Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!

Ελπίζω να είστε καλά όλες!

Αυτή η εγκυμοσυνη καμία σχέση με την άλλη! Πέρα απο ζαλάδες κ εμετους με εχει πιάσει κ ισχυαλγια κ περπατάω σαν κουτση!!

Στην πρωτη μου ήμουν μια χαρά κ δούλευα full κ βόλτες αλλα τωρα καμία σχέση!! Βέβαια δεν δουλεύω γιατι έκλεισε η εταιρεία που ήμουν.. Παρόλο αυτά όσο μπορω μαζεύω δυνάμεις για το μετα!

Καλό βράδυ σε όλες!!

γεια ζιλορντα!!! Εμένα το αντιθετο συμβαίνει, στην προηγούμενη ήμουν χαλιά σε αυτήν τπτ ηρεμία!!!! Βάλε αν θέλεις τικερακι να βλεπουμε ποσό είσαι!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Anna74 : 3/5

Johanna : 9/5

mariazerta : 3/5 Λητω

SalomiSofia : 20-22/5 (δίδυμα)

Theodora_D : 9/5 Λητώ

vall24 : 29/5

Vasulini : 20/5 Ελενα Βενιζελου

litsa 84 : 02/06 Λητώ

στην αρχη ειχαμε πει 31/05 αλλα για καποιο λογο μου το αλλαξε ο γιατρος.θα τον ξαναρωτησω τι παιζει την επομενη φορα

Θεοδωρα αψογα τα νεα σου!σας εκανε ναζακια η τσουπρα σας ε;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Anna74 : 3/5

Johanna : 9/5

mariazerta : 3/5 Λητω

SalomiSofia : 20-22/5 (δίδυμα)

Theodora_D : 9/5 Λητώ

vall24 : 29/5 Ελενα Βενιζελου

Vasulini : 20/5 Ελενα Βενιζελου

Θεοδώρα έβαλα κ εσένα στο Λητώ υποθέτω κανει μονο εκεί vbac

Και έγώ στο Έλενα κορίτσια!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε; Σήμερα βγαίνει η papp a Vall? Σήμερα φώναξα αρκετά στον μικρο μου και δεν αισθάνομαι καλά, ελπίζω να μην έκανα κακό στο μικρό μικρό μωράκι μου.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Vassulini κ εγώ το ίδιο σημερα!! Είχε ανοίξει ο μικρός το συρτάρι με τις χαρτοπετσέτες κ τις μαδησανε μαζί με τον σκύλο!!!κ σίγουρα έφαγε κ κομματάκια...

Τι να πω...κ εγώ φώναξα κ οι τύψεις ήρθαν αμέσως!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη μου ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα νευριασω ή θα φωνάξω και τώρα όλο νεύρα και φωνές είμαι απορώ πως με αντέχει το σποράκι μου και ο γιος μου και φυσικά τώρα κλαίω.... zilorda σε νιώθω

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Kαλησπερα σας!!! Σήμερα ειμασταν όλη μέρα εξω,κάναμε κάτι ψώνια γιατί έχουμε γιορτές τις επόμενες μέρες κ ξεκίνησα σιγά σιγά να ξεμπερδευουμε!!! Μετα καθησαμε στους δικούς μου κ έτσι κάπως ξεκουραστηκα γιατί τρεχανε εκείνοι για τα ατέλειωτα θελήματα της κόρης μου!!! Εντομεταξυ η μικρή κάθε πρωί ξυπνάει κ απογοητευεται που ο αγ.Βασίλης δεν της έφερε δώρο,μέχρι τα χριστούγεννα θα σκάσει καλέ!!!! Κορίτσια έχετε δίκαιο κ εγώ έχω πολλές φορες νεύρα,προσπαθώ να μην φωνάζω γιατί συγχιζομαι κ μετα έχω πετρωματα στην κοιλιά κ η μικρή ουτως η άλλως δεν χαμπαριαζει,μπαινακης βγαινακης!! Βέβαια δεν ειναι παντα ευκολο αυτό,ποσο τον Βούδα να κάνουμε;;;; η Σαλώμη έχει να μπει μέρες,εύχομαι όλα να είναι καλά!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Kalispera koritsia! Sas diavasa oso mporousa!

Vaso ante me to kalo o gios!! Psaxnoume, elpizoume na vroume spitaki sintoma na metakomisoume to poli mexri to fevrari gt ta kouragia mou den tha 'nai polla ama varinw apo ta kila kai tin egkimosini!! Pws pas me ta simptwmata esi?

Zilorda kalws irthes sti parea mas!!!!

Iwanna mpravo poli wraia ta nea tis mpempas sas!!!!

Vall pires apotelesmata simera? Elpizw ola na nai kala!!

Maria me epsaxneees kali mou alla eixa isws ti xeiroteri mou vdomada, sinithws mpenw kathe mera, 2-3 fores kai checkarw alla den eixa mialo auti ti vdomada gia tipota! Den tha skasei apla i mikri sou tha tin piasei panikos, tha nomizei oti o Ag. Vasilis einai pseutikos :tongue: :tongue:

Litsa teleia ta nea sou! Sinexise me iremia kai thetiki skepsi kai ola tha pane kala me to mwraki sou!!

