Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Να με κι εγώ!!! Καλημέρα! Τι κάνετε κοιλίτσες???

Εμείς μια χαρά...αν εξαιρεσετε οτι ο μικρός αρχισε να εχει λιγες μιξες σημερα... Κατά τ'άλλα διανυουμε μια ησυχη περίοδο....περιμένω κι εγω με αγωνία να φτάσω τις 17 εβδ για να παω στο γιατρό να δω το μπεμπάκι! 2 βδομαδούλες εμειναν!

Καλέ!εκλεισα ραντεβού για β' επιπέδου!χαχα!μη με πειτε τρελλή!απλά κανονιζει ο αντρας μου την αδεια των γιορτών κ επρεπε να το κανονισω απο τωρα για να μπορεσουμε να παμε μαζί!31/12 παραμονή πρωτοχρονιάς(γιατί η γιατρός δεχεται καθε Τετάρτη)

Πώς είστε οι υπόλοιπες? Λοιπόν νομίζω οτι το ενιωσα το μωράκι μου!ενιωσα κατι τινάγματα που επαναλήφθηκαν!!!τελεια!!!!:D

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σας!!

το τριπλεξ δεν το καναμε τελικα,νεο ραντεβου την Παρασκευη.ειχε θεματακι το μηχανημα...

Θεοδωρα μου περαστικα στον μικρουλη σου.τι καλα που ξεκινησες να νιωθεις το μικρουλι!!αρχιζουν τα ωραια τωρα!

οσο για τη β επιπεδου καλα εκανες!αν λες οτι εχετε μονο Τεταρτες ως επιλογη μια χαρα κανατε!

Μαρακι τι καλα λιγη ηρεμια στο σπιτι!κ εγω σημερα λογω του γιατρου την πηγα στην πεθερα,την ειχε ολο το πρωι σε παιδοτοπο,της ειχα παει φαι να φανε οι 2 τους και εγω μια δουλεια κανω,μιση ωρα καθομαι κ αραζω..μεγαλη βαρεμαρα εχω.τωρα την πηρα να παω να την παρω λεει ασε ελα σε λιγο..ε μου μεινε λιγο σιδερο ακομη κ ενα σφουγγαρισμα.θα τα κανω καποια στιγμη κ θα παω!

Βασουλινι δε μας εγραψες νεα σου αλλα σε χαιρετω κ εσενανε!κανω υπομονη η δολια η μανα,τι να κανω με τους εμετους;στην αλλη εγκυμοσυνη περασα πολυ χειροτερα αλλα τοτε δεν ειχα κανεναν να με υποχρεωνει να μαγειρεψω,να χορεψω,να τραγουδησω το χαρωπα τα 2 μου χερια τα χτυπω κλπ..ημουν 2 μηνες ξαπλα,σαν αρρωστη κ εκανα 4-5 εμετους τουλαχιστον τη μερα.δραμα..

GjJbp3.png7IWup3.png

Λίτσα μου υπομονή θα περάσει και αυτή η φάση με τους εμετούς!!!

Και γω κάνω υπομονή να περάσει και ας είναι μόνο αυτό και δεν με νοιάζει!

Τα δικά μου νέα, είμαι σε αναμονή για το τι θα κάνω δηλαδή ποια άλλη εξέταση θα κάνω μιας και η pappa δεν είναι καλή! όμως είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι όλα είναι καλά.

Λίτσα & Σαλώμη καλή επιτυχία ολόψυχα για τις αυχενικές, όλα με το καλό !!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Λίτσα μου υπομονή θα περάσει και αυτή η φάση με τους εμετούς!!!

Και γω κάνω υπομονή να περάσει και ας είναι μόνο αυτό και δεν με νοιάζει!

Τα δικά μου νέα, είμαι σε αναμονή για το τι θα κάνω δηλαδή ποια άλλη εξέταση θα κάνω μιας και η pappa δεν είναι καλή! όμως είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι όλα είναι καλά.

Λίτσα & Σαλώμη καλή επιτυχία ολόψυχα για τις αυχενικές, όλα με το καλό !!

Vall και σε σένα καλή επιτυχία στην αυχενική!!!

