Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρααααα!!!Σάββατο σήμερα ημέρα για βολτα και καφεδάκι...Έχει και εναν υπέροχο ήλιο!!!!Χθες πήγα και γυμναστήριο ήταν ανακουφιστικό γιατί κάναμε ασκήσεις με μπάλα και μου άρεσε πολύ.Κορίτσι σας προτείνω να ψάξετε στην περιοχή σας αν κάποιο γυμναστήριο κάνει ειδίκα για εγκύους.

Να έχετε ενα υπέροχο σαββατοκύριακο!!!!

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μου!διαβασα ομορφα νεα κ πολυ χαρηκα!να ανεβω κ εγω λιγο που 2 μερες τωρα ειμαι στα πατωματα..

καναμε την αυχενικη μας κ το αποτελεσμα δεν ηταν το καλυτερο που θα μπορουσε..2,8 η αυχενικη που το ανωτερο για την ηλικια του μωρου θα ηταν το 2,3 αλλα αυτο που ανησυχησε περισσοτερο την γιατρο ειναι η ταχυκαρδια του μωρου,οποτε το ελεγξε εξονυχιστικα,και κολπικα και ειπε οτι δε φαινεται να εχει καποια ανεπαρκεια αλλα σιγουρα βλεπουμε στη β επιπεδου την καρδια πιο καλα..γιναμε κουρελια με τον αντρα μου..η αυξημενη αυχενικη σε συνδυασμο νε την ταχυκαρδια μας εβγαλε πιθανοητα για τρισωμια 13 1:333..μαλλον ειμαι για λαχειο που να τελειωνει στο 3 ε;;;χαχα περιμενουμε την παπ α αλλα δεδομενου οτι εχω ακομη γαλα αφου θηλαζα μεχρι πριν 5 μηνες,ο γιατρος μου επιβεβαιωσε οτι επηρεαζεται το αποτελεσμα κ δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι θα παρουμε σωστα αποτελεσματα..γενικως την παπ α δεν την πολυεμπιστευεται..οποτε ειμαστε ειτε για τροφοβλαστη αμεσα,ειτε για παρακεντηση λιγο αργοτερα που ειναι κ πιο ασφαλης απο αποψη ποσοστων αποβολων..περναμε υπεροχα εν ολιγοις!!το τριπλο το καινουργιο τεστ εμεις δεν μπορουμε να το κανουμε γιατι δεν δινει αποτελεσμα για τρισωμια 13 που μας ενδιαφερει.

παντως ακομη κ να αποκλεισουμε το ενεδεχομενο χρωμοσωμικης ανωμαλιας,που θελω να πιστευω οτι αυτο θα συμβει,μεχρι να κανουμε τριπλεξ καρδιας στο μωρο,περιπου στην 18η βδομαδα δε θα ηρεμησουμε..γιατι ουσιαστικα το θεμα της καρδιας την ανησυχησε περισσοτερο την υπερηχογραφιστρια..ο Θεος να βαλει το χερι του λοιπον...οπως καταλαβαινετε κανενας δεν ασχοληθηκε με το φυλο!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα κορίτσια μου,Λίτσα μου υπομονή να περάσουν οι μέρες για να επιβεβαιώστε οτι. το μωράκι είναι καλά, σε καταλαβαίνω απόλυτα, ο Θεός θα σας βοηθήσει και το μωράκι θα ναι μια χαρά. Vall μου, μια χαρά τα νεακια σου όλα με το καλό για όλες μας.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!διαβασα ομορφα νεα κ πολυ χαρηκα!να ανεβω κ εγω λιγο που 2 μερες τωρα ειμαι στα πατωματα..

καναμε την αυχενικη μας κ το αποτελεσμα δεν ηταν το καλυτερο που θα μπορουσε..2,8 η αυχενικη που το ανωτερο για την ηλικια του μωρου θα ηταν το 2,3 αλλα αυτο που ανησυχησε περισσοτερο την γιατρο ειναι η ταχυκαρδια του μωρου,οποτε το ελεγξε εξονυχιστικα,και κολπικα και ειπε οτι δε φαινεται να εχει καποια ανεπαρκεια αλλα σιγουρα βλεπουμε στη β επιπεδου την καρδια πιο καλα..γιναμε κουρελια με τον αντρα μου..η αυξημενη αυχενικη σε συνδυασμο νε την ταχυκαρδια μας εβγαλε πιθανοητα για τρισωμια 13 1:333..μαλλον ειμαι για λαχειο που να τελειωνει στο 3 ε;;;χαχα περιμενουμε την παπ α αλλα δεδομενου οτι εχω ακομη γαλα αφου θηλαζα μεχρι πριν 5 μηνες,ο γιατρος μου επιβεβαιωσε οτι επηρεαζεται το αποτελεσμα κ δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι θα παρουμε σωστα αποτελεσματα..γενικως την παπ α δεν την πολυεμπιστευεται..οποτε ειμαστε ειτε για τροφοβλαστη αμεσα,ειτε για παρακεντηση λιγο αργοτερα που ειναι κ πιο ασφαλης απο αποψη ποσοστων αποβολων..περναμε υπεροχα εν ολιγοις!!το τριπλο το καινουργιο τεστ εμεις δεν μπορουμε να το κανουμε γιατι δεν δινει αποτελεσμα για τρισωμια 13 που μας ενδιαφερει.

