Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα Μαράκι!!

Ο γιος σου μου θυμίζει τον δικό μου (όταν ήταν στην κοιλιά μου) ήταν ήσυχος αλλά τώρα είναι ένα όμορφο ζιζανιάκι!!! χαχαχα

από λιγουρίτσες πως πάμε;;

εμένα μου τρέχουν τα σάλια για ρέγγα....

έφαγα και ψάρι μόλις προ ολίγου, φιλιά σε όλες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα Μαράκι!!

Ο γιος σου μου θυμίζει τον δικό μου (όταν ήταν στην κοιλιά μου) ήταν ήσυχος αλλά τώρα είναι ένα όμορφο ζιζανιάκι!!! χαχαχα

από λιγουρίτσες πως πάμε;;

εμένα μου τρέχουν τα σάλια για ρέγγα....

έφαγα και ψάρι μόλις προ ολίγου, φιλιά σε όλες

ηταν ήσυχος κ αφού γεννήθηκε;;αν ναι για ποσο καιρο;;εμένα ας πουμε η κόρη μου απο 17 περιπου εβδ κλωτσαγε κ όλη μέρα κλωτζσουσε!! Αφου λέγαμε μα δεν κοιμάται ποτέ;;;οταν γεννηθηκε μου λυθηκε η απορία γιατί όντως δεν κοιμηθβκε ποτε!! Ως 4μηνων 20ωρες το 24ωρο έκλαιγε(για καποιον λογο είχε πολλά νεύρα) αλλά κ τώρα δεν το λες παιδι ύπνου!! Επίσης είναι υπερδραστηρια κ έτσι για την αλλαγή θα ήθελα ενα ήσυχο μωρακι!!! :tongue:

1YG7p2.png 7biOp2.png

Μαράκι μου, όταν γεννήθηκε σαν μωράκι ήταν ήσυχο, αλλά μετά που περπάτησε έγινε ανήσυχο!!! δεν ακούει φυσικά τίποτα και έχει τώρα πάρα πολλά νεύρα, ώρες ώρες κοκκινίζει από τα νεύρα του χαχαχα

αλλα εντάξει, ήσυχο παιδί θεωρείται, πιστεύω πως και ο γιος σου θα ναι ήρεμος!!

κάθε παιδί είναι διαφορετικό.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Kalispera koritsia!! Pws pige auti i evdomada?? Fouskwsan oi koilitses sas?

Anna poli wraia ta nea sou!! Me to kalo i mpempoula, sas euxomai ola na pane kala apo 'dw kai pera!

zilorda tha perasoun mwre oi meres!! skepsou to san dio vdomadoules kai kati parapanw :P egw dn fouskwsa akoma apo tin egkimosini alla twra pou arxisa na trow fouskwnw apo to fai kai egw meta to mesimeri hahaha

Eutixws teliwnei auti i vdomada gt me tis iperories kai tis ormones tis egkimosinis ginomai olo kai pio poli anipofori!! Tha ta valw na stolisoume aurio tin taksi :D

Maria poli wraia i arampiata! Egw pethimisa to prwi soutzoukakia smirneika, kai irtha kai ta vrika etoima, zesta zesta!! :tongue:

Pws pane oi alles koilitses??

xx

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπέρα και απο μένα.Πολυ ευχαριστα νέα απο τα κορίτσια μας πολύ χαρηκα που ολα πηγαινουν καλα με τα μωράκια μας!!!!Κορίτσια νομίζω πως μέσα σε μία βδομάδα φούσκωσα και τώρα πλέον φαίνομαι απο μακρυά!!!!Καλά το στήθος έτοιμο να εκραγεί και χρειάζομαι απαραίτητα καινούργια σουτιέν!Έχετε να προτείνετε τι να πάρω?

