Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια και κοιλίτσες καλή εβδομάδα να έχουμε!

πως είστε;

σήμερα πολύ κρύο ε;

Μαράκι πως είστε;;

βʼ επιπέδου θα κλείσω να κάνω στις 8 ή στις 9 του Γενάρη για να είμαι 21 εβδομάδων!

Ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή να δω το σποράκι μου!!!

Σαλώμη πολύ όμορφο το πλάνο τοκετού!!! Όλα με το καλό!

Σαλώμη, Αννούλα & getaver μια χαρά ονοματάκια έχετε επιλέξει!

Μαράκι εσείς όνομα έχετε σκεφτεί;

Φιλάκια σε όλες!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μενα! Καλή εβδομαδα να εχουμε! Τι κανετε?

Μαρία περαστικά σας...Ευχομαι να ειναι η τελευταία ιωση που σας ταλαιπωρεί!

Διαλέξατε ονόματα βλέπω! Τι ωραία! Εμείς ακολουθήσαμε την παράδοση στο γιο μου κ πηρε το ονομα του πεθερού και τωρα θα δωσουμε το ονομα της μαμάς μου...απλά μου φαινεται νωρίς ακόμα και δε μου κολλάει να το λεω.

Σαλώμη, μια χαρά το πλάνο τοκετού! Κι από νωρίς,βλέπω...Εμείς εδώ αν πούμε τον ορο "πλάνο τοκετού" οι περισσότεροι γιατροί θα γελάσουν ή απλά δε θα το ξερουν...Εισαι τυχερή σ'αυτό! Bristol μενεις????ΤΕΛΕΙΑ!!!Εκεί εκανα το μεταπτυχιακό μου κ πέρασα υπεροχα!Αχ, αγαπημενο Bristolακι...χεχε!Τη θεωρώ από τις καλυτερες πολεις για να μεινεις!

getaver Εγώ δουλειά θα σταματήσω 13 ή 20 Μαρτίου, ανάλογα αν θα καταφερω να τραβηξω παρακάτω την ΠΗΤ στη βεβαιωση του ΙΚΑ γιατί δουλευω σε φροντιστήριο και θελω να μεινω οσο περισσοτερο μπορω.Αρχικα ηθελα να μεινω μεχρι να κλεισουμε για Πασχα, αλλά δε μου βγαίνουν οι ημερομηνίες. Αν θες να παρεις επιδοματα πρεπει να βγεις υποχρεωτικά 56 μερες πριν την ΠΗΤ (για το ΙΚΑ τουλαχιστον...)

Κοριτσια μου περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνω! Μια εβδομαδα ακόμα στο φροντιστήριο κ μετα εχουμε διακοπές!Πότε εφτασε ο καιρος ουτε που κατάλαβα!

Τι σχεδια εχετε για τις γιορτές?

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλησπέρα κοιλιτσες!Σας έχασα λίγο αυτές τις μέρες με τη δουλειά. Ανυπομονώ να έρθει η άλλη Δευτέρα να κάνουμε την β' επιπέδου να δούμε και την μπεμπουλιτσα αν και κάθε μέρες την αισθάνομαι όλο κ περισσότερο. Μου δινει κάτι ωραίες κλωτσιές....Είδε αποφασίσατε κ ονόματα εμείς ακομή τιποτα δεν συζητήσαμε γι αυτό κ μου φαίνεται κ νωρίς. Επιτέλους έφτασαν κ οι γιορτές θα μείνω σπιτακι για ξεκούραση διότι νομίζω ήδη κουράζομαι κ δεν αντέχω άλλο δουλειά. Θεοδώρα πως θα αντέξεις μαθήματα μέχρι τον Μάρτη?Έχεις υπομονή?Εγώ την έχω χάσει ήδη. Σαλωμη με το καλό στο νέο σας σπιτικό! Μαρακι ελπίζω να αισθάνεστε καλύτερα οικογειακα ε?Εγώ για ακόμη μια φορά έχω μπουκωμα κ πονοκέφαλο. Όλη μέρα φυσιολογικό όρο για να μπορώ να ανασαίνω. Αχ πως μου λείπει ένα otrivin....Είπα πολλά σας κούρασα αντε Καληνύχτα! !!!φιλιά πολλα στα μωράκια σας!

MczTp2?r=1415479629

Καλημερα!!!

Τι κάνετε? Είμαι πολύ χαρούμενη! Κέρδισα σ'ένα διαγωνισμό μια δωροεπιταγή 100 ευρώ από κατάστημα βρεφικών ειδών! Τι καλά, θα κάνω τα πρώτα ψωνια για τη μπουμπού μας! Χαρηκα κ ηθελα να το μοιραστω!

Johanna το θεμα μου στη δουλειά δεν ειναι η αντοχή αλλά τα ενσημα. Μαζευω τα ενσημα οριακά, οπότε δε με παίρνει να φυγω νωρίτερα...Δεν εχω κ πολλές ώρες, οπότε, εντάξει, θα την παλεψω πιστευω...

