Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Αχ κορίτσι μου υπομονή με τις αναγουλες! Το ίδιο κι εγώ σχεδόν από τη πρώτη στιγμή τώρα αρχίζω και βλέπω καλυτέρευση που θα μπω στη 10η βδομάδα κι απλώς έχουν λιγο μειωθεί! Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό που γράφει η @Makelen αλλα κατά τα άλλα υπομονή! Συγχαρητήρια για το μωράκι σου 🙂

Mανούλες Μαίου 2015

Present

Recommended Posts

καλημέρα και από μένα!!

Μαράκι θα το δοκιμάσω και γω να το παραγγείλω από κει!

Καλά αποτελέσματα για σήμερα, να μας πεις για τις εξετάσεις σου!

Άννα μου, θα κάνω καισαρική γιατί και στο πρώτο μου είχα κάνει! τώρα εάν προκύψει φυσιολογικός τοκετός λόγω του ότι θα υπάρχουν προυποθέσεις, αυτό θα φανεί όταν έρθει η ώρα, πιστεύω πως όλα μπορεί να συμβούν.

Κορίτσια σήμερα περιμένω τα αποτελέσματα από την papp a, και έχω λίγη αγωνία, όσες κάνατε αυχενική τι ποσοστό σας είπαν;;;

Φιλιά!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι απο μενα!!!

Τι κανετε? Εγώ νομιζω πια οτι εχω αρχισει να φουσκωνω και να φαινοαι...αν και εχω παρει μονο 1-1,5 κιλό. Στο γιο μου ειχα παρει 3-4 μεχρι το τριμηνο, αλλα ετρωγα σαν τρελλή!20 ειχα παρει συνολικά, τωρα αποφάσισα να συγκρατηθώ!

Για ραγάδες κορίτσια εγώ εβαζα μια απλή ενυδατική της apivita στην πρωτη εγκυμούνη. Εβαζα στην κοιλια, στα μπούτια και στο στηθος.Τα κιλά τα εχασα ολα μεχρι να σαραντίσω και τοτε εκανα ραγαδες στα μπουτια και στο στηθος. Νομίζω πως ειναι αναλογα το δερμα τελικά κ οτι δεν κανουν και τιποτα φοβερο οι κρεμες..τι να πω!

Βασούλα, μια χαρά τα νεα σου, αντε να βγουν και οι αιματολογικές να ξεμπερδευετε..

Αννα με το καλό η περίδεση, να σκεφτεσαι οτι ειναι για καλό! Αντιβίωση γαιτί παίρνεις, δεν κατάλαβα?

Mariazerta, πέρασε η ιωσούλα σας?

Χαθηκα λιγο, ελπίζω να μην ξεχασα καμιά...

Αντε κορίτσια, εμπλουτίστε τη λίσταααααα!!!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Κορίτσια μου γλυκά τι κάνετε?? Χάθηκα-χάθηκα!!!το ξέρω αλλά ανωτέρω βία!!!Εγώ είμαι πολύ καλά από συμπτώματα τα μόνα που είχα ήταν κάτι πονάκια χαμηλά εξαφανίστικαν εντελώς και ανησυχώ κάπως!!Γενικά νιώθω σαν να μην είμαι έγκυος και από φούσκωμα λίγα πράγματα!!Βέβαια προσέχω και τι τρώω γιατί στο γιό μου είχα πάρει 35 κιλά!!!:oops:

Αυχενική έχω στις 17/11 και ανησυχώ βρε κορίτσια μήπως κάτι δεν πάει καλά!!!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Kalispera koritsia!! Fouskwnete-fouskwnete?

Anna mou pws eisai? Oxi dn mporw na grapsw me ellinikous xaraktires, den tous exei to laptop mou, giati to exw agorasei apo edw... :/ Signwmi!!

Maria h alitheia einai pws me ta kila h to 'xeis h den to 'xeis! Egw eixa 10-15 perita kila kai otan apofasisa na ta xasw gnwrisa kai ton antra mou :tongue: Se ena xrono me ekane montelaki haha Ti apotelesmata eixes? Elpizw na einai ola teleia!!

Vaso tha perimenoume na mas peis!

Nomizw gia ta kila kai tis ragades paizei rolo kai o swmatotipos Theodora... Egw pistevw tha kanw sigoura ragades, eimai mikrokamomeni, 153 kai 50 kila :| kai exw kai didima!! Pou akrivws tha ta xwresei to swma mou den kserw :P gia auto mallon, perimenw pws, tha anoiksei poli to derma mou!!

kadxp2.png

FghAp2.png

duX5p1.png

Διαφημίσεις

Έγραψα ενα κατεβατο πριν κ χάθηκε!!! Καλησπέρα λοιπον!!! Σήμερα πήγα κ κουρευτηκα,απο βδομάδα λέω να τα βαψω κιόλας!!! Σήμερα φαγαμε σνιτσελακι με πουρέ κ ηταν μουρλια!!! Εδώ κ 3μερες τα πάω πολύ καλά με την διατροφή μου κ δεν νιώθω να πεινάω τόσο πολύ όσο όταν έτρωγα!! Αννα το τικερ δεν το άλλαξαν γιατί είναι μονο 2μερες η διάφορα, όταν πάω στον γιατρό θα ρωτησω ποια ημερομηνία θα κρατήσω!!! Διαβάζω να λέτε για κιλά εγώ ατην 1η εγκυμοσύνη πήρα 12κιλα όλα κ όλα! Στο πρωτο τριμηνο ολο αναγουλιαζα,στο 2ο τρίμηνο ουρά όλα τα κιλά κ στο 3ο έχασα κιόλας 2κιλα γιατί ήμουν σε δίαιτα επειδή παρουσιασα διαβητη!!! Όταν γέννησαν τα έχασα όλα όμως μετα πήρα 2-3 γιατί έτρωγα όσα δεν μπορουσα στην εγκυμοσύνη!! Ευτυχώς Πέρσυ το καλοκαίρι έχασα πολλά κιλά οπότε τώρα ξεκίνησα 10 κιλά λιγότερα!!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Vasulini μου,υπάρχει ολόκληρη ομάδα στο fb για φθσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική.Υπό προϋποθέσεις γίνεται...αν η γιατρός σου δεν είναι καισαρικάκιας (όπως οι πιο πολλοί γιατροί στην Ελλάδα) καλά κάνεις και την εμπιστέυεσαι!

Theodora μου είχα χλαμύδια πριν μείνω έγκυος πήρα αντιβίωση αλλά την εβδομάδα πριν μάθω για εγκυμοσύνη είχα κάνει εξέταση και τα είχα ακόμη...τουλάχιστον δεν έχω ούτε ουρεόπλασμα ούτε μυκόπλασμα..τι ναπω..

Σήμερα έχω ακόμη ένα ραντεβού για επανεκτίμηση του τραχήλου..ο θεός βοηθός...

Φιλάκια σε όλες..

Qi0Mp3.png?ChdnBzhLZZCdp3.png?X2JaRTu1

Καλημέρα κορίτσια!

Vasulini μου,υπάρχει ολόκληρη ομάδα στο fb για φθσιολογικό τοκετό μετά από καισαρική.Υπό προϋποθέσεις γίνεται...αν η γιατρός σου δεν είναι καισαρικάκιας (όπως οι πιο πολλοί γιατροί στην Ελλάδα) καλά κάνεις και την εμπιστέυεσαι!

Theodora μου είχα χλαμύδια πριν μείνω έγκυος πήρα αντιβίωση αλλά την εβδομάδα πριν μάθω για εγκυμοσύνη είχα κάνει εξέταση και τα είχα ακόμη...τουλάχιστον δεν έχω ούτε ουρεόπλασμα ούτε μυκόπλασμα..τι ναπω..

Σήμερα έχω ακόμη ένα ραντεβού για επανεκτίμηση του τραχήλου..ο θεός βοηθός...

Φιλάκια σε όλες..

Αννα ειχα κ εγώ χλαμύδια πριν χρόνια.. πολύ επικύνδυνη μόλυνση. αμα την αφήσεις να χρονίσει σου καταστρέφει τις σάλπιγγες. ευτυχώς το εντόπισα στον μήνα και πήρα κ εγώ αντιβίωση. μετά την αντιβίωση έκανα ανάλυση η οποία έδειξε ότι έφυγε! μετά από 6 μήνες ήθελα να κάνω από μόνη μου μια ανάλυση επιδή είχα φοβηθεί πολύ απο αυτά που άκουσα περι χλαμυδιων και ανακάλυψα ότι επανήλθε η γιατρός μου μου είπε ότι συμβαίνει να επανέλθει ύστερα από λίγο καιρό, σπάνια μέν αλλά συμβαίνει. ευτυχώς την δεύτερη φορά κάναμε και οι δύο τη θεραπεία ακολουθώντας κατά γραμμα τις εντολές του γιατρού και πέρασε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα!!!

Τι κάνετε? τι καλά που μαζευόμαστε!!! Εμείς είχαμε ζορια χθες γιατί ο μικρός μου ανεβασε ξαφνικά πυρετό κ ηταν μεσα στη γκρινια! Τον ειχα ολο αγκαλιά κ να λεει "μαμααα, δεν ειμαι καλα..." το πουλάκι μου! Ειναι κ περίεργος κ δεν ηθελε ουτε θερμόμετρο, ουτε ντεπον! Ευτυχως καποια στιγμη τον βαλαμε κατω και το ηπιε με το ζορι γιατι πρεπει να ειχε περάσει σιγουρα το 39...Σημερα ευτυχως ολα καλά μεχρι στιγμης, τι να πω! Ελπιζω να μην αρρωστησει τελικά...

Κατά τ'αλλα μια χαρά!Ανυπομονω να νιωσω το μπεμπάκι μου! Το γιο μου τον ακουσα πρωτη φορά στις 16 ή 17 εβδομαδες αλλα τωρα δεν εχω νιωσει ακομα κατι κι ας ειναι το δευτερο!

Σας φιλώ!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλημεραααα!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη βγήκαν οι εξετάσεις του θυρεοειδη κ οι τιμες είναι μια χαρα!!!!! Αχ έφυγε ενα βαρος απο πανω μου!!! Θεοδώρα περαστικά στον γιοκα σου,εύχομαι να μην είναι τπτ,αυτές οι παλιοιωσεις τον χειμωνα είναι οτι χειροτερο!!! Αννα μου με το καλό να πας στον γιατρό,εγώ είμαι στην ομάδα vbac ατο fb,έτσι άνοιξαν τα ματια μου κ κατάλαβα οτι ο καισαριακιας γιατρός μου με παραμυθιαζε!! Εκει ψαχτηκα πολύ κ κατέληξα στον καινούριο μου γιατρό ο οποίος μέχρι τώρα είναι άψογος σε όλα!!!! Θεοδώρα πινεις κ εσύ μονο φυλλικο οξυ;;μέχρι ποτε το πινουμε;;

1YG7p2.png 7biOp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Εξαφανίστηκα για αρκετό καιρό και γεμίσαμε νέες μανούλες.. Τι ωραία!!

Ήταν μία περίοδος με πολύυυυ δουλειά στο γραφείο και γυρνόντας σπίτι, το μόνο που είχα αντοχές ήταν να φάω, λίγο να συμμαζέψω και βουρρ για ύπνο.

Αλλά όσο περνάει ο καιρός νομίζω συνέρχομαι.Τουλάχιστον από αυτή την υπνηλία ρε παιδί μου!

Διαβάζω τα νέα σας και χαίρομαι για όλες τι νέες και παλιές μανούλες της συζήτησης..

mariazerta έχουμε ακριβώς την ίδια ΠΗΤ και νομίζω είμαστε και οι πρώτες εδώ που εγκαινιάσαμε την 15η βδομαδούλα σήμερα!:):):)

Anna74 όλα καλά θα πάνε.. Μην στεναχωριέσαι..άκου τις συμβουλές του γιατρού και πολύ ξεκούραση..

SalomiSofia με το καλό τα διδυμάκια σου!! Η κολλητή μου είναι Αγγλία και μάλιστα δασκάλα σε παιδικό και όλο κολάει ιώσεις απο τα παιδάκια οπότε προσοχή!

Εμάς όλα καλά στην αυχενική..:) Μάλλον για κοριτσάκι μας είπανε αλλά η γιατρός στο επόμενο ραντεβού δεν μας επιβεβαίωσε κάτι...Άρα ακόμα αναμένουμε για το φύλο.

Σας ζάλισα πρωί πρωί με την πολυλογία μου αλλά είχα καιρό να μπω.. Φιλιά σε όλες σας! :P:p

fMxDp2.png

Καλημεραααα!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη βγήκαν οι εξετάσεις του θυρεοειδη κ οι τιμες είναι μια χαρα!!!!! Αχ έφυγε ενα βαρος απο πανω μου!!! Θεοδώρα περαστικά στον γιοκα σου,εύχομαι να μην είναι τπτ,αυτές οι παλιοιωσεις τον χειμωνα είναι οτι χειροτερο!!! Αννα μου με το καλό να πας στον γιατρό,εγώ είμαι στην ομάδα vbac ατο fb,έτσι άνοιξαν τα ματια μου κ κατάλαβα οτι ο καισαριακιας γιατρός μου με παραμυθιαζε!! Εκει ψαχτηκα πολύ κ κατέληξα στον καινούριο μου γιατρό ο οποίος μέχρι τώρα είναι άψογος σε όλα!!!! Θεοδώρα πινεις κ εσύ μονο φυλλικο οξυ;;μέχρι ποτε το πινουμε;;

mariazerta μάλλον μπερδέυτηκα... Νόμιζα είχες ΠΗΤ 01/05 και εσύ αλλά βλέπω το τικεράκι σου 2 μερούλες πίσω.. παρεμπιπτόντως, το δικό μου τικεράκι πως εξαφανίστηκε πάλι;; κάτι λάθος κάνω μάλλον!

Όσο για βιταμίνες μόνο φυλλικό πέρνετε κορίτσια; Εμένα με γέμισε με χίλια δυο:μαγνήσιο, σίδηρο και ασβέστιο! έχω χάσει την μπάλα με το πως να τα παίρνω..

fMxDp2.png

mariazerta μάλλον μπερδέυτηκα... Νόμιζα είχες ΠΗΤ 01/05 και εσύ αλλά βλέπω το τικεράκι σου 2 μερούλες πίσω.. παρεμπιπτόντως, το δικό μου τικεράκι πως εξαφανίστηκε πάλι;; κάτι λάθος κάνω μάλλον!

Όσο για βιταμίνες μόνο φυλλικό πέρνετε κορίτσια; Εμένα με γέμισε με χίλια δυο:μαγνήσιο, σίδηρο και ασβέστιο! έχω χάσει την μπάλα με το πως να τα παίρνω..

Καλημέρα κ ξανά καλώς μας ήρθες!!! Στην αυχενική μου ειπαν για 1/5 αλλά ακόμα γιατρό δεν έχω παει οποτε κραταω το 3/5 κ όταν πάω βλέπουμε,σιγά 2μερουλες είναι!!! Εγώ έπαιρνα όλα αυτά τα συμπληρωματα που έγραψες στο 1ο χωρίς κανέναν λογο,πλεον όμως άλλαξα γιατρό κ φυσικα δεν παίρνω τπτ,αμφιβάλλω κ αν πάρω τελικά!! Ασβέστιο σιγουρα δεν θα πάρω γιατί δεν το χρειαζόμαστε εφόσον καταναλώνουμε γαλακτοκομικά!! Σιδηρο επίσης όσο τρώω κρέας κ αιματοκρίτης μου είμαι καλός παλι δεν παίρνω!!! Τώρα το τικερακι σου πρεπει να το κανεις επικόλληση στην επεξεργασία υπογραφής !!!

1YG7p2.png 7biOp2.png

Καλημέραα!! Τι κάνετε? Εγώ πέρνω από την αρχή σίδηρο και φυλλικό το οποίο θα σταματήσω μπαίνοντας στο 4ο και θα ξεκινήσω ασβέστιο!Αχ Σαβ/ριακο αύριο και θέλω να στρώσω επιτέλους και το σκέφτομαι τοσο πολύ!!Βέβαια έχω κανονίσει κοπέλα να έρθει γιατί ο άντρας μου δουλευει αλλά και πάλι μου φαίνεται βουνό!

V3K5p3.pngZHI9p3.png

Και εγώ τρώω ειδικά γαλακτοκομικά πολύ!

Δεν ξέρω τι να πω, η αλήθεια είναι ότι νιώθω λίγο περίεργα που χαπακώνομαι συνέχεια, μιας και γενικά ήμουν πάντα κατά των πολλών φαρμάκων.

Αλλά πρώτη εγκυμοσύνη είναι και λέω για να τα δίνει η γιατρός κάτι παραπάνω θα ξέρει.. Θα το ξανασυζητήσω μαζί της στο επόμενο ραντεβού πάντως γιατί μου φαίνονται υπερβολικά!!

Όσο για το τικεράκι νομίζω το κατάφερα... :):):)

fMxDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...