Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 5

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γεια σας κ απο εμένα!

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν!!

Καλώς ήρθες getaver !!

Εμείς όλα καλά κ ο μικρός μεγαλώνει κ ειναι μούρλια αυτή η ηλικια ( 15 μηνων περίπου) κ η μπεμπα απο την κοιλια δίνει το παρόν κ πολυ χαίρομαι!

Κατα τα αλλα εγώ περνώ filicine κ σίδηρο (2φορες) γιατι εχω στιγμα μεσογειακής αναιμίας κ ο αιματοκρίτης κ αιμοσφαιρίνη ειναι πολυ κάτω.αύριο πάω για αίματος κ βλέπουμε!

Φιλια σε όλες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Τι κανετε? Εμεις μια χαρά! Στολισαμε και το δεντρο μας χθες επιτέλους! Ο μικρός τρέμει από χαρά λέμε! Μόλις ανοιξε τα ματια του το πρωί σηκωθηκε να πάει να το δει...καλά λενε οτι αυτά ειναι για τα παιδάκια...

getaver Καλωσήρθες στην παρέα μας! Μην ανησυχείς για τις κινήσεις του μωρού...Αν είναι το πρώτο σου ειδικά, μπορεί να φτάσει και 20 και 21 εβδομάδες για να το ακούσεις. Μην αγχώνεσαι...

Αρχίζουμε να περιμένουμε β επιπέδου ε? Πωπω, γρήγορα περνάει ο καιρός! Ούτε που καταλαβαινω πώς περνάνε οι εβδομάδες!

Συμπληρώματα κι εγώ επαιρνα στην αρχή filicine κ τωρα τιποτα.Καλύτερα γιατί στην πρωτη εγκυμοσύνη με ειχε χαπακώσει καλά ο γιατρός...μεχρι την αυχενική επαιρνα filicine, κατα περιόδους utrogestan, μαγνήσιο κ μετά την αυχενική επαιρνα σιδηρο, ασβεστιο, μαγνήσιο και σε ολο τον 9ο επαιρνα buscopan καθε 6 ωρες...τα θυμάμαι και συγχιζομαι!!!!

Εγώ κορίτσια εχω κανει μια ωραιοτατη κοιλιά που βγάζει ματι κι εδώ και 3-4 μερες νιωθω παρα πολύ συχνα κλωτσιες κ τουμπες...Επίσης πονάει η λεκανη μου παρα πολύ και εχω κ μια ισχυαλγια που ερχεται κ φευγει...μια ομορφιά!Απορώ τι θα κανω αργότερα δηλαδή!:roll:

Αυτά από μενα!Σας φιλώ!:D

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

καλημερα συγκαστρουλες!!

πως ειμαστε;εγω πανω που ειχα ηρεμησει απο εμετους,εχθες εδωσα ρεστα κ χωρις να φαω κατι συνταρακτικο..αχ μου χουν λειψει τοσα πραγματα κ δεν μπορω ακομη να τα φαω..το οτι θα λαχταρουσα να φαω αγγουρι ας πουμε δεν το περιμενα ποτε στη ζωη μου!! δεν το δεχεται με τπτ το στομαχι μου μιλαμε!κατα τα αλλα καλα παμε σχετικα,οι συσπασεις εχω την αισθηση οτι πανε καλυτερα κ ανυπομονω να παμε στον ντοκτορουλη τη Δευτερα να δουμε τον μπεμπακο!μ εχει πιασει κ μια φοβια,καθε φορα που ειναι να κανουμε καποια εξεταση,ολο κατι στραβωνει κ τρεμω πλεον..την παρασκευη θα κανω επανελεγχο για να δουμε αν εχει φυγει το ουρεοπλασμα..αντε να δουμε κ μ αυτο το μαραφετι τι θα γινει.

Getaver μην αγχωνεσαι καλε.μια χαρα στα λεει η Θεοδωρα,αν ειναι το πρωτο σου αργεις συνηθως να το ακουσεις!να μην ανησυχεις καθολου!

θεοδωρα μου κ του χρονου να ειστε καλα να στολισετε οι 4 σας πλεον!!τι καλα που χαρηκε ο μικρος σου!!εμας αδιαφορησε πληρως μετα τα τα 3 πρωτα λεπτα που ξεκινησαμε να στολιζουμε,ξαναβρηκε ενδιαφερον με τα λαμπακια μολις τα αναψαμε κ απο τοτε το εχει στο φτυσιμο το δεντρακι μας!περαστικα με τους πονους!κ εγω ποναω ηδη στη λεκανη κ λεω με το πι θα παω να γεννησω!

