Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

καλημέρα κοιλίτσες πως είστε σήμερα;;

κορίτσια, θα κάνουμε υπομονή για τα μωράκια μας και όπως λέει και η Χριστίνα θα περάσουν τα συμπτώματα όταν έρθει η ώρα.

Σήμερα πήρα και τα αποτελέσματα της αιματολογικής και δοξάζω τον Θεό που όλα είναι μια χαρά! όταν τον παρακαλάς δεν σε αφήνει, αυτό να το θυμάστε!!!

Επίσης έδειξε ότι είναι αγόρι !!! αυτή την φορά βγήκε εκτός το μητρικό ένστικτο, εύχομαι καλά αποτελέσματα Λίτσα και Vall που νομίζω πως περιμένετε και θα ναι καλά!

Μαράκι μου ακόμα παιδεύεστε ε; υπομονή και θα κάνει τον κύκλο της η ίωση, Θεοδώρα εσείς έχετε αναρρώσει;

Σαλώμη πως πάνε οι αγορές;;

Άννα μου έκανες την αιματολογική εξέταση που έλεγες;;

Εάν ξεχνάω καμία συγχωρέστε με, σας φιλώ όλες! :P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπεραααα!!!! Πως πάνε οι κοολιτσες;;αλήθεια φαίνονται πι δικές σας;;εμένα έχει πεταχτεί αρκετα!!! Γυρισαμε απο τον γιατρό κ όλα είναι τέλεια!!! Το ανδρακι μας μεγαλώνει σουπερ 17εκ κ 200 γρμ!!! Ολόκληρος παιδαρος!!!! Είδαμε καθαρά κ τα προσόντα του κ πλεον δεν έχουμε καμια αμφιβολια για το φύλλο!! Βασούλα μου ποσο χατρηκα με τα νέα σου!!! Μπράβο κοριτσάκι μου,2ος γιος στην σειρα;;;;βασίλισσα θα σε έχουν οι άνδρες του σπιτιού!!! Λίτσα περιμένουμε νέα σου!!! Χριστίνα πως το επαθες λόγω εμετων;; περαστικά σου,κοιτά να ξεκουράζεται τώρα!! Σαλώμη πως είσαι εσύ;;;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Kalispera koritsia!! Mporw na pw oti ksipnisa nmzontas einai triti kai tha pigena sto giatro, kai to katalava afou mou to eipan ta paidakia sto sxoleio oti egrapsa einai triti enw einai deutera!! Thelw toso poli na paw pou diagrafw meres apo moni mou hahaha!!

Vaso mpravo gia ta apotelesmata, ante kai apo edw kai pera na sou pane ola teleia!! Den pirame kati allo tha metakomisoume meta ta xristougenna opote proexei na vroume ena spiti na mas xoraei!!

Maria teleia poli xairomai pou einai ola kala!! Alitheia poses tha kanoume agorakia kai poses koritsakia?! Egw xaroumeni eimai, ta gonata ponane alla ti na kanw ola gia ta antrakia mou tha ta anteksw!! Eseis pws niwthete?? Efige i palioiwsi?? Egw den fouskwsa poli, akoma exw koiliakous kai eimai sxetika flat sti koilia kai me fovizei tha rwtisw aurio p tha paw!!

Pws pane oi alles koilitses??

filakia!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε σήμερα;;

Μπράβο Μαράκι μου τέλεια τα νέα σου, μεγαλώνει το αντράκι σου και ομορφαίνει!!!

Σαλώμη μου, ωραία που θα βρείτε ένα μεγαλύτερο σπιτάκι, θα διαμορφώσεις και το δωμάτιο των αγοριών σου όπως θέλετε από την αρχή!

Εσύ όμως να προσέχεις να μην κουράζεσαι και ταλαιπωρείς τα γόνατα! Καλή επιτυχία σήμερα στον γιατρό, όλα με το καλό.