παντως ακομη κ να αποκλεισουμε το ενεδεχομενο χρωμοσωμικης ανωμαλιας,που θελω να πιστευω οτι αυτο θα συμβει,μεχρι να κανουμε τριπλεξ καρδιας στο μωρο,περιπου στην 18η βδομαδα δε θα ηρεμησουμε..γιατι ουσιαστικα το θεμα της καρδιας την ανησυχησε περισσοτερο την υπερηχογραφιστρια..ο Θεος να βαλει το χερι του λοιπον...οπως καταλαβαινετε κανενας δεν ασχοληθηκε με το φυλο!

Λιτσάκι εύχομαι να έχετε θετικά αποτελέσματα και να σκέφτεστε μόνο θετικά!!!!

MczTp2?r=1415479629

Kalispera koritsia!! Kalo savvatokiriako na exoume! Poli mounti i mera simera edw logw kairou alla den ptooume me tpt! Exw arxisei kai trow, poli vasika kai analata kai nerovrasta alla trow toulaxiston kai den niwthw toso eksontomeni apo to prwi pia!

Litsa elpizw na einai ola kala kai otan erthei o kairos na apoklisete tin xrosomatiki anwmalia kai na sas pane ola iperoxa stin egkimosini sou apo 'dw kai pera! Ipomoni na perasei o kairos kai sto telos na pane ola kala!!

Maria akoma eiste arrwstoulia? Pali kala p exei oreksi to mikro sou, poli ta lipamai ama einai arrwsta kai den exoun kai oreksi kai ta vlepeis evalwta poli!

Vall nomizw ligo poli oloi kanoun san mwra kai autoi pou den kanoun den paradexontai oti einai arrwstoi! Antres :tongue: !!

Egw exw tin triti, 25 rantevou koritsia alla gia check up diko mou oxi ta mikra!

Euxomai na exete oles poli omorfa nea!

xx

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Είμαστε λίγο καλυτερα ταλαιπωτεθηκα βέβαια πολύ όλη νύχτα γιατί η μικρή είχε μπουκωμα κ σχεδόν δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα,ο άνδρας μου τα ίδια!!! Βαλ ο άνδρας μου είναι ο κλασσικός άνδρας που με 37 νομίζει θα πεθάνει!!! Χαχαχα!!! Σαλώμη εξετάσεις αίματος εχεις;;ααντε με το καλό!!! Λιτσακι μου εμείς τα είπαμε,εύχομαι τα καλυτερα αποτελέσματα κ αυτό μα είμαι το τελευταίο σας κ απο δω κ λερδα όλα να πάνε τέλεια!!!! Σήμερα εκανα μακαρόνια με κιμά κ έχω φαει 2πιατα,είμαι +4,5 κιλά αλλά μιλάμε για πείνα όχι αστεία!!! Χαχαχα!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπέρα κορίτσια, θα ήθελα ν σας κάνω μια ερώτηση... Μετα απο σύγχυση που τράβηξα ένιωσα ένα πόνο δυνατό για δευτερόλεπτα δεξιά χαμηλά... Υπάρχει περίπτωση ν έχει πάθει κάνει το παιδάκι μου; Μπορεί ν με πείτε υπερβολική αλλά αγχώθηκα τώρα

tt1bb77a.aspx

CONSTANS den nomizw na exei pathei kati to mwraki sou! Sigoura den einai katholou kalo na sigxizesai, na tarazesai kai na neuriazeis gt to epireazei to mwraki alla den nomizw na einai kati.. Pantws exw diavasei oti stis 15 me 18 evdomades mporei na niwtheis entonous ponous apo krampes to opoio einai apolita fisiologiko! Mporei apo ti sigxisi sou na itan pio entones oi krampes kai na tis eniwses! Den tha anisixousa allo ean imoun sti thesi sou ektos ki an auto sinexizotan gia meres. xx

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

CONSTANS10 εγώ χωρίς καποιον λογο ιδιαιτερο έχω εναν συνεχόμενο πονο χαμηλα στην κοιλιά απο το μεσημέρι.Ισως επειδη κουραστηκα σήμερα το πρωί(περπάτησα πολύ).Έκανα ενα ζεστο ντουζάκι και χαλαρώνω.Νομίζω θα μας περάσει αν πάλι όχι θα ενημερώσω τον γιατρό μου.

