Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Βάσω είχα πάρει αστεράκι τοτε,κάπου στα 40?!! Εαν μένεις Αθήνα μπορείς να πας κ απο κοντά να σου δειξει ακριβως πως χρησιμοποιειται,είναι πόλυ εξυπηρετικη η κοπελα!! Είχα παει θυμάμαι με την κορούλα μου 3μηνων κ μου έδειξε στάσεις κ τροπο να την βάζω!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας!!! Σβησαμε χθες τα κεράκια μας κ ηταν μέσα στην καλη χαρά το γλυκακι μου!!!!! Σημερα έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό μου,την αλλη δεύτερα θα πάω να δω τον άνδρα φαντομα!!!! :D θα συζήτησω κ για την μαία γιατί μου είχε πει μετα την β επιπέδου θα ξεκινήσουμε μαθήματα ανωδινου!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!Τι μου κάνετε?? Πραγματικά είμαστε το cafe πιο πίσω απόλα αλλά δεν πειράζει!χαχαχ! Εγώ κορίτσια αυτή τη φορά θα γεννήσω στο Έλενα, τον γιο μου το γέννησα στο Μητέρα αλλά λόγω οικονομικών άλλαξα γιατρό & μαιευτήριο. Αυχενική έχω στις 17 Νοεμβρίου πρώτα ο θεός!!!Άννα καλή επιτυχία για αύριο περιμένουμε νέα!!

Γεια σας κ απο μενα ...εγω ειχα γεννησει το πρωτο παιδι στο αρεταιειο αλλα δυστηχως ο γιατρος μου πεθανε πριν λιγεσ μερεσ ξαφνικα κ ετσι ψαχνω γιατρο για το ελενα διοτι χρηματα για ιδιωτικο δεν υπαρχουν..Θα μπορουσες να μου πεις για τον γιατρο σου πως τον λενε αν εισαι ευχαριστημενη κ πως γινεται η διαδικασια με τις εξετασεις στο ελενα (περνω τηλ κ λεω θελω ραντεβου με τον ταδε γιατρο;)οποια πληροφορια εχεις γενικα γιατι εχω πελαγωσει.. Ευχαριστω...

Ευαγγελία καλωςήρθες!Προφανώς ο γιατρός σου ήταν ο Χασιάκος.Εύχομαι να βρεις εύκολα κάποιο γιατρό να σε ικανοποιεί.Αν φυσικά έχεις μια εύκολη εγκυμοσύνη αυτό δεν θα είναι δύσκολο.Γέννησες με Φ.Τ. η καισαρική στην πρώτη σου εγκυμοσύνη?Θα σου στείλω μηνυμα με τις πληροφορίες που έχω εγώ και τα κορίτσια εδώ μέσα φαντάζομαι σίγουρα:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Ευαγγελια καλώς ήρθες με το καλό το μωράκι σου τον Μάιο, Μαρία μου ευχαριστώ για τις αναλυτικές πληροφορίες θα το ψάξω, κορίτσια μου πως είστε? Σε μια βδομάδα έχω βι επιπέδου και ανυπομονώ, πολλά φιλάκια σε όλες!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλή χρονιά σε όλες!!!Με το καλό να υποδεχτούμε τα μπεμπάκια μας και να χαιρόμαστε οι 2υτερομανούλες τα μεγάλα μας!!! Επιτέλους μπόρεσα και μπήκα!!!Εμείς περάσαμε πολύ ωραία,ξεκουραστήκαμε αρκετά και τώρα πίσω στις επάλξεις!!!Σας διαβασα πεταχτά και εύχομαι όλες να είστε πάντα καλά!!!! Ευαγγελία καλωσήρθες!!Ότι θες εδώ!!!

ΑΑΑΑΑ!!!!Β' επιπέδου έχω στις 19 και ανυπομονώ!!!φιλιά

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Kalispera koritsia! Epistrepsame stin routina mas!!!!kai Tn paraskevi exoume tin epomeni megali eksetasi kai anipomwnw gt mou tin akirwse idi mia fora!! Kati san tin b epipedou prepei na 'nai kai gia mas edw!!

Vaso den kserw ti akrivws ennoite sling kai ti ennoite marsipo alla otan emena eswteriki ntanta epi 6-7 mines eixa dio. Auto pou einai me rouxo kai to deneis me tous krikous pou to eixa kiriws gia to spiti kai voleve otan ithela na kanw kamia douleia para poli gt to eixa kai to eperne kai o ipnos!! Kai eixa kai to allo pou einai san thiki kai denei me clips panw sou gia eksw kai me voleve toso poli gt apla evaza to vrefos ekei kai kratousa apo to xeri ta alla 3 kai eixa ton elegxo kai episis toso eukolo stis metakiniseis edw me ta leoforeia anti gia to karotsi!!

Elpizw oles na eiste kala!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα!!!

