σουβλιές από κάτω μου αλλά δεν έχω πάρει τηλ. τον γιατρό γιατί έρχονται και φεύγουν. Τη Δευτέρα έχω Β' επιπέδου και Τετάρτη να δω τον γιατρό μου. Μια ανησυχία την έχω είναι η αλήθεια!!!Εύχομαι για όλες μας τα καλύτερα!!!Φιλιά πολλά!!!

Προσπαθώ καλή μου,αλλά το μην αγχώνεσαι όταν βλέπεις αίμα είναι μια κουβέντα..:roll:

Τέτοιες σουβλίτσες έχω αισθανθεί κι εγώ αλλά φευγαν γρήγορα..ρώτα το γιατρό σου δεν νομίζω από την εμπειρία μου μέχρι τώρα ότι είναι τίποτα..:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...