Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

καλησπερα σε ολες και καλη χρονια με πολλα γερα κ στρουμπουλα μωρακια!με το καλο να κρατησουμε τα μπουμπουκια μας αγκαλιτσα!!!

χαθηκα γιατι λειπαμε κ δεν ειχαμε καλη συνδεση!

Μαρια κ Ιωαννα σουπερ ντουπερ τα μικρα!!τον φαγατε καλε το γαιδαρο!

Αννουλα μου μην αγχωνεσαι,συνηθως αν αρχισει κατι στραβα,παει κ το υπολοιπο το εργο ετσι,χωρις στην ουσια να υπαρχει λογος ανησυχιας.απλα ετσι που μας ελεγχουν,βαζουν τα δεδομενα στον υπολογιστη κ μπαμ σου λενε εχει αυτο αυτο κ αυτο.ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι μια χαρα με την μικρη κ κακως μας αγχωνουν ετσι.μακαρι να βρεις ενα σωστο κ υπευθυνο ατομο να σε καθοδηγησει.συμφωνω για τον εμβρυοκαρδιολογο.η αληθεια ειναι οτι κ εγω που ειχα κακιστη αυχενικη κ ενα προς 13 για τρισωμια 13,ειμαι προετοιμασμενη οτι κατι θα βγει κ στη β επιπεδου που θα μας βαλει σε νεες περιπετειες..

whazaaa καλωσηρθες στην παρεα μας κ με το καλο το μωρο σου!στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κ εγω ουλιτιδα κ εκανα καθαρισμο οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια.γυμναστικη δεν κανω λογω συσπασεων διαφορετικα,θα το εκαναν το κατιτις μου..

Σαλωμη Σοφια μεγεια τα καινουργια σας κ καλωσορισατε στο καινουργιο σας σπιτακι!πολυ γρηγορα καλε μετακομισατε μπραβο!μια χαρα ολα οσα πηρατε,με το καλο να τα χαρουν τα μωρακια σας!

Βασω μου πολλες πολλες ευχες για την γιορτουλα σου!να σε χαιρεται η οικογενεια κ με το καλο το νεο μελος!!

εμεις καλα παμε σχετικα,αν εξσιρεσουμε το γεγονος οτι εχω συσπασεις,αλλα με ξεκουραση κατι γινεται..κατα τα αλλα παιρνω σαλοσπιρ γιατι στην αυχενικη ειχε βγει χαμηλος ενας δεικτης που δειχνει οτι εχω αυξημενες πιθανοτητες να γερασει νωρις ο πλακουντας μου κ επισης ξεκινησα κ σιδηρο καθως η αιμοσφαιρινη επεσε στο 11 και ο αιματοκριτης 32,5..απ το καθισιο κ το φαι εχω γινει τετραπαχη κ ουτε που θελω να ζυγιζομαι κ ανυπομονω να ερθει ο μαιος να γεννησω επιτελους!τελικα 31 μαιου εχουμε τελικη ημερομηνια,το κλειδωσαμε!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Litsa se euxaristw! Magiatiki manoula telika to kleisate, teleia!! Oso gia ta kila mi zigizesai! :tongue: Sidiro kai egw pairnw alla elpizw na mou to kopsei kai nomizw mou prokalei mia mikri kaoura twra stin egkimosini, isws einai kai to magnisio den kserw!!

Ksanavazw pinakaki gia na valoume kai tis nees manoules kai as to antigrapsei kapoia me ellinikous xaraktires giati den exw!!