όλα με το καλό:-P:razz::-P

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα & εγώ! Τι κάνετε? Εγώ όπως σας είπα το Σαββατ/ριακο είχα δουλειές με φούντες στο σπίτι! Ευτχώς τελειώσανε!!Ο μικρός έχει λίγο βήχα τα γνωστά!!Κορίτσια πότε λέτε να στολίσετε δέντρο????Εγώ ψήνομαι για ατό το ΣΚ αλλά ο άντρας μου μου λέει οτι δεν υπάρχει περιπτωση να μο το κατεβάσει από το πατάρι!!!πομονή εως 1η Δεκέμβρη λοιπόν!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Καλησπέρα!!! Αχ όλη μέρα η μικρή στο ποδι επιτέλους κοιμήθηκε γιατί τα έχω δει όλα!! Βαριέται κ εύκολα οτι δραστηριότητα κ αν κάνουμε οποτε μας τρέχει!!! Λίτσα δεν κατάλαβα γιατί άλλαξε ημερομηνία ο γιατρός! Σουπερ η μέρα σήμερα ε;;ευτυχώς την κράτησε η πεθερά κ έκανες δουλεια κ ξεκουράστηκες κιολας,όταν είναι η Σ.σχολείο έτσι κάνω κ εγώ!!! Κάθεται η Ι.στον παιδότοπο χώρις εσάς ε;εμας μας ζητάει μέσα,θα το εχεις δει άλλωστε κ στην πράξη!!! Θεοδώρα τι ωραίο νεο μπουρμπουλιθρακια κ εσύ ε;;εγώ νιώθω ποτε ποτε λίγο πιο έντονες κινησουλες!!! Κ εγώ έκλεισα β επιπέδου απο όταν εκανα αυχενική γιατί πέφτει περίεργη περίοδο,23/12 κ γίνεται χαμός!!! Βαλ μου ποτε εχεις αυχενική;υποθέτω την αλλη βδμ ε;;κ εγώ θέλω πολύ να στολίζω,λατρεύω τα χριστούγεννα αλλά σκέφτομαι οτι είναι λιγουλακι νωρίς,ίσως να κάνω υπομονή ως 20 του μήνα! Αφήστε κ η κόρη μου περιμένει δώρα πως κ πως λες κ όλα αυτά τα παιχνίδια δεν μας φτάνουν ηδη!!! Βάσω ποτε θα εχεις ενημέρωση για την εξέταση;

1YG7p2.png 7biOp2.png

:-PΚαλησπέρα κορίτσια μου,Μαρακι δεν ξέρω αν θα κάνω αμνιο ή την μη παρεμβατικη αιματολογική, η γιατρός μου συνέστησε αμνιο,θα δούμε ακόμα δεν έχω αποφασίσει είμαι λίγο εκτός κλίματος προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα και δεν θέλω να σας επηρεάζω αρνητικά γιατί όλα θα σας πάνε τέλεια!! Το ίδιο ελπίζω και για μένα αλλά με papp a 1 στα 70 είναι στιγμές που με παίρνει από κάτω.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Βασουλινι ευχαριστουμε για τις ευχες!αχ στεναχωριεμαι που στεναχωριεσαι,αλλα σε καταλαβαινω..ακριβως ετσι κ εγω σκεφτομαι θετικα αλλα στιγμες στιγμες με πιανει το παραπονο και φοβαμαι λιγουλακι.να σε ρωτησω,συνδυαστικα δε βγαινει αυτη με την αυχενικη;το 1 στα 70 τι σημαινει κ τι δειχνει ακριβως;παντως ολα ειναι θεμα πιθανοτητων κ σιγουρα οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου..θα ελεγα να ρωτησεις κ αλλον γιατρο για το τι προτεινει,ξερω κ εγω;η αμνιο ειναι πιο ακριβης ετσι;γι αυτο στο προτεινει η γιατρος μαλλον.η διαδικασια της μη παρεμβατικης αιματολογικης ποια ειναι;μηπως αν εκανες πρωτα αυτην και σου εδινε καλα ποσοστα ησυχαζες κ δε χρειαζοταν η αμνιο..ειμαι σιγουρη οτι ολα θα ειναι καλα!οπως λεει κ ο καλος μου ναζακια του Θεουλη ειναι αυτα κ ολα θα πανε σουπερ στο τελος για να ευχαριστηθουμε πιο πολυ το αποτελεσμα!

