Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσιάαα....πως πάτε....

Εμένα κοντεύει να με πιάσει κρίση...τη τρίτη μπαίνω στη 19 εβδομάδα μου και συνεχίζω να μην μπορω να φάω σχεδόν τίποτα. Εχθές εφτιαξα μια χωριάτικη στον άντρα μου και καθόμουν σα τα σκυλακια και κοιτούσα που έτρωγε...δεν υποφέρεται αλλο αυτό....τις περισσοτερες φορές δεν πεινάω αλλά και να πεινάω σα λύκος εαν φάω οτιδηποτε αλλο εκτός απο πατατα, ψωμι με κασερι και γαλα με δημητριακα πρείπει να τα βγάλω αμέσως γιατι νιώθω πάρα πολύ χαλια :|:-|:|

Εκτός αυτού εδω και 2 μέρες με πονάει το κεφάλι μου στο πανω μερος...πήρα το γιατρό και μου λέει μετρα την πιεσή σου 2 φορές τη μερα..τι πιεση να μετρήσω 8-6 είναι η φυσιολογική μου και 9-6 ειναι η μεγαλύτερη που είχα ποτε...:?

Όσο για διάθεση...αφήστε το καλύτερα...μες τη μαύρη απελπισία, δυο μέρες που ημουν καλά στολισα όλο το σπιτι (αρχισε και η μικρουλα μου κοιλίτσα να ξεχωρίζει αισθητά βλεπετε)και εχει εδω και 3 μερες δεν θελω ουτε να σηκωθώ απο το κρεβάτι....ελπιζω να έχετε καλύτερα νέα απο μένα...φιλιάα σε όλες...:wink:

tt1bb77a.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Anna74 : 3/5

mariazerta : 3/5 Λητω

Johanna : 9/5

Theodora_D : 9/5 Λητώ

xristinaa : 15/5

zilorda: 19/5 Ιασω

SalomiSofia : 20-22/5 (δίδυμα)

Vasulini : 20/5 Ελενα Βενιζελου

vall24 : 29/5

litsa 84 : 02/06 Λητώ

βάζω και εμένα στο πινακάκι μας και μας εβαλα χρονολογικά.... την πεμπτη είδαμε το φύλο... και εχουμε ενα ροζ κοριτσάκι.... τις 2-3 τελέυταίες μέρες το στομαχι μου έχει επανέλθει.. δεν εχω και εμμέτους.. το χαμόγελο δεν φευγει από το πρόσωπο μου κορίτσια μου.... όλα θα μας πάνε κάλα..... φιλήστε μου τα ζουζουνάκια σας....

ας μου πει κάποια πως βάζω tickerάκι

Anna74 : 3/5

mariazerta : 3/5 Λητω

Johanna : 9/5

Theodora_D : 9/5 Λητώ

xristinaa : 15/5

zilorda: 19/5 Ιασω

SalomiSofia : 20-22/5 (δίδυμα)

Vasulini : 20/5 Ελενα Βενιζελου

vall24 : 29/5

litsa 84 : 02/06 Λητώ

βάζω και εμένα στο πινακάκι μας και μας εβαλα χρονολογικά.... την πεμπτη είδαμε το φύλο... και εχουμε ενα ροζ κοριτσάκι.... τις 2-3 τελέυταίες μέρες το στομαχι μου έχει επανέλθει.. δεν εχω και εμμέτους.. το χαμόγελο δεν φευγει από το πρόσωπο μου κορίτσια μου.... όλα θα μας πάνε κάλα..... φιλήστε μου τα ζουζουνάκια σας....

ας μου πει κάποια πως βάζω tickerάκι

Xristina ante me to kalo i koroula sas!!

Gia to tickeraki pigene se ena site tis epilogis sou pou thes na to ftiakseis kai otan to ftiakseis pata na sou dwsei to URL gia forums. Epeita pigene edw sto profile sou kai pata ekei pou leei gia epeksergasia profile kai meta sti kolona sta aristera opws vlepeis pata epeksergasia ipografis kai kane epikolisi to URL apo to allo site!! Elpizw na voithisaaaa

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

CONSTANS10 na trws oti mporeis na kratiseis kai siga siga tha fas apo ola!! Se katalavenw se thema diathesis, prospathise na skeftesai thetika!! Ksipnaw kai egw mesa sti maurila alla dn ginete na pesw se katathlipsi, exoume ta mwrakia mas na skeftoume kai na prostatepsoume!! Xalarwse kai tha erthoun me to kalo pio piknes oi kales meres!!