Αύριο θα πάω και γω στην γιατρό μου, θα σας πω τα νέα μου αύριο!!! Ελπίζω να είναι καλά για όλες μας και τα μωράκια μας γερά!!

Φιλιά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Κορίτσια μου γείά σας!!Τι τέλεια νέα ακούω και πέρνω τα πάνω μου!!!Να είμαστε όλες καλά και να έχουμε υπομονή για τα μπεμπέ μας!!Εμείς τη Κυριακή στολίσαμε και είναι τόσο ωραίο το σπίτι κάνει και κρύο και είναι ο ιδανικός συνδιασμός!!Βρε κορίτσια έχω πολλές ανησυχίες....!!!Ακόμα το μωρό δεν το έχω ''ακούσει'' εντάξει λέω είναι νωρίς αλλά μερικές φορές νίωθω οτι δεν είμαι καθόλου έγκυος,ειδικά το πρωί που ξυπνάω από το βράδυ που κάνω κακιές σκέψεις!!Δενείχα και κανένα σύμπτωμα και αυτό επιδεινώνη την κατάστασή μου!!χαχαχα!!είμαι τρελή????Φιλιά στις κοιλουμπίτσες σας

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!! Σήμερα φαγαμε κάτι απιστευτα Μπέργκερ που τα ζαχαρωνα ποσο καιρό!!!! Εφαγα στις 4κ είμαι απίστευτα φουσκωμενη ακόμα!!! Ετοιμαζομαστε να στολισουμε κ η μικρή χοροπηδαει απο τήν χαρά της!!!!! Βαλ κ εγώ καθόλου έγκυος δεν νιώθω ΑΣΕ που έχω να ακούσω το μωρο πανω απο 2βδμ χθες πήγα με φοβερό άγχος οτι θα ακούσω κάτι κακό,ευτυχώς όλα είμαι μια χαρά κ είμαι κατα φαντασία τρελλή!!!! Χαχαχα!!! Αύριο εχεις γιατρό;;θα δεις που θα το δεις κ θα είμαι ολοκληρο μωρακι πια!!! Η Θεοδώρα κ η Βασω επίσης έχουν γιατρό αύριο ναι;;;ποια αλλη; Σαλώμη εύκολα βρισκεις σπίτι εκεί;έχω ξαδέρφια στην Γερμανία κ έχουν πρόβλημα το να αλλάξουν σπίτι,δεν νοικιάζονται εύκολα!!! Με το καλό εύχομαι!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Kalispera se esas kai ta mwrakia sas!! Pws eiste? Edw kai toso krio pou nomizw oti zw stin alaska!!

Vall kale ti les??? Makari na min eixa katalavei tpt kai 'gw! Na iremiseis kai na perimeneis to epomeno rantevou sou na deis to mwraki sou na deis oti tha 'nai mia xara!!

Emeis molis girisame apo to giatro!! Efiga kai pio nwris apo ti douleia gia na paw :tongue:

Exoume poli xamilo sidiro kai xasame kai ena kilo apo tin prigoumeni fora, opote mou egrapse vitamines kai sidiro na parw! Oi analiseis tou kolpikou igrou eipe einai kales. Ta gonata mou kai o auxenas tha ta koitaksoume eipe meta pou tha parw to sidiro ama akoma ponane! Piesi eutixws den exw!! Tn anisixei pou den exw fouskwsei akoma, efoson eimai mikrospopiki se sxesi me tin mesi gineka kai thelei na koitaksei kardoules oso to sintomotero. Ara anti gia akoma 2 vdomades pou prepei na perimenoume gia na ta doume tha pame tin paraskevi pali na mas valei na mas metrisei kai na dei ean mporesei na akousei/dei kardoules!