Emena mou fanikan aiwnes oi 2-3 meres mexri simera! Ola ta kaka tou kosmou mas piasane! Tin tetarti tripisan kai oi dio troxoi sto podilato mou tin wra p pigena sti douleia, meta tin idia mera klotsise ena paidaki stin auli ti mpala kai irthe kai me vrike katefthian sti koilia kai to vradi epesa kai katw kseri apo ti zalada!! Me pige o antras mou sto nosokomeio me to amaksi kai perasa ti nixta ekei opote dio meres den piga douleia, kai niwthw toses tipseis gia tin alli ti daskala alla irthe kai me eide simera kai m efere kartoula apo ta mwrakia mas kai niwthw kalitera pou tin afisa na parei oli tin efthini auti ti vdomada!! Eixame kai ligo aimataki logo pesimatos kai zaladas kai sidirou alla eutixws tpt anisixitiko! Otan to eipe i nosokoma ston antra mou tin tetarti to vradi pire tetoia stenaxwria kai tromara gt den kserame akoma ti ginotan pou lipothimise kai autos sto nosokomeio!! Pigame simera kai eide kardoules o giatros ta katafere (:D) kai den eixame aima allo opote me kathisixase mou edwse kai fotografies iperixou kai apologithike gia tin nosokoma tou kati to opoio eprepe na eixe kanei i idia alla kali kardia!! Ouf nomizw oti apo dw kai pera ola tha pane kala! Pigame se mia ekklisia simera kai anapsa ena keraki na niwsw ligo kalitera!! Simera meiname kai oi dio spiti, kai twra etoimazomaste gia tainia kai pop-corn!! Skeftomai thetika koritsia kai elpizw na kanete kai eseis oles to idio!!

Latrevw to pinakaki mas!! Egw 20/5 exw PHT!! den kserw pws na to allaksw me xrwmata ktl!! Elpizw na min ksexasa kapoia apo esas!!

xxxxxxxxxxxxx

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

SalomiSofia κορίτσι μου περαστικά θα είναι όλα θα δεις αφού ακούσατε καρδουλα και είδατε και φωτογραφίες αυτό να σκέφτεσαι για να παίρνεις θάρρος και να έχεις θετική σκέψη!!!

Κορίτσια και εγώ συγχύζομαι πολλές φορές κυρίως στην δουλειά αν και τώρα τελευταία προσπαθώ να κρατιέμαι και να σκέφτομαι πως μόνο κακό κάνω στην μπέμπα μου.Επίσης λέω απο τον άλλον μηνα μήπως σταματήσω με αναρρωτική κιόλας για να απολαύσω την τα Χριστούγεννα και την ηρεμία μου γιατί στο τρελοκομείο που δουλεύω θα βγάλω παιδί με νεύρα.

MczTp2?r=1415479629

SalomiSofia κορίτσι μου περαστικά θα είναι όλα θα δεις αφού ακούσατε καρδουλα και είδατε και φωτογραφίες αυτό να σκέφτεσαι για να παίρνεις θάρρος θετική σκέψη!!!

Κορίτσια και εγώ συγχύζομαι πολλές φορές κυρίως στην δουλειά αν και τώρα τελευταία προσπαθώ να κρατιέμαι και να σκέφτομαι πως μόνο καό κάνω στην μπέμπα μου.Επίσης λέω απο τον άλλον μηνα μήπως σταματήσω με αναρρωτική κιόλας για να απολαύσω την τα Χριστούγεννα και την ηρεμία μου γιατί στο τρελοκομείο που δουλεύω θα βγάλω παιδί με νεύρα.

S'euxaristw Iwanna mou!! Na stamatiseis kale ama exeis ti dinatotita, na katseis na apolauseis tis giortes kai tin egkimosini sou, twra prin erthei to mwraki sou gt apo tou xronou den tha 'xeis xrono oute na anapneuseis pou leei o logos me to mwro!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

S'euxaristw Iwanna mou!! Na stamatiseis kale ama exeis ti dinatotita, na katseis na apolauseis tis giortes kai tin egkimosini sou, twra prin erthei to mwraki sou gt apo tou xronou den tha 'xeis xrono oute na anapneuseis pou leei o logos me to mwro!

Αχ αυτό μου το λένε όλες οι φίλες που έχουν παιδάκια, κοιμήσου τώρα που μπορείς, βγες τώρα που μπορείς και άλλα τέτοια...Μάλλον πρέπει να τις ακούσω χαχα

MczTp2?r=1415479629

Καλησπέρα κορίτσια μου,Σαλωμη μου όλα καλά και τα αντρακια σου μια χαρά, μόνο χαρούμενα νέα από δω και πέρα για όλες μας!Μαρακι και Ιωάννα μου πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μόνο κακό κάνουμε με τα νεύρα! Αυτό είπα σήμερα στον εαυτό μου και ελπίζω να τον έπεισα!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...