Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γεια σας!!! Τι κάνετε;πως πάτε;;;καλέ εχω να μπω μέρες αλλά όλες βλέπω τα ίδια!!! Είμαστε καλα,κάνουμε διάφορες δραστηριότητες με την κορούλα μου,μια πάμε βόλτες κ δεν προλαβαινω να μπω!!! Αύριο έχω β επιπέδου κ ανυπομονω να δω οτι όλα είναι καλά!!! Σιγα σιγά νιώθω τον μικρο μου όλο κ περισσότερο αλλά ακόμα πολ6 ήρεμες κινησεις!!! Αυτά απο αμας,φιλιά

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια πως τα πάτε? χαθήκαμε νομίζω..Χθες είχα την β ' επιπέδου όλα μια χαρά με την μπουμπούκα μας είδαμε πως έχει ψηλά ποδια που πήρε σίγουρα από τον άντρα μου (γι αυτό με έχει ταράξει από αριστερά στις κλωτσιες) και γαλλική μυτούλα είπε ο μπαμπάς μας από μένα που εγώ δεν έχω χαχαχα.Την προηγούμενη είχα κάτι ενοχλήσεις και νόμιζα πως είναι συσπασεις.Ηταν τόσο έντονο αυτό που ένιωθα αλλά με ηρεμησε ο γιατρός μου διότι αν ήταν συσπασεις θα πέτρωνε όλη η κοιλια μου κ όχι μόνο η μία μερια που ένιωθα εγώ. Πιθανόν να με κλώτσησε πολύ δυνατά η μικρή.Ευτυχως κορίτσια γιατί δεν άντεχα να μου πει κρεβάτι κ ακινησία. Για πείτε τα νέα σας..Μαρακι σήμερα κ εσυ έχεις β επιπέδου ε?Οι υπόλοιπες?

MczTp2?r=1415479629

Γεια !!! Κάναμε κ εμείς την β επιπέδου,όλα τέλεια!!! Ηρεμησα τόσο πολύ, ο μπεμπακος μου τόσο συνεργάσιμος κ χαλαρός με πολύ μεγαλα χειλακια!!! :P μεγάλου τσικό μου τον βρηκε κ είπε θα γεννηθεί μεγαλο μωρο!!! Κατα τ'αλλα είμαστε στο πνεύμα των χριστουγεννων κ τρεχούμενα απο δω κ απο κει!!! Ιωαννακι ψηλο το κορίτσι σου ε;;ποσο βαρος εχει κ σε ποια βδμ είσαι;εμένα είναι 460 γρμ!! Καλε που είστε εσείς οι υπολοιπες μαγιατικες μανουλες;;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημέρα!!!

Τι κανετε?

Χρόνια πολλά!!!!

Στο τρέξιμο κι εμείς...εχει κ ο μπαμπάς μας άδεια κ όλο κάπου τριγυρνάμε! Μαρία και Ιωάννα συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα! Τι ωραία να μεγαλώνουν γερά τα μωρά μας! Εμείς έχουμε την άλλη Τετάρτη κ ανυπομονω να περάσει η εβδομάδα!

Μανουλίτσες μου, δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπώ γιατί από σήμερα αρχίζουμε τα τραπέζια κ τα σχετικά, οπότε θέλω να σας ευχηθώ

Καλά Χριστούγεννα!!!

Με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας!