Πού ειστε ολες??? Η λιστα μας πού πήγε?

Σας φιλώ!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Γειά σας κορίτσια! Ελπίζω να είστε καλά!Πήγα κι εγώ στο γιατρό...καλά είναι η μπουμπού,φυσιολογική,το αμνιακό υγρο σε καλά επίπεδα μετά από τα νερά που κατεβάζω.. νερό,πολύ νερό...ο τράχηλος σταθερός στο 22,δεν πρέπει να κάθομαι όρθια περπατάω κλπ.Καθιστή με μέτρο....άλλο να είχα πιο μακρύ τράχηλο και άλλο αυτός που εχω..μου έδωσε οδηγίες ρυθμησης της τουαλέτας γιατι δεν πρέπει να έχω δυσκοιλιότητα,θεωρεί οτι έχω θέμα με το ζάχαρο(μικρό) γι'αυτό και μου έδωσε το glucofage,πρέπει να κάνω κάθε μήνα γενική ούρων και αίματος και μου τις έγραψε μαζί με τοξοπλάσμωση(ξανά)...εγώ βέβαια είχα βρει το πρωί ραντεβού με ενδοκρινολόγο στο Έλενα την Παρασκευή και φυσικά θα πάω(λέει οτι φαίνεται και στον πλακούντα ένα μικρό θέμα ζαχάρου)....γενικά πάντως,δεν αφήνει τίποτα στη τύχη του...κολλητοί θα γίνουμε...πάω και τη Δευτέρα για καλλιέργεια και Β' επιπέδου στις 29(δεν χρειάζεται να φάω γλυκό).Καλου-κακού θα κλείσω ραντεβού με εμβρυοκαρδιολόγο την επόμενη ημέρα ώστε αν υπάρξει κάποιο θεμα να τσεκάρουμε την καρδιά του μωρού(όλα τα σύνδρομα φαίνονται με δυσλειτουργίες της μωροκαρδιάς)....και θέλει να βάζω 300-400γρ την εβδομάδα...αυτά.... :)ουφ!Τα είπα!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Γεια στις κοιλιτσες!! Είμαστε καλά,το ανδρακι μου ησυχία τάξη κ ασφαλεια! Ποτε ποτε ρίχνει μια ντροπαλή κλωτσιά αλλά μόλις πιάσω την κοιλιά να τον νιώσω εξαφανίζεται!!! Ανυπομονω να κάνω β επιπέδου για να ηρεμησω οτι όλα είναι καλα γιατί τόση ησυχία με ανησυχει!!! Ισως βέβαια να είμαι κ κατα φαντασία ασθενής!!! Ιωαννα κ εγώ δεν την παλευα με την δουλεια κ έχω ησυχάσει που καθομαι,κάνε την διαδικασία με την αναρρωτική που ελεγες να ηρεμησεις!! Αννα μου τι να κανεις οτι χρειαστεί για να είναι καλα το μωρο,τρεμω κ εγώ το ζάχαρο ακόμα δεν έχω καμια ένδειξη κ η αληθεια όλο κ κάτι τρώω!! Θεοδώρα μπράβο σου,τέλεια νέα καλέ!!! Τι διαγωνισμος ηταν;;;κουτί σου έκατσε η δωροεπιταγη!!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημέρα κοιλίτσες πως είστε σήμερα; μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα!!!

Ανυπομονώ να κάτσω και γω δύο βδομάδες άδεια!!!

Το έχω πολύ ανάγκη...

Θεοδώρα συγχαρητήρια για την επιταγή, σε καλή μεριά!

Άννα, μια χαρά η μπέμπα σου!

Μαράκι, μια χαρά θα ναι το αντράκι σου, πότε πας για β επιπέδου;

Ιωάννα το μπούκωμα μήπως είναι αλλεργία από την εγκυμοσύνη; υπομονή και αυτό θα περάσει!

Την Παρασκευή θα δω το μωράκι μου, ελπίζω να είναι όλα καλά γιατί είναι πολύ ήσυχο!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Kalispera koilitses!! Pws niwthete??

Theodora ean exeis zisei edw tote katalaveneis poso omorfa einai!! Se poio panepistimio isoun? Kai gw esw spoudasa!!! Se kali meria i dwroepitagi!! Kali arxi sta psonia!

Maria mou se euxaristw!! Elpuzw ola mas ta mwrakia na erthoun fisiologika!!

Anna poli wraia ta nea sou! Elpizw na sinexisete etsi stathera kai omorfa!

Emeis ama arxisei o enas na kinite arxizei xorodia sti koilia mou tis teleutees dio meres! Elpizw na megalwnoun gt poli fovamai min ta piasei panikoulis ekei mesa kai den exoun xwro!! Pira 600gr kai simera tha vgaloume tn evdomadiea foto na doume ean fouskwsame!! Alitheia, vgazei kamia alli fotografies?

