Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Winnie7 είπε:

Μαρεσει αυτό που εγραψεσ Και παραθέτω το εξής

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ! 

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

τρεις μόνο λέξεις σε κάθε πρόταση… αλλά τόσο βαθύ το νόημα τους… 

Το έγραψα γιατί το νιώθω.... και πίστεψε με μπορεί να μην πήγε καλά αυτήν την φορά αλλά δεν έπαψα να μπαίνω να δίνω κουράγιο στα κορίτσια που προσπαθούν ή έχουν τα μπεμπακια στην κοιλίτσα τους ... είμαστε όλες εδώ γιατί εμείς μπορούμε να καταλάβουμε η μία την άλλη, όσο και να προσπαθούν οι γύρω μας ή αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάμε 

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μαρία Ζέτα, πώς ρύθμισες το ζάχαρο στην προηγ. εγκυμοσύνη σου? Έχεις καμία συμβουλή? Όχι, δεν ειχα ποτέ ζάχαρο ούτε ιστορικό. Απλά ο γιατρός είναι της πρόληψης, ίσως και λόγω της ηλικίας μου. Έχω καταναλώσει άπειρες ποσότητες γλυκών στη ζωή μου!

Ζητάει για αρχή μέτρηση νηστείας (κάτω από 92 και είμαι καλά) και μετρήσεις μετά μία ώρα από τα 3 γεύματα .(κάτω από 120).Το πρωϊνό μου έχει δείξει 140,137.Προτιμώ να προλάβω για να μην τρέχω μετά, αν και ξέρω ότι και το άγχος ανεβάζει το ζάχαρο...

Πιστεύω ότι θα ηρεμήσω λίγο και θα πανε όλα καλά!

Καλή Κυριακή σε όλες!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από μένα υποψηφιες μανουλες.... Καλώς ήρθα στην παρέα σας..... Εχω ΠΗΤ 15/5 και θα ειναι το πρωτο μας παιδακι.... εχω κανει αυχενικη και είναι ολα καλα ..Μονο οι πρωινες αναγουλες παραμενουν! Μενω στη Θεσσαλονίκη.... Ελπιζω να τα λεμε απο δω και περα.... καλες τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε ολες μας

..

Καλημέρα!

Μαρία Ζέτα, πώς ρύθμισες το ζάχαρο στην προηγ. εγκυμοσύνη σου? Έχεις καμία συμβουλή? Όχι, δεν ειχα ποτέ ζάχαρο ούτε ιστορικό. Απλά ο γιατρός είναι της πρόληψης, ίσως και λόγω της ηλικίας μου. Έχω καταναλώσει άπειρες ποσότητες γλυκών στη ζωή μου!

Ζητάει για αρχή μέτρηση νηστείας (κάτω από 92 και είμαι καλά) και μετρήσεις μετά μία ώρα από τα 3 γεύματα .(κάτω από 120).Το πρωϊνό μου έχει δείξει 140,137.Προτιμώ να προλάβω για να μην τρέχω μετά, αν και ξέρω ότι και το άγχος ανεβάζει το ζάχαρο...

Πιστεύω ότι θα ηρεμήσω λίγο και θα πανε όλα καλά!