Καλή χρονιά σε όλες!!! Χρόνια πολλά σε οσες γιορταζαν, αν και καθυστερημένα...

Πώς περάσατε? Εμείς πολύ όμορφα, είχε κ ο μπαμπάς μας άδεια κ κ τον ευχαριστηθηκαμε. Πολλές βολτες, τραπεζια, επισκεψεις, καποια στιγμη τα'φτυσα κ ηθελα μονο να μεινω σπιτι να λιωσω!!!! Σημερα αρχιζω κ τα μαθηματα πάλι...

Κάναμε κ τη β'επιπέδου κι ολα ειναι τελεια!Τώρα περιμενω το ραντεβού με το γιατρο για να την ξαναδούμε τη μικρή μας. Μου φαινεται παντως οτι θα ειναι πολύ ζωηρή! Τις κλωτσιες που μου δινει σε 10 λεπτά, ο γιος μου ζητημα να τις εδινε ολη μερα...Γερό να ειναι βεβαια!!! ;)

Οσο για τους μαρσιπους, κι εμείς ειχαμε ring sling (με τους κρίκους) και mei tai. Εγω προσωπικά βολευτηκα το mei tai. Ο αντρας μου και τα δυο. Πάντως ειναι καλύτεροι από τους σκληρους, τυπου chicco, γιατι νομιζω ειναι πιο ανετα το μωρό κ η σταση του πιο σωστή.

Αν κανετε μια αναζητηση στο youtube θα βρειτε πολλά βιντεακια για να δειτε τι ακριβως ειναι.

Ευαγγελιά καλωσήρθες! Εμένα ο γιατρός μου ειναι σε ιδιωτικό, οπότε μάλλον δε μπορώ να σε βοηθήσω...Βέβαια, αν θελεις μπορώ να σου στείλω τα στοιχεια του..

Φιλιά σε όλες!!:)

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Κορίτσια καλημέρα και τις καλυτερες μου ευχές για όλες μας για το 2015!!!

Σας διάβαζα κι εγώ στα πεταχτά...αλλά δεν μπορούσα να σας γράψω!! Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα ....του υπερήχου!! Εχω αγχωθεί αρκετά χωρίς να υπάρχει λόγος....προσπαθώ να κάνω θετικές σκέψεις αλλά ουπς...πεταγεται και μια αρνητική που και που..!!!

Κατα τ΄αλλα τα χριστούγεννα έφυγαν αφήνοντας τα κιλάκια πάνω μου...αλλά είναι η πρώτη χρονιά που δεν με νοιάζει!! Σήμερα πήρα τηλεφωνα και στα νοσοκομεία που ξεγεννάει ο γιατρός μου ( Διαβαλκανικό&Γέννεσις) για να ρωτήσω τιμούλες και λοιπές πληροφορίες. Πλέον πάνω κάτω κυμαίνονται στα ίδια...και δεν έχω καταλήξει ακόμη. Οποια απο Θεσσαλονίκη έχει εμπειρία ας μας συμβουλέψει!! Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω...για καμπύλη σακχάρου σας είπαν τπτα ή είναι νωρίς ακόμη???

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Εγώ έχω γιατρό την Τρίτη, ελπίζω να είναι όλα καλά γιατί η μπουμπού είναι λιγο πιο ήσυχη τις τελευταίες μέρες...Καλά αποτελέσματα σε όσες θα κανουν β' επιπέδου σύντομα! Μπράβο Σαλώμη για τα αγοράκια σου!

Εσείς κορίτσια τα αισθάνεστε πολύ τα μωρά σας?

Φιλάκια!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Κορίτσια τελειώσαμε κι εμείς με τον β΄επιπέδου...όλα πήγαν πολύ καλά!! Μου φυγαν όλα τα άγχη!! Anna74 κι εγώ δεν τον νιώθω σχεδόν καθόλου...υπάρχουν μέρες που δεν καταλαβαίνω οτι είμαι έγκυος!

39WKp3.png

Vasulini apo periergia piga kai tn rwtisa ti eidos didimwn exoume kai koitage to fakelo kai vrike oti i prwti maia mas egrapse dio plakountes, o giatros metrise dio katapliktika omoious plakountes alla ekeini panta egrafe kai evlepe dio amnio kai enan plakounta mono!! E kai fwnakse mesa to giatro ekeinos fwnakse ena sinadelfo kai o enas efere tn allo kai kataliksame me treis giatrous kai dio maies na koitane tn koilia mou kai na mn kseroume thn apantisi. Mou eipe tha kanoume test dna otan genniseis gt pithanotata na ekana lathos!

Oxi oti me noiazei na moiazoun h oxi apla ksekinise apo periergia!!

gataver mpravo twra mporeis na xalarwseis!

Egw ta niwthw koritsia alla emena einai kai dio, oxi oli ti mera vevaia sinithws sto sxoleio pio poli apo tous thorivous kai to vradi pou thelw na koimithw!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...