Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό μηνα κορίτσια!

Στολισαμε κ εμείς κ σπίτι κ κήπο κ ο μικρός τρελαθηκε! Κοίταζε όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια με το στόμα ανοιχτό κ μετα πήγαινε κ τα άρπαζε ... Πολυ γέλιο!!

Κατα τα αλλα ήρεμα εμείς, ευτυχώς κοιμάται 2-2:30 ώρες το μεσημέρι κ το βραδυ σερί 11 ώρες!! Είμαστε απο τους τυχερούς κ ευχομΑι να κρατήσει! Γιατι ξεκουραζομαι κ εγώ τωρα..

Σχετικά με τις ραγαδες έβαζαν στην πρωτη εγκυμοσυνη το λάδι weleda αλλα μετα αγόρασα αμυγδαλελαιο κ εβαζα κ δεν έκανα καθόλου ..έτυχε ήταν καλά αυτά που εβαζα;;; Δεν ξέρω!

Είχα πάρει κ 13 κιλα κ τα έχασα με ηρεμία απλά η κοιλια έμεινε λίγο πιο χαλαρή..

Καλό μηνα σε όλες!!

Γεια σας!!!!! Καλό μηνααααα!!! Μα τι υπέροχος μήνας είναι αυτός!!!!! Σήμερα η κόρη μου πήγε σχολείο υστερα απο 2βδμ κ έτσι βρήκαμε ευκαρια κ πήγαμε για ψώνια δώρα χριστουγεννιάτικα, όχι όλα αλλά να μας φεύγει ενα βαρος!! Εχουμε κ ενα σ ρο υποχρεωσεις όπως κ όλες φαντάζομαι!!! Κ εγώ αμυγδαλελαιο βάζω αλλά ακόμα όχι συστηματικά,στην 1η εγκυμοσύνη έβαζα μια της φρεζυδερμ!! Βασούλα η κορούλα μου είναι πολύ αγκαλιτσας,ποσο μάλλον τώρα που ηταν αρρωστη ηταν συνέχεια στην αγκαλιά μου,δεν θέλω να της λέω όχι ΑΣΕ που δεν πιάνει κ κάθε φορά!! Καποιες φορες με ενολει,αν αυτό έννοιες!! Δλδ με τραβάει λίγο η κοιλιά μου κ με πονάει χαμηλά!!! Στόμα έχει κ μίλια δεν έχει αυτός ο Καημένος ο Μπέμπης,όλα τα ανέχεται απο την τσαουσα μας!! Θεοδώρα τέλεια νέα,μπράβο!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπέρα στην παρεούλα μας!Καλό και χαρούμενο μήνα να έχουμε τα μωράκια μας και οι οικογένειες μας!mariazerta μου εργάζομαι ως τηλεφωνήτρια σε call center οπότε όπως καταλαβαίνεις ακούω του καθενός την βλακεία και δεν αντέχεται γενικά,πόσο μάλλον σε αυτή την κατάσταση....Εγώ ακόμη στόλισα δέντρο αν και πήα κάποια στολίδια διότι ακόμη δεν έχω δεντρο χαχαχα.Έχω όμως βάλει Χριστουγεννιάτικο χαλάκι στην εξώπορτα και και λίγα διακοσμητικά.Ελπίζω μεχρι το σ/κ να πάρω δέντρο!!!

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στην παρεούλα μας!Καλό και χαρούμενο μήνα να έχουμε τα μωράκια μας και οι οικογένειες μας!mariazerta μου εργάζομαι ως τηλεφωνήτρια σε call center οπότε όπως καταλαβαίνεις ακούω του καθενός την βλακεία και δεν αντέχεται γενικά,πόσο μάλλον σε αυτή την κατάσταση....Εγώ ακόμη στόλισα δέντρο αν και πήα κάποια στολίδια διότι ακόμη δεν έχω δεντρο χαχαχα.Έχω όμως βάλει Χριστουγεννιάτικο χαλάκι στην εξώπορτα και και λίγα διακοσμητικά.Ελπίζω μεχρι το σ/κ να πάρω δέντρο!!!

Γεια Ιωάννα!!! Δουλεύω κ εγώ με με κοσμο κ εξυπηρέτηση οποτε σε νιώθω!! Σαν την βλακεία του άλλου δεν έχει!!! :roll: βρε χτυπά μια αδειουλα να έρθεις στα ίσα σου!!!! Με το καλό κ το στόλισμα!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημέρα κι από μενα!!! Τι κανετε τσούπρες? Εμείς λειπαμε το σ/κ, ειχαμε κατέβει Κρητη κ τωρα κατάφερα να σας διαβάσω λίγο!

Τι ωραίο που γίνεται το πινακάκι μας!

Εμείς ακομη να στολίσουμε...ο αντρας μου δε γυρισε μαζι μας θα ερθει μαλλον Παρασκευή, οπότε για το Σαβ/κο μας βλέπω... και αρχισα να ανυπομονω να πω την αλήθεια! Ψαχνω και κανενα Χριστουγεννιάτικο event να παμε με το μικρό που εχει μεγαλωσει λιγο, να περάσουμε όμορφα!