Anna74: 3/5

mariazerta: 3/5 Lhtw

Johanna: 9/5

Theodora_D: 9/5 Lhtw

getaver: 13/5

xristinaa: 15/5

zilorda: 19/5 Iasw

SalomiSofia: 20/5 (didima) Agglia

Vasulini: 20/5 Elena Venizelou

vall24: 29/5 Elena Venizelou

litsa 84: 31/5 Lhtw

Whazaaa: 29/5-1/6

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπέρα!!!! Καλη χρόνια,ευτυχισμένο το νεο έτος!!! Αύριο έχει γενέθλια το κοριτσάκι μου το γλυκό,γίνεται 3!! Πως περνάει ο καιρός βρε κορίτσια;;;να δείτε ποτε θα γεννησουμε ποτε θα ξεπεταχτουν τπτ δεν θα καταλάβουμε!!!! Εμένα συνεχίζει ο Μπέμπης να μας αγνοεί!! Αφού αμα δεν τον εβλεπα ατην β επιπ κ δεν είχα όλη την κοιλιά θα έλεγα δεν είμαι έγκυος!! :D την δευτερα θα κλείσω ραντεβού με τον γιατρό μου να τον ξαναδώ τον μουργο μας!!! Σαλώμη μου με γεια τα πραγματα σας,πολύ καλη τιμή καλέ!!! Αχ ζαχαρωνω απο σάιτ της Αγγλίας καρότσι που χρειάζομαι αλλά η λιρα σας είναι στον θεο κ δεν μας συμφέρει αυτον τον καιρό!!! Αννα μου εμένα η μικρή είχε ηχογενης στην καρδουλα της αλλά τελικά γεννήθηκε μια χαρα,δόξα τον Θεο χωρίς να της βρίσκουν τπτ κ μέχρι τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα,η παιδίατρος την βρίσκει υγειεστατη,είναι συχνό φαινόμενο στα μωρά!! Βασούλα χρόνια σου πολλά!!! Δευτερομανουλες τι καρότσι έχετε;ψαχνομαστε τώρα κ είμαστε αναμεσα σε 3-4

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, με το καλό όλες μας να κρατήσουμε τα μωράκια μας τον Μάιο!

Άννα, και στον γιο μου είχαν βρει ηχογενή εστία, έχει ένα φύσημα τώρα το οποίο θα επανεξετάσουμε σε δύο χρόνια, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, το παιδί είναι μια χαρά!

Μην ανησυχείς, μια χαρά είναι η μπεμπούλα σου.

Μαράκι μου, ήσυχο είναι το μωράκι σου, όλα καλά!

Να χαίρεσαι την κοράκλα σου να τα χιλιάσει και καλοφωτισμένη!!

Λίτσα μου, μην σκέφτεσαι την εξέταση με την καρδιά όλα θα πάνε καλά, να απολαύσουμε όλες μας την εγκυμοσύνη μας κορίτσια γιατί ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα!

Στις 15 έχω ραντεβού για την β επιπέδου και ανυπομονώ γιατί και ο δικός μου είναι πολύ ήσυχος, δηλαδή δεν τον αντιλαμβάνομαι!!

Μαράκι μου, έχω ένα καρότσι το οποίο δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια ποιο μοντέλο είναι!! αλλά είναι απλό, δηλαδή το μωρό βλέπει μπροστά όχι εσένα που το σέρνεις!

Σαλώμη μου, μεγιά το σπίτι σας και καλορίζικα τα έπιπλα σας, να τα χαρείτε και με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα!

Κορίτσια μου, φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες σας να απολαύσουμε όλες την εγκυμοσύνη μας να την χαρούμε!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, με το καλό όλες μας να κρατήσουμε τα μωράκια μας τον Μάιο!

Άννα, και στον γιο μου είχαν βρει ηχογενή εστία, έχει ένα φύσημα τώρα το οποίο θα επανεξετάσουμε σε δύο χρόνια, δεν είναι κάτι ανησυχητικό, το παιδί είναι μια χαρά!

Μην ανησυχείς, μια χαρά είναι η μπεμπούλα σου.

Μαράκι μου, ήσυχο είναι το μωράκι σου, όλα καλά!

Να χαίρεσαι την κοράκλα σου να τα χιλιάσει και καλοφωτισμένη!!

Λίτσα μου, μην σκέφτεσαι την εξέταση με την καρδιά όλα θα πάνε καλά, να απολαύσουμε όλες μας την εγκυμοσύνη μας κορίτσια γιατί ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα!

Στις 15 έχω ραντεβού για την β επιπέδου και ανυπομονώ γιατί και ο δικός μου είναι πολύ ήσυχος, δηλαδή δεν τον αντιλαμβάνομαι!!

Μαράκι μου, έχω ένα καρότσι το οποίο δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια ποιο μοντέλο είναι!! αλλά είναι απλό, δηλαδή το μωρό βλέπει μπροστά όχι εσένα που το σέρνεις!

Σαλώμη μου, μεγιά το σπίτι σας και καλορίζικα τα έπιπλα σας, να τα χαρείτε και με το καλό να έρθουν και τα υπόλοιπα!

Κορίτσια μου, φιλάκια πολλά στις κοιλίτσες σας να απολαύσουμε όλες την εγκυμοσύνη μας να την χαρούμε!

