Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Αχ κορίτσι μου υπομονή με τις αναγουλες! Το ίδιο κι εγώ σχεδόν από τη πρώτη στιγμή τώρα αρχίζω και βλέπω καλυτέρευση που θα μπω στη 10η βδομάδα κι απλώς έχουν λιγο μειωθεί! Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό που γράφει η @Makelen αλλα κατά τα άλλα υπομονή! Συγχαρητήρια για το μωράκι σου 🙂

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις έτσι..πολύ καλά έκανες που τα έκλεισες όλα τα ραντεβού σου να είσαι έτοιμη και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Για κάποιο λόγο πιστεύω πως καλά έκανες και έκλεισες να δεις κι άλλους γιατρούς! Περνά όχι πιο χαλαρά και όμορφα θέλεις τις γιορτές σου γιατί οι μέρες δεν γυρνάνε πίσω και σίγουρα έχετε ανάγκη και οι δύο λίγο να διασκεδάσετε μετά από τόσο καιρό με φάρμακα και διαδικασίες! Όλα θα πάνε μια χαρά 😉

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

Και εγώ τρώω ειδικά γαλακτοκομικά πολύ!

Δεν ξέρω τι να πω, η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο περίεργα που χαπακώνομαι συνέχεια, μιας και γενικά ήμουν πάντα κατά των πολλών φαρμάκων.

Αλλά πρώτη εγκυμοσύνη είναι και λέω για να τα δίνει η γιατρός κάτι παραπάνω θα ξέρει.. Θα το ξανασυζητήσω μαζί της στο επόμενο ραντεβού πάντως γιατί μου φαίνονται υπερβολικά!!

Όσο για το τικεράκι νομίζω το κατάφερα... :):):)

Είναι τέλειο το τικερακι ,με γεια!!!! Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουν μια τάση να χαπακωνουν την έγκυο χωρίς λογο λες κ αυτό που ζει είναι κάτι τραγικό κ η φύση τελείως ηλίθια!!! Εύχομαι να βγαλεις άκρη όταν θα συζητήσεις με την γιατρό αν κ σίγουρα θα σου πει τραβάει το μωρο κ θα πέσεις κάτω χωρίς βιταμίνες!! Ίδιες βλακειες οι περισσοτεροι!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια μου πως είστε;

σήμερα πήρα και τα αποτελέσματα της papp a, δεν ήταν και τόσο καλά, μάλλον θα κάνω και περαιτέρω εξέταση, την αιματολογική!

μπράβο Μαράκι, τέλεια τα νέα σου για τις εξετάσεις σου, καλώς ήρθες thessaloniki mum!!

Αννα τελικά θα κάνεις περίδεση;

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλησπέρα!! Εμένα παλι άρρωστοι το μ ρο μου!! Την πήρα απο τον παιδικό σαν την μαραμενη μου γαρδένια, όλο το απόγευμα ήθελε να κοιμάται ξυπνούσε κ ξανακλεινε τα ματάκια της,δεν ήθελε να φαει ώσπου ανέβασε πυρετό 38,5 !! Της δωσαμε ντεπον κ ειναι καλυτερα!! Εύχομαι να πεσει ο πυρετός τελείως αύριο!! Βασούλα η αυχενική ηταν καλη αλλά το Παπ Α όχι τόσο;;;κάνε κ τις αιματολογικές που χρειαζεται κ εύχομαι το καλυτερο!!! Τα αλλά κοριτσια που είστε καλέ;;;;;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Περαστικά σας Μαρακι αύριο θα είναι καλύτερα σίγουρα! Η αυχενική ήταν τέλεια αλλά η papp a δεν είναι καλή....., πιστεύω ότι είναι μια χαρά το μωράκι μου και θα κάνω μια αιματολογική ακόμα για να το επιβεβαιώσω

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Γεια σας!!! Χρόνια πολλά.εαν έχετε κάποιον να γιορτάζει να τον χαρεστε!! Η κόρη μου είναι μια χαρά ευτυχώς ουτε πυρετό ουτε τπτ!! Τι να πω με αυτον τον παιδικό εναν μήνα τώρα όλο κατι παθαίνει!!! Βασούλα κ εγώ πιστεύω οτι όλα είναι καλά αλλά καλα κανεις κ θα το επιβεβαιωσεις!! Οι αλλες κοπελουδες που είστε;;;μα δεν μπορούμε να μαζευτουμε με τπτ

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε ολες τις μανούλες!

Δεν είμαι και πολύ καλά σήμερα, έχω εναν τρομερό πόνο στη μέση...δεν ξέρω γιατί ίσως γιατί αύριο αλλάζω μήνα?

Έτσι μου ανέφερε και η αδερφή μου (έχει ηδη δύο παιδια κατι παραπάνω θα ξέρει)

Εσείς έχετε τέτοια συμπτώματα?

Vasulini σίγουρα θα είναι όλα καλά!!!!

MczTp2?r=1415479629

καλησπερα συγκαστρουλες!

χαθηκα υπερβολικα γιατι ειχα τους δικους μου εδω μια βδομαδα.

Σας διαβασα στα γρηγορα αλλα δεν ξερω αν καταφερα να συγκρατησω πολλα..Συγχωρεστε με.

Αννα μου ελπιζω να εισαι καλυτερα ψυχολογικα κ μεσα απο την καρδια μου ευχομαι η αγωνια σου να εχει αισιο τελος κ να γεννησεις οσο πιο αργα γινεται.Η αληθεια ειναι οτι ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερετε,πλεον η μεθοδος της περιδεσης εχει τα καλυτερα αποτελεσματα κ ολα βαινουν καλως!Ευχομαι να απαλλαγεις κ απο τα χλαμυδια να σου φυγει κ αυτο το αγχος.

Σαλωμη μου συγχαρητηρια για τα διδυμακια!Ολα θα πανε καλα αυτη τη φορα,ηδη εχεις διανυσει τοσο διαστημα,κοιτα να ξεκουραζεσαι κ ολα θα γινουν!

Εμεις δεν ειμαστε κ στα καλυτερα μας,βρεθηκα θετικη στο ουρεοπλασμα και εχω αγχωθει αρκετα.Αν ολα ειναι καλα θα παρω αντιβιωση μολις κλεισω το τριμηνο και ελπιζουμε να καθαρισουμε..Ο γιατρος ειπε οτι δεν το θελουμε γενικα στην εγκυμοσυνη αλλα δεν ηρθε κ το τελος του κοσμου.Πραγματι εχει συσχετιστει με αποβολες(θυμαστε οι παλιες τα κοριτσια που δυστυχως απεβαλλαν) αλλα δεν ειναι αποδεδειγμενος ο συσχετισμος.Ειμαι λιγο στα χαμενα αλλα ας πανε ολα καλα κ θα το παλεψω.Κανονικα εχω στις 20 αυχενικη,αλλα θα ξαναμιλησω με το γιατρο μηπως παω νωριτερα να δω αν ειναι καλα το μωρο..

Ξεχασα να καλωσορισω τις νεες μανουλες!!καλωσηρθατε κ με το καλο τα μωρακια σας!

GjJbp3.png7IWup3.png

Περαστικά σας Μαρακι αύριο θα είναι καλύτερα σίγουρα! Η αυχενική ήταν τέλεια αλλά η papp a δεν είναι καλή....., πιστεύω ότι είναι μια χαρά το μωράκι μου και θα κάνω μια αιματολογική ακόμα για να το επιβεβαιώσω

Κ εγω ειμαι σιγουρη οτι απλα θα επιβεβαιωσετε οτι ολα ειναι καλα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Kalispera koritsia!!

Eixa kati meres na mpw sas diavasa omws!!

Maria poli wraia ta nea sou gia tis eksetaseis! Perastika kai sti mikri, sinithws auta kanoun kiklo mesa sta sxoleia to ena kolaei to allo kai ksana pali...

Theodora perastika kai sto diko sou to mwraki!

Thessaloniki mum se euxaristw poli gia ta sigxaritiria!

Vasulini pote tha kaneis aimatologikes? Elpizw na mn einai kati sovaro!

Litsa se euxaristw! Elpizw na pane ola kala kai na doulepsei i antiviwsi ean xreiastei na pareis!!

Egw poli kourasi niwthw edw kai dio meres... mia kommara pou den mporw na tin eksigisw!! Stamatisa na fouskwnw kai exasa kai miso kilo, afou oute na faw den exw oreksi, to palevei o antras mou ti gemista mou eftiakse ti makaronades tpt ta vlepw kai ahdiazw!! Fovamai ligo na einai tpt sovaro h mn pathoun tpt ta mwra mou alla dn kserw mporei na einai kai fisiologiko, ti na pw!!

Filakia apo menaa!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

καλημερα και καλη Κυριακη σε ολες!!

Σαλωμη μου μην αγχωνεσαι χωρις λογο.Δεν ειναι ολες οι μερες ιδιες.Κ εγω οσο ειχα τις πολλες αναγουλες κ τους εμετους,εχασα 2 κιλα κ λογικο ηταν να εξαφανιστει η κοιλια μου.Τωρα ειμαι καλυτερα κ παιρνω τα πανω μου που λενε.Μπραβο στον αντρα σου που μαγειρευει καλε!ακου γεμιστα!Κ εμενα φτιαχνει καταπληκτικο βραστο αυγο και τοστ!χαχα

Σημερα ενω μας επρηξαν οτι θα εχει κακοκαιρια,μια χαρα ηλιακο εχει κ απλωσα το πλυντηριακι μου εξω!Σε καμια ωριτσα θα ετοιμαστουμε για καφεδακι και πολυ το εχω αναγκη..Στον υπνο μου ειδα οτι ετοιμαζομουν για μπουζουκια αλλα στην πραγματικοτητα ας παω για το καφεδακι μου κ πολυ μου ειναι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλε τωρα θυμηθηκα που το ειπες!!Μαρια νιωθεις το νινι ε;;;αχ τι καλα!!Οσο θα περναν οι μερες θα γινεται κ πιο εντονο κ μετα μειωνεται κατα πολυ και το αγχος αν ειναι ολα καλα!Φυσικα κ δεν εισαι τρελη,εγω τη μικρη την ενιωσα πολυ νωρις ετσι σα φουσκαλιτσες 3-4 μερες αφου εκλεισα τον τριτο μηνα κ πρωτη κλωτσια με εξογκωματακι ειδαμε παρεα με την αδερφη μου μια βδομαδα πριν κλεισω τον τεταρτο.Ηταν απ την κοιλια ταλιμπανακι.

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλησπέρα σε ολες τις μανούλες!

Δεν είμαι και πολύ καλά σήμερα, έχω εναν τρομερό πόνο στη μέση...δεν ξέρω γιατί ίσως γιατί αύριο αλλάζω μήνα?

Έτσι μου ανέφερε και η αδερφή μου (έχει ηδη δύο παιδια κατι παραπάνω θα ξέρει)

Εσείς έχετε τέτοια συμπτώματα?

Vasulini σίγουρα θα είναι όλα καλά!!!!

Συνηθως λενε οτι τα συμπτωματα ειναι εντονα στις αλλαγες του μηνα.Το εχω ξανακουσει,αλλα τι ισχυει δεν ξερω.Η μεση παντως ειναι λογικο να ποναει.Το πρωτο πραγμα που αλλαζει στο σωμα μας εχει να κανει με τη μεση.Ανοιγουν τα οστα της λεκανης απο την αρχη ακομη της εγκυμοσυνης και γι αυτο εχουμε ενοχλησεις.Κ εμενα που και που με ποναει.

GjJbp3.png7IWup3.png

Kalimeraaa :)

Litsa kala na perasete!! Nai ftiaxnei o kalos mou ap'ola siga siga ekpaideutike vevaia hahaha

Exei kai edw liakada simera epitelous!! Epivallete mia volta :tongue: na anoiksei ligo to pneuma mas!! Na doulepsei ligo kai auti i vitamini D

Litsa toso nwris tin eniwses e?

Poso sixna klotsane ta mwra vre koritsia?

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Kalimeraaa :)

Litsa kala na perasete!! Nai ftiaxnei o kalos mou ap'ola siga siga ekpaideutike vevaia hahaha

Exei kai edw liakada simera epitelous!! Epivallete mia volta :tongue: na anoiksei ligo to pneuma mas!! Na doulepsei ligo kai auti i vitamini D

Litsa toso nwris tin eniwses e?

Poso sixna klotsane ta mwra vre koritsia?

καλημερα κοριτσι!

Ναι την ενιωσα πολυ νωρις για πρωτη εγκυμοσυνη,ημουν προετοιμασμενη για αργοτερα αλλα καθολου δε με χαλασε.Τον πρωτο καιρο γενικα δεν κλωτσανε τοσο συχνα.Οσο μεγαλωνουν τα αισθανεσαι ακομη συχνοτερα,μεχρι που κλωτσανε ολημερις κ οληνυκτις κ εσυ δεν εχεις ησυχια!χαχα παντως ειναι το πιο ομορφο συναισθημα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Γεια σας!!! Τέλεια μέρα ειχαμε κ εγώ Λίτσα πλυντήριο απλωσα!!! Μα τι νοικοκυρές!!! Το μωρο ενω ένιωθα έτσι καποιες μπουρμπουλιθρες τώρα έχω μέρες να νιώσω κάτι,κάπως ανησυχω κ μετα λέω τρελή είμαι λογικό ακόμα να μην τα καταλαβαίνουμε συνέχεια!!!! Σαλώμη όσο μεγαλώνουν θα τα νιώθουμε πολύ περισσότερο!!! Ιωάννα εμένα η μέση μου με πονάει σχεσον κάθε μέρα όταν κουραστω πολύ με τις δουλειές κ τα τρεξιματα!!!! Όπως λέει η Λίτσα είναι Συμφωνώ!!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...