Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Koritsia mou glika molis ekatsa kai egrapsa ena katevato kai xathike!!

Argisa na mpw na sas ta pw gt pigame gia fagito logw epeteiou :tongue:

Den prolavenw na sas grafw me to sxoleio kai tis enoxliseis niwthw ptwma mes sti mesi tis imeras idi! Sas diavazw omws!!

Pigame epitelous simera, teliwse to martirio tis anamonis!! Ta eidame mas ta metrise ola iperoxa leei proxwrane se thema anaptiksis, m pire igro na m kanei kaliergia prooliptika. Mas metrise miki, plati, vardi, varos :P Egw xeromouna mono kai mono pou ta evlepa o antras mou t milouse rwtouse 500xiliades pragmata!! Ti allo na sas pw?? Agorakia mas eipe einai kai ta dio mallon, ksexwrista to kathena opote dn tha exoume provlima me plakountes ktl!! Xarikame me to gegonos oti einai agorakia ena toulaxiston to thelame!! Mas eipe i imerominia menei i idia 20/5 alla dn nmzei na ftasw mexri ekei, kai exw pithanotites 30-40% na gennisw me programatismeni kesariki..tn anisixei to gegonos pws exw parei mono miso kilo kai oi enoxliseia m sta gonata kai sti plati me xtipane ston auxena opote me evale se steni parakolouthisi!!

Nmzw ola kala tha pane, eimai kai misi pithami anthrwpos poso na ta kratisw dio antrakia mes'sti koilia mou! Afou ta mwra mou einai kala tote ta ipoloipa ta kanonizoume!! Perimenoume tr ta apotelesmata kai se dio vdomades pali tha paw na me koitaksei, 25/11, kai na m grapsei kai parapemptiko ean xreiastei gia ta gonata kai ti mesi!! Mexri tote prepei na exw parei logika eipe ena kilo akoma!!

Sas filw xxxxxxx

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!

Θεοδωρα μου περαστικα στο μωρο σου!ευχομαι να μην κολλησες!πολυ τα λυπαμαι κ εγω οταν αρρωσταινουν..

Ηλιοβασιλεμα καλωσηρθες κ με το καλο το μπεμπακι σου!!

Βασουλα μου ειμαι σιγουρη οτι θα εχεις καλα αποτελεσματα!αργουν λιγο αλλα να,λιγο να στολισεις,λιγο να πατε καμια βολτα με το μικρο,θα περασουν οι μερες και θα μαθεις!

Σαλωμη μου πολυ χαρηκα που τα αγορακια σου ειναι καλα!μπραβο κοριτσι!!οσο για τα κιλα,ευκολο ειναι,θα ηρεμησεις κ θα φας λιγουλακι παραπανω!για τη μεση και τα γονατα ευχομαι να μην ειναι κατι και απλα να ειναι λογω κουρασης απο τη δουλεια κ την εγκυμοσυνη.αφου θα εισαι κ σε στενη παρακολουθηση δεν εχεις να φοβασαι τπτ!

Μαρια εμεις τον πρωτο χρονο δεν ειχαμε στολισει κανονικο δεντρο ακριβως γιατι η μικρη ηταν ανεξελεγκτη.ειχαμε ενα μικρο,το βαλαμε στον μπουφε κ καναμε χριστουγεννα.περσι που στολισαμε φυσιολογικο δεντρο,χαρηκε με τη διαδικασια του στολισματος αλλα μετα ουτε να το φτυσει.μαλλον το φοβοτανε.που και που πειραζε κανα στολιδι που της χτυπουσε στο ματι αλλα ελεγχομενα πραγματα.

Εγω μετραω τις μερες να παω για την αυχενικη..μια βδομαδουλα ακριβως,αντε να περασει!παντως σα να αρχισε να φουσκωνει η κοιλια κ πηρα τα πανω μου!ειχα ανησυχησει λιγο γιατι φοβομουν οτι για να μη φουσκωνει κατι δεν παει καλα εκει μεσα!

φιλια σε ολες!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!

Σαλώμη μου, πολύ ευχάριστα τα νεάκια σου, τέλεια τα αγοράκια σου!!! να ξεκουράζεσαι λογικά περισσότερο τώρα για να μην έχεις ενοχλήσεις, όλα θα πάνε μια χαρά!