Δε θα σχολιάσω πολλά, μόνο για τις κοριτσομάνες που λενε οτι αγχώνονται που περιμένουν αγόρι, να πω πως εμένα αυτό το εχει ο άντρας μου από την ανάποδη..χεχε! Του φαινεται βουνό! πώς θα την πλένει, πώς θα τη χτενίζει(μεγάλος καημός αυτός!) πώς θα της φοράει τα καλσόν, πώς θα τη βαζει για τσίσα... το εχει πάει μακρυά!!! Εγώ πάλι ειμαι πιο ψυχραιμη!

Αυτά! Περιμένουμε αποτελέσματα από καμιά? εχω χάσει τη μπάλα γιατί εχω κ πολλή δουλειά αυτή την περίοδο...

Σας φιλώ!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;;;

Εγώ που περιμένω πάλι αγόρι, είμαι χαλαρή!!! αλλά κάθε μωράκι έχει την δική του προσωπικότητα φυσικά και έχει τις δικές του εκπλήξεις!

Μαράκι αυτό εννοώ που περιγράφεις, τα τραβήγματα, και κάθε φορά που πρέπει να τον σηκώσω αισθάνομαι και τύψεις μήπως κάνω κακό στο μωράκι μου!!

Αναρωτιέμαι πότε θα το αισθανθώ για να μαι σίγουρη ότι είναι καλά, προς το παρόν ανυπομονώ να ξαναπάω στην γιατρό να το δω.

Φιλιά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σε ολες κ καλο μηνα!!

εμεις καλα ειμαστε,σταματησαν κ οι πολλες συσπασεις,αρχισα κ εγω δειλα δειλα να κανω 5 πραγματα,στολισαμε κ δεντρο εχθες,τα γυρω γυρω τα αφησαμε για λιγα την ημερα!ημικρουλα μου σημερα πηγε με κλαματα στον παιδικο κ με στεναχωρησε αλλα πιστευω θα το ξεπερασουμε..ηταν η 4η μερα σημερα γιατι την περασμενη βδομαδα πηγε δευτερα-τριτη κ μετα αρρωστησε!

Στο μεταξυ εχω λιγες μερες νομιζω οτι καταλαβαινω τον μπεμπη συχνα πυκνα!ανεπαισθητα φυσικα,αλλα καθε μερα κανει τσαλιμακια!ποιος ξερει;θα σιγουρευτω σε λιγο καιρο.

Σαλωμη μου αν σε βολευει καλυτερα το ποδηλατο καλα κανεις,αλλα να προσεχεις μωρε,εγω θα αγχωνομουν,ειμαι κ κοτουλα γενικοτερα!χαχα πως πανε τα αγορια σου;

Βασω μου για τις αγκαλιες μην αγχωνεσαι,δεν πιστευω οτι παθαινει κατι το μωρο.παντως δε θυμαμαι αν το εχεις αναφερει στη γιατρο σου.πες της κ για την ενοχληση που εχεις μετα να δεις τι θα σου πει..γινεται ομως να μην τον παρεις;δε γινεται..εμενα δυσκολευεται πολυ να καταλαβει οτι δεν μπορω να την σηκωσω μια βδομαδα τωρα..να περασει κ αυτη η βδομαδα χωρις συσπασεις κ ο γιατρος ειπε συνεχιζω τη ζωη μου κανονικα!ανυπομονω!!

Βαλ μου ποσο χαρηκα με τα αποτελεσματα σου!!με το καλο!!πω πω ειδα το 7000 το δικο σου κ σκεφτομενη το 13 το δικο μου λεω ''που πας ρε καραμητρο;;''χαχα

Ζιλορντα κ του χρονου να ειστε καλα να στολισετε οι 4 σας!!ποσο ζηλευω που εχεις κηπο δε λεγεται!!

Μαρακι με γεια τα ψωνια σας κ τους χαιρετισμους μου στο ησυχο αγορακι σου!!αυτο ειναι παιδι!οχι σαν το δικο μου που μας τρεχει απο τωρα!χαχα

Ιωαννα κ εγω λεω να την παρεις την αναρρωτικη!ειναι που στην κατασταση μας δεν πρεπει να παιρνουμε ηρεμηστικα!χιχι

Θεοδωρα μια χαρα η εξορμηση σας!!πολυ γελασα με τον αντρα σου!κ ο δικος μου με την κορη ετσι ελεγε!μεχρι να παει 10 μηνων περιπου δεν την αλλαζε,φοβοταν λεει μην δεν τα κανει καλα κ παθει ουρολοιμωξη το μωρο..καλα για το καλτσον δεν το συζητω,ακομη θελει εκπαιδευση!ευτυχως ειμαστε του καζουαλ πιο πολυ κ τα αποφευγουμε τα καλτσονια!