Μαρακι ουτε κ εγω καταλαβα γιατι την αλλαξε..θα τον ξαναρωτησω.ας γινει κ η αυχενικη να δουμε τι θα πει κ αυτη κ βλεπουμε.Η μικρη καθεται μια χαρα στον παιδοτοπο αλλα καποιες φορες βαριεται γρηγορα.απλα μπαινοβγαινει συνεχεια να μας χαιρετησει,να μας φιλησει,να πιει χυμο,να κατουρησει κλπ

βαλ απο τωρα θα στολισεις βρε θηριο;εμεις πρεπει πρωτα να παρουμε δεντρο γιατι το περσινο μας ηταν μια αποτυχια και σπασανε τα κλαδια λες κ ειχε λεπρα το ερμο!αλλα για τελος Νοεμβρη παμε σιγουρα!περαστικα στο αγορι σου!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!!! Πως είστε εγκυουλες;;;; Βασούλα μου η αιματολογικη εξέταση δεν μπορεί να γίνει πρωτα;στις πόσες βδμ γίνεται;πάντως μην στενχωριεσαι όλα θα είναι καλά!!!!η Σαλώμη που εξαφανιστηκε;;;εύχομαι όλα να είναι καλά!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημερα!

Δεντρα και στολισματα ακούω!Εγω ακομα νιωθω οτι ειναι μακρυα τα Χριστουγεννα...δε θα βιαστούμε να στολισουμε διοτι ο μικρος δε ξερω ποσο θα αντισταθει να τα γκρεμισει...χεχε!

Το μαναρακι μου χαλια ειναι!μπουκωμένος, γκρινιαρουλης και χαδιαρούλης...ολη νυχτα ξυπναγε κι εκλαιγε, κι ολο αγκαλιά ηθελε κ κανάκεμα. Τωρα ευτυχως κοιμηθηκε λιγο κι ελπίζω να συνελθει. Κολλησα κι εγω μαλλον, το νιωθω!

Κορίτσια μου, οσες περιμενετε για αυχενική καλή επιτυχία! Βασούλα, καλή επιτυχία με την αιματολογική...Αν δεν αργούν τα αποτελεσματα γιατί δεν την προτιμάς?Οσο να'ναι η αμνιο εχει τα ρισκα και τα αγχη της...Ό,τι κι αν αποφασίσετε, ευχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Γεια Θεοδώρα!! Περαστικά στο αγοράκι σου!!! Μακάρι να μην κολλήσεις τελικά!!! Δύσκολο κ για εκείνους αλλά κ για μας να είναι αρρωστουλικα!!! Δέντρο εμένα την πρώτη χρόνια ηταν σχεδόν δον άδειο,όλες οι μπάλες ηταν κάτω στο χαλί,Πέρσυ τημνπληρωσε η φάτνη χαχαχα!! Για να δουμε φέτος πως θα τα πάμε!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλησπερα και απο μένα !!!

Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να μοιραστώ την χαρά της πρώτης μου εγκυμοσυνης με μανούλες που διανύουμε την ίδια χρονική περίοδο τα ίδια ερωτηματικά !!

Καλή δύναμη σε όλες με το καλό

Καλησπέρα κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!σήμερα έδωσα αίμα για την μη επεμβατικη εξέταση (αντί για αμνιοπαρακέντηση) και θα ξέρω σε τρεις εβδομάδες περίπου, ελπίζω πως όλα θα είναι τέλεια!! Λίτσα μού γλυκιά μην στεναχωριεσαι , το ποσοστό αυτό βγήκε συνδυαστικα με την αυχενική και την papp a και σημαίνει ότι μια στις 70 γέννες θα εμφανιστεί σύνδρομο down. Καλή επιτυχία κορίτσια μου που θα κάνετε αυχενική, Σαλωμη πως είσαι ?? Θεοδώρα μου περαστικά σας,να προσέχεις μην κολλύσεις και ταλαιπωρηθεις, Μαρακι και γω θέλω να στολισω να αλλάξει η διάθεση μου!!! Ηλιοβασίλεμα καλώς ήρθες!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...