Να περάσετε όμορφα και φυσικά σε όλες μας με το καλό να υποδεχτούμε τα μωρά μας!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά! Ειμαι καινούρια στο φόρουμ και ακομα οχι πολυ σιγουρη για το πως λειτουργει, αλλα και καινούρια στην.. εγκυμοσύνη! Ειμαι στη 17η εβδομάδα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και αποφάσισα να γραφτώ στο φόρουμ για να έχω μια επικοινωνία με τις μανουλες που περνουν τα ίδια με μένα! Έριξα μια ματιά χτες το βράδι για να.. σας γνωρίσω, αλλά νομιζω οτι δε θα τα καταφερω να διαβασω τοσες πολλες σελιδες, άρα ελπιζω οτι θα γνωριστούμε στην πορεία :)

Διαφημίσεις

Whazaaa καλωσηρθες στην παρέα μας.Με το καλό και εσύ να υποδεχτείς το μωράκι σου. Μαρακι στις 20+2 μέρες κάναμε την εξέταση και ήταν 330 γραμμάρια. Από σήμερα αρχίζουν τα τραπεζοματα

αν και δεν έχω και πολύ ορεξη, αρκεί που θα ξεκουραστώ και θα κοιμηθώ αρκετά ελπίζω. ...Να ευχηθώ να περάσετε όμορφα με τις οικογένειες σας.Χρονια πολλά και με το καλο να έρθουν τα μωράκια μας. Φιλια στις κοιλιτσες♥♥♥

MczTp2?r=1415479629

Χρόνια Πολλά με υγεία! Μαρακι και Ιωάννα τέλεια τα νέα σας, μπράβο! Καλή επιτυχία κορίτσια μου σε ολες να χαιρόμαστε τα μωράκια μας και τις κοιλιτσες μας, πολλά φιλάκια

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Χρόνια Πολλά κορίτσια μου!Καλωσήρθες Whazaaaaa!

Εμείς ησυχα στο σπίτι και την ξάπλα....ο τράχηλός μου βελτιώθηκε είπε ο γιατρός!Επίσης η γλυκοζυλιωμένη μου βγήκε σούπερ αλλά θα πάω ενδοκρινολόγο να μου πει τη γνώμη του στις 31!!Τη Δευτέρα έχω β' επιπέδου!Ελπίζω να είναι όλα καλά!Σας φιλώ!! :P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Kalispera koritsares!! Pws pigane ta trapezomata? Ante kai tou xronou tha exoume prwta o Theos oles ta mpempakia mas!!! :D Emeis logw metakomisis fetos pigame ston aderfo tou antra mou gia xristougenna, sti Oualia kanena 40lepto me to amaksi kai itan poli wraia!!

Pirame aimatos kai ourwn ola kala mas eipe o giatros mono to sidiro akoma ligo prepei na anevei opws kai dipote!!!!

Whazaaa Kalws irthes!! Vale ena tickeraki na se vlepoume na kseroume pws pas!! Me to kalo to mwraki sas!!

Johanna kai Maria wraia ta neakia sas! Tin kanate kai ti b epipedou twra oute to miso den sas menei mexri na rthoune ta mwrakia sas!!

Anna74 me to kalo i b epipedou kai to rantevou me ton endokrinologo!

Xthes edw mpikan kai oi megales oi ekptwseis pou ginete o panikos kai i talaipwria alla pigame kai pirame epipla me ton antra mou gia to paidiko. Den kserw vevaia nomizw to parakaname alla i kouniada mou kai i mana mou lene oxi tha ta xreiastoume ola! Eseis vevaia pou eiste pio prosfates manoules tha kserete kalitera! Pirame dio vrefika krevatakia, mia dipli alaksiera me sirtaria apo katw kai xwro sti mesi kai set ntoulapa, pirame karotsi diplo, pou vgenoun kai ginontai theseis gia to amaksi pirame to parko alla to pirame epipedo ena me to patwma kai anoigei kai kleinei analoga gia na ta elegxoume ta pitsirikia, pirame kai kalathi me to stand pou ginete kounia diplo se megethos gia didima kai dio set mpimpera me apostirwseis!! Ola auta vre koritsia ta pirame ta perissotera misi timi kai pio katw kai mas kostisan 1230 euro! Kai edwsame kai 150 euro kai tous pirame kai rouxa, kamia 30aria oloswma eswterika, kaltsakia, skoufakia, sentonakia, kouvertes, 2 mpoufanakia, saliares kai polla alla! Nomizw kala ta pirate stis prosfores gt ama ta pername kanonika tha mas kostize o koukos ahdoni! Ama to parakana na mou to peite! :P

