Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Γεια σας!! Χαμπαρι δεν πήρα με τον σεισμο,πτωμα ήμουν!! Βασούλα το φαγοπυρο το βρίσκεις στα σουπερ μάρκετ,στο καρφουρ σίγουρα! Επίσης σε ρωσικά μαγαζιά η σε βιολογαδικο!!! Εχω φαει πολύ δουλεμα με το φαγοπυρο που ετρωγα τόσους μηνες μου λέγανε παλι την σουπερ λιχουδια θα φας!!! Ουφ ανυπόμονη να περάσει η ωρα να πάρω τηλ για να κλείσω ραντεβού στον γιατρό,δεν μπορω να περιμένω άλλο θέλω να δω το μωρο!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας εγκυούλες !!! Xristinaa καλώς ήρθες στην παρέα. SalomiSofia και Vasulini κάντε λιγο υπομονή μήπως αλλάζοντας τρίμηνο περάσουν οι εμετοι.Εγώ δεν είχα αλλά είχα μια ανακατωσούρα για κανα μήνα και όταν μπηκα στον 4ο σταμάτησε.Νομίζω πως σιγά σιγα θα ανεβαίνει η ζυγαριά αν και ακόμη είμαι στα ίδια.Κορίτσια εσείς στολίσατε?Μου φαίνεται λίγο νωρίς βέβαια αλλα θα το τολμίσω το σ/κ.

MczTp2?r=1415479629

Ποτέ έχεις Πητ ξαναπες μου γιατί δεν ββλεπω τικερ κ όλο ρωταω τα ίδια!!! Αχ παιδευεσαι πολύ,κρίμα!! Εύχομαι να σου περάσουν γρήγορα γιατί δεν παλευονται οι εμετοί!! Δουλευεις κιόλας ε;;χαρά στο κουράγιο σου!!!

ΑΧ mariazerta μου όσο μα όσο και να προσπαθώ αυτο το τικεράκι δεν πρόκειται να το βάλω έτσι ώστε να φαίνεται.....εκλεισα 16 εβδομάδες και διανύω τη 17...

Οσο για τους εμετούς δε παλεύονται όντως με ΤΙΠΟΤΑΑΑ, σε συνδιασμό με τη δουλειά και τις δουλεις του σπιτιού γιατι και ως παστρικοθοδώρα δεν θέλω κανέναν να με βοηθάει...ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχθές είχαμε ραντεβού για με το γιατρό και αφου δεν λιποθύμησα απο τη χαρά μου πάλι καλά....κοριτσιααα θα κανω ΕΝΑΝ ΑΓΟΡΑΡΟΟΟΟ SUPER!!!!(παρόλο που δεν τρωω τίποτα ειναι πολύ μουμπούκος όλες οι μετρήσεις τέλειες) και απο χθες είμαι μες την τρελή χαρά...οσο δε για παππούδες και γιαγιάδες, δε περιγράφονται τα συναισθήματα.. ειδικά για τους δικούς μου που θα είναι και το πρώτο εγγονάκι...οποτε οι εμετοί ειναι το τελευταίο που με απασχολεί...ξεγελάω τον εαυτό μου λέγοντας στον αγόραρο μου οτι όταν θα γεννηθεί θα γνωρίσει μια ποοοολύ fit μαμά...:D:D:D:D:D:D:D:D:D

το ήξερα το ένιωθα και προπαντώς το ονειρευόμουν μια ζωή να είναι αγοράκι το πρώτο μου παιδι...;)

tt1bb77a.aspx

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;;

Μπράβο Constans πολύ χαίρομαι με την χαρά σου!!

Συγχαρητήρια για τον αγόραρο σου!!!!

Και λόγο των εμετών ήσουν σίγουρη για κορίτσι, αλλά είναι αγόραρος!!!

Με το καλό όλα τέλεια θα πάνε θα κάνεις υπομονή και όλα καλά.

Ιωάννα μου, μπήκες στον τέταρτο και σταμάτησαν τα συμπτώματα ε; υπομονή κάνω και γω, σήμερα επισήμως μπαίνω και γω στον τέταρτο, ελπίζω να αραιώνουν σιγά σιγά.

Πως είστε οι υπόλοιπες κοιλίτσες;;;

Φιλιά σε όλες:P:p:p:p

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε;;

Μπράβο Constans πολύ χαίρομαι με την χαρά σου!!

