Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Εγώ ακόμη δεν κατάλαβα κάτι αν και μου φαίνεται νωρίς.Κάπου στην 18 εβδομάδα διάβασα για το πρώτο παιδί.Νομίζω πως τότε θα καταλαβω πως κάτι υπάρχει εκει μέσα...γιατί έχρι τώρα απλά βλέπω τον υπέρυχο σαν να είναι κάποιας άλλης!Θα είναι μαγικό!!!!

MczTp2?r=1415479629

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου πως είστε; καλή εβδομάδα, το ΣΚ πέρασε ήρεμα και για μένα, από συμπτώματα πως πάτε;

εγώ συνεχίζω κάθε πρωί να βγάζω όλα τα γαστρικά υγρά, αλλά φοβάμαι ότι αυτό το ζόρι δεν κάνει καλό στο μωρό μου αλλά δεν γίνεται και αλλιώς, επίσης έχω φοβερά νεύρα, και φυσικά ξεσπάω ούτε και αυτό είναι καλό, υποτίθεται ότι στην εγκυμοσύνη πρέπει να είμαστε ήρεμες, εσείς πως τα καταφέρνετε;;;

όσον αφορά το φούσκωμα, σιγά σιγά γίνεται αισθητό....

Φιλάκια σε όλες

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημερα και καλη βδομαδα σε ολες!!

Βασουλινι αυτο με τα πρωινα τα γαστρικα,το εχω κ εγω,οχι σε καθημερινη βαση αλλα καλα κρατει.Ισως ειναι επειδη συνηθως τα βραδια εχω μια αηδια εσωτερικη οποτε το πρωι δεν την παλευω αλλο κ φευγουν!Νευρα δε θα ελεγα οτι εχω,αλλα εχω μια ευσυγκινησια αλλο πραγμα!Ολα μου φαινονται μελο κ να το δακρυ κορομηλο!!Γενικως απο συμπτωματα,περα απο τις αναγουλες που βρισκονται σε καλυτερη μοιρα πλεον,δεν εχω κατι φοβερο κ αξιοσημειωτο νομιζω.

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα επίσης, είναι ταλαιπωρία το πρωι οι εμετοί, θα κάνουμε υπομονή θα φύγουν σε λίγες μέρες...

πότε πας για αυχενική;

Την αλλη Πεμπτη παω για αυχενικη κ εχω μεγαλη αγωνια..Οσο για τους εμετους,οντως λιγα ειναι τα ψωμια τους,υπομονη!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!! Έφτιαξα ενα παστιτσιο μουρλια,το κατευχαριστηθηκα!!! Εγώ συμπτώματα δεν έχω κ τις ελάχιστες καούρες σπρωξίματα που είχα στο 1ο τρίμηνο εξαφανιατηκαν!! Ειναι πολύ καλό αυτό το νινακι μου,μακάρι κ όταν γεννηθεί να είναι ήσυχο γιατί η κορούλα μου είχε κ έχει έντονη προσωπικοτητα κ αλλη τέτοια δεν χωράει στο σπίτι!!! Εγώ ανυπομονω πια να γινω 17εβδ γιατί θέλω να δω το μωρο!! Ουφ ακόμα 2βδμ είναι πρεπει να κάνω υπομονή!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Μπράβο Μαράκι, πολύ ωραίο το φαγάκι σου!!

Τέλεια που δεν έχεις ανεπιθύμητα συμπτώματα, μια χαρά θα ναι το μωράκι σου και ο καιρός θα περάσει γρήγορα! είναι πολύ όμορφο που το αισθάνεσαι, σιγά σιγά θα το ακούς πιο συχνά.

Λίτσα με το καλό σου εύχομαι για την αυχενική, όλα θα ναι μια χαρά!

Φιλάκια

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Μαρακι μουρλια το παστιτσιο..Εγω σημερα μετα απο πολυ καιρο,εφοσον εχω σχεδον μια βδομαδα χωρις ημερησιο εμετο,επιχειρησα να φαω λιγο γιουβετσακι.ας ελπισουμε να το κρατησω!εχω ενα μηνα ολο ψωμοτυρια,μακαρονια,πατατες και ρυζι τρωω η καψερη!ηρθα κ στουμπωσα!!

υπομονη για το νινι,2 βδομαδες με τη σουσουραδα σου μαζι θα περασουν νερακι!!

Βασουλινι ευχαριστω για τις ευχες!μακαρι να ειναι ολα καλα,αν κ με το χαζοουρεοπλασμα αν δεν γεννησω ομορφα κ ωραια χωρις παρατραγουδα,δε θα ησυχασω και ποτε..