MczTp2?r=1415479629

καλημερα κοριτσια!ευχαριστω για τις ευχες σας!μακαρι Παναγια μου ολα τα μωρακια μας να ειναι γερα κ ας τραβαμε τα λουκια μας τωρα,χαλαλι!η αληθεια ειναι οτι ειμαι αισιοδοξη αλλα εχω μεγαλη στεναχωρια που πρεπει να μπω τωρα σε μια διαδικασια που δε μου ειναι ευχαριστη κ με φοβιζει κ το θεμα της αποβολης..τελοσπαντων,θα δουμε..

Βασουλινι πως πας;ευχομαι να ξεχνιεσαι να περασουν οι μερες γρηγορα να ερθουν τα καλα αποτελεσματα να ηρεμησετε!

Σαλωμη μου καλο τσεκ απ ευχομαι,καλα αποτελεσματα!μπραβο που αρχισες να τρως,αντε να παρεις τα πανω σου!

Μαρακι μου ευχομαι να ειστε ακομη καλυτερα σημερα!τη μικρη σου δεν τη φοβαμαι,ειναι θηριακι!ο αντρας σου ενταξει,στον κανονα ανηκει,ολοι ετσι κανουν!οσο για τα κιλα,δωστου να καταλαβει κοριτσαρα μου!θα τρεχεις μετα με 2 κ θα τα χασεις αμεσως!!εγω αναγουλες αναγουλες αλλα το 1,5 το τσιμπησα!χαχα

Constans κ εγω δεν νομιζω να ειναι κατι ο πονος που λες.2-3 φορες που συγχιστηκα κ εγω ενιωσα να με ποναει η κοιλια μου μετα,αλλα κρατησε λιγο.η Ιωαννα καλα τα λεει,αν συνεχιστει ενημερωσε το γιατρο.ευχομαι να σας περασε κ στις 2!

αντε ερχεται βδομαδα με πολλα μωρουδιακα συναπαντηματα,ευχομαι να εχουμε ομορφα νεακια!!εγω μαλλον ξαπλα θα ειμαι οποτε θα παρακολουθω!!

καλη Κυριακη σε ολες!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Όντως μου περασε ο πόνος κορίτσια αλλα ξύπνησα με πονοκέφαλο.Έφαγα καλό πρωινό και θα πάρω ένα ντεπονακι.Λιτσάκι εσύ αισθάνεσαι καλύτερα?

καλημερα Ιωαννα!περαστικα με τον πονοκεφαλο!

εγω δεν ειμαι κ στα καλυτερα μου,μαλλον εχω παθει μια μινι καταθλιψη κ θελω να γινει η τροφοβλαστη(κατι που δεν εχω αποφασισει ακομη αν θα γινει),να περασει αυτη η βδομαδα χωρις παρατραγουδα κ να χαλαρωσω για αρχη αν ολα ειναι καλα,γιατι επεται κ συνεχεια με το θεμα της καρδιας που δεν μπορουμε να δουμε ακομη γιατι ειναι μικρουλι...τελοσπαντων,εχω τη μικρουλα μου κ ξεχνιεμαι αλλα ωρες ωρες πεφτω ομολογω..

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλησπέρα!! Μα τι κρυο είναι αυτό ξαφνικα!!! Σπίτι ολη μερα φοβάμαι κ να βγω ακόμα δεν γίναμε καλα!! Ιωάννα εχει τύχει να εκνευριστω η να φωναξω κ μετα νιώθω κ εγώ πετρώματα στην κοιλιά!! Περαστικά σου κ εγώ ακόμα χαλκιά είμαι!! Κώλοιωση!!! Λιτσακι μου αντε να δείτε τι θα γίνει με την εξέταση να ηρεμησεις λίγο κ εσύ!!οι υπόλοιπες τι κάνετε;;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Kalispera koritsia!! Pws niwthete simera?

Litsa mou se euxaristw!! Na skeftesai thetika gia to mwraki sou kai akoma kai otan melagxoleis kai auto apolita fisiologiko einai!!!!

Exei fouskwsei kamia koilitsa aisthita?? Emeis vgazoume fotografies kathe vdomada kai den vlepoume diafora akoma!

Sas perasane ta simptwmata stis ipoloipes?? Emena me to fai kati ginete, me ta neura kai to klama vrika mia issoropia kai ta sigkratw kapws, mono otan eimai spiti ksespaw pou einai o antras mou kai kserw oti me katalavenei kai den tha me krinei!!

Anipomwnw poli na ta kratisw ta mwrakia mou kai na ta filisw!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλημέρα κοριτσια μου και καλη μας εβδομάδα.... με το καλο να περασουν τα συμπτωματα απο όλες μας. Να εχουμε τις πιο τελειες κοιλιτσες και τα πιο υγιειή μωράκια. χαθηκα λιγάκι... μπηκα στο νοσοκομειο τη τεταρτη με υπερεμεση κ αφυδατωση.βγηκα σαββατο.προσοχη με τη διατροφη κ θα περασουν οι αναγουλες που θα παει!!!! Το καλο ειναι οτι μεχρι την Τεταρτη θα ξεκουραστω κ δεν θα παω στη δουλεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...