Vaso mou ontws ta neura kai i stenaxwria mono kaka apotelesmata fernoun! Sas ipane filo esas h akoma?

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπέρα κορίτσια μου, constans τέλειο το τικερακι σου, τρωγε ότι μπορείς! Σαλωμη μου, αγοράκι έχω, το είχα βάλει μπλε στο πινακακι αλλά τώρα δεν φαίνεται το ίδιο και η vall νομίζω, κορίτσια μου να σκεφτόμαστε μόνο ομορφες εικόνες πολλά φιλιά σε ολες!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

CONSTANS10 υπομομή κορίτσι με τον καιρό θα φτιάξει δεν μπορεί...όσο για την διάθεση είναι και λόγο ορμονών!Xristinaa κ εσυ κοριτσάκι?Τέλεια τα νέα σου πολλες κοριτσομάνες μαζευτήκαμε νομίζω!Vasulini έτσι πρέπει και θα κάνουμε!

Κορίτσια να σας ρωτήσω εσείς βάζετε κρεμούλα για ραγάδες και ποια?Εγώ έχω παρει απο τα mothercare αλλα δεν μου αρεσε πολυ και μετα πήρα μία που φτιάχνει ενας φίλος φαρμακοποιός πολύ ενυδατική ,όταν τη βάζω ειμαι έτοιμη για τηγάνισμα, αλλα έτσι πρέπει μου λέει η αδεφή μου που την έβαζε κ αυτή και δεν έκανε ραγαδες.Κανα δυο φορές όμως είδα ξηροδερμία στην κοιλιά μου και αναρωτιέμαι γιατί?

MczTp2?r=1415479629

Καλησπέρα!! Ωραία μέρα έκανε σήμερα,αλλά δυστυχώς έχω ακόμα τον άνδρα μου με ωτιττιδα κ δεν ήθελα να βγαίνει εξω!! Πήγαμε με την μικρή στην πλατεια κ Έμα γρήγορα σουπερ,η οποία κόρη μου συνεχίζει να μην κοιμάται το μεσημέρι κ ειλικρινά κορίτσια σερνομαι!! Εκεί κατα τις 3:30-4 νομιζω θα παραδώσω τα όπλα αλλά εκείνη ακάθεκτη μέσα στην τρελή χαρά!!! Σαλώμη μου είχα ανησυχήσει,πολύ χαίρομαι που σε διάβασα!! Αχ βρε κοπελα μου όλα τα επαθες ε;;ευτυχώς όλα είναι μια χαρά,λύθηκε κ το θέμα με την τρελη νοσοκόμα κ ειδες κ τα αγόρια σου!!! Δεν παιζει να πάρεις καμια αναρρωτική ε;; Κωνστανς με γεια το τικερακι!!! Τα καταφερες τελικά βρε θηρίο μπράβο!!! Κρίμα που παιδευεσαι τόσο πολύ,έχω ξανακουσει κοπέλες που έχουν συμπτωματα σχεδόν σε όλη την εγκυμοσύνη, είναι μεγαλο βάσανο αλλά κ τι να κανείς;;; υπομονή μονο!! Χριστινακι κόρη ε;;;είναι τέλεια τα κορίτσια!!!! Εχω μαθει με την κορούλα μου κ μου φαίνεται βουνό ο γιος!!! Φτιάξει το τικερακι όπως είπε η Σαλώμη πολύ κατατοπιστική ηταν!!! Ιωαννακι που δουλευεις εαν επιτρέπεται;; φυσικά κ να πάρεις αναρρωτικη,θα είσαι τελείως αλλιως,τώρα με ενα ζιζάνιο κ ενα στην κοιλιά είναι δύσκολο!! Δεν θυμαμαι ποσο ειξναιξ ο γιος σου ο μεγαλος,νομιζω είναι μικρός σαν της Βασουλας!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλημερα κοπελιες!!πως ειμαστε;;εγω συνεχιζω να ξεκουραζομαι κατοπιν εντολης γιατρου καθως εχω καμποσουτσικες συσπασεις κ παιρνω μαγνησιο χωρις να εχω δει καποια διαφορα δυστυχως..πω πω στην κορη μου πετουσα στην εγκυμοσυνη κ αυτος ο μπαγασας μ εχει βγαλει για αποσυρση γερος να ειναι!