Συγχαρητήρια για τον αγόραρο σου!!!!

Και λόγο των εμετών ήσουν σίγουρη για κορίτσι, αλλά είναι αγόραρος!!!

Με το καλό όλα τέλεια θα πάνε θα κάνεις υπομονή και όλα καλά.

Ιωάννα μου, μπήκες στον τέταρτο και σταμάτησαν τα συμπτώματα ε; υπομονή κάνω και γω, σήμερα επισήμως μπαίνω και γω στον τέταρτο, ελπίζω να αραιώνουν σιγά σιγά.

Πως είστε οι υπόλοιπες κοιλίτσες;;;

Φιλιά σε όλες:P:p:p:p

XAXAXA....Ναι vasulini όλοι αυτό μου λέγανε...όμως τους την έκανα την έκπληξη......!!!! ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια..:D

tt1bb77a.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια...

CONSTANS10 συγχαρητήρια για τον γιο!!!!Αντε να ερθει η αλλη εβδομάδα να παμε κ εμείς για να δουμε το φύλο...Αναρωτιέμαι τι να μαγειρέψω για αύριο βρε κοριτσια πειτε καμια ιδέα.Ξάπλωσα λίγο το απόγευμα, μετα εβαλα μια σκουπα, καθαρισα λίγο το μπανιο εκανα κ ενα ζεστο μπανάκι και αράζω!

MczTp2?r=1415479629

Kalispera :D

CONSTANS10 sigxaritiria gia ton paidaro!! :tongue: poli wraia ta nea sou kai oi metriseis!! kai gw exw anagoules kai emetous kai pali paidarous tha kanw opote nomizw auta einai pia kseperasmenes methodoi :P

Pws pane oi koilitses sas? Kamia pou tha paei sintoma gia rantevou?

Johanna kanw ipomoni glikia mou ti allo na kanw i erimi!!

Efaga omws simera ligo kotopoulaki kai ligo salata kai exoun perasei 7-8 wres kai akoma eimai kala, eixa stin arxi anagoula meta m perase!!

Kaname kai tin prwti agora gia ta mikra simera!! Tous pirame oloswma, plekta kai exoun xwro panw na mas kentisoun ta onomata, ta opoia den exoume apofasisei kan akoma!! Kserw eimai ipervolikia alla einai ta prwta mou!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπέρα κ απο την ταλαίπωρη μάνα!! Η κόρη μου απο χθες ψήνεται στον πυρετό κ έχει κ τα 2ματακια της με τσιμπλες!! Σαν να μην έφτανε αυτό αρρώστησε κ ο άνδρας μου κ έχει κ εκείνος πυρετό κ εγώ πονόλαιμο,αλλά είμαι η μονη όρθια που τους εξυπηρετω!!! Ουφ!!! Σήμερα εκανα κ εγώ κοτόπουλο με πατάτες φούρνου με μια ωραία σαλάτα πράσινη με παρμεζανα!! Μιαμ μιαμ !! Ιωάννα δουλεύεις;; ποτε εχεις ραντεβού με τον γιατρό;; Σαλώμη καλά κάνατε κ ψωνισατε όπως νιωθει ο καθένας πράττει!!! Μόλις αποφασισετε ονόματα θα τα φτιάξετε κ αυτά κ θα είναι τέλεια!! Δεν θα ακολουθησετε το γνωστό ελληνικό έθιμο με τα ονόματα;; κωνστανς τέλεια τα νέα!!!! Με το καλό το ανδρακι σας!!! Κ εγώ το θεωρώ κουτό αυτό που λένε με τα κορίτσια κ τα αγόρια,νομιζω οτι η κάθε εγκυμοσυνη είναι διαφορετική κ δεν είναι απόλυτο αυτο που λένε,αλλιως δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε υπερήχους!!! Εκλεισαν ραντεβού με τον γιατρό μου,την δεύτερα τοκ μεσημερακι!!! Ευχο αι να μην έχει καμια γέννα μονο κ υο ακυρώσει!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπέρα κ απο την ταλαίπωρη μάνα!! Η κόρη μου απο χθες ψήνεται στον πυρετό κ έχει κ τα 2ματακια της με τσιμπλες!! Σαν να μην έφτανε αυτό αρρώστησε κ ο άνδρας μου κ έχει κ εκείνος πυρετό κ εγώ πονόλαιμο,αλλά είμαι η μονη όρθια που τους εξυπηρετω!!! Ουφ!!! Σήμερα εκανα κ εγώ κοτόπουλο με πατάτες φούρνου με μια ωραία σαλάτα πράσινη με παρμεζανα!! Μιαμ μιαμ !! Ιωάννα δουλεύεις;; ποτε εχεις ραντεβού με τον γιατρό;; Σαλώμη καλά κάνατε κ ψωνισατε όπως νιωθει ο καθένας πράττει!!! Μόλις αποφασισετε ονόματα θα τα φτιάξετε κ αυτά κ θα είναι τέλεια!! Δεν θα ακολουθησετε το γνωστό ελληνικό έθιμο με τα ονόματα;; κωνστανς τέλεια τα νέα!!!! Με το καλό το ανδρακι σας!!! Κ εγώ το θεωρώ κουτό αυτό που λένε με τα κορίτσια κ τα αγόρια,νομιζω οτι η κάθε εγκυμοσυνη είναι διαφορετική κ δεν είναι απόλυτο αυτο που λένε,αλλιως δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε υπερήχους!!! Εκλεισαν ραντεβού με τον γιατρό μου,την δεύτερα τοκ μεσημερακι!!! Ευχο αι να μην έχει καμια γέννα μονο κ υο ακυρώσει!!!

