Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

γεια σας μανουλες κ γλυκα κοιλακια!! τι κανετε?? καλε τι κρυο ειναι αυτο??χιονισε κ στην παρνηθα λεει!! εμεις χθες στολισαμε κ η κορη μου εχει ξετρελαθει,περιμενει πως κ τι τον Αγ.Βασιλη!!!! βεβαια ολο κ καποια μπαλα ειναι κατω απο το δεντρο η παιζει ποδοσφαιρο αλλα ποιος νοιαζεται??? να καλως ορισω το νεο μας μελος κ να της ευχηθω με το καλο κ το 2ο νινι της!! ιωαννακι τι τελεια νεα,ψηλη η κορη σου καλε!!!!! Βασουλα σουπερ τα νεακια σου απο τον γιατρο,αντε να χαλαρωσεις τωρα!! βαλ οταν εσυ θα ξαναπας γιατρο εγω θα εχω β επιπεδου,ειμαστε οι μεγαλυτερη της παρεας κ εσεις τα νιατα!!!! :D θεοδωρα δεν σε ρωτησαμε τι ωρα εχεις γιατρο,ανυπομονω να μαθω νεα σου!!!! να σου πω μονο οτι ειμαι υπερευχαριστημενη με τον γιατρο μας κ καθε φορα φευγω τοσο χαρουμενη απο το ιατρειο του,νιωιθω οτι εκανα σωστη επιλογη γιατρου αυτην την φορα!!!! Σαλωμη ουουου τι κανεις,που εισαι??? φιλακιαααα

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα μανουλες!

σημερα μπορω να πω ανασανα γιατι δυο μερες τωρα μας εφαγε η αγωνια.Τη Δευτερα βγηκαν τα αποτελεσματα απο την Papp-A και ηταν μαυρα χαλια..ειχαμε για τρισωμια 13 πιθανοτητες 1:13.Εχθες εκανα τροφοβλαστη κ σημερα μαθαμε οτι εχουμε ενα αγορακι που ειναι καλα τουλαχιστον ως προς αυτα που ελεγχουμε με την τροφοβλαστη..περιμενουμε κ τα τελικα αποτελεσματα που ελεγχουν κατι αλλες σπανιες ανωμαλιες αλλα πιστευουμε ολα θα ειναι καλα!

τωρα περιμενουμε να μεγαλωσουμε λιγο να δουμε την καρδουλα μας λιγο καλυτερα..

GjJbp3.png7IWup3.png

Ζιλορντα καλως ηρθες κ με το καλο το κοριτσακι σου!να χαιρεσαι τον αντρακο σου κ σ ευχαριστω!ευτυχως προς το παρον φαινεται να πηγαινουν καλα τα πραγματα μετα την τροφοβλαστη

Βαλ μου καλα αποτελεσματα ευχομαι!!!κ εγω απο τραβηγματακια αλλο τιποτα.ευτυχως μεγαλωνουμε!

Ιωαννα μου υπεροχα τα νεα σου!κοριτσαρο εχεις καλε!!φτου φτου!μια χαρα τα κιλακια σου!

Θοδωρα μου κ εσυ ολα καλα βλεπω!οντως με τοσο τρεξιμο που να το ακουσεις καλε;υπομονη κ μολις αρχισουν τα κλωτσιδια θα ειμαστε πιο ηρεμες!

Χριστινακι ευχομαι περαστικα κοριτσι μου!ελπιζω να ηρεμησεις συντομα γιατι δεν παλευεται η υπερεμεση!

Βασω μου τι ομορφα τα νεα σου!!παντα τετοια ευχαριστα ευχομαι!καλη απολαυση απο εδω κ στο εξης!

Σαλωμη μην αγχωνεσαι για την Παρασκευη,ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι καλα!πολυ καλα εκανες κ σουταρες τη νοσοκομα,αι σιχτιρ μωρε οι αψυχολογητες πως μου τη δινουν!

GjJbp3.png7IWup3.png

Μαρακι μου μ εσενα τα ειπαμε κ ξεχασα να σε σχολιασω καλε!ειπαμε ο δικος σου ειναι προικισμενος!δεν κρυβονται τα προσοντα!αντε κ του χρονου να ειστε καλα να στολισετε!!τι καλα που χαρηκε το κοριτσι σου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε σήμερα;;;:P

Καλώς ήρθες zilorda στην παρέα μας, με το καλό να δεχτείς τον Μάιο το μωράκι σου!

Λίτσα μου χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου, όλα καλά, και θα πάνε όλα καλά και με την καρδούλα και θα απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!!:P

Μαράκι και του χρόνου να είστε καλά να στολίσετε δεντράκι και με το αντράκι σου το μικρό!!!

Vall καλά αποτελέσματα, να μπεις να μας πεις ευχάριστα!!

Ιωάννα μου, τέλεια τα νέα σου, η κοράκλα σου θα γίνει πανύψηλη!!

Σαλώμη, εύχομαι να βρείτε ένα όμορφο σπίτι και αύριο με το καλό να δεις τα αντράκια σου!

Εμείς όλα καλά δόξα το Θεό, οι πρωινοί εμετοί συνεχίζονται αλλά παρόλα αυτά τα έχω τσιμπήσει και γω τα τέσσερα κιλάκια, η γιατρός μου φωνάζει από τώρα, έχω να φάω κράξιμο αλλά ας είναι καλά το μωράκι μου και θα κάνω ότι μπορώ, πάντως τώρα δεν μπορώ να κάνω δίαιτα, αισθάνομαι χάλια με το στομάχι μου.

Επίσης μου είπε για την σόδα που πίνω καθημερινά, κακώς κάνω γιατί προκαλεί ταχυκαρδία στο έμβρυο...