Λίτσα μου, υπομονή θα περάσει η βδομαδούλα και θα δεις το μωράκι σου να κουνάει χέρια πόδια τέλεια θα ναι!!!

Εμένα φέτος ο γιος μου προβλέπεται να πειράζει συνέχεια το δέντρο μιας που αλωνίζει το σπίτι και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις πρίζες και στα καλώδια, θα τον τρέχουμε συνέχεια αλλά θα χει πλάκα και θα απολαύσουμε όλοι το δέντρο!

Να σας πω την αλήθεια μου, έχω ήδη μπει στην διαδικασία και έχω πάρει κανα δυο καινούρια στολιδια, μου αρέσει έτσι ξεφεύγω!!

Σας φιλώ να έχουμε όλες μια όμορφη μέρα και να βλέπουμε την κοιλιά μας να φουσκώνει:-P:razz::-P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! Είχα την μικρή στο σπίτι κ δεν πρόλαβα να μοω καθόλου σήμερα!! Το μεσημέρι μετα απο πολύ καιρό κοιμήθηκε 1ωριτσα κ έτσι κ εγώ προλαβα να κλείσω λίγο τα ματια μου!! Τον θέλω τόσο τον μεσημεριανό ύπνο αλλά τι να κάνω με το αυπνακι μου!! Σήμερα εντομεταξυ μαγείρεψα σουτζουκακια κ τα εκανα πολύ ελαφρια,τόλμησαν να δοκιμασω μισο κ είμαι χαλιά τόσες ώρες!!! Ουφ πια!!! Βασούλα μου σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά τα καλυτερα αποτελεσματα !!!! Σαλώμη μου τι τέλεια τα νέα σου!!! Μια χαρά τα αγοράκια σας ε;απ'οτι κατάλαβα δεν θα είναι δίδυμα που είναι ολόιδια!!! Λιτσακι μου πως είσαι;;χαλιά ήσουν παλι σήμερα ε;;αχ μακάρι πια να σταματήσουν οι παλιοεμετοι!!! Ηλιοβασιλεμα καλως μας ηρθες!!! Φιλια κ καληνύχτα σας!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Kalimera sas omorfes!! Ekana kopana simera!! :tongue: Ekana kai paratipia ipia enan kafe, dekafeine vevaia alla kafe dn anteksa me tipota!!!

Pws pane oi koilitses!? Litsa antee me to kalo twra p arxises na fouskwneis dn se stamataei tpt! Me to kalo kai o auxeniki!! Ipomoni koritsia me tous emetous sas niwthw alla logika poli sintoma tha stamatisoun!! Vaso kali epitixeia stin auxeniki!! Maria oxi dn tha nai idia alla dn kseroume kiolas dn mporei na mas pei me sigouria! Koritsia kales epitixeies se oles me eksetaseis kai auxenikes!! Tha perimenoume na mad peite ta nea sas!! xx

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα με κρύο κ βροχή!!! Χθες ήμουν χαλιά ευτυχώς σήμερα είμαι ποκλυ καλυτερα!!! Σαλώμη τι καλά που έκανες κ την κοπανησες,χρειαζεται κ αυτό!!! Κάτσε μα ξεκούραστες!!! Καφέ εγώ πινω αραιά κ που κάνα 2γουλιες καπουτσίνοι απο τον άνδρα μου,αλλά μιλάμε για 2-3γουλιτσες!!!! Αχ βαριεμαι πολύ σήμερα κ πρεπει να κάνω κάνα 2δουλιτσες!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Γειά σας κορίτσια μου!

Κλασσικά,περιμένουμε να δούμε τον τράχηλό μου την επόμενη εβδομάδα και είμαι σχετικά καλά!Αποφασίσαμε να κάνω το τεστ αίματος που φέρνει αποτελέσματα σε μια εβδομάδα και φαίνεται να είναι το πιο αξιόπιστο(δεν ξέρω γι' αυτό αλλά σίγουρα είναι το πιο ακριβό) Την Τετάρτη θα το κάνω και σε μια εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα.