GjJbp3.png7IWup3.png

Γεκα σας!!! Ολο βόλτες ειμασταν κ σήμερα!!! Βρε κορίτσια θυμάστε που έλεγα οτι νιώθω το μωρο;;σε παπαλα τπτ δεν καταλαβαίνω εδώ κ κάνα 2 βδμ!! Αφού αν δεν είχα παει στον γιατρό θα πιστευα οτι κάτι δεν παει καλά!! Να μου πειτε μήπως προλάβαινω μα τον ακούσω κ καθόλου αφού λεπτο δεν κάθομαι αλλά κάπως μου έρχεται!!! Θεοδώρα εγώ λέω να πάμε σε κανένα christmas factory κ σε φδιαφορα μολ που κάνουν δραστηριότητες πολλές τώρα κ εύχομαι να περάσουμε καλά γιατί για εναν άγνωστο λογο η κόρη μου όλο αγκαλιά ζηταει,βαριέται να περπατήσει κ φοβάται βέβαια τα μεγαλα καρτούν κ αγ.Βασίλη,ξωτικά!!!! Βάσω εσύ με 2ο γιο είσαι χαλαρηηηηη ε;;; χαχα

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες, πως είστε σήμερα;;;

εμείς τα ίδια, μεγαλώνουμε!!! και φουσκώνουμε!

ανυπομονώ να νοιώσω το μωράκι μου για να είμαι σίγουρη ότι είναι καλά, Μαράκι είμαι χαλαρή σίγουρα με τον δεύτερο γιο, γερό να ναι και όλα καλά!!

Τι νέα εσείς;;

Φιλιά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κ απο εμένα!

Τωρα έκατσα κ εγώ χαμός απο δουλειές ! Πως μαζεύονται έτσι..

Παρόλο που ειναι δευτερη εγκυμοσυνη συχνά σκέφτομαι αν όλα πανε καλά...δλδ ενώ είμαι σίγουρη οτι εχω νιώσει την μπεμπα παει καιρος που δεν νιώθω κάτι κ αγχώνομαι φουλ!

Ραντεβού εχω στις 22/12 κ δεν ξέρω πως θα περάσει ο καιρος!

Κατα τα αλλα απο κοιλια το πρωί δεν πολυφενεται αλλα απο το μεσημέρι κ μετα ξεπροβάλλει τσουπ! Ενάμιση κιλό εχω πάρει μεχρι στιγμής αλλα εχω ακόμα δρόμο!!

Ελπίζω να είστε όλες καλά !

Καλό βραδυ!

Καλησπέρα κορίτσια μου,

Κάναμε ένα τεστ αίματος για σύνδρομα και το μωρό είναι υγιές και κοριτσάκι!:D

Κατά τα άλλα,μετά την περίδεση τραχήλου που έκανα, πρέπει να προσέχω πολύ αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα να γεννήσω πρόωρα....γενικά, είμαι στενοχωρημενη και φοβισμένη και τη μπέμπα δεν την έχω καταλάβει σοβαρα ακόμη...οπότε ανησυχώ."χαιρομαι " που κάποιες είστε μεσα στα νεύρα γιατί τουλάχιστον με καταλαβαίνετε...συγνώμη που δεν σχολιάζω την κάθε μία ξεχωριστά..

για κοιλιά και στήθος ο γιατρός μου έδωσε percutalfa vergetures και μου έδωσε και το nipple care emollient της frezyderm για προετοιμασία θηλών.τα βάζω πρωι και βράδυ..

φιλάκια στις κοιλίτσες!:wink:

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα κοιλίτσες!!!

Αννούλα! τέλεια τα νέα σου, με το καλό η κορούλα σου !!!

Να σκέφτεσαι θετικά τώρα που είσαι και βέβαιη ότι το μωράκι σου είναι υγιέστατο, να σκέφτεσαι μόνο θετικά και να ξεκουράζεσαι, τα νεύρα μας και η στεναχώρια μας, περνάνε στα μωράκια μας και δεν πρέπει, αυτά τα λέω για μένα πιο πολύ που όλο φωνάζω στον γιο μου και μετά στεναχωριέμαι

Zilorda μου, τέλεια που ένοιωσες την μικρούλα σου, όσο περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει και θα κάνει πιο αισθητή την παρουσία της!!!

Φιλιά σε όλες σας!!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κοιλουμπινια!!! Πως ειστε;;εμείς εδώ αγκαλλιτσα με την μπουμπου μου,το μαγκακι στην κοιλια αδιάφορος ακόμα,το βράδυ που κοιμηζω την κόρη μου κανει καποιες μικρές κινησουλες,φαντάζομαι βολευεται για 2ο γύρο ύπνου!!!! Χαχαχα!!! Τι μαγειρεψατε σήμερα;;εμείς μακαροναδα αραμπιατα κ στην μικρή εκανα ψαρόσουπα!! Εφτιαξαν κ ενα κέικ λεμονιού μιαμ!!! Αννα τέλεια τα νέα σου,με το καλό η κορούλα σου!!! Βασουλινι καλημερααα!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...