Σαλωμη μου χαιρομαι που εν τελει εισαι καλα!κριμα που τραβηξες ο,τι τραβηξες,δεν ηταν κ μικρο το σοκ..αληθεια κανει να κανουμε ποδηλατο;καλα κανεις κ σκεφτεσαι θετικα!να συνεχισεις!!

Ιωαννα μου αναρρωτικη θα ψηφισω κ εγω!!αν μπορεις εννοειται να την παρεις.κρεμα για ραγαδες δε βαζω ουτε στην αλλη εγκυμοσυνη εβαλα κ δεν εκανα καμια.ειχα κ μικρη κοιλια..τελειομηνη πηγα να γεννησω κ με ρωταγαν αν αφησα την κοιλια σπιτι..τωρα που ειναι πιο εντονη η κοιλιτσα μαλλον θα πρεπει να φροντισω κ εγω να βαλω κατι.

Κονστανς το ποσο σε καταλαβαινω που εχουν σπασει τα νευρα σου που δεν μπορεις να φας,δε λεγεται!κ εγω σαν τα σκυλακια κοιταω κ τελικα καταληγω στο ιδιο μενου!!πρωι βραδυ δημητριακα,μακαρονια,πατατες,ρυζια κ ψωμοτυρια..αν κανω κ λοξοδρομω καηκα!!κ μ αυτα ακομη,αηδια εχω αλλα τουλαχιστον συνηθως τα κραταω στο στομαχι..κουραγιο θα σου πω κ εγω,λογικο ειναι να πεφτει η διαθεση σου..δεν ειναι λιγο τοσο καιρο να μην μπορεις να φας σαν ανθρωπος..εδω εγω ειμαι λιγοτερο καιρο ετσι κ μου εχουν σπασει τα νευρα.

Χριστινακι μου με το καλο το κοριτσι σας!!θα τρελαθεις!κ εγω οπως λεει η Μαρια εχω συνηθισει με την μπουμπουκα μου κ δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα με τον μπομπιρα!!για το τικερακι αν δεν μπορεις να βρεις σαιτ,πατα πανω σε καποιο δικο μας κ θα σε παει αυτοματα.η υπολοιπη διαδικασια ειναι αυτη που σου ειπε η Σαλωμη.αν χρειαστεις διευκρινησεις παραπανω ξαναρωτα.

Μαρακι μου αυτο με το μεσημεριανο το παθαινω κ εγω..μιλαμε κλεινει το ματι και θελει τσιροτο να μεινει ανοιχτο.πολλες φορες της βαζω κανενα επεισοδιακι παιδικο γυρω στο 20λεπτο κ λαγοκοιμαμαι διπλα της να αναπτερωθω λιγουλακι..περαστικα στον αντρα σου!!

Βασω μου οντως με τα νευρα και τις φωνες ζοριζομαστε κ δε βοηθαμε κ τα μωρακια μας..ενταξει,ανθρωποι ειμαστε,ειναι κ οι ορμονες στα φορτε τους,λογικο καμια φορα να χανουμε την υπομονη μας,αλλα οσο μπορουμε καλο ειναι να το ελεγχουμε..τα λεω στη νυφη να τ ακουει η πεθερα οπως καταλαβες γιατι κ εγω ξεφευγω καμια φορα!χιχι

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κοπελιες!!πως ειμαστε;;εγω συνεχιζω να ξεκουραζομαι κατοπιν εντολης γιατρου καθως εχω καμποσουτσικες συσπασεις κ παιρνω μαγνησιο χωρις να εχω δει καποια διαφορα δυστυχως..πω πω στην κορη μου πετουσα στην εγκυμοσυνη κ αυτος ο μπαγασας μ εχει βγαλει για αποσυρση γερος να ειναι!

Σαλωμη μου χαιρομαι που εν τελει εισαι καλα!κριμα που τραβηξες ο,τι τραβηξες,δεν ηταν κ μικρο το σοκ..αληθεια κανει να κανουμε ποδηλατο;καλα κανεις κ σκεφτεσαι θετικα!να συνεχισεις!!

Ιωαννα μου αναρρωτικη θα ψηφισω κ εγω!!αν μπορεις εννοειται να την παρεις.κρεμα για ραγαδες δε βαζω ουτε στην αλλη εγκυμοσυνη εβαλα κ δεν εκανα καμια.ειχα κ μικρη κοιλια..τελειομηνη πηγα να γεννησω κ με ρωταγαν αν αφησα την κοιλια σπιτι..τωρα που ειναι πιο εντονη η κοιλιτσα μαλλον θα πρεπει να φροντισω κ εγω να βαλω κατι.

Κονστανς το ποσο σε καταλαβαινω που εχουν σπασει τα νευρα σου που δεν μπορεις να φας,δε λεγεται!κ εγω σαν τα σκυλακια κοιταω κ τελικα καταληγω στο ιδιο μενου!!πρωι βραδυ δημητριακα,μακαρονια,πατατες,ρυζια κ ψωμοτυρια..αν κανω κ λοξοδρομω καηκα!!κ μ αυτα ακομη,αηδια εχω αλλα τουλαχιστον συνηθως τα κραταω στο στομαχι..κουραγιο θα σου πω κ εγω,λογικο ειναι να πεφτει η διαθεση σου..δεν ειναι λιγο τοσο καιρο να μην μπορεις να φας σαν ανθρωπος..εδω εγω ειμαι λιγοτερο καιρο ετσι κ μου εχουν σπασει τα νευρα.

Χριστινακι μου με το καλο το κοριτσι σας!!θα τρελαθεις!κ εγω οπως λεει η Μαρια εχω συνηθισει με την μπουμπουκα μου κ δεν ξερω πως θα τα βγαλω περα με τον μπομπιρα!!για το τικερακι αν δεν μπορεις να βρεις σαιτ,πατα πανω σε καποιο δικο μας κ θα σε παει αυτοματα.η υπολοιπη διαδικασια ειναι αυτη που σου ειπε η Σαλωμη.αν χρειαστεις διευκρινησεις παραπανω ξαναρωτα.

Μαρακι μου αυτο με το μεσημεριανο το παθαινω κ εγω..μιλαμε κλεινει το ματι και θελει τσιροτο να μεινει ανοιχτο.πολλες φορες της βαζω κανενα επεισοδιακι παιδικο γυρω στο 20λεπτο κ λαγοκοιμαμαι διπλα της να αναπτερωθω λιγουλακι..περαστικα στον αντρα σου!!

Βασω μου οντως με τα νευρα και τις φωνες ζοριζομαστε κ δε βοηθαμε κ τα μωρακια μας..ενταξει,ανθρωποι ειμαστε,ειναι κ οι ορμονες στα φορτε τους,λογικο καμια φορα να χανουμε την υπομονη μας,αλλα οσο μπορουμε καλο ειναι να το ελεγχουμε..τα λεω στη νυφη να τ ακουει η πεθερα οπως καταλαβες γιατι κ εγω ξεφευγω καμια φορα!χιχι

Ρε κορίτσι,καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να φας αλλά καμιά πρωτεινη για το μωρο?κι εγώ στην αρχή μόνο πίττες και μακαρόνια ήθελα να τρώω αλλά αντιστάθηκα..:)

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσι,καταλαβαίνω ότι δεν μπορείς να φας αλλά καμιά πρωτεινη για το μωρο?κι εγώ στην αρχή μόνο πίττες και μακαρόνια ήθελα να τρώω αλλά αντιστάθηκα..:)

νωριτερα που ειχα ρωτησει το γιατρο για την αφαγια μου,μου ειχε πει οτι ειναι μικρο ακομη κ το καλυπτω αλλα τωρα που περασε ο καιρος μαλλον πρεπει να το ξανασυζητησω μαζι του.ειναι κ που απο το αγχος μου αυτον τον καιρο το στομαχι μου δεθηκε κομπος..ελπιζω να βελτιωθει η κατασταση

εσυ πως εισαι;;πως πας;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Kalispera koritsia!! Eixe liakada simera edw kai poli kali thermokrasia kai pigame mexri to parko!! Ekei ti leei?

Vaso kai agoromanes kai me tin idia PHT!! :tongue:

Iwanna egw amigdaleleo pira!! Lene oso pio enidatiki einai toso to kalitero gia na min kaneis ragades, alla nomizw ama einai ipervoliki i enidatosi tote akoma kai mia wra na afiseis tin epidermida sou xwris krema tote tha kserathei!!

Maria mou oxi pou na parw adeia!! Ase pou autin tin evdomada tha kanw diples antikatastaseis sta 5-6 kai tha kanw kai kanonikes wres sta dika mou 3-4! Den ptooume omws :P Etsi ki alliws tha katsw dio vdomades ta xristougenna!! ;) Akoma vasanisesai me ton ipno e? Vevaia mikri einai akoma mporei ama to pas siga siga na ksana arxisei na koimatai estw kanena 20lepto!

Litsa pws eisai esi?? Kanei podilato ame apla prosektika kai oxi megali taxitia kai megales anifores! To protimw gt me to amaksi tha ithela misi wra kai me to leoforeio 45 lepta!! Me to podilato mou pernei 15 lepta kai einai kai pio oikonomiko kai oikologiko!! Tha stamatisw vevaia molis emfanistei i koilitsa mou!!

Anna pou xathikes? Pws paei to mpempaki sou?

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα κορίτσια μου, καλό μας μήνα! πως είστε;;

Ιωάννα μου βάζω το λάδι της weleda, είναι πολύ καλό, στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν έκανα ραγάδες, ότι και αν βάλεις είναι ανάλογα και με το δέρμα, πάντως και το αμυγδαλέλαιο είναι καλό από ότι λένε τα κορίτσια! Μαράκι μου περαστικά στον αντρούλη σου, Λίτσα μου, μην στεναχωριέσαι, η αφαγία είναι φάση και σίγουρα θα καλυτερέψει με τον καιρό, εσύ τρώγε ότι σου αρέσει και μπορείς και θα μεγαλώσει το σποράκι!!

Σαλώμη μου, ωραία που αδράξατε την μέρα! αγορομάνες και οι δύο την ίδια μέρα τέλεια!!! Να ναι γερά όλα τα μωράκια μας κορίτσια και καλή επιτυχία στις β επιπέδου που θα γίνουν αυτόν τον μήνα! εγώ θα πάω την πρώτη βδομάδα του Γενάρη ή την δεύτερη.

Χθες ξεκινήσαμε τον στολισμό, αλλά μέχρι τα φωτάκια φτάσαμε, σήμερα θα πρέπει να βάλουμε τις μπάλες!!

Μαράκι όταν παίρνεις αγκαλιά και σηκώνεις την κορούλα σου αισθάνεσαι άσχημα κάπως στην κοιλιά;; Εγώ παρατήρησα ότι αισθάνομαι άσχημα όταν τον σηκώνω, αλλά κάποιες φορές δεν μπορώ να το αποφύγω.

Φιλιά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Καλό μήνα να έχουμε!!!Αχ ο πιο τέλειος μήνας του χειμώνα κορίτσια μου!!!Εμείς πήραμε τα αποτελέσματα από PAP-A και όλα είναι πολύ καλά!!1:7000!!!Εχτές πήγαμε βολτούλα φάγαμε και έξω και γεμίσαμε τις μπαταρίες μας!!!!Και εγώ αμυγδαλελαιο χρησιμοποιώ αν και έχω ραγάδες από την 1η εγκυμοσύνη που και τότε έβαζα τη simulcium.Είδωμεν!!!Γερά να είναι τα μωράκια μας και χαλάλι είναι τα πιό ''ωραία'' σημάδια!!!χαχαχα!!! φιλιά σε όλες!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...