Ο καινούργιος γιατρός μου έδωσε μηχανάκι μέτρησης ζαχάρου και οδηγίες.Έχω αρχίσει τις μετρήσεις αλλά αυτές του πρωίνού δεν είναι καλές...απαγορεύει το χυμό και τώρα βλέπω οτι ίσως και οι σταφίδες ή 1 τσάι καραμελ μου ανεβάζουν και πάλι το ΄ζαχαρο!!Δεν ανησυχώ γιατί είναι νωρίς και αν πραγματικά υπάρχει θέμα πιστεύω οτι θα το ελέγξω με τη διατροφή..μισή θα μείνω μου φαίνεται..Δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι γυναικολόγοι αρκούνται σε μετρήσεις ζαχάρου νηστείας στην εγκυμοσύνη...Η κοιλίτσα ωστόσο άρχισε να μεγαλώνει!!Κι αυτό μου φαίνεται συγκλονιστικό!

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!:P

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Γειά σας κορίτσια μου!

Κλασσικά,περιμένουμε να δούμε τον τράχηλό μου την επόμενη εβδομάδα και είμαι σχετικά καλά!Αποφασίσαμε να κάνω το τεστ αίματος που φέρνει αποτελέσματα σε μια εβδομάδα και φαίνεται να είναι το πιο αξιόπιστο(δεν ξέρω γι' αυτό αλλά σίγουρα είναι το πιο ακριβό) Την Τετάρτη θα το κάνω και σε μια εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα.

Ο καινούργιος γιατρός μου έδωσε μηχανάκι μέτρησης ζαχάρου και οδηγίες.Έχω αρχίσει τις μετρήσεις αλλά αυτές του πρωίνού δεν είναι καλές...απαγορεύει το χυμό και τώρα βλέπω οτι ίσως και οι σταφίδες ή 1 τσάι καραμελ μου ανεβάζουν και πάλι το ΄ζαχαρο!!Δεν ανησυχώ γιατί είναι νωρίς και αν πραγματικά υπάρχει θέμα πιστεύω οτι θα το ελέγξω με τη διατροφή..μισή θα μείνω μου φαίνεται..Δεν καταλαβαίνω γιατί οι περισσότεροι γυναικολόγοι αρκούνται σε μετρήσεις ζαχάρου νηστείας στην εγκυμοσύνη...Η κοιλίτσα ωστόσο άρχισε να μεγαλώνει!!Κι αυτό μου φαίνεται συγκλονιστικό!

Φιλάκια στις κοιλίτσες σας!!:P

Γεια σού Αννουλα!!! Αλλαξες γιατρό;τι έκανες με την περίδεση;;την εξέταση αίματος γιατί θα την κανεις είχες κάποια ένδειξη περίεργη;;αχ αν είναι κάτι που το εχεις ξαναμπεί συγχωρα με η μνήμη μου είναι χαλιά!! Ζάχαρο γιατί ξεκίνησε να μετράς είχες θέμα;είχα κ εγώ διαβήτη στην 1η εγκυμοσύνη αλλά ο γιατρός είπε να μην ξεκίνησε να μετραω κάτι απο τώρα είναι υπερβολή!! Το ζαχατρο μετα το γεύμα πως είναι;κ το νηστείας είναι πολύ συμαντικο για να μην είναι στον θεο θα πρεπει να μην μένεις πολλές ώρες μυστική την νύχτα,να τρως πριν κοιμηθρεις έστω μισή φρυγανιτσα!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

καλημέρα σε όλες τις φουσκωτές κοιλίτσες!!!

κορίτσια μου εγώ πίνω έναν ελληνικό καφέ την μέρα γιατί νυστάζω πάρα πολύ και δεν μου τον έχει απαγορέψει η γιατρός, ελπίζω να μην κάνω κάτι κακό.....

και γω σε δυο βδομάδες θα πάω να δω το μικρούλι μου, θα μου γράψει εξετάσεις η γιατρός τις γενικές δηλαδή για ζάχαρο και αιματοκρίτη να δω σε τι φάση είμαστε.

Σαλώμη να έχεις τέλεια αποτελέσματα για την αιματολογική, Vall καλή επιτυχία στην αυχενική, Λίτσα καλή επιτυχία στην αυχενική.

Αννούλα να έχεις τέλεια αποτελέσματα στην αιματολογική, κορίτσια όλα θα να καλά!