GjJbp3.png7IWup3.png

Μαρακι μουρλια το παστιτσιο..Εγω σημερα μετα απο πολυ καιρο,εφοσον εχω σχεδον μια βδομαδα χωρις ημερησιο εμετο,επιχειρησα να φαω λιγο γιουβετσακι.ας ελπισουμε να το κρατησω!εχω ενα μηνα ολο ψωμοτυρια,μακαρονια,πατατες και ρυζι τρωω η καψερη!ηρθα κ στουμπωσα!!

υπομονη για το νινι,2 βδομαδες με τη σουσουραδα σου μαζι θα περασουν νερακι!!

Βασουλινι ευχαριστω για τις ευχες!μακαρι να ειναι ολα καλα,αν κ με το χαζοουρεοπλασμα αν δεν γεννησω ομορφα κ ωραια χωρις παρατραγουδα,δε θα ησυχασω και ποτε..

Λογικά θα σου δώσει αντιβίωση συμβατή με την εγκυμοσύνη για το ουρεόπλασμα μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα θα πάνε καλά!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Λογικά θα σου δώσει αντιβίωση συμβατή με την εγκυμοσύνη για το ουρεόπλασμα μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα θα πάνε καλά!!

μωρε θα μου δωσει αλλα σε ελαχιστες περιπτωσεις φευγει.μακαρι να φυγει κ να μην ξαναρθει!

απο νευρα πως πας;ηρεμησες;ειναι κ ζορικη η ηλικια του μικρου σου λογικο ειναι να σαλταρεις ωρες ωρες.εμενα η δικια μου στην ηλικια τη δικια σας μ εστελνε απευθειας τρελαδικο!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

μωρε θα μου δωσει αλλα σε ελαχιστες περιπτωσεις φευγει.μακαρι να φυγει κ να μην ξαναρθει!

απο νευρα πως πας;ηρεμησες;ειναι κ ζορικη η ηλικια του μικρου σου λογικο ειναι να σαλταρεις ωρες ωρες.εμενα η δικια μου στην ηλικια τη δικια σας μ εστελνε απευθειας τρελαδικο!

Να είσαι αισιόδοξη ότι θα φύγει με την αντιβίωση, από νευρα μπόλικα όλο του φωναζω και κάνει και κείνος το ίδιο σε μενα, υπομονή.... :-P:razz:

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημεριζω τις ομορφες!!τι μου κανετε;

εμεις καλα λεμε!Εχθες το κριθαρακι που τολμησα να φαω στις 3 το μεσημερι,εκανε φτερα στις 12 μετα απο πολυωρη μαχη να κρατηθει και μου εκανε ενα στομαχι χαλια!το εχω παρει αποφαση,θα ξαναφαω οταν με το καλο γεννησω.

Σημερα παω για ενα τριπλεξ καρδιας που μου εχουν πει να κανω προληπτικα και δεν μπορω παλι τσιτσιδωμα..

ααα καλε εχω ξεχασει να σας πω,μου εχει αλλαξει ημερομηνια ο γιατρος κ με πηγε 2 ιουνιου αν κ ο υπερηχος παντα με βγαζει οσο δειχνει τωρα το τικερακι μου που μας παει για 31 μαιου.τελοσπαντων,εγω εδω ξεκινησα,δε με ξεφορτωνεστε τωρα,αλλωστε σιγα μην παρω κ ολο το μηνα..χωρια που πρεπει καποιος να μεινει να προσεχει το καφε οσο εσεις θα γεννατε!χιχι!

τα φιλια μου!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα κορίτσια μου, αχ βρε Λιτσάκι μου, ταλαιπωριέσαι πάρα πολύ με τους εμετούς, υπομονή πιστεύω σε καμιά βδομάδα θα σου περάσουν και θα ξεκινήσεις να τρως κανονικά! καλή επιτυχία στο τρίπλεξ σήμερα!!!

φιλάκια σε όλες!!!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα!!!! Σήμερα είμαι μοναχουλα πήγε το κορίτσι μου στον παιδικο κ ξεκουράζομαι!! Λίτσα όπως σου είπα ηδη το κρέας είναι λίγο δύσκολο στην εγκυμοσυνη κ λιγες το ανέχονται το 1ο τριμηνο ειδικα!!! Κ λογικό ο αιματοκρίτης να είναι χαμηλός αφού δεν τρως καθόλου κρέατα πως να πάρεις σιδηρο!! Ελπίζω μετα την 12η βδμ να στρώσεις λίγο κ να ηρεμήσεις κ να ανέβει ο αιματοκριτης!! Βασούλα μου καλημέρα κ σε σένα!!! Τα αλλά κορίτσια που είναι;;;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...