Ah perastika sas Maria!! To mikrouli sou prepei na einai eksontomeno kai talaiporimeno idika me tis tsimples, tha tin enoxloun! Euxomai na niwsete oloi kalitera apo aurio! Auti ti deutera pou erxete pas? Me to kalo to rantevou sou, ante na to deis na sou pei pws einai pws paei na sto metrisei kiolas!! Elpizw na sou pane ola kala, na min exei genna kai tha perimenoume na mas peis ta nea sou sigoura!!

Oxi den thelw na akolouthisw to gnwsto ethimo, gt tha ta vgalw ta paidia konstantino kai foti ama to kanw, kai konstantinous sti dikia m oikogeneia exoume 500 opote akoma enas mono sigxisi tha ferei, kai foti den thelw gt osoi pirane to onoma figane apo kardia, ektos o pateras mou, kai to vlepw sa grousouzia. Tha vroume alla onomata asxeta na mas aresoun!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

mariazerta περαστικά σας!!!!Εσύ κράτα γερά.Δουλεύω και αυτο με το φαι με εχει κουρασει γιατι πρεπει να μαγειρευω απο το προηγούμενο βράδυ.Τελικά δεν έκανα τιποτα για αυριο θα φαμε μακαρονακια που θα φτιάξει ο άντρας μου γιατί είναι σπίτι πριν απο μένα.Ραντεβου τετάρτη πρωί μετά απο ένα μήνα που κάναμε αυχενικη!!!!

ανυπομονώ...

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μας!

Τι κάνετε?

Constans συγχαρητηρια για το μωράκι σας! Κυρίως που ειναι γερό και φυσικά που ειναι κ παιδαρος οπως θελατε!

mariazerta Περαστικά σας! Σε νιώθω, αχ πώς σε νιώθω! Εμείς ακόμα στην ανάρρωση κι ουτε θελω να τις θυμαμαι τις προηγούμενες μέρες! Οπλίσου με κουράγιο, καποιος πρεπει να ειναι ορθιος...;)

Salomi με γεια τα καινουρια πραγματάκια! Ποτέ δεν ειναι νωρίς, εσεις που θα εχετε κ δυο, καλυτερα να ξεκινήσετε να μαζευετε πράγματα σιγά σιγά γιατί ολα μαζί πού να προλάβετε!

Εμείς τα εχουμε σχεδόν ολα από το γιο μου, ευτυχως ψωνιζαμε σε unisex αποχρωσεις. Μόνο καθισματάκι αυτοκινήτου θα πάρουμε. Κι αν κρινω απο τα δωρα που ειχα παρει οταν γεννήθηκε, δε νομίζω να χρειαστω κ πολλά για τη μικρή! Μόνο φανελάκια ειχαμε αγοράσει κ μαζεψαμε τοσα ρουχα στο μαιευτηριο που δεν προλάβαμε να τα φορέσουμε!(εχουμε κ μεγάλο σόι...:tongue:) Οπότε και τωρα λίγα πραγματάκια καινουρια θα παρουμε και βλέπουμε!

Πώς πατε γενικά? Εμείς Τετάρτη κλείσαμε στο γιατρό κ ανυπομονώ!

Ααα...και για το γνωστό θεμα..σημερα κοτοπουλο! συνοδευτικό δεν εχω αποφασίσει σιγουρα, περιμενω κ τη μαμά μου που πήγε λαϊκή, να δω τι θα μου φερει...Φιλάκια!!!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες πως είστε;;

Μαράκι μου περαστικά σας! κάνε υπομονή, εύχομαι εσύ να είσαι καλά για να μπορέσουν και οι υπόλοιποι να γίνουν!!

Σαλώμη πολύ όμορφα που πήρατε πραγματάκια, σιγά σιγά καλά κάνετε ο καιρός περνάει γρήγορα και αυτή η διαδικασία είναι πολύ όμορφη να την απολαύσετε!!!

Ιωάννα μου μαζί έχουμε ραντεβού και γω Τετάρτη πρωί θα πάω να δω το σποράκι!

Vall μπες να μας πεις τα νέα σου για την αυχενική, Λίτσα μου καλή επιτυχία και σε σένα για την αυχενική.

Οι υπόλοιπες πως είστε;;;

Θεοδώρα μου τώρα να ξεκουραστείς και συ λίγο με την ίωση που περάσατε

Εγώ σήμερα θα φάω μακαρόνια με τόνο!

Ελπίζω και γω να μπορέσω να τα χωνέψω...

Φιλιά σε όλες!

:P:p:p

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα!!! Σερνομαι κοριτσια αλλά τι να κάνω;;έτσι είμαι οι μανουλες!! Το κορίτσι μου ψήνεται ευτυχώς έχει φοβερή διάθεση κ τρέχει όλη μέρα! Τώρα πριν 2ωρες ήπιε αντιπυρετικό κ επεσε ο πυρετός,όχι τελείως αλλά δεν χτυπαει 39!! Σήμερα έφαγα πατατοσαλατα με τις χθεσινες πατάτες φούρνου κ λίγο κοτόπουλο!!! Θεοδωρα εγώ έχω δεύτερα γιατρό!!! Ανυπομονω!!! Το Λιτσακι έχει αυχενική σημερα,περιμένουμε νέα σου φιλενάδα!!!! Αυτά απο μας!!! Φιλάκια!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Κοριτσάκια μου επιτέλους σας διαβάζω & σας γραφ καθς δεν ειχα ιντερνετ. Λοιπόν τη Δευτέρα έκανα την αυχενική όλα καλά και αναμένω την άλλη Πέμπτη τη PAP-A με πολύ ανυπομονεσία!!! Ο υπερυχογραφίστας μου είπε οτι μάλλον είναι αγοράκι αλλά με επιφύλαξη!!Γερό να είναι Παναγία μου και ας είναι οτι να ναι!!!Οσο αφορά κιλά???? Χαχαχα!!!Εως τώρα 4!!!Αμάν που θα φτάσω????Και δεν τρώω ρε κορίτσια??Μόνο το μεσημέρι και το βράδυ κανα γιαούρτι ήγάλα ή φρούτα!!Τουλάχιστον να έτρωγα να το ευχαριστιόμουν κιόλας!!!Στη δουλιά το είπα και το αφεντικό παραδόξος δεν με ρώωτησε καν ουτε σε ποιο μήνα είμαι!Στο κόσμο του γενικά,οπότε ξελάφρωσα και μάυτό το θέμα!!Ραντεβου στο γιατρο σε 1 μήνα,ωστε να δ ξανά το σπορίδιο!!!Περιμένω να διαβάσω τα νέα σας από τις επισκεψεις σας στους γιατρούς και Λιτσάκι αναμένουμε τα νέα!!!!Μαρία περαστικά στην μικρή & στον άντρα σου φσικά!! Αχόταν αρρωσταίνει ο άντρας μου εύχομαι να είχε τύχει σε μένα γιατί κάνει χειρότερος και από το μωρό!!!Ισχύει για όλους ή μόνο ο δικός μου?? Anyway!!!Φιλιά στις κοιλουμπίτσες σας!!Αλήθεια φουσκώσατε??

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...