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γειά σας μανούλες!Έχουμε χαθεί ε?Λόγω γιορτών υποθέτω. Εύχομαι να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας φυσικά. Σαλωμη καλά έκανες και τα ψώνισες με τις εκπτώσεις. Αντε σύντομα να φτιάξεις το σπιτάκι σας και να τα τακτοποιησεις. Νομίζω δεν πήρες πολλά άλλα τα απαραίτητα και σιγά σιγά κ τα υπόλοιπα. Εγώ πάλι δεν θα χρειαστεί να πάρω πολλά γιατί τα περισσότερα θα μου τα δώσει η αδερφή μου που τα έχει όλα από τις πρόσφατες γέννες της. Μόνο κρεβατάκι κ αλλαξιερα θα πάρω σίγουρα επειδή θέλω λευκά. Όλα τα υπόλοιπα βραστήρα, λίκνο, πάρκο, καρεκλάκι φαγητού κτλ θα μου τα δώσει. Λέω με τη νέα χρονιά να ξεκινήσω την έρευνα αγοράς. Όσο για ρουχαλάκια τα πρώτα είναι φανελάκια κ φορμακια. θα είναι κ καλοκαιράκι οπότε δεν θελουμε χοντρά ρούχα. Αχ πως περνάει ο καιρός ε?Φουσκωνω μέρα με τη μερα κ δεν το πιστεύω ακόμη πως σε 4 μήνες θα έχουμε ένα ανθρωπακι μαζί μας!

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλες!! Ελπίζω να σας βρίσκω υγιείς και τρισευτυχισμένες, ελπίζω επίσης να τα κατάφερα με το τικεράκι (μπαινω απο κινητό και δε μπορώ να καταλάβω ακόμα!).

Δεν ξέρω αν έβαλα σωστά την ημερομηνία, η αλήθεια είναι οτι ειμαι λιγο άσχετη με το πώς μετριέται η εγκυμοσύνη..! Σύμφωνα με την τελευταία περίοδο η ΠΗΤ μου θα ήταν 1η Ιουνίου, αλλά η αυχενική και το επόμενο υπερηχογράφημα δείχνουν οτι ειμαι πιο μπροστά και μου δίνουν και τα δυο ΠΗΤ 29 Μαίου, άρα φαντάζομαι αυτό θα ισχύει...;

Να ρωτήσω (και συγνωμη προκαταβολικά για το... splatter!): έχει καμια σας πρόβλημα με τα ούλα; Ο γιατρος μου λεει οτι η ουλίτιδα ειναι φυσιολογική στην εγκυμοσύνη, αλλά εδώ μιλάμε για... μεγάλη ποσότητα αίματος!!

Α! Και επίσης: γυμνάζεστε; Αν ναι, πόσο και με ποιο τρόπο;

Φιλια σε ολες!

Μια χαρά το τικεράκι σου! Πρέπει να κάνεις νήμα και κανέναν καθαρισμό στον οδοντίατρο τώρα στο β τρίμηνο...μαζευεται πολλή πέτρα στην εγκυμοσύνη....εγώ από μέρα σε μέρα θα πάω να κάνω καθαρισμό.. μου το είπε και ο γυναικολόγος.. Αλλά μην το αφήσεις έτσι, φαίνεται ότι ήδη έχεις ουλίτιδα..αν έχεις τόσο αίμα..Φιλάκια:P

Γειά σας κορίτσια μου.