Ευχαριστω Vasulini μου!Μου δίνεις πολύ θάρρος!Με το καλό και η δική σου β' επιπέδου!! :D

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Μαρια Ζέτα, ευχαριστώ! Με καθησύχασες και εσύ! Εγώ τώρα τελευταία την αισθάνομαι τη μπουμπού, άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο, την τελευταία εβδομάδα κατάφερε να αισθανθεί κάτι ο άντρας μου, μέχρι τις 24 εβδομάδες θα ακούσουμε τα μωρά μας όλες και μετά -όπως διαβάζω -θα μας τρελάνουν στο κλωτσίδι!! :D

καλησπερα σε ολες και καλη χρονια με πολλα γερα κ στρουμπουλα μωρακια!με το καλο να κρατησουμε τα μπουμπουκια μας αγκαλιτσα!!!

χαθηκα γιατι λειπαμε κ δεν ειχαμε καλη συνδεση!

Μαρια κ Ιωαννα σουπερ ντουπερ τα μικρα!!τον φαγατε καλε το γαιδαρο!

Αννουλα μου μην αγχωνεσαι,συνηθως αν αρχισει κατι στραβα,παει κ το υπολοιπο το εργο ετσι,χωρις στην ουσια να υπαρχει λογος ανησυχιας.απλα ετσι που μας ελεγχουν,βαζουν τα δεδομενα στον υπολογιστη κ μπαμ σου λενε εχει αυτο αυτο κ αυτο.ειμαι σιγουρη οτι ολα ειναι μια χαρα με την μικρη κ κακως μας αγχωνουν ετσι.μακαρι να βρεις ενα σωστο κ υπευθυνο ατομο να σε καθοδηγησει.συμφωνω για τον εμβρυοκαρδιολογο.η αληθεια ειναι οτι κ εγω που ειχα κακιστη αυχενικη κ ενα προς 13 για τρισωμια 13,ειμαι προετοιμασμενη οτι κατι θα βγει κ στη β επιπεδου που θα μας βαλει σε νεες περιπετειες..

whazaaa καλωσηρθες στην παρεα μας κ με το καλο το μωρο σου!στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κ εγω ουλιτιδα κ εκανα καθαρισμο οπως σου ειπαν κ τα κοριτσια.γυμναστικη δεν κανω λογω συσπασεων διαφορετικα,θα το εκαναν το κατιτις μου..

Σαλωμη Σοφια μεγεια τα καινουργια σας κ καλωσορισατε στο καινουργιο σας σπιτακι!πολυ γρηγορα καλε μετακομισατε μπραβο!μια χαρα ολα οσα πηρατε,με το καλο να τα χαρουν τα μωρακια σας!

Βασω μου πολλες πολλες ευχες για την γιορτουλα σου!να σε χαιρεται η οικογενεια κ με το καλο το νεο μελος!!

εμεις καλα παμε σχετικα,αν εξσιρεσουμε το γεγονος οτι εχω συσπασεις,αλλα με ξεκουραση κατι γινεται..κατα τα αλλα παιρνω σαλοσπιρ γιατι στην αυχενικη ειχε βγει χαμηλος ενας δεικτης που δειχνει οτι εχω αυξημενες πιθανοτητες να γερασει νωρις ο πλακουντας μου κ επισης ξεκινησα κ σιδηρο καθως η αιμοσφαιρινη επεσε στο 11 και ο αιματοκριτης 32,5..απ το καθισιο κ το φαι εχω γινει τετραπαχη κ ουτε που θελω να ζυγιζομαι κ ανυπομονω να ερθει ο μαιος να γεννησω επιτελους!τελικα 31 μαιου εχουμε τελικη ημερομηνια,το κλειδωσαμε!!

Λιτσάκι, εύχομαι να είναι τέλεια η β' επιπέδου σου. Θύμισέ μου, κάνατε το τεστ αίματος όταν βγήκε αυτό το αποτέλεσμα? Μήπως απλά δεν καθόταν το μωρό να μετρηθεί?Σας πρότειναν αμνιοπαρακέντηση?

Σαλώμη,κι'όμως!!Στην Αγγλία επιτρέπεται να κάνεις αμνιο στην 32 εβδομάδα κι αν βρεις κάτι πολύ σοβαρό,σου κάνουν κάποιες ενεσεις για να πεθάνει το μωρό...Η νομοθεσία εκεί και στη Γαλλία το επιτρέπει και αν κάποιος θέλει να το κάνει αυτό ,πάει εκεί!!Φρίκη!!

Λιτσάκι, εύχομαι να είναι τέλεια η β' επιπέδου σου. Θύμισέ μου, κάνατε το τεστ αίματος όταν βγήκε αυτό το αποτέλεσμα? Μήπως απλά δεν καθόταν το μωρό να μετρηθεί?Σας πρότειναν αμνιοπαρακέντηση?