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλουμπίτσες!!Τι ωραία νέα διαβάζω!!Εγώ κορίτσια δεν άντεξα και πήγα εχτές για υπέρηχο από μόνη μου!!Το μπεμπέκι μου ήταν ζωηρότατο κούναγε χεράκια-ποδαράκια!!Απλά απόλαυση και ανακούφιση!!Και ναι επισήμως μας είπε οτι είναι αγόραρος!!Ο γιός μου ξετρελάθηκε από τη χαράτου!!Είμαι πολύ ευτυχισμένη κορίτσια μου!!!Όλα θα πάνε τέλεια για όλες μας!!!Φιλάκιααααα!!!!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Kalispera!! Ti kanete? Kalo savvatokiriako!!

Anna pws niwtheis?

Vall kana ekanes!! Me to kalo kai o deuteros giokas! Na sou einai gera panta kai ta dio!!

Egw afou eriksa ena klama xthes etsi mi monotonoume mono me neura, koimithika apo to apogeuma stis 6 koritsia ston kanape kai ksipnisa simera sti mia to mesimeri!! Oute pws me pige o antras mou sto krevati thimamai oute tipota! :tongue: Tha faw mou fenete kai tha ksanapaw pros to krevataki mou me kamia tainioula gt kanei apisteuto krio edw!!

Eseis ti sxedia exete gia auto to sk, tha pate pouthena me ta paidakia sas? Ti kairo kanei ekei??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Kalispera!! Ti kanete? Kalo savvatokiriako!!

Anna pws niwtheis?

Vall kana ekanes!! Me to kalo kai o deuteros giokas! Na sou einai gera panta kai ta dio!!

Egw afou eriksa ena klama xthes etsi mi monotonoume mono me neura, koimithika apo to apogeuma stis 6 koritsia ston kanape kai ksipnisa simera sti mia to mesimeri!! Oute pws me pige o antras mou sto krevati thimamai oute tipota! :tongue: Tha faw mou fenete kai tha ksanapaw pros to krevataki mou me kamia tainioula gt kanei apisteuto krio edw!!

Eseis ti sxedia exete gia auto to sk, tha pate pouthena me ta paidakia sas? Ti kairo kanei ekei??

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

΄Κορίτσια καλησπέρα σε όλες και με το καλό τα μπεμπάκια μας!!! Είμαι κι εγω του Μαιου με ΠΗΤ 13/5. Τώρα διανύω την 17η εβδομάδα. Έχω δόξα τω θεό μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, συνεχίζω κανονικά στη δουλειά όπως και παλιά, και ειδικά παο τότε που μπήκα στον 4ο κόπηκαν όλες οι ενοχλήσεις.Την Πέμπτη κάναμε και τον τελευταίο μας υπέρηχο και είδαμε (με τα κόπων και βασάνων αφού το μπεμπάκι μας καθόταν σχεδόν οκλαδόν) οτι είναι αγοράκι...αγόραρος μάλλον γιατί είναι 3 εκ. πιο ψηλός απο τα φυσιολογικά. Έκλεισα και για τον μεγάλο υπέρηχο στις 8 Ιανουαρίου. Απο χθες ξεκίνησα και σίδηρο και ασβέστιο, εκτός του φολλικου που έπαιρνα απο την αρχή. Εσείς τα έχετε ξεκινήσει? Είχατε καμία παρενέργεια? Μου είπαν οτι ο σίδηρος φέρνει δυσκοιλιότητα. Αύριο θα κάνω και εξετάσεις αίματος , να δούμε πως πάει.

39WKp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοιλουμπίτσες!!Που χαθήκατε???