Φιλάκια σε όλες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σε ολες τις κοιλουμπίτσες!!!!Φουσκωνουμε ολες σιγα σιγα μπραβο!Anna74 και Vasulini καλα αποτελέσματα κορίτσια μου.Να σκέφτεστε μόνο θετικά!!!!Vasulini και εγω ανυπομωνώ να παω στις 26/11 γαι να δουμε και το φυλο...Κορίτσια σήμερα ξεκίνησα γυμναστήριο-σε ειδικό πρόγραμμα για εγκύους-για να βοηθήσει στις αρθρώσεις και στην ενδυνάμωση των μυών.Αύριο βέβαια θα είμαι πιασμένη παντού γιατί ειχα να παω γυμναστήριο εδώ και ένα εξάμηνο.Αυτή την εβδομάδα δεν μπόρεσα να σας παρακολουθήσω πολυ λόγω δουλειάς αλλα υπόσχμαι την επόμενη να είμαι πιο ενεργή.

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

γεια σε ολες τις φουσκιτσες!

Σαλωμη την καλυτερη δουλεια εκανες που την κοπανησες!παντως γενικως λενε οτι ο ντεκαφεινε,επειδη ειναι τρομερα επεξεργασμενος δεν ειναι κ ο καλυτερος καφες.ο ελληνικος κ ο καφες φιλτρου ειναι πιο ασφαλεις επιλογες.εχω κατεβασει με το τουλουμι ντεκαφεινε φραπε κιολας οσο θηλαζα κ μετα διαβασα διαφορα κ τον εκοψα.με το φαι πως πας;;τρως λιγουλακι παραπανω;;

εγω τωρα πινω 1-2 ελληνικους καφεδες την εβδομαδα εξω που πηγαινουμε για καφε τα σκ.παντως ο γιατρος ειπε εναν την ημερα αν θυμαμαι καλα.απλα επειδη χωρις τσιγαρο δεν μου κανει κ μεγαλη αισθηση,αρκουμαι στα σκ που παλι χωρις τσιγαρο πινω αλλα με την παρεα κατεβαινει ευχαριστα.

Αννα μου καλα αποτελεσματα ευχομαι.κ εγω σαν τη Μαρια δε θυμαμαι τι ακριβως εχει γινει κ κανεις την αιματολογικη.ευχομαι να πανε ολα καλα και να μην εχεις θεμα ουτε με τον τραχηλο,ουτε με το ζαχαρο ουτε με τπτ.σου εχουν ανοιξει διαφορα μετωπα αλλα με ηρεμια κ υπομονη ολα θα πανε καλα κ θα περασει γρηγορα ο καιρος!

Βασουλα ειδες δεν περναει ο καιρος απο ραντεβου σε ραντεβου!τωρα βεβαια στο δευτερο ειναι πιο ευκολα τα πραγματα γιατι ασχολεισαι με το πρωτο κ σιγουρα πανε πιο γρηγορα οι μερες!

Μαρακι κουραγιο με τα σουτζουκακια!θα γεννησουμε κ θα φαμε παλι ανθρωπινα δεν μπορει!!αυτο το θυμαμαι μου ειχε κανει τρελη εντυπωση.τους 3 τελευταιους μηνες υπεφερα απο καουρες και ετρωγα παλι περιορισμενα πραγματα,μεχρι κ την τελευταια μερα πριν γεννησω μιλαμε ειχαν σπασει τα νευρα μου.γεννησα πρωι και 3 ωρες μετα τσακισα μοσχαρακι με πουρε,σαλατα κ γλυκο σε ενα γευμα χωρις να με πειραξει κατι κ νομιζα οτι ημουν στον παραδεισο!!

Ιωαννα μου καλη η σκεψη σου για το γυμναστηριο..τι ειδους γυμναστικη σας κανουν;;κ εγω εχω να κουνηθω απο μεσα Ιουλιου κ εχω σκουριασει..καλη επιτυχια με την αυχενικη!!

τα φιλια μου σε ολες!καλο σκ να εχουμε!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Kalisperaaa!!

Stolisame xthes dentro kai twra niwthw oti einai idi xristougenna pragma kako gt me pianei katanalotiki mania :P

Litsa dn to iksera poso kako kanei alla oti einai pollapla epeksargasmenos to fantazomoun afou tn pernane apo xilia dio na t vgaloun tin kafeini!! Elliniko dn pinw, dn epina pote vasika dn maresei :/ Kapnizeis genika? Den exw faei tpt idietero apo xthes gia na eimai eilikrinis, efaga dio friganies me meli kai tn kafe alla thn ipoloipi mera imoun san zombie apo tis anagoules alla ta kratisa! Twra tha epixeirisw na faw makaronia apo laxanika sketa xwris tiri i saltsa na dw pws tha paei!!