Σαλώμη,κι'όμως!!Στην Αγγλία επιτρέπεται να κάνεις αμνιο στην 32 εβδομάδα κι αν βρεις κάτι πολύ σοβαρό,σου κάνουν κάποιες ενεσεις για να πεθάνει το μωρό...Η νομοθεσία εκεί και στη Γαλλία το επιτρέπει και αν κάποιος θέλει να το κάνει αυτό ,πάει εκεί!!Φρίκη!!

Aννα μου το χιλιομετρησε το μωρο,καθοταν καλα το καημενο, αλλα ειχε κ ταχυκαρδια κ σε συνδυασμο με την παπ-Α που καναμε μετα μας εδωσε αυτο το απογοητευτικο αποτελεσμα.Για την τρισωμια 13 δεν δινει απολυτα αποτελεσματα το τεστ αιματος οποτε καναμε ληψη τροφοβλαστης γιατι με τετοιο ποσοστο δε γινοταν να περιμενουμε για αμνιοπαρακεντηση.παντως για την καρδια πηγαινε σε εναν εμβρυοκαρδιολογο που ειναι ειδικος να δεις που θα σε ηρεμησει.

GjJbp3.png7IWup3.png

Aννα μου το χιλιομετρησε το μωρο,καθοταν καλα το καημενο, αλλα ειχε κ ταχυκαρδια κ σε συνδυασμο με την παπ-Α που καναμε μετα μας εδωσε αυτο το απογοητευτικο αποτελεσμα.Για την τρισωμια 13 δεν δινει απολυτα αποτελεσματα το τεστ αιματος οποτε καναμε ληψη τροφοβλαστης γιατι με τετοιο ποσοστο δε γινοταν να περιμενουμε για αμνιοπαρακεντηση.παντως για την καρδια πηγαινε σε εναν εμβρυοκαρδιολογο που ειναι ειδικος να δεις που θα σε ηρεμησει.

Είσαι η πρωτη που ακουω να έκανε τροφοβλάστη. Και όλα πήγαν καλά εε?Και τα αποτελέσματα υποθέτω ηταν καλά.. :)Θα με πεις τρελή...αν όλα πάνε καλά τώρα και αν η μπουμπού είναι καλό παιζάκι, αρχές Απριλίου 2016 αρχίζουμε προσπάθειες για το δεύτερο..αν έρθει μόνο του καλώς να ορίσει...αλλά έχω ψιλοαποφασίσει για τροφοβλάστη..θα είμαι 41 + ..αν και φαντάζομαι ότι δεν θα γίνει εύκολα η σύλληψη και αφου απέφυγα την εξωσωματική τώρα για το δευτερο δεν το συζητάμε :)Αν θέλεις μου στέλνεις πμ που έκανες τροφοβλάστη?

Kalispera koritsia!!

Euxaristw poli oles sas, maresei poli to spiti, to xeromai kai perimenw na gemisei me fwnoules!

Maria na sou zhsei o koroula sou!! Xronia tis polla, na einai panta igeiestati, xaroumeni kai tixeri sti zwh tis!!

Litsa mi skeftesai etsi gia ti b epipedou! Na pas thetika kai xaroumeni kai tha einai teleia to mwraki sas!!

Anna mou sou euxomai na kaneis osa akoma paidakia theleis!! Kai gw thelw akoma ena meta apo auta!! Osa gia auta pou eipes ta kserw!! Frikiastika kai apanthrwpa pramata!! Edw epitrepete i ektrosi stin 24h evdomada pou einai mwroulia etoima me toses elpides, i amnioparakentisi den tha epitrepete?! Apla egw proswpika eipa toso arga egw tha tin ekana mono ean kindineve i zwh mou h i zwh tou mwrou mou!! Alliws opws kai na 'xei einai idi paidi mou kai to agapw, o,ti ki an mou elegan oti exei, kai den tha mporousa na tou sterisw tin eukeria na gennithei!

Mia xara tha einai ta mpempakia mas koritsia!! Thetika prepei na skeftomaste giati mas xreiazonte oso tipota allo!!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Μαρία μου να τα χιλιάσει η κορούλα σου, πάντα ευτυχισμένη. Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί, τι λέτε για τα διαφορετικά είδη μαρσιπου που κυκλοφορουν ??έχετε εμπειρία?μήπως έχετε να μου προτείνετε ??