getaver καλωσήρθες στην παέρα μας με το καλό το μπεμπέκι σου!!!Εγώ σίδηρο και φυλικό από την αρχή έχω ξεκινήσει χωρίς ιδιαίτερη παρενέργεια δυσκοιλιότητας και τώρα θα κόψω το φυλικό και θα ξεκινήσω ασβέστιο!Σου εύχομαι ότι καλύτερο!!Οι υπόλοιπες καλέ που είστε????Φιλιά σε όλες!!!!!!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Καλησπέρα και απο μένα,τι έγινε και χαθήκαμε?Καλωσήρθες getaver στην παρέα μας με τον καλο ο παίδαρος σου!Εγώ απο την αρχή παίρνω φυλικό και μετα ταν αυχενική ξεκίνησα σίδηρο σε πόσιμο χωρίς παρενέργειες μη πω οτι με βοηθάει κιόλας.Ασβέστιο όχι ακόμη, αυριο θα κανω εξετάσεις και μαλλον οταν κάνω β΄ επιπεδου (στις 22/12!!!) θα μου πει να το ξεκινήσω.Κορίτσια να σας πω πως σιγά σιγά κατι γινεται και την καταλαβαινω την μπεμπουλα μου!!!!Επιτελους στολισα και το δεντράκι μου το Σάββατο αν και χρειάζομαι και άλλα στολιδάκια και θα παίρνω λίγα λιγα.Πήρα και ένα για την μικρούλα μου...για γούρι!Αντε πείτε τα νέα σας πως είστε?

MczTp2?r=1415479629

Καλησπέρα!!!! Καλέ τι βροχή ηταν αυτή σήμερα;;;χθες εντομεταξυ ο καιρός ήταν υπέροχος κ ειμασταν όλη μέρα βολτα!! Είμαστε καλά,έφτιαξαν σημερα κουραμπιέδες λες κ δεν μου φτάνουν τα 6κιλα που έχω πάρει!!! :-D εμένα ο μπεμπακος μου είναι ακόμα πολύ ήσυχος,μονο αν κάθομαι σε περίεργη στάση τύπου καθιστή κάτω στο πάτωμα κ πιεζω την κοιλιά μου καθώς παίζω με την μικρή τοτε νιώθω λιγες μπουρμπουλιθρες,αλλά κατα τ'αλλα τπτ!! Οπως λέει κ μια φιλη μου τον έχω κάνει φραπέ αφού όλη μερα κάνω κάτι κ δεν κάθομαι λεπτο!!! Να καλωσορισω κ εγώ την νέα μανούλα κ εύχομαι να τα λέμε συχνα!! Εγώ παίρνω μονο φυλλικο κ τπτ άλλο απολύτως κ ελπιζω να συνεχίσω έτσι!! Ιωάννα με γεια τα στολιδακια,έχω β επιπέδου την επόμενη μέρα απο σένα στις 23!!! Βαλ γεια!!!! Ολα καλά;;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημέρα σας κοιλίτσες πως πάμε;; φουσκώνουμε;;;

καλώς ήρθες getaver! με το καλό το μαγιάτικο μωράκι σου!!!

Κορίτσια σε αναμονή για β΄ επιπέδου σας εύχομαι πολύ καλή επιτυχία!!!

Πολύ μουντός και βροχερός καιρός, ότι πρέπει να αράξεις στον καναπέ και να βλέπει το δεντράκι σου να αναβοσβήνει!!!

Αννούλα πολύχρονη για σήμερα!!!

Κορίτσια μου τα ίδια νέα εγώ, αναμένω να ακούσω το μωράκι μου να μου δίνει παρών ανυπομονώ, έχω γιατρό στις 19 για να με δει και ελπίζω να είναι όλα καλά! Σας φιλώ.:P:p

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημερα κ χρονια πολλα στην Αννουλα μας!

Αννα μου να εισαι γερη κ με το καλο η μπεμπουλα σου!

εμεις καλα ειμαστε σχετικα,λιγο η μικρη αρρωστη,κλαματα κ κολληματα με τον παιδικο που ξεκινησαμε προσφατα κ εγω να πρεπει να προσεχω λογω συσπασεων..

getaver καλωσηρθες κ με το καλο το νινι!!

σχετικα με τα συμπληρωματα εγω δεν παιρνω τπτ πια περα απο μαγνησιο για τις συσπασεις.επαιρνα μονο φυλλικο αλλα καποια στιγμη ο ντοκ ειπε να το σταματησω.αναλογως τις επομενες εξετασεις θα παρω σιδηρο μαλλον λογω χαμηλης αιμοσφαιρινης.

τα φιλια μου σε ολες!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...