εννοείται πως δεν θα ξανά πιώ!!!

Σας φιλώ όλες, να έχουμε μια όμορφη μέρα:P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!! Πρεπει να μαζευτουμε κ να ξαναγράψουμε τις Πητ μας κ τι μωρακια περιμένουμε μπας κ φτιάξουμε κ εμείς ενα πινακακι!!! Σήμερα δεν καλοκοιμηθηκα ουτε ξέρω γιατί!!! Λιτσακι μου καλέ λες να σε παρεξηγησα,εμείς μιλάμε ουτως η άλλως οποτε λογικό να ξεχνιομαστε!!! Βάσω εγώ πηρα περιπου 4 κιλακια (κάτι λιγοτερο αλλά είμαι large κ λέω τοσα!!!! :tongue:) ευτυχώς ο γιατρός μου γελούσε κ με πειραζε!! Καλά ο παλιός μου γιατρός μου δημιουργούσε φοβερό άγχος σχετικα με τα κιλά,αφού όσο σκεφτόμουν οτι είχα συνάντηση αντί να χαιρομαι που θα δω το μωρο σκεφτόμουν τοκ Κράξιμο!!!! Ομως είναι όπως τα λες,δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τα κιλά όλη μας την ζωή κ να σκεφτο αστε να μην φαμε κ τώρα!!! Κ στο κάτω κάτω εμείς τα παίρνουμε εμείς κ θα τα χάσουμε!!!! Χαχαχα σε παρηγορησα!!!!:-D

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημέρα Μαράκι μου, έχεις δίκιο με τα κιλά, εμείς τα πέρνουμε εμείς τα χάνουμε!!! Σε βρίσκω τέλεια και χαίρομαι πάρα πολύ για τον γιατρό σου, σίγουρα θα είναι πολύ καλός και είσαι και συ μια χαρούλα!

Ελπίζω να βρεις χρόνο το μεσημέρι να κοιμηθείς για να αναπληρώσεις!

Σκέφτηκα να γράφω με μπλε επειδή περιμένω αγοράκι....

Η δική μου ΠΗΤ είναι 20/5, άντε να φτιάξουμε και μεις το πινακάκι!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημερα!!!

Τι κανετε? Εμεις ολα τελεια χθες στο γιατρό! Επιβεβαιωσαμε το φυλο αλλα μας δυσκολεψε λιγο στις μετρήσεις γιατί ειχε παρει μια ποζα, εμ πως να το πω, κουλή! Διπλωμενη στα δυο με τα ποδια στο κεφάλι! Σαστισε ο γιατρός, χαχα!!! Με ζουλαγε απο δω με ζουλαγε απο κει, τιποτα η κυρια, δε μας εκανε τη χαρη, με τα χιλια ζορια τη μετρησε! Το ευχαριστηθηκαμε πάντως! Ολα καλά, συνεχιζουμε!

Μαρία, οντως ειναι πολύ σημαντικό τελικά να νιωθεις ομορφα με το γιατρό. Κι εμενα ο προηγουμενος ουτε μιλαγε, ηταν κ πολυ΄αυστηρός, ουτε εξηγούσε τιποτα...με το που εμεινα εγκυος μου ειπε να κοψω τη ζαχαρη και το αλατι κ να μην παχυνω.Τελοςπάντων, παει αυτός, πάμε γι'άλλα!

Litsa πολύ χαρηκα με τα νεα σου!!! Ολα θα πάνε τέλεια!

zilorda καλωσήρθες, ελπίζουμε να εχουμε νεα σου πιο συχνά! πωπω, πολλές δευτερομανούλες μαζευτήκαμε!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Κορίτσια εχω χάσει τη μπάλα με τις ημερομηνίες πια...κάντε quote το πινακάκι, προσθέστε, επεξεργαστείτε για να το φτιάξουμε σιγά σιγά... Το δικό μου το εκανα ροζ επειδή εχω κοριτσάκι...

Για να σας δω να δημιουργείτε...χεχε!:tongue:

Anna74 : 3/5

Johanna : 9/5

mariazerta : 1/5

SalomiSofia : 20-22/5

Theodora_D : 9/5

vall24 : 29/5

Vasulini : 20/5

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

mariazerta : 1/5

SalomiSofia : 20-22/5 (δίδυμα)

Θεοδώρα μου το άλλαξα το πινάκι λίγο με τα χρώματα, δεν σε πειράζει ε;;

Και εγώ έβαλα μπλε μιας και μας είπαν στην αυχενική οτι πιθανά αγόρι!!χαχαχα!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Γεια σας κορίτσια!!

Ελπίζω να είστε καλά όλες!

Αυτή η εγκυμοσυνη καμία σχέση με την άλλη! Πέρα απο ζαλάδες κ εμετους με εχει πιάσει κ ισχυαλγια κ περπατάω σαν κουτση!!

Στην πρωτη μου ήμουν μια χαρά κ δούλευα full κ βόλτες αλλα τωρα καμία σχέση!! Βέβαια δεν δουλεύω γιατι έκλεισε η εταιρεία που ήμουν.. Παρόλο αυτά όσο μπορω μαζεύω δυνάμεις για το μετα!

Καλό βράδυ σε όλες!!

mariazerta : 3/5

SalomiSofia : 20-22/5 (δίδυμα)

Θεοδώρα μου το άλλαξα το πινάκι λίγο με τα χρώματα, δεν σε πειράζει ε;;

Με διόρθωσα γιατί ο γιατρός είπε δεν αλλάζουμε την Πητ που μου είχε δώσει εκείνος οποτε είμαι 3/5!!!! Δεν θυμάμαι κ την πητ της Λίτσας για να την προσθέσω!!! Σε ποιο μαιευτήριο γεννατε κορίτσια;;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...