Το μωρό φαίνεται φυσιλογικό αλλά υπάρχουν 2-3 ενδείξεις που δεν είναι σε φυσιολογικά πλάισια..Ο γιατρός μας είπε οτι σε συνδυασμό με το τεστ αίματος που κάναμε,δεν προετείνει αμνιοπαρακεντηση αλλά από την άλλη μόνη απολύτως σίγουρη εξέταση είναι η αμνιο..μας είπε και το κορυφαίο να κάνουμε αμνιοπαρακέντηση στην 32η εβδομάδα!Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί εκνευρίζομαι..μια έτσι μια γιουβέτσι..

Τώρα ο τράχηλος είναι 25...επομένως,λέω εγώ, η προηγούμενη μέτρηση δεν ήταν σωστη(35!!).Το μωρό θα έχει μεγάλη μύτη(είναι πάνω από το φυσιολογικό,οκ θα της κανουμε πλαστική :-)-τελικά το έψαξα και είναι φυσιολογική ),είναι 484 γρ. έχει κάτι που λεγεται golfball τριγλώνιος(ενδοκαρδιακή ηχογενή εστία ,το έψαξα, δεν είναι πολύ σοβαρό και μπορεί να εξαφανιστεί την 28 εβδομάδα)η πιθανότητα τοκετού είναι πριν τις 34 εβδομάδες είναι 2.1,(μια χαρά), πιθανότητες για down 1/103.Τα αυτιά δεν τα είδαμε λόγω θέσης,θα τα δούμε άλλη φορά..εγώ καταλήγω τώρα οτι η σωστώτερη συμβουλή ήταν η αμνιοπαρακεντηση πριν την περίδεση..αλλά τώρα δεν κάνουμε τίποτα...όταν βρω ένα γιατρό που να μη μου προκαλεί ανασφάλεια θα σας σφυρίξω....Κάθε συμβουλή από προηγούμενη β' επιπεδου ή προηγούμενο παιδί αποδεκτή.. Επίσης, στα σχόλια λέει "δεν υφίσταται arsa.69 εκατοστιαία θέση. Αναπροσαρμοσμένη πιθανότητα για τρισωμία 21 1:103.Βέβαια,εδώ δεν έχει υπολογιστεί ούτε η πολύ καλή αυχενική ούτε και το αρνητικό τεστ αίματος για τρισωμίες ... Το πιθανότερο είναι να πάμε και σε έναν εμβρυοκαρδιολόγο να μας πει κι αυτός τη γνώμη του.Φιλάκια!!

Καλή χρονιά κορίτσια μου, με υγεία και ευτυχία, με το καλό να κρατήσουμε αγκαλιά τα μωράκια μας τον Μάιο, Αννουλα μια χαρά είναι το μωράκι σου, να σκέφτεσαι θετικά, η αιματολογική ήταν καλή και κατά την γνώμη μου μην σκέφτεσαι αμνιοπαρακέντηση σε τέτοια εβδομάδα μου φαίνεται απίστευτο που στο πρότειναν!!! Φιλιά σε ολες!:P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Kalisperaaa koritsares!! Kali xronia, xronia polla kai ton Maio prwta o Theos oles na kratisoume ta mwrakia mas!! :D:D

Emeis metakomisame mas emeinan mono to dwmatio tn mikrwn p akoma dn irthan ta pragmata kai to extra p dn kseroume ti tha to kanoume akoma mallon paixnidotopo!

Iwanna poli tixeri eisai kai egw ama eixa na mou ta dwsoun vevaia kai tha ta eperna!!

Whazaaa wraio tickeraki! Mallon tis auxenikis kai tis iperixou tha nai i swsti imerominia. Kamia fora alliws ta ipologizoume kai alliws leitourgise to swma mas! Kai gw katharismo tha sou protina mporei na xei kai kamia therapia na s dwsei o odontiatros.

Anna mia xara ta neakia sou, kai emena i amnioparakentisi toso argotera mou moiazei "axriasti"! Mia xara einai i mpempa sou, na koitas ola ta kala sou ta apotelesmata!!!

Filakia polla se oles sas!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...