Iwanna kala ekanes!! Se xalarwnei i gimnastiki kai se krataei igeih oso eisai egkios! Afairei kai oles tis toksines pou den xreiazonte ta mwrakia mas!!

Anna me to kalo ta apotelesmata kai na einai ta kalitera!

xxxx

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

αχ Σαλωμη μου ταλαιπωρεισαι ακομη με αναγουλες παρολο που κοντευεις 14 εβδομαδων ε;ειναι που ειναι και 2 και λενε στα 2 ειναι καμια φορα εντονοτερα τα συμπτωματα..2 φρυγανιες με μελι τι να σε κανουν καλε;ευχομαι να ηρεμησεις συντομα να φας σαν ανθρωπος.τα μακαρονια λαχανικων τι ειναι αληθεια;υπαρχουν και τετοια;

εγω σημερα μετα απο πολλες μερες ειμαι σχετικα καλυτερα απο αναγουλες κ το εχω καταευχαριστηθει!μεχρι κ παστιτσιο εφαγα κ μεσα σε ενα διωρο το ειχα χωνεψει κ περασα σε γιαουρτακι με μηλο!!νιωθω υπεροχα!!

παντως παρατηρησα οτι με βοηθαει πολυ να τρωω μανταρινα και πορτοκαλια και μασαω ολη μερα μαστιχα χιου!!σαν την αγελαδα!φτιαχνει το στομαχι μου αλλα μου φαινεται θα μου μεινουν ολα τα σφραγισματα στο χερι ετσι οπως παω!

GjJbp3.png7IWup3.png

Ti kanete koritsia? Exw poli elefthero xrono simera mpenw kai ksanampenw :P Eimai kai moni mou spiti, doulevei o antras mou kai ekana kai oli ti douleia mou xthes!!

Litsa mou nai vre paidi mou kai den me eixane piasei anagoules ktl mexri p nomiza oti ksefiga kai me piasan prin kamia dio vdomades!! S'euxaristw kai elpizw na niwtheis kathe mera kala apo 'dw kai pera, na trws kai na to euxaristiesai!! Makaronia laxanikwn, einai ftiagmena san ta kanonika apla exoun mesa laxanika opws karoto, spanaki, ntomata.. Ta vriskeis se magazia me viologika alla nomizw twra pia ta poulane kai sta super market, apla prepei na prosekseis pia tha pareis na min einai xilio epeksergasmena me sintiritika!! Mou ta taize i mana mou mikri kai etrive kai ligo karoto, ligo kolokithaki kai ligo kremidi sti saltsa mesa, kai me ksegelouse!! Imouna malwmeni me ta laxanika gia 1-2 xronia kai mou ta ekrive mes sto fai :tongue: Nomizw ligo poli ta kanoun oles oi mamades auta!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Καλησπέρα!! Σήμερα πήγαμε βόλτα το πρωι στο ρίβερ ψωνισαμε μικρό πράγματα στην μικρή απο τον Μουστάκα κ εγώ πήρα απο τα h&m ενα πουλοβερακι φαρδύ βεβαιως βεβαίως κ ενα μπλουζοφορεμα πολύ άνετο γιατί έχουμε ολοκληρο χειμωνα μπροστά μας!!! Σαλώμη κρίμα να εχεις αναγουλες τώρα ευχομαι να σε αφησουν συντομα γιατι είναι μαρτύριο!!! Πάντα ς εμένα ακόμα κάποια φαγητά με ενολουν! Λίτσα ποσο χαίρομαι που εφαγες κ το ευχαριστήθηκες!! Ειπές μανταρίνια κ ηθελα να οω οτι εμένα τα περισσότερα φρούτα με ενοχλούν ρε γαμωτο,μπανανες,ροδιά κ μανταρίνια τρώω!! Κ τα μανταρίνια με βοηθάνε να χονεψω κιόλας σαν τα λεμόνια!!! Επίσης τσίχλες με ανακουφίζουν!!! Αυτά είναι όσο θυμάμαι!!! Φιλια!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...