σχετικα με τα συμπληρωματα οντως ο γιατρος μας ειναι εντελως κατά!εμενα οταν του ειπα εχω συσπασεις μου λεει δεν δινω τετοια εγω αλλα αφου ειναι αναγκη,παρε μαγνησιο γιατι δεν τις θελουμε απο τωρα κ σταματα το μετα απο μια βδομαδα να δεις.κ εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη επαιρνα αβερτα συμπληρωματα!μιας κ το εφερε η κουβεντα ποτε στελνει για γενικες εξετασεις ο γιατρος μας ξανα;Μαρια κ Θεοδωρα σας ειπε τιποτε εσας που προηγειστε;

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημέρα κορίτσια, σε ποια εβδομάδα είναι καλύτερο να γίνει η β επιπέδου;

εμένα μου δίνει αβέρτα όπως τα λέτε συμπληρώματα....αλλά και γω ξεχνάω να τα παίρνω κάποιες φορές!!!

παίρνω φολυκό , σίδηρο, μαγνήσιο και ασβέστιο (τώρα το ξεκίνησα γιατί του είπα πως δεν πίνω γάλα και δεν τρώω τυρί), οι εμετοί συνεχίζονται και σε μένα αλλά κυρίως το πρωί.

συνήθως εγώ κάνω κάθε δίμηνο σχεδόν αιματολογικές.

Φιλια σε όλες τις κοιλίτσες!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια, σε ποια εβδομάδα είναι καλύτερο να γίνει η β επιπέδου;

εμένα μου δίνει αβέρτα όπως τα λέτε συμπληρώματα....αλλά και γω ξεχνάω να τα παίρνω κάποιες φορές!!!

παίρνω φολυκό , σίδηρο, μαγνήσιο και ασβέστιο (τώρα το ξεκίνησα γιατί του είπα πως δεν πίνω γάλα και δεν τρώω τυρί), οι εμετοί συνεχίζονται και σε μένα αλλά κυρίως το πρωί.

συνήθως εγώ κάνω κάθε δίμηνο σχεδόν αιματολογικές.

Φιλια σε όλες τις κοιλίτσες!

καλημερα Βασω!για την β επιπεδου λενε στις 19-23 βδομαδες οτι γινεται,αλλα ποτε ειναι καλυτερα να πας,δεν ξερω..φανταζομαι η 21η ειναι καλα.Για το ασβεστιο καλα εκανες κ πηρες μιας κ δεν τρως γαλακτοκομικα.Ταλαιπωρεισαι ακομη με εμετους καλε;;αχ δε θα γλιτωσουμε ποτε!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Λίτσα μου, κάποια στιγμή θα απαλλαγούμε!!! και συ θα τρως ότι έχεις επιθυμήσει!!

Σκέφτομαι να πάω στην 21+ κάποιες μέρες, θα είναι καλά τότε θα χει μεγαλώσει και θα φαίνονται όλα!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Μανουλιτσες μου γλυκιες... σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω πολύ συχνα!! τελευταια εβδομαδα περασε ευτυχως χωρις αναγουλες για μενα...εχει αρχισει και επανερχεται η ορεξη μου και πολύ χαίρομαι... αντε να στολίσουμε και εμεις απο βδομάδα να μπούμε λιγο στο κλίμα.... β επιπέδου θα κάνω 12/1.. στην 22 βδομάδα... από 21 μέχρι 23 εβδ.μου είπαν... φιλακια πολλά σε όλες σας!!!