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Είσαι η πρωτη που ακουω να έκανε τροφοβλάστη. Και όλα πήγαν καλά εε?Και τα αποτελέσματα υποθέτω ηταν καλά.. :)Θα με πεις τρελή...αν όλα πάνε καλά τώρα και αν η μπουμπού είναι καλό παιζάκι, αρχές Απριλίου 2016 αρχίζουμε προσπάθειες για το δεύτερο..αν έρθει μόνο του καλώς να ορίσει...αλλά έχω ψιλοαποφασίσει για τροφοβλάστη..θα είμαι 41 + ..αν και φαντάζομαι ότι δεν θα γίνει εύκολα η σύλληψη και αφου απέφυγα την εξωσωματική τώρα για το δευτερο δεν το συζητάμε :)Αν θέλεις μου στέλνεις πμ που έκανες τροφοβλάστη?

τα πρωτα αποτελεσματα πριν την παπ-Α ηταν 1:333 για τρισωμια 13(δεν ειναι βιωσιμο το εμβρυο) και η αρχικη μας σκεψη με την καθοδηγηση του γιατρου ηταν περιμενουμε τα δευτερα αποτελεσματα κ αν ειναι εστω κ λιγο καλυτερα,κανουμε αμνιο γιατι ειναι πιο ασφαλης σαν επεμβαση..μονο που τα δευτερα ηταν τα χειριστα,οποτε ηταν μονοδρομος η τροφοβλαστη.Δεν γινοταν να περιμενουμε μεχρι να κανουμε αμνιο..τελικα,ολα καλα υγιεστατο το αγορι μας απλα περιμενουμε να δουμε λιγο καλυτερα την καρδια του στη β επιπεδου κ σιγουρα θα παμε κ σε εμβρυοκαρδιολογο ακομη κ αν δεν βρουν κατι στην εξεταση.Στο προγενεσις την εκανα στους αμπελοκηπους με την Καρανασταση.Εμεινα πολυ ευχαριστημενη!εχει κ στον πειραια.τρελη δε θα σε πω για το δευτερο!!και πολυ καλα θα κανεις να ξεμπερδευεις!ευχομαι να σας ερθει αμεσως!για την τροφοβλαστη θα συζητησεις με το γιατρο σου κ βλεπετε.

Μαρία μου να τα χιλιάσει η κορούλα σου, πάντα ευτυχισμένη. Κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι που με απασχολεί, τι λέτε για τα διαφορετικά είδη μαρσιπου που κυκλοφορουν ??έχετε εμπειρία?μήπως έχετε να μου προτείνετε ??

εγω εχω μαρσιπο κανονικο κ δε με βολεψε καθολου.πολυ λιγο τον χρησιμοποιησα.τωρα στο δευτερο θελω να δοκιμασω σλινγκ μηπως με βολεψει καλυτερα,αλλα εμπειρια δεν εχω

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλή χρόνια,!!!!

Βρήκα χρόνο να γράψω αλλα σας διάβαζα στα κλεφτα!!!

Όλα καλά να πανε σε όλες μας!!

ANNA 74, έκανα κ εγώ ληψη τροφοβλαστη στην 13 εβδομαδα όταν ήμουν γιατι βγήκε στην Papp-a για down 1/51!!!! Κ ευτυχώς όλα καλά!!! Την έκανα στο Ιασω με τον Κ. Τασση που μου συνέστησε ο γιατρός μου. Οτιδήποτε θέλεις πολυ ευχαρίστως να απαντήσω.

VASULINI μαρσιππο εχω της stokke κ τον χρησιμοποιηςα απο νεογέννητο κ μεχρι τωρα που ειναι περίπου 16 μηνων, του αρέσει πολυ!! Με βόλεψε αρκετά!

Κατα τα αλλα Β επιπέδου εχω 12/1....την μικρη την νιώθω καθημερινά πλέον κ γελάω συνέχεια!!

Καλό βραδυ σε όλες !!

Φιλιααα!!

Ευχαριστώ Βάσω μου!! Εγώ είχα σλινγκ κ είμαι πολύ ευχαριστημένη!! Με βολεψε φοβερά,είχα κ έχω ενα παιδάκι πολύ αγκαλιτσας που έκλαιγε με το που την αφηνες κάτω οποτε ψώνια σουπερ μάρκετ,βόλτες τα παντα τα εκανα εχωντας την κόρη μου στο σλινγκ κ εχεις κ τα χέρια σου ελεύθερα!! Επίσης ειχαμε πάρει κ ενα Μέι ται αλλά ήταν καλοκαίρι κ δεν με ζεσταίνει πολύ!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, θα δω μήπως πάρω σλινγκ, από που λέτε και πόσο έχει ? Zilorda καλή επιτυχία στην β επιπέδου, φιλάκια πολλά σε ολες!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...