Me enoxlise poli i simerini nosokoma itan poli epithetiki pou den pira kila enw egrapse o giatros oti eprepe na exw parei kai poli epithetiki pou parousiasa xamilo sidiro, les kai einai dika tis ta mwrakia mou kai egw thelw to kako tous! Me kathisixase kapws o giatros otan irthe mesa giati evala ta klamata kai twra prospathw na kanw ipomoni mexri tin paraskevi! Einai auti i idia pou den eixe afisei ton antra mou na mpei mesa kai pou milouse gia ti genna kai me tromakse. Tha me peite kakia alla otan pigame sti reception na mas grapsei to rantevou zitisa na min mou ksanadwsoun auti ti nosokoma giati mou prokalei agxos!

Pws eiste oi ipoloipes?? Perimenoume na akousoume ta nea sas apo ta rantevou aurio!! Sas euxomai na akousete ta kalitera kai ta wraiotera gia ta mwrakia sas!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Γεια σας!!! Σήμερα φαγαμε κάτι απιστευτα Μπέργκερ που τα ζαχαρωνα ποσο καιρό!!!! Εφαγα στις 4κ είμαι απίστευτα φουσκωμενη ακόμα!!! Ετοιμαζομαστε να στολισουμε κ η μικρή χοροπηδαει απο τήν χαρά της!!!!! Βαλ κ εγώ καθόλου έγκυος δεν νιώθω ΑΣΕ που έχω να ακούσω το μωρο πανω απο 2βδμ χθες πήγα με φοβερό άγχος οτι θα ακούσω κάτι κακό,ευτυχώς όλα είμαι μια χαρά κ είμαι κατα φαντασία τρελλή!!!! Χαχαχα!!! Αύριο εχεις γιατρό;;θα δεις που θα το δεις κ θα είμαι ολοκληρο μωρακι πια!!! Η Θεοδώρα κ η Βασω επίσης έχουν γιατρό αύριο ναι;;;ποια αλλη; Σαλώμη εύκολα βρισκεις σπίτι εκεί;έχω ξαδέρφια στην Γερμανία κ έχουν πρόβλημα το να αλλάξουν σπίτι,δεν νοικιάζονται εύκολα!!! Με το καλό εύχομαι!!!

Eukola den vriskeis, idika megalo spiti! einai ta perissotera palia h poli poli vromika kai katholou sintirimena gt oi Aggloi den einai kai oi pio katharoi anthrwpoi sto kosmo!! Pigenei o antras mou kai ta vlepei pou einai kai pio prosektikos se leptomeries kai kserei ti tha prepei na ftiaktei kai ama tou aresei kati tha pame na to doume mazi kai na to kleisoume! Einai vevaia ola osa vrikame panakriva ta noikia, toso pou skeftomaste na agorasoume gt tha einai pio ftini i dwsi sti trapeza!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Eukola den vriskeis, idika megalo spiti! einai ta perissotera palia h poli poli vromika kai katholou sintirimena gt oi Aggloi den einai kai oi pio katharoi anthrwpoi sto kosmo!! Pigenei o antras mou kai ta vlepei pou einai kai pio prosektikos se leptomeries kai kserei ti tha prepei na ftiaktei kai ama tou aresei kati tha pame na to doume mazi kai na to kleisoume! Einai vevaia ola osa vrikame panakriva ta noikia, toso pou skeftomaste na agorasoume gt tha einai pio ftini i dwsi sti trapeza!!