Καλησπέρα!!!! Getaver μην ανυσηχεις καλέ στην 1η εγκυμοσύνη αργουμε να το ακούσουμε το μωρο αν κ εγώ την κόρη μου ρην είχα ηδη νιώσει ενω αυτό το τυπακι το νιώθω αραιά κ που..ουτε μια κλωτσιτσα ακόμα δεν μας έχει ρξνει!! Φυλλικο τελικά κ εγώ το εκοψα κ πλεον δεν παίρνω τπτ..Λιτσα δεν σου έχει δώσει ενα χαρτί που γράφει ποτε κάνουμε τι;;εξετάσεις αίματος έχουμε αργότερα περιπου στις 26-28 εβδ!! Βασω β επιπεδου όπως λέει η Λιτσα απο 19-23 εβδ γίνεται,εγώ θα την κάνω στις 21+3 πιο μετα δεν είχαν ραντεβού γιατί πέφτει μέσα στις γιορτές!!! Ανυπομονω βρε κορίτσια!!!! Θεοδώρα τέλειος ο μικρός κ ενθουσιασμένος ε;; ψυχακια μου για εκείνα είναι όλα αυτά!! Γερά να'ναι κ να χαίρονται έτσι παντα!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου! Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Ούτε κι εγώ εχω ακούσει πραγματικά το μωρό ακομη! ανυπομονούμε! Γιατρό έχω τη Δευτέρα και β΄επιπέδου στις 29 Δεκεμβρίου. Ο δικός μου λέει ότι είναι καλά στην22 εβδομάδα για να έχουμε καλύτερη εικόνα! Θα δουμε! Φιλάκια!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Kalispera koilitses!! Pws eiste??

Anna xronia sou polla na zhseis, na sou einai geri i mpempa!

getaver kalws irthes!! gero to antraki sas na einai panta! thirio akougete 3ekatosta pio psilo!!!

Litsa akoma me tous emetous vasanizesai e? Ipomoni mporei na sou perasoun sintoma!! Emena mou perasan sxedon apo ti mia mera stin alli alla den to diakindinevw na zorisw poli to stomaxi mou!

Emeis "malwnoume" oikogeniakos gia ta onomata!! O kathenas thelei to diko tou, afinw ton antra mou na milaei mazi tous egw exw apofasisei ti tha ta vgalw mallon ta mwra mou!!

Episis ta niwthw ligo, tin wra pou xtipaei to koudouni sto sxoleio. Ekei ta niwthw pio poli san na tous diakoptei ton ipno kai tsantizontai!! :tongue:

Vrikame kai spiti opote se allo spiti tha kanoume xristougenna se allo protwxronia!!

Theodora ante na fouskwnoume siga siga oles!! Se zilevw einai i alitheia pou fenesai, egw tipota to idietero akomi san na xontrenw fenomai gia 3-4 wres meta to fai oxi san na egkimonw hahaha!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γειά σε όλες.. Και εγώ θα γίνω μανούλα τον Μάιο του 2015... Σήμερα είμαι 16 εβδομαδων και 4 ημερων.. Νομίζω ότι άρχισα να νιώθω τον γιό μου , αλλα δεν ειμαι κ σίγουρη..

Και επειδή είμαι νέα εδώ , πώς βάζουν σε διαγραμμα την εξέλιξη της εγκυμοσύνης μας?

neari manoyla kalws irthes!! ti PHT exeis? einai to prwto sou mwraki?

gia to diagrama tha prepei na kaneis click se ena apo ta dika mas, gia na se paei sto site. Meta afou to ftiakseis opws sou aresei kai ftaseis sto telos tha prepei na patiseis na sou dwsei url gia forums. Afou to kaneis auto tha to kaneis antigrafi kai tha pas edw sto profile sou kai tha patiseis deksia pou leei customize profile. Meta sti kolona aristera patas stin epeksergasia ipografis kai kaneis epikolisi ekei pou leei "h ipografi sas"!! Elpizw na voithisa :P

Oi ipoloipes pou xathikate??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γειά σας κορίτσια!!

Καλωσήρθατε οι καινούργιες! Σαλώμη ευχαριστώ :)

Αχ ρε κορίτσια, ούτε εμένα είναι πολύ μεγαλη η κοιλιά ούτε και έχω με σιγουριά καταλάβει το μωρό...περιμένω με αγωνία μέρα τη μέρα!

Ο άντρας μου βρήκε υποκοριστικό: γεμιστό μπισκοτάκι!!Ωραίο δεν είναι?:P

Φιλάκια!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα σε όλες!!

Με τέτοια βροχή σίγουρα ξεπερασαμε κ το Λονδινο SalomiSofia!!

Παρόλο αυτά η ισχυαλγια που εχω εχει αρχίσει κ γίνεται ανυπόφορη στην καθημερινότητα μου κ δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.. Μόνο υπομονή!!!

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...