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Μαρια Ζέτα, εχεις μήπως καμία δίαιτα να μου στείλεις?

Θοδώρα, είναι μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη ενσήμων...ευτυχώς δεν έχω αυτό το πρόβλημα γιατί με την άδεια που παιρνω αναγκαστικά,δεν θα ήταν ευκολα τα πράματα..(όχι ότι είναι όταν πρέπει να κάθεσαι κρεβάτι και πληρώνεις για να σε φροντιζουν...).

Κορίτσια και εγώ δεν πολυαισθάνομαι τη μπέμπα αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό...είναι μικρή ακόμα...μέσα σ' ενα μηνα θα έχουμε εξελιξεις και την κοιλιά μου για την ηλικία κύησης μια χαρά τη βρήκε...Σαλώμη και εμείς φωτογραφιζόμαστε! Όχι, κάθε εβδομάδα αλλά έχουμε ήδη κάνει 2 φωτογραφήσεις...Φιλάκια!!:D

Καλησπέρα σε όλες!!!! Μπήκατε στο κλίμα των Χριστουγέννων???Εμείς ετοιμάζουμε την γιορτούλα μας στη δουλειά και πολύ το απολαμβάνω....παρέα φυσικά με τα μελομακάρονα της μανούλας!! Οι μόνες ενοχλήσεις που νιώθω είναι η δυσκοιλιότητα που μου έχει φέρει ο σίδηρος...και πολύ μου τη δίνει αυτό γιατί συνέχεια νιώθω τις κινήσεις του εντέρου μου και νομίζω οτι έτσι δεν καταλαβαίνω τον μικρούλη!!! Καθώς και οι ταχυκαρδίες...εσείς έχετε??Εμένα με πιάνουν συνέχεια...οχι μόνο όταν αγχώνομαι, αλλα και στα καλά καθούμενα!

Theodora_D κι εγώ εκεί με βλέπω να βγαίνω...ελπίζω να αντέξουμε γιατί απο οτι κατάλαβα κι εσύ με παιδάκια έχεις να κάνεις!!

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε ?σήμερα πήγα και ειδα το μικρό μου και είναι όλα καλά! Έφτασε 300 γραμμάρια! Θα κλείσω για β επιπέδου τώρα,φιλάκια στις κοιλιτσες!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Kalispera koritsares!! Pou xathikate? Pws pane oi koilitses?

getaver an mpikame leei! Exw tragoudisei to Rudolf to elafaki sta agglika kai to Jingle Bells metrimenes standar kamia 30aria fores :P Kaname omws polles drastiriotites auti ti vdomada, ti teleutea mas gia to 2014. Twra dio vdomades diakopoules! Tha 'rthei kai i manoula mou sintoma den mporw na perimenw :D

H koilitsa mas megalwnei arga alla stathera! An kai mikra egw ta niwthw poli vre koritsia rwtisa ti maia mou leei mia xara ta niwtheis afou den kathonte isixa sxedon kathe fora pou ta vlepoume kouniounte!! Twra perimenw aimatologikes kai ourwn kai meta se treis vdomades tha tin ksanadw! Tha mou leipsoune kai ta mpempakia alla nmzw ta 'xw dei pio poli apo alles mamades!

Anna gt les oti ti vrike kala ti koilia sou? Sou tin metraei kai esena me mezoura?

Oso gia melomakarona tha ftiaksoume simera epitelous!! Kai kanw sa mwro po tha faei karamela :P Eseis ftiaksate?

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπέρα!!

Σαλώμη μου, όχι δεν την μετραει με μεζούρα.. Καλώς να δεχτείς τη μαμάκα σου!!

Ο ενδοκρινολόγος βρήκε ότι χρειάζεται περαιτέρω εξέταση, θα κανω επιπλέον μετρήσεις, γλυκοζηλιωένη και θα τον ξαναδώ την 31 Δεκεμβρίου!

Φιλάκια!!

Καλησπέρα!!

Σαλώμη μου, όχι δεν την μετραει με μεζούρα.. Καλώς να δεχτείς τη μαμάκα σου!!

Ο ενδοκρινολόγος βρήκε ότι χρειάζεται περαιτέρω εξέταση, θα κανω επιπλέον μετρήσεις, γλυκοζηλιωένη και θα τον ξαναδώ την 31 Δεκεμβρίου!

Φιλάκια!!

S'euxaristw!! Edw metrane ti koilia katheta me ti mezoura akouson akouson!!

Tragikotato pistevw!

Elpizw i eksetasi kai oi metriseis na einai me kala kai thetika apotelesmata!!

xxxx

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε ?σήμερα πήγα και ειδα το μικρό μου και είναι όλα καλά! Έφτασε 300 γραμμάρια! Θα κλείσω για β επιπέδου τώρα,φιλάκια στις κοιλιτσες!

Ante me to kalo kai i b epipedou!! Sou euxomai na ftasei kai to kilo twra!! :P

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...