Γεια Σαλωμη!!! Πολυ ηλίθια η νοσοκομα,πολυ καλα εκανες κ ζήτησες να μην την ξαναεχεις αντε ουρτ απο δω !! Επισης δεν μπορω να καταλαβω τι κωλομπιλαλα ειναι αυτή αν πηρες η αν εχασες κιλά!! Δλδ αν μια γυναικα κανει εμετούς συνέχεια πως να φαει η να παρει γρμ;;;τα κιλά μας δεν σχετιζονται απολυτα με το τι παιδι θα γεννησουμε!! Αλλη παιρνει 30κιλα δεν σημαίνει οτι θα βγαλει πιο στρουμπλουλω η πιο υγειες παιδι!! Μην το παιρνέις προσωπικα απο το ενα αυτί να μπαίνει κ απο το αλλο να βγαινει!! Είμαι σιγουρη οτι τα αγορια σου ειναι μια χαρά,θα τα δεις κ την παρασκευη κ θα ηρεμησεις!!! Οσο για τον σιδηρο θα δεις οταν ξεκινησεις να τρως κανονικά με το κρεατακι θα επανέλθει!! Για τα σπίτια τώρα ξέρω οτι οι άγγλοι ειναι βρωμιληδες,άραγε γιατί γίνεται αυτο βαριουνται να καθαρίσουν η δουλεύουν τόσο πολύ που δε προλαβαινουν άς πιούμε;; πάντως με ξεπερνάει αυτή η μπιχλα!!! :-D

1YG7p2.png 7biOp2.png

Γεια σας κοιλιτσες!

Μόλις έκατσα και βρήκα χρονο να σας διαβασω.Γύρισα απο τη δουλειά, έκανα ενα ζεστο μπανάκι, έβαλα την κρεμούλα για τις ραγαδες και είμαι έτοιμη για το αυριανό μου ραντεβού με την κόρη? μου! SalomiSofia καλα σου λέει η mariazerta μη δίνεις σημασία σε χαζομάρες. vall24 και εγώ μια δυο φορές έχω καταλάβει ότι 'κάτι' υπάρχει εδώ μην αγχώνεσαι. Xristinaa ευτυχώς όλα περαστικά κορίτσι μου. Αντε να περάσει το βράδυ να ξημερώσει να παω να δω το μπεμπακι μου!!!!Καληνύχτα σε ολες!!!!

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μας!

Τι κανετε? Εχω καιρο να μπω κ διαβάζω πολλά νεα!

Χριστίνα ελπίζω να τελειωσουν εδώ οι περιπέτειες σου με τους εμετούς κ να ηρεμήσεις για να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου πια...

Λιτσάκι να μην αγχώνεσαι, ποσοστά ειναι μόνο, δε σημαίνει οτι κατι θα παει στραβά...Να θυμάσαι οτι πολλά "προβληματα" διορθώνονται μονα τους μεχρι να γεννηθεί το μωράκι. Να εισαι ηρεμη, ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλά...

Σαλώμη, γραψε τη χαζομαια και μην αφήνεις κανέναν να σ'επηρεάζει!Ανθρωποι, ειμαστε, οχι ρομποτ, να προγραμματιζουμε αν και ποσα κιλά θα παρουμε!Πωωω, φαντασου πως θα κανει αυτη στις γεννες!Τι χαζή!

Βάσω, συγχαρητήρια για τα αποτελέσματά σου, τωρα χαλαρώνεις κ απολαμβάνεις,εεεε?

mariazerta, πολύ μεγαλώσατε!Τι καλά!!!

vall και Johanna θα δειτε το μπεμπάκι σημερα?Τι τελεια! Κι εμείς εχουμε ραντεβού στις 7 και μετράω τις ωρες και τα λεπτά!!!:)

Κοριτσάκια μου εγώ εχω παραφουσκώσει νομίζω...Εχω μια κοιλούμπα!!!Λες και ειμαι στον 6ο!Αν και εχω παρει μονο 2 κιλά, δεν ξερω γιατί πετάχτηκε ετσι η κοιλιά...Επίσης κι εγώ δεν το πολυακούω το μπεμπίδιο, αλλα μαλλον φταιει το τρεξιμο ολη μερα...πού να χαλαρώσω!Στην πρωτη εγκυμοσύνη καθομουν στον καναπέ κ περίμενα να νιωσω την καθε κινηση, τωρα πού μυαλό!Το να καθισω στον καναπέ μοιαζει απιαστο ονειρο...χεχε!!!

Θα σας γραψω και τα νεα μας απο το σημερινό ραντεβού!Φιλάκια σε ολες!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε σήμερα;;

Μόλις γύρισα από την γιατρό, δόξα το Θεό όλα είναι μια χαρά μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε και μεις! είμαστε 110 γραμμάρια και 9 εκατοστά!!

Σαλώμη μου μην ασχολείσαι με την μαία για να μην στεναχωριέσαι, μια χαρά θα ναι όλα θα δεις και τα αγοράκια σου την Παρασκευή.

Θεοδώρα μου με το καλό να δεις το μωράκι σου απόψε.

Λίτσα και Vall πως είστε;

τι κανετε οι υπόλοιπες; φιλάκια σε όλες τις κοιλιτσες

Ιωάννα πως πήγε; πήγατε στον γιατρό;

ξέχασα να σας πω πως και σήμερα επιβεβαίωσε ότι είναι αγόρι!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα σε όλες!

Ένας λόγος που γράφω ειναι να πω στην litsa 87 να μην εχει άγχος για την ληψη τροφοβλαστη γιατι την έκανα κ εγώ πριν δυο εβδομάδες κ ευτυχώς όλα καλά!

Εχω ενα αγοράκι 14 μηνων κ τον Μαιο (19/5) περιμένω κ την κόρη!μας αγχωσε η κακή εξέταση Papp-a για down 1:51!!!! Ενώ η αυχενικη ήταν 1,6.. Κ κ δεν το σκέφτηκα καν! Έμπειρο γιατρό για την ληψη κ ξεκούραση! Κ η ηλικια μου ειναι 34 οπότε δεν το ρισκαραμε!

Κατα τα αλλα είδα ενα τρίμηνο με Εμετούς κ ζαλάδες κ μια μικρή αποκολληςη κ έναν μικρό μπόμπιρα που περπατάει!! Α!! Κ ενα σκύλο !!!

Κορίτσια η κούραση κ η εξάντληση περνάνε..

Καλή συνέχεια σε όλες!!

Εύχομαι να βρίσκω χρόνο να μπαίνω!

Κορίτσια μου ολα τέλεια!!!200γρ και περιπου 20 εκ. η μπεμπουλα μας!!!!!Υπερκινητικη πολυ αρα αδικα αγχωνόμαστε που δεν το αισθανόμαστε πολύ εμείς.Εννοειται πως ο πατέρας πιο πολύ δεν θα μπορούσε να χαρεί.Vasulini υπέροχα τα νέα σου χαίρομαι!zilorda καλώσηρθες στην παρέα!Theodora_D κ εγώ νομίζω άρχισα να φουσκώνω απότομα...Έβαλα και 1,5 κιλό ήδη....Άντε να μας πεις κ εσυ τα νέα σου σήμερα!Φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!!!!

MczTp2?r=1415479629

Κοιλουμπίτες μου γειά σας!!!Πως είστε? Τι κρύο είναι αυτό καλεεε???Απαπα!!Εγώ είμαι μια χαρά αλλά απο εχτές έχω έναν απίστευτο πονοκέφαλο που δε λεει να περάσει!Τεσπα, γιατρό κορίτσια δεν έχω σήμερα αλλά στις 22/12, αύριο θα πάρω τα αποτελέσματα της PAP-A και μια ανησυχία την έχω αλλά δεν το πολυσκέφτομαι!Σήμερα ένιωσα μετά από αρκετό καιρό και κάποια τραβηγματάκια χαμηλά, ξέρετε αυτά που νιώθουμε όταν μεγαλώνει η μήτρα και ανακουφήστικα λίγο!!χαχαχα!!είπαμε είμαι ολίγον τρελή!!Σαλώμη μου να παει να γ@ η κακιασμένη νοσοκόμα!!Βασουλίνη υπέροχα νέα!Ζιλοντόρα καλώς ήρθες με το καλό!!Φιλιά σε όλες κοριτσάκια μου!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...