Καλή Κυριακή σε όλες!!:P

Γεια Αννα!! Είναι ανεβασμένο η πρωινή σου τιμη;κ εμένα ηταν η πιο δυσκολη κ αυτή! Εκανα διαβήτη στον 6ο μήνα εγώ κ τον ρυθμισα με διατροφή αυστηρή!! Γεννησα την κόρη μου μετα την πρωτοχρονιά κ Σκέψου ζήτημα να έφαγα σύνολο 5μελομακαρονα σε όλες τις γιορτές!! Τπτ άλλο κ είχα άψογες τιμές κιόλας!!! Τα πρωινά ηταν δύσκολα γιατί ανέβαινε το ζάχαρο ακόμα κ με φρυγανιά οποτε εποι 3μξνες ετρωγα φαγοπυρο κάθε πρωι ειτε σκέτο ειτε με κρεμ φρες!! Φοβάμαι μην κάνω κ σε αυτήν την εγκυμοσύνη αλλά εαν συμβεί παλι θα κάνω αυστηρή διατροφή για όσο χρειαστεί!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Χαίρεται κοριτσάκια κ κοιλιτσες!!! Τι κανετρε σήμερα;;εμείς καλά εκανα ενα σωρό δουλειες,φαγαμε κατσικακι με πατατουλες κ ηταν μουρλια κ τώρα ξεκουραζομαι λίγο!!! Το νινι ήσυχο καθόλου δεν το νιώθω αυτές τις μερες,άντε να πάω στον γιατρό να μου φύγει η αγωνία αν όλα είναι καλά!!! Έχω να πάω στον γιατρό 2μηνες κ το μωρο έχω να το δω απο την αυχενική εδώ κ εναν μήνα,ενα άγχος πλέον το έχω,βλακεία μου το ξέρω αλλά παλευω να το καταπολεμησω!!! Χριστίνα καλώς ήρθες,θα χαρούμε να σε έχουμε στην παρέα μας!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Αφού βοηθάει το φαγόπυρο θα πάρω να τρώω...έπαιρνα παλιά. Τα κουάκερ δυστυχώς δεν με βοηθάνε...Όταν λες κρεμ φρες αναφέρεσαι σε τι? Από που την πήρες? Έχει κάποια μάρκα? Αν προσέξουμε από τώρα δεν θα είναι ευκολότερο να ρυθμιστεί? Εσύ δεν χρησιμοποιείς μετρητή ζαχάρου τώρα?Μετά σου πέρασε εεε? Ακόμη κι αν υπάρχει θέμα, δεν θα ήθελα να μου μείνει αμανάτι το ζάχαρο...

Ρε κορίτσια, βαριέμαι όλη μέρα σπίτι αλλά τι να κάνω.. πρέπει να προσέχω!!Φιλάκια!!

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Διαφημίσεις

Αφού βοηθάει το φαγόπυρο θα πάρω να τρώω...έπαιρνα παλιά. Τα κουάκερ δυστυχώς δεν με βοηθάνε...Όταν λες κρεμ φρες αναφέρεσαι σε τι? Από που την πήρες? Έχει κάποια μάρκα? Αν προσέξουμε από τώρα δεν θα είναι ευκολότερο να ρυθμιστεί? Εσύ δεν χρησιμοποιείς μετρητή ζαχάρου τώρα?Μετά σου πέρασε εεε? Ακόμη κι αν υπάρχει θέμα, δεν θα ήθελα να μου μείνει αμανάτι το ζάχαρο...

Ρε κορίτσια, βαριέμαι όλη μέρα σπίτι αλλά τι να κάνω.. πρέπει να προσέχω!!Φιλάκια!!

Το φαγοπυρο εμένα με βοηθούσε πολύ όπως κ η σαλάτα λαχανο καρότο,μαρούλι αγγούρι!!! Κρεμ φρες είναι λίγο δύσκολο να βρεις τώρα εγώ την έπαιρνα απο τα καρφουρ,τώρα δυστυχώς βρίσκεις σπανια!! Είναι κάτι σαν γιαούρτι απλα πολύ πιο νόστιμο κ ενα Τσικ πιο παχυντικο!! Εαν εχεις ρωσικά μαγαζιά δίπλα σου θα την βρεις ως Σμέτανα αλλά κ παλι δεν είναι όλες νόστιμες!! Είχα κ μηχανακι μέτρησης κ μετρουσα 4φορες την μέρα,τα δάχτυλα μου όλα ηταν μελανισμενα! Τώρα δεν μετραω γιατί οι ταινίες για το μηχανάκι μου είναι πανακριβες έχουν 40ευρω κ δυστυχώς δεν γράφονται εαν δεν εχεις θέμα!! Μόλις γεννησα το ζάχαρο μου ήρθε στα ίσα μου!! Κάνω καμπύλη κάθε χρονο αλλά είμαι σουπερ!!! Κ εγώ είμαι σπίτι όλη μέρα αλλά με την μικρή δεν προλαβαινω όχι να βαρεθω αλλά ουτε κ να ξεκουραστω καποιες μέρες!! Κοιτά να το απολαύσεις γιατί καποιες στιγμές μετα θα νοσταλγεις την ηρεμία αυτή!!! :tongue:

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημερα κοριτσάκια μου! Καλή εβδομαδα...τι κάνετε? Εγώ προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου...Κολλήσαμε οικογενειακώς τελικά αυτή την παλιο-ίωση κ μου φαινεται οτι εγω την περνάω πιο βαριά!5 μερες ειμαι κομμάτια κ δε νιωθω βελτίωση...!Ο μικρός σε δυο μερούλες ηταν μια χαρά, εμείς σερνομαστε ακόμα!

Χριστίνα καλωσήρθες στην παρέα!

Αννα καλά αποτελέσματα στην εξέταση και καλό κουράγιο με τις μετρήσεις σου, ελπίζω να μην εξελιχθεί σε διαβήτη τελικά και να μην εχεις πρόβλημα...

Από ποιες αλλες περιμενουμε?Συγχωρεστε με που ξεχναω, ειπαμε δεν ειμαι κ στα πολύ καλά μου...

Αντε την επομενη εβδομαδα θα κλεισω στο γιατρό κ ανυπομονώ!Νιώθω το μωρό αλλα οχι πολύ συχνά είναι η αλήθεια...Με τοσο τρεξιμο και παιχνιδι, πού να συγκεντρωθώ...Αχ, πρωτομανούλες απολαύστε τη βαρεμάρα και την ηρεμία γιατι μετά ερχεται η πιο γλυκιά 24ωρη απασχόληση και θα σας λειπουν!

Σας φιλώ!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλημέρα και από μένα, Θεοδώρα περαστικά σου! εύχομαι σύντομα να αισθανθείς καλύτερα.

Μαράκι τι γεύση έχει το φαγόπυρο;;;

Λέω να το δοκιμάσω και γω προληπτικά σαν την Άννα γιατί ποτέ δεν ξέρεις!!

Και γω πέρασα ένα ΣΚ όλο δουλειές και μαγειρέματα, κούραση και τίποτα άλλο!!

Φιλιά σε όλες.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε? εχω καιρό να γράψω κάτι....

Δόξα το θεό με την εγκυμοσύνη μου όλα καλα αλλα με αυτεσ τους εμετούς βρε κορίτσια δεν την παλεύω άλλο. Μονο μήλα,ξηρούς καρπούς,πατάτες φουρνου και κασερι με ψωμί.

Αυριο εχω και ραντεβου με το γιατρό....ααααντε να μας πει και το φύλο επιτέλους:D:D:D:D:D:D

tt1bb77a.aspx

Kalispera koritsia!! Ti kanete?? Fouskwnete fouskwnete?

Xristina kalws irthes!! :D

Anna elpizw na pane ola kala kai na min sou vrei zaxaro!! alla kai ean sou vrei tha to rithmiseis me diatrofi! Nomizw spania menei to zaxaro meta apo egkimosini otan den exeis istoriko stin oikogeneia sou, kai mono 3% twn ginekwn pou menoun egkies kai den exoun istoriko parousiazoun zaxaro, opote oi pithanotites sou einai liges!!

Theodora perastika sas!! Autes oi iwseis ama ksekinisoun vre paidi mou meta mas pianoun olous enan enan.. Elpizw na niwsete perdikia sintoma!

CONSTANS ante me to kalo!! Kala apotelesmata! Tha perimenoume na mas peis nea sou!

Egw nomizw pernaw tin xeiroteri periodo autis tis egkimosinis! To palevw akoma, niwthw ena rakos apo molis ksipnisw me tous emetous kai tous ponous alla nomizw kai elpizw na perasei sintoma molis kleisw kai autin tin evdomada kai patisw kanonika sto deutero trimino..Xanw kai varos akoma, sxedon tha ftasw na zigizw ligotero apo oti prin meinw egkios!! Afiste ta neura kai to klama pou rixnw xwris logo! Etsi sto asxeto me pianei kai trexei potami to dakri! Ax signwmi gia ola ta arnitika alla nomizw exw ginei i pio gkriniara kai oksithimi gineka tou planiti teleuteos! :|:evil:

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! Είμαστε καλα ,σας διαβάζω να λέτε για κιλά κ ειλικρινά δεν είναι οτι κ εγώ δεν τρωω!! Τρώω κ παρατρωω αλλά όχι τόσο ώστε να έχω πάρει σε 2μηνες 3,5κιλα! Έλεος!! Βέβαια η εγκυμοσύνη Μου είναι μια χαρά οποτε που να κοπεί η όρεξη!! :P Σαλωμη μου σε έπιασαν για τα καλα τα συμπτώματα κ είναι λογικό να είσαι ράκος,τα ψυχολογικά σκαμπανέβασμα είναι φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη,εγώ στην 1η έκλαιγα συχνα,τώρα ειλικρινά δεν προλαβαινω!!! Κωνστανς ακόμα οι εμετοί;;αμάν πια!!! Ποσο είσαι;ραντεβού με τον γιατρό εχεις;;Θεοδώρα περαστικά σας άντε να γίνεται καλά!!! Βασουλα το φαγοπυρο νομιζω θεωρειται δημητριακό,έχει ουδετερη γευση πιο νόστιμη βέβαια απο την παλιοβρωμη!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Είμαστε καλα ,σας διαβάζω να λέτε για κιλά κ ειλικρινά δεν είναι οτι κ εγώ δεν τρωω!! Τρώω κ παρατρωω αλλά όχι τόσο ώστε να έχω πάρει σε 2μηνες 3,5κιλα! Έλεος!! Βέβαια η εγκυμοσύνη Μου είναι μια χαρά οποτε που να κοπεί η όρεξη!! :P Σαλωμη μου σε έπιασαν για τα καλα τα συμπτώματα κ είναι λογικό να είσαι ράκος,τα ψυχολογικά σκαμπανέβασμα είναι φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη,εγώ στην 1η έκλαιγα συχνα,τώρα ειλικρινά δεν προλαβαινω!!! Κωνστανς ακόμα οι εμετοί;;αμάν πια!!! Ποσο είσαι;ραντεβού με τον γιατρό εχεις;;Θεοδώρα περαστικά σας άντε να γίνεται καλά!!! Βασουλα το φαγοπυρο νομιζω θεωρειται δημητριακό,έχει ουδετερη γευση πιο νόστιμη βέβαια απο την παλιοβρωμη!!!

Έκλεισα 16 εβδομαδες κ μπήκα στη 17 αλλά πολύ χάλια ο γιατρός μ είπε ν τρώω ότι μπορω κ υποθετα τ οποία δν πήρα... Έχω π έχω τ δυσκοιλιότητα αυτό μ λειπε

tt1bb77a.aspx

Έκλεισα 16 εβδομαδες κ μπήκα στη 17 αλλά πολύ χάλια ο γιατρός μ είπε ν τρώω ότι μπορω κ υποθετα τ οποία δν πήρα... Έχω π έχω τ δυσκοιλιότητα αυτό μ λειπε

Ποτέ έχεις Πητ ξαναπες μου γιατί δεν ββλεπω τικερ κ όλο ρωταω τα ίδια!!! Αχ παιδευεσαι πολύ,κρίμα!! Εύχομαι να σου περάσουν γρήγορα γιατί δεν παλευονται οι εμετοί!! Δουλευεις κιόλας ε;;χαρά στο κουράγιο σου!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε σήμερα;;

τον σεισμό τον καταλάβατε;;;

εγώ κοιμόμουν και ξύπνησα λίγο τρομαγμένη βέβαια ο γιος μου κοιμόταν του καλού καιρού ευτυχώς!!!

Μαράκι μου το αγοράζεις από κάπου στο ιντερνέτ το φαγόπυρο;;;

εμένα συνεχίζονται οι εμετοί καθημερινά, αλλά ελπίζω αύριο που μπαίνω στο β τρίμηνο να αλλάξει λίγο η κατάσταση!!!

φιλιά σε όλες